|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca jako au-pair
No to już niedługo wakacje, tylko się uporać z maturami.
![]() Też miałam kłótnię z chłopakiem, ale dziś przyszedł do mnie i sobie wszystko wyjaśniliśmy. ![]() Hości nadal nie dzwonią ... |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba nie dzwonie do hostki tylko jutro kupje bileta. kto leciał juz tym całym ryanairrem?
czy może mi się cena zmienić do odlotu? bo jak tak to głupio.
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam PRZYJEMNOSC (;/) tym leciec....no i czesto kolezance obczajam na necie bilety- ceny tam sie potrafią zmieniac nawet 2 razy w ciagu dnia.
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz kupisz i zaplacisz to nic ci sie nie zmieni.
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze. kurka już w wizzair bilet na 6 czerwca kosztuje 449zł a rano 219
to jest masakra.mama się denerwuje, że mnie porwą tak gdzieś do bur*elu. tak mi powiedziała. Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2009-04-23 o 21:45 |
|
|
|
#1028 |
|
Konto usunięte
|
eee tam.
panikuje od razu, jak to mama |
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja też się tego boi, ale to zrozumiałe, w końcu to mama.
Trzeba sprawdzić rodzinę na wszystkie możliwe strony i nie ma się co bać, tak myślę.
|
|
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam sie
![]() Kinia fajne ze sie zdecydowalas i zlalazlas ![]() a tak sie balas ze rodzinki nie znajdziesz
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
napisałam hostce że jutro bukuje bilet. a z ciekawości w co wy się tam pakujecie? w jakąs walize ekskluzywną czy normalnie w plecaka jak w góry
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja kupilam walizke na allegro, tania i fajowa bo kolorowa w kwiatki, wiec na lotnisku nie mialam problemu z rozpoznaniem ktora to moja bo raz mając pozyczoną nie wiedzialam, czy to moja, bo kilka osob mialo identyczne trzeba pamietac, ze jak sie ma jakis popularny wzór plecaka czy walizki, zeby ją sobie jakąs tasiemką czy breloczkiem zaznaczyc...
|
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:23 ---------- Nie zadzwonili.:/ Skończył mi się też limit na aupair-world, mam to już gdzieś. Czy ci ludzie są niepoważni? Prosi, żeby przekładać co się da jak najwcześniej, a jak już wszystko gotowe, tylko kupować bilet, to zero odzewu ... |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z plecakiem jak wędrowny dziad z lasu wszytsko mi się jakoś źle kojarzy ale chyba plecak lepszy tylko ja mam taki plecak sprzed 30lat lubie go i ma stelarz ale za wielki wiec ta walizka to by nie bylo glupie tylko ja juz kasy nie mam zeby ja kupic i jak tam z tego lotniska z walizka normalnie zapierdzielasz? |
|
|
|
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
Kinia to napisz im esa ze rezygnujesz bo nie pisza albo cos i nie wiesz czy bilet kupowac.
moze to ich zmotywuje. nie wiem masz z nimi kontakt przez esy to nie jest zle mysle ja sie pakuje do walizki ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- ja walizke mialam kupiona jak do Danii wyjezdzalam wiec looz kupowac nie musze
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy w ta mala wejdzie?
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
niewiem jaka jak sie zapakuje to sie okaze a bede za 3 mies sie pakowac
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item608462814_...imitowana.html i jak lecialam Ryanem to 15 kg spoko sie zmiescilo i mialam troche luzu, plus w ryanie bagaz podreczny moze miec 10kg wiec mialam torbe na ramie i laptopa heh wcale nie burżuje lataja z walizkami- malo kogo mozna spotkac z plecakiem- chyba ze sa to wyprawy w gory gdzies za granica czy cos. plecak masz na plecach i jest ci ciezko...i niekoniecznie wygodnie, a walizkę ciągniesz na kółeczkach za sobą, albo najzwyczajnie w swiecie bierzesz wózek z lotniska i juz luuuzikk.. ))
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
nie pisalabym,ze rezygnujesz bo sie nie odzywaja..bo jesli ci zalezy to raczej na bank sie przejedziesz na stawianiu sprawy w ten sposob
oni maja setke chetnych wiec dla nich to AZ tak wazne nei jest bo i tak kogos znajda..napisz po prostu czy moze sie z toba skontaktowac bo niepokoi cie jej milczenie i chcialabys wiedziec na czym stoisz! rzeczywiscie niepowazne to..juz wszystko w toku,umawia sie na rozmowe,a potem cisza:-/ zgadzam sie z Roux..ja w tym roku biore znow walizke:P ostatnio zarzekalam sie,ze koniec-nastepnym razem plecak bo przeboje z walizka mialam,przewracala mi sie,kolka mi pekaly ale w tym roku nie przewiduje takiego dreptania jak ostatnio wiec kupie porzadna walizke i tyle.
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mi tylko zostaje zamawiac bilet. boje sie ze zamowie i oni cos odwolaja ale juz mi pisali 5 razy ze napewno mnie chca i na mnie czekaja i moze sie skusze na ta walizke a Ty masz ta calkiem malutka?
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak im sie odwidzi- w co wątpię, to wiadomo, powinni Ci zwrócic pieniążki. noo ta walizka nie jest zła, ma gwarancje- ja jestem z niej zadowolona. Nie, malutkiej nie mam, aczkolwiek myślałam, aby ją kupic. edit: aaa przepraszka- link jest do tej sredniej, o 20 zł droższa jest ta większa (największa). w przedmiotach sprzedającego ją znajdziesz. 20 zł to w sumie niewiele, a lepiej miec wolne miejsce w walizce niz pozniej miec problem ze spakowaniem nawet 15 kg.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-04-24 o 14:47 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Roux,ta walizka ma raczke z metalu?Ile czasu ja masz?porzadnie jest zrobiona?Przepraszam,ze tak wypytuje ale stowa to niewiele pamietam,ze jak jakis czas temu szukalam walizki to dosc drogie byly, a teraz to nie wiem jak cenowo..przed zakupem rozgladalas sie na all?jak dalam opcje do 100 zl to mi wyskoczylo 25 stron ehh
![]() Sanrioo kupuj bilet skoro juz kilka razy Ci napisali to jakiego jeszcze potwierdzenia oczekujesz![]()
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
ja ci nie pomoge w tej kwestii bo nie lecialam tymi liniami i nie slyszalam o tym. Do tej pory latalam tylko wizzairem.
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nie napisałam im, że rezygnuję i nawet nie pomyślałam, żeby tak pisać.
Ale przyznam, że się bardzo zniechęciłam ...A ta walizka ma super wzorki, kiedyś widziałam podobną z kwiatuszkami i marzyłam o takiej.
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
mam kupiony bilet
potem się wszystkiego wypytam jeszcze
|
|
|
|
#1048 |
|
Konto usunięte
|
nie ma co rezygnowac dziewczynki
|
|
|
|
#1049 |
|
Wtajemniczenie
|
Wariactwo jakieś, właśnie napisała mi esa, czy może jutro do mnie zadzwonić i wszystko ' confirm ', bo później leci do Chin i nie będzie miała jak.
Czyli chyba jadę.
|
|
|
|
#1050 |
|
Konto usunięte
|
jesli ktos szuka to na nk laska napisala
"Hej! Jestem operką w Anglii i kończę pracę w połowie czerwca. Poszukuję dziewczyny, która miałaby ochotę mnie zastąpić. Zainteresowanaj podam wszytskie szczegóły i chętnie we wszytskim pomogę. Pozdrawiam!" jej gg 6692171 jakby ktos chcial |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

czy może mi się cena zmienić do odlotu? bo jak tak to głupio.

bo czym ja mam leciec zostaje okropnie drogi wizzair.

to jest masakra.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
czy w ta mala wejdzie?

teraz mi tylko zostaje zamawiac bilet. boje sie ze zamowie i oni cos odwolaja ale juz mi pisali 5 razy ze napewno mnie chca i na mnie czekaja