|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RURKI, LEGGINGSY -Sprawdz, które sa dla Ciebie!
Cytat:
taka straszna chudzina... moje łydki <których nie mam > wyglądają jak u dziecka z podstawówki |
|
|
|
|
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natomiast np. wet look polecam poszukać mniejszego rozmiaru, sama mam 155cm, ważę 40kg, w udzie mam 43cm i XXS z allegro były na mnie zbyt luźne, na szczęście mam w domu maszynę i zwęziłam je (o dobre 3 cm na każdej nogawce!) Co do Twoich zdjęć w rurkach - jestem na TAK! Czy tylko kobiety mające masywne łydy mogą nosić rurki? Jasne, ze nie. Nie przejmuj się, ja mam bardzo podobną budowę ciała Mam 80cm w biodrach i dżinsy kupuję tylko w Tally Weijl, bo wszedzie są zbyt luźne na pupie. Najbardziej doskwiera mi niedopasowanie kozaków, wszystkie odstają z boku, a mój mąż nawet powiedział kiedyś, jak mierzyłam buty, że moja łydeczka wygląda w nich jak słomka w szklance
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2010-02-23 o 16:20 |
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do legginsów i wet looków, to chyba bym się nie odważyła taka już jestem, że bardzo się przejmuję wszystkimi opiniami![]() Dziękuję za opinię ciężko było mi się przekonać do rurek, bo zawsze nosiłam szersze spodnie, a przynajmniej z ciut szerszymi nogawkami u dołu, bo po prostu było mi wstyd ubrać wąskie spodnie...najgorsze mam właśnie nogi i ręce ale nogi to już całkiem porażka, głownie łydki, których, jak już mówiłam - BRAKale dzisiaj zrobiłam wielki krok do przodu - byłam w rurkach na uczelni
|
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwudziestolatka, ale pomyśl o tym, że o takiej figurze, jak Twoja maszą tysiące kobiet!
Kobiety, którym wystają tłuste, streczące 'boczki' nie wstydzą się założyć biodrówek, mimo iż wyglądają jak szynka opleciona sznurkiem.. Ty nie masz się czego wstydzić!
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że to jest tak, że osobie "nieco grubszej" nie wypada powiedzieć, że źle wygląda, ale jak ktoś jest taki chudy jak ja, to go można zwyzywać od anorektyczek itp i to jest przykre chociaż zawsze, jak widzę kogoś puszystego, to myślę sobie, że już lepiej być taką, jaka jestem. Ale i tak marzę o tym, żeby dobić do nieosiągalnej przeze mnie liczby 50 na wadze...
|
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Konto usunięte
|
Dwudziestolatka, moim zdaniem śmiało powinnaś pokazywać się w rurkach i legginsach. Po co chować ładną figurę w szerokich spodniach?
Jeśli mogę spytać - ile ważysz i przy jakim wzroście?
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o ładniej figurce to mogę tylko pomarzyć![]() ważę niecałe 41kg a wzrostu mam 162cm....to mówi samo za siebie
|
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwierz w siebie, bo naprawdę masz ładną figurkę
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mnie to podbudowuje chyba rzeczywiście zacznę śmigać w rurkach dziękuję Literko |
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można chcieć tak mało ważyć ja bym chciała mieć trochę ciałka żyję nadzieją, że kiedyś tak będzie a na razie no cóż...będą mnie musieli tak ludzie oglądać
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-02-24 o 16:55 Powód: literówka |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ważę 43kg
i wcale się tym nie przejmuje, że ludzie mówią ze jestem anorektyczką i że powinnam jeszcze jeden talerz zupy zjeśc, bo maranie wyglądam, ważne, że sobie się podobam i jest ok
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
dwudziestolatka normalnie przecież wyglądasz, nie ma się czego wstydzić
mi też całe życie mówili, że jestem za chuda itp. miałam z tego powodu kompleksy, ale chodziłam w czym chciałam. Uważam, że to karykaturalnie wygląda kiedy bardzo szczupła dziewczyna przyodziewa 'worki'. Teraz mi się troszkę przytyło i już siedzę i myślę, że chciałabym znowu ważyć tyle co kiedyś. Mam 167 wzrostu i ważę 52-53 kilo. I u mnie w mieście jest straszna nagonka na bycie patykiem, już zaczynam mieć mętlik w głowie czy to dobrze, że ważę powyżej 50 kilo;/ Mimo że lekarka zabroniła mi chudnąć. Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2010-02-24 o 19:49 |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym sobie kupić pierwszą parę getrów, ale troche się boję
Jestem niziutka. Mam 157 cm i ważę 55 kg. U mnie wygląda to tak, że wszystkie te kg wcisły się na pupę (ta akurat mi się podoba ) i uda. Niestety o tym chyba świadczą moje geny, bo ileż ja to ćwiczeń próbowałam i nico z tych nóg W biodrach mam 90 cm, więc normalnie raczej, łydka 34 bodajże, a w udzie 57 cm. Nie wiem czy warto w ogóle bawić się w getrowanie Chciałam je nosić na wiosnę do sandałów i luźnych tunik. Tak na spacer, czy do sklepu. Myślicie, że się nie ośmieszę zbytnio?
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
MalinowaMamba - najlepiej gdybyś umieściła zdjęcie, bo bez tego ani rusz.. Ciężko sobie wyobrazić Twoje proporcje tak 'na oko'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w domu mówią, że wszystko normalnie jem. A mogę wiedzieć ile masz wzrostu?![]() Cytat:
![]() teraz masz fajną wagę, zazdroszczę |
||
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Normalnie jem, nie odchudzam się, no ale na geny nic się nie poradzi i zawsze, gdy ktoś mi mówi coś niemiłego o mojej wadze, to myślę sobie w duchu, że inni mają gorzej. Są osoby niepełnosprawne, kalekie, a ja mam dwie ręce, dwie nogi i to chyba najważniejsze. Więc mój "problem" wagi to jest nic w porównaniu z problemami innych ludzi. Dwudziestolatko, świetnie wyglądasz
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę, że nas - chudych dziewczynek - jest dużo więcej to fajnie, bo nie czuję się w tym taka osamotniona ja też mam takie geny (moja mama dopiero po 50 wygląda "normalnie" a wcześniej też bardzo chciała przytyć i do tej pory jej się to nie udawało). Masz rację, ludzie mają poważniejsze problemy...
|
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Ja się opycham czym popadnie odkąd pamiętam
Ostatnio dopiero zaczęło coś ruszać i odkłada mi się tłuszczyk na brzuchu niestety zamiast w innych partiach |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
O mi też tylko na brzuchu się odkłada
zdecydowanie różni się od innych części ciała, a przecież mogłoby się coś odkładać w łydkach, rękach i tyłku dlatego tylko na brzuch nie narzekam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym była za tym żeby wszystko szło w biust
wracając do tematu uwielbiam legginsy i mimo iż mam chude łydki będę je nosić w zaparte! Przy nich znienawidziłam spodnie
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i mój TŻ wychwala bardzo, więc nie narzekam chociaż osobiście, to uważam, że taki jakiś on mały i przydałby się większy![]() taaaak...a wracając do tego tematu... nigdy nie miałam na sobie legginsów, chyba bym się nie odważyła. Kiedyś nosiłam spodnie z ciut szerszymi nogawkami na dole, ale czuję się w nich, jak jakieś niemodne dziecko mam już prawie 22lata, więc chciałabym się ubierać jakoś tak bardziej kobieco
|
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
I co, bedzie wiocha?
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

Ona też nosi rurki , getry itp. Tylko śmieszne ma określenie na takie nogi tzw."bez łydkowe"
taka straszna chudzina...
> wyglądają jak u dziecka z podstawówki

Jestem strasznie szczuplutką osobą...ważę niewiele ponad 40kg, mając 162cm wzrostu
wiem, straszne

ciężko było mi się przekonać do rurek, bo zawsze nosiłam szersze spodnie, a przynajmniej z ciut szerszymi nogawkami u dołu, bo po prostu było mi wstyd ubrać wąskie spodnie...najgorsze mam właśnie nogi i ręce

Normalnie jem, nie odchudzam się, no ale na geny nic się nie poradzi i zawsze, gdy ktoś mi mówi coś niemiłego o mojej wadze, to myślę sobie w duchu, że inni mają gorzej. Są osoby niepełnosprawne, kalekie, a ja mam dwie ręce, dwie nogi i to chyba najważniejsze. Więc mój "problem" wagi to jest nic w porównaniu z problemami innych ludzi.