|
|
#1021 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Cytat:
. Eh moja grzywa też pozostawia wiele do życzenia. Obecnie jestem na etapie "obcinać, czy zapuszczać?". Cytat:
Dwa pierwsze nie dla mnie z racji kolorów .Cytat:
O rany, faktycznie bardzo rzuca się w oczy ta różnica wielkości miseczek. Na Twoim miejscu zaniosłabym z powrotem sukienkę i niech to krawcowa naprawi! Sukienka ma ładny fason. Ładnie układa się na Tobie. Nie wydaje mi się, żeby specjalnie poszerzała, ale góra nadaje się do przeróbki. Z kokardki raczej zrezygnowałbym, ale przyda się jakiś czarny dodatek z racji butów. Może kolczyki? Cytat:
.Wszystkie mi się podobają, a najbardziej grzyb z Cubusa , śliczny i już sobie go wyobrażam z rurkami! Z koszulą i krawatem też extra. Balerinki z Zary również bardzo mi się podobają
|
|
#1022 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje Anies Tak właśnie zauważyłam, że ty lubujesz sie w szarosciach, czerniach itp ![]() Ja na codzien tez ![]() Sukienke zostawiam, zaczyna mi sie coraz bardziej podobac ![]() Cytat:
O kurcze Fajna masz mame Bardzo ładnie wyglada w tym szarym longu A w zoltym bolerku z paskiem w talii jak 20 Zazdroszcze modnej mamy Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-01 o 03:04 Powód: post pod postem, prosze uzywac funkcji Wielo-Cytatu |
||
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
anies
grzyb z przeceny z 200 na 70 zł, jakoś żal było nie wziąć CZekam na Twoje zestawy
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Wymiekam - Twoja mama swietine sie trzyma jak na ta 50 :O Wyglada super! Z taka figura i wygladem - sama nie ubieralabym sie inaczej:P
Stellios - nie wierze ze Ci grzyb nie pasowal Z Twoja figura mozesz nosic nawet worki na kartofle:PVanilla - no to wiem ile juz kosztuje, chciałabym tylko więcej fotek ![]() Dawno go kupowałas? Bo fajnie wyglada, ale pewnie juz ni ma:/ Edytowane przez maff Czas edycji: 2007-01-31 o 23:24 Powód: poprawka |
|
|
|
#1025 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No własnie chyba nie wszystko jednak I wydaje mi sie ze GRZYB jest ta zakazana rzeczy, bo mierzylam juz kilka roznych i zle lezały
|
|
|
|
|
#1026 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
weź ją namów żeby zapusciła trochę włosy bo już ją widzę w dłuższej fryzurce no i ja bym jej zabrała to szare ![]() Cytat:
tyle razy tam byłam i nawet podobnej nie widziałam |
||
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, ja go chce, będzie za mną chodził przez tydzień. Po co tu wchodzilam?!
![]() Stellios - jakbym miala Twoja figure to bym chyba non stop nago chodzila zeby mnie wszyscy podziwiali :O Ja jestem taka nieforemna ze szok. |
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
maff ja kupowałam w Warszawie jakiś tydzień temu. Chyba po prostu musisz się przejść do Cubusa i sprawdzić. Może jeszcze bardziej je przecenili
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Tak jutro zrobie
|
|
|
|
#1030 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To może wytarczy abys nad soba jakos popracowała (sport, jakas rozsadna dieta, ) Nie jestem specjalistka w tej kwestii ale tutaj na wizazu sa fora na ten temat A co do grzyba Posłuchaj vanilii, idz do cubusa, Mysle ze jest duza szansa ze bedzie kosztował juz 50 zł
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Nie problem w tym ze jestem gruba, bo ciuchy raczej nosze XS/S tylko ze ja mam taka dziwna figure
Mam b. krotki korpus z szerokimi koscmi miedincy, bardzo szerokie kosci miednicy No i ja mam przez to fetysz dlugich, waskich talii:P Jak Twoja :P
|
|
|
|
#1032 |
|
BAN stały
|
Co do kosci to nic sie niestety zienic nie da ...
Chociaz w Hollywood nawet wycinaja sobie kawałki miesni w lydkach, zeby były zgrabniejsze itp a skoro nosisz malutkie rozmiary, to na pewno nie jest ZLE Tym bardzioej ze kazda chyba kobieta ma skłonnosci do przejaskrawiania swoich wad
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Niewiele rzeczy moge nosic, np longi odpadaja bo mnie poszerzaja, tuniki to samo, spodnice tylko przed kolano, zadne rybaczki pod kolano ino spodenki przed
Dobrze wygladam tylko w stroju kapielowym, bo widac ze nie jestm gruba tylko mam takie kosci ![]() Co do tych miesin w lydkach to nie slyszalam - bleee... :/ Ale za to w Chinach to sobie kosci lamia zeby miec dluzsze nogi :/ Ja bym se wyciela zebra, jak Cher :P Moze bym lepiej wygladala wtedy
Edytowane przez maff Czas edycji: 2007-02-01 o 00:08 Powód: popr |
|
|
|
#1034 |
|
BAN stały
|
Troche chyba przesadzasz ...
Co do spodnic za kolano i spodnia za kolano w moim wyapdku tez odpada, musiałabym chyba miec 180 cm zeby mnie nie skracało optycznie Ale wdaje mi sie ze wszystko typu long mozesz nosic, jesli podkreslisz talie |
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Pal licho ze skracaja, ale bardzo pogrubiaja
I robie sie optycznie przysadzista bardzo Co do longow - jak sobie dam pasek w talii to wygladam jakby mi spod niego fet wyplywal... A to kosci miednicowe Moge pod biustem jedynie Ehh... najgorsze jest to ze wiem co moge a czego nie a podoba mi sie niestety to czego nie moge :P Sadze ze grzyb moglby mi pasowac Dlatego jutro wyruszam na lowy
|
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Twoja Mama prezentuje się rewelacyjnie, świetny styl. Nie uważam, żeby był przesadny dla 50-cio latki. Wszystko jest tak dobrane kolorystycznie i do figury, że absolutnie nic się nie gryzie. Świetna szara bluzka, najbardziej podoba mi się ten zestaw. Kozaki też extra. Niech Mama pokazuje się częściej ![]() Cytat:
Nie zastanawiaj się nawet .Cytat:
|
|
#1037 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zastanawiac sie pewnie bede, ale raczej nad tym jak i z czym ja nosic, bo juz postanowilam ze zostawiam
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietna jest ta kokardka pepitkowa Milo znow widziec Twoje zestawy V. Cytat:
Jest modnie, ale bez przesady Swietny zolty sweterek i pasek, i ta szara tunika tez |
||
|
|
|
#1039 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Justa-dziekuje za opinie
|
|||||
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
(A kiedy doczekamy sie znow czegos od Ciebie? ![]() |
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno niedlugo
Jutro wybieram sie na zakupy ciuchowe bo stwierdzilam ze nic w szafie nie mam.Ten miesiac przeznaczam na ciuchy(znudzilam sie kolorowka a z pielegnacjii jade na probkach).A wogole to brzuch mi urosl(to przez to siedzenie i zimowe objadanie sie-wogole ostanio nie spaceruje-trzeba to zmienic). |
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie mam co ubrać na egzamin(y) |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Vanilla, co tu dużo mówić - bosko Cytat:
Widać, że mam wie, co w modzie piszczy. Świetna, ta popielata bluzka z pierwszego zdjęcia - chętnie widziałbym ją w swojej szafie
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Babessa, ile kosztowała Twoja Chloe Podlock? Znalazłam na Allegro brązową za 85 zł i zastanawiam się, czy warto.
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu dziękuję
Kokarda nie jest pepitkowa tylko w granatową krateczkę to tylko dowodzi jakie wspaniałe zdjęcia robię, że nic nie widać Była razem z koszulą Vila którą kupilam na przecenie ![]() babesso cieszę się że się podoba iwciunia ![]() Aha takie małe sprostowanie, ten ostatni mój zestaw nie należy do egzaminacyjnych
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
anies, ja sie tez nad ta brazowa zastanawiam
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
Vanilla, super zestawy no i GRZYB
Czemu nie powiedziałaś, że grzyba sobie sprawiłaś w Wawie?? Ja w końcu zrezygnowałam z zakupów(mimo że busa zamówiłam w 2 strony- przepraszam panie busiarzu ) bo myślałam że już nic nie kupię Jestem ciekawa jak takie "coś" wygląda na człowieku. Wklej zdjęcie na sobie albo jak ktoś ma to niech załączy (pamiętam że Paulina ma )Próbowałam na allegro szukać czegoś takiego, ale nie wiem co wpisać- bo chyba nie "grzyb" - bo.... http://allegro.pl/search.php?string=...=0&new=0&pay=0
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

.
), do tego czarne rurki, akurat w praniu. Jezu ja was zanudzę tą torbą ale innej odpowiedniej nie mam
, śliczny i już sobie go wyobrażam z rurkami! 

A ja nie mam co ubrać na egzamin(y)