![]() |
#1021 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze sny
Ostatniej nocy śniło mi się, że byłam podwieszona do sufitu a pode mną szalały 2 byki. Jeden opierał się o meblościankę i już już mnie chciał bodnąć
![]() A to wszystko przez program informacyjny, w którym mówili o hiszpańskim święcie z bykami biegającymi po ulicach w roli głównej ![]()
![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
ja dziś wsiadłam do autobusu z Hefem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
A mi sie dzis śniło że byłam na jakimś wykładzie dotyczacym " Jak zostac sławna osoba"
![]() Potem nadepnełam Naomi na suknie i ta na mnie nawrzeszczała ;D Pozniej pojechalismy nad Wsile ale nie bylo wody ![]() A pozniej do sklepu i gonil mnie facet ktory chcial mnie zabic ,ale nikt mi nie wierzyl jak dotarlam do szkoly z placzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a mi się śniło, że ciągle się śmiałyśmy z moją koleżanką [ którą raczej mam słaby kontakt.. ![]() a później to zmiana: jesteśmy w plusie i wózki nam służą jako torby [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
Śniło mi się, że byłam dziennikarką i miałam przeprowadzać z piłkarzami wywiady o seksie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze w czasie trwania Euro śniły mi się dwa podobne sny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
Mi się dziś śniło, że obudziłam się pewnego razu i byłam sama na świecie a ze mną tylko moja psinka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszy sen byl dosc durny, spotkalam kolezanke, bylysmy u mojego dziadka w mieszkaniu (dziadek nie zyje juz), jakies takie pokrecone....
ale najlepszy sen sprzed tygodnia moze? snilo mi sie, ze gotowalam obiad w garnku, tzn. nozyczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
wstałam dzisiaj jakaś zdezorientowana, ponieważ śniło mi się, jak ojciec dyskutuje z matką o dentyście i ona mu mówiła, jakie ma zabrać buty..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
snilo mi sie, ze jezdzilam konno po moim osiedlu - balam sie, bo nie wiedzialam, jakie komendy wydaje sie,zeby kon sie zatrzymal, mowilam 'stop', a on nie reagowal. poza tym zastanawialam sie, czy powinnam jezdzic po chodnikach, trawnikach, czy jezdni
![]()
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
Śniło mi się, że razem z moimi rodzicami i siostrą poszliśmy po skarb do podziemi i jak już wychodziliśmy na przejściu stały szczury z karabinami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
na początek napisze że niedługo idę na wesele -chrześniak mamy , i niedawno kupiłam sukienkę na tę okazję , nie wiem może sen się z tym wiążę albo z obawiami przed tym weselem . Szukałam w sennikach co może oznaczac ale nic nie było . Może wy wiecie .
Tylko nie suknia ( to jest w sennikach) ale sukienka sen: szłam sobie po mieście aż nagle zobaczyłam nowo otwarty sklep , niby lumpeks , ale nie zupełnie . Były w nim super sukienki i to dużo , przecenionych , takich z drugiej ręki ale same sukienki - balowe i wizytowe . Zaczęłam żałowac że sie pośpieszyłam i już kupiłam sukienkę I tak zaczęłam rozmawiac z właścielką ( nie wiem o czym ) zanim się zorietowałam minęła godzina , a później wyszłam . Koniec
![]() |
![]() |
#1032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
Ja to wolę nie opowiadać,ale śniło mi się,że poszłam z klasą do kina,później okazało się,że to jest dom strachu i każdy na wejściu dostał 2 karty.Później wszystko zamieniło się w grę rodem Never Winter Night.Szło się przez podziemia,zobaczyłam uwięzione zwierzęta i trupa,podpaliłam swoją jedną kartę z niedźwiedziem,połowa "wycieczki" została zamknięta w trumnach i zamieniona w zwierzęta ( w tym ja w niedźwiedzia ) a połowa w lochach i pozostawiona na śmierć ( jakoś szybko zostały po nich szkielety ).Później ja i reszta zwierząt uciekliśmy z zamknięcia,później już zamiana w człowieka-wojownika,coś jak ostatni level w grze,wielkie pomosty prowadzące na górę,wszędzie ogień i strzelające kule.Później pomost się zapala i wszystko płonie i budzę się.
Powiem tylko tyle,że mój tato gra w takiego typu gry a ja z tym skończyłam już z 3 lata temu.Nie wiem skąd te sny... A dziś śniło mi się,że wyprawiałam wielkie urodziny.Były cheerliderki,latający chłopak,który nauczył mnie latać.Później byłam w kinie z jakąś paczką znajomych,w tym był jakiś chłopak ( murzyn o imieniu Grey ) z którym flirtowałam,później jakieś ciche pocałunki były,później brałam udział w jakimś teleturnieju a jak wygrałam w nim to pobiegłam do Greya,który odjeżdżał z kolegami na rowerze z jakiegoś festynu. Wniosek : za dużo telewizji....
![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej a mi się sniły 2 dość niesamowite sny...
Sen nr.1 Śniło mi się, że spotkałam Rogera Guereirro i ja chciałam tylko z nim fotkę a on zaczął do mnie mówić po portugalsku, ja nic nie rozumiałam, ale zaczęłam tak dziwnie dotykać jego ręki, a później właściwie ją miętolić swoją ręka, i po chwili Roger POCAŁOWAŁ mnie tak agesywnie a gdy skończył powiedział: Od początku wiedziałem, że tylko o to Ci chodziło..... Sen nr.2 Szłam gdzieś z koleżanką, właściwie to miałyśmy skąś wracać, ale ona powiedziała, że idzie jeszcze na basen, a jej odparłam że w takim razie ja ide do domu bo pływać nie umiem, na to ona z wielką euforią; " No co ty, ja też nie idę tam żeby pływać, idę tam bo tam pilnuje wszystkiego sam Cristiano Ronaldo" Kiedy to usłyszałam to natychmiast zdecydowałam że idę tam z nią. Gdy przyszłyśmy faktycznie był tam Cristiano Ronaldo, weszłysmy i zapytałyśmy co tu robi a on odpowiedział że jest tu za kare, zapytałyśmy go zrobi sobie z nami fotki, a on odpowiedział, że najpierw troche popływa a później zrobi sobie z nami zdjęcia. Gdy wychodził z wody zauważyłyśmy u niego namiocik ( wiadomo gdzie) i gapiłyśmy się tam jak idiotki a on zauwazył to i powiedział: " Chcecie zobaczyć?" My zostałyśmy w takim szoku, że nic nie odpowiedziałyśmy a on sciągnał gatki i za bardzo krótką chwile je załozył, a my stałyśmy zszokowane dalej jak wryte, po chwili jakby następuje w moim śnie następna scena, gdzie robimy sobie z nim zdjęcia, i pozniej ja nacieram mu plecki balsamem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Jako że mam odwyk zakupowy ;] to śniło mi się buszowanie po moim ulubionym lumpeksie. Znalazłam dwie torebki i w momencie jak wróciłam z nimi dumna do domu to się obudziłam ....
A tak to często śni mi się żę chcę biec za swoim blokiem ale tak wieje wiatr że nie mogę się ruszyć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
dzisisaj mi się śniło że paliłam fajkę
![]()
![]() |
#1037 |
BAN stały
|
zazwyczaj śnią mi się przygody z nieznajomymi mężczyznami
![]() np. dzisiaj, że uciekałam przed jakimś windą w której niestety się zacięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
BAN stały
|
Mnie na szczęście sny się nie spełniają, najczęściej śni mi się, że ktoś mi bliski zmarł. lub, że ja sama kogoś zamordowałam.
A i ostatnio śniły mi się numerki na lotka, niestety nic nie wygrałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
BAN stały
|
taką samą historię z lotkiem miałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
najgorszy sen jaki mialam ostatnio
wiec tak..śniło mi sie ze było ognisko klasowe jakos u mnie na gospodarstwie i nagle zaczęli ze zboza, z pól wychodzic zołnierze, jacys chinczycy chyba no nie pamietam i nagle przyszła do nas moja ciocia która w liceum do którego chodziłam jest księgowa i powiedziała ze mamy iść się przebrać i robić wszystko co każą a jak sie zapytają kto chce do pracy iść to zeby sie zgłaszać...ja juz wiedziałam ze to wojna się zaczęła i ze zginiemy..ale najlepsze było to, ze nikt o tym nie wiedział. Poprostu ja miałam tą wiedzę o wojnie, ze nas zarobią a potem zagazują albo rozstrzelają..a wszyscy wokół sie śmiali i szli do tej pracy jak na zarobek...wiecie jak ja się bałam..mówili nam zeby nasze ubrania zostawic, ze bedzie teraz nam sie lepiej życ...normalnie to wszystko czego sie uczyłam w szkole na temat wojny...i potem jakos tak szybko juz nie było tak dobrze i dochodziło juz do smierci ale jak juz ja mialam isc do gazu to tego gazu zabraklo i znow do roboty, jak mnie mieli rozstrzelac to zabrakło naboi..masakra ale najgorsze było to ze ja cały czas szukałam telefonu zeby do TZ napisac...pamietam ze chciałam mu napisac: jest juz wojna..wiem ze zgine, przepraszam za wszystko co złe kocham cie zegam; ale tego tel nigdzie nie było i płakałam cały czas..jak sie obudziłam to byłam zaryczana okropienstwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
śniło mi się, że jechałam do babci [z babcią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
śniło mi się dzisiaj, że była noc, a ja z TŻ'em stałam na moim osiedlu koło pojemników na plastik, szkło i papier. Płakałam, a On mnie przytulał. Powodu mojego ryku nie pamiętam..
Najgorsze było gdy nagle przejechał koło nas biały samochód, cały oświetlony. Chociaż za kierownicą nikogo nie było, tylko z tyłu siedział jakiś koleś. Gdy to zobaczyliśmy szybko pobiegliśmy do mnie do domu, bo to najbliżej było. Włączyliśmy tv, a o tym samochodzie bez kierowcy był program. A program był o duchach, zjawach i nieznanych stworzeniach. ![]() ![]() Obudziłam się zlana potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Snił mi sie Jacek Poniedziałek,smyralam go w uszko itp pozniej oblewalismy sie jogurtami i rozgniatalismy sobie nawzajem kubeczki na glowach
![]() Aha i jeszcze myslalam sobie jakie to swietne,ze mam takiego znajomego ,ktory bedzie do mnie mowil swoim sexownym glosem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
śnił mi się mroźny dzień, wszyscy podekscytowani, na coś czekali, ale na coś złego, atmosfera poddenerwowania. biegłam ulicą z moim facetem (tzn. nie mam faceta, ale wyraźnie ten był mój) i spostrzegłam stojącego na chodniku skrzypka, który grał coś rzewnego i przejmującego. ten mój facet lecial dalej jak na złamanie karku, a ja zagadałam do tego skrzypka, po angielsku "Here? why?" zdziwiona, że produkuje sie na takiej mało uczęszczanej drodze. podniósł na mnie oczy i...OMG! były przepiękne, cudownie błękitne, aż przymglone
![]() ![]() wg mojego sennika, niebieskie oczy to zapowiedź wielkiej miłości ![]()
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
Jakiś koleś,baseny kryte tu zaraz przedstawienie całkiem pokręcone
![]()
![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Dzis mi sie śniło ze byłam w Reality Show co sie randuje z chłopakami (2 dziewczyny) i w pewnym momenccie jedna daje czerwona kartke 2 zeby zostac sam na sam z partnerem. I mi sie snilo ze byłam tam z kolezanka z klasy i jak dałam jej kartke to calowałam sie z nim długooo i namietnie ,a całujac sie z nim porownywałam go do prawdziwgo ,ostatniego pocałunku ktory wydarzyl sie na jawie i stwierdzilam ze ten na zywo lepszy niz we snie
![]() Akcja odbywała sie w ...szpitalu^^ Potem on wybrał mnie , a ja go olałam bo zauwazylam ze jest murzynem z dredami. I sie obudziłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
BAN stały
|
jak zawsze śniło mi się coś głupiego xP
ale szczerze, już nie apmiętam, co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Cześć
![]() korzystałam z wyszukiwarki ale nie znalazłam nic takiego dlatego też zakladam ten wątek,jeśli już coś takiego jest to przepraszam ![]() Wątek ten ma sluzyć opisaniu własnych snów,koszmarów oraz ich interpretacji ![]() Zapraszam ![]() Dobra zacznę od siebie: otoż dzisiaj mi się śnilo już chyba po raz trzeci ,że jestem w kuchni przy kuchence i właczam gaz ,chce go zapalić ale nie moge a gaz leci i leci coraz głośniej syczy aż dochodzi do wybuchu i wtedy się budze!!! Masakra.. w senniku sprawdzałam co tzn i napisali,że na jakieś zmiany w rodzinie i falsz w przyjazni... i stalo się ,właśnie się dowiedziałam,że zostałam ciocią ![]()
![]() |
#1050 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło?? Nasze sny,koszmary
Wydaje mi się, że wątek nadaje się bardziej na ogólne plotkowa, a nie na społeczności.
![]() Fajnie, że Twój sen się pozytywnie spełnił ![]() Mi się śniło jak zwyle nic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.