|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
6. Oriflame Amethyst Fatale 7. Oriflame lakier do włosów 8. YR nowy błyszczyk 9. YR puder podwójny brązujący 10. Sephora Brown peeling 11. Bourjois błyszczyk z serii Nudes 12. Oriflame krem do ciała lawendowy 13. Body Shop masełko winogronowe 14. AA prestige 3x20 ml kremów na noc 15. Sally Hansen Pedicure in a Minute 16. Sally Hansen 18 godzinny krem do stóp 17. Etiaxil TRAGEDIA!!! ![]() Tyle nakupowałam w październiku. Ostatnie 3 pozycje kliknęły mi się wczoraj. na Etiaxil namówiła mnie siora, że niby jak z nią kupię, to nam wyjdzie tańsza przesyłka. W każdym razie Etiaxil się nie zepsuje w zapasach. |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Fotki zrobię, ale za jakiś czas, bo część kosmetyków kupionych na allegro poleciała do moich rodziców. Kupowałam na konto mamy, żeby męża nie drażnić
- przywiozą 11 listopada to pstryknę im pamiątkowe zdjęcie
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę "w tango". Nie mam jakis konkretnych planów, ale mam nadzieje, że coś ciekawego upoluje
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Udanych zakupów. Ja dziś przyjmuję gości to biegania po perfumeriach i drogeriach nie bedzie. Portfel odetchnie. |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam probke i podoba mi sie ale chcialabym wiedziec czy zadowolona jestes z trwalosci przede wszystkim.Mialam juz takie psikusy,ze probka byla ok a zawartosc flakonu inaczej trzymala sie na mojej skorze Interesuje mnie tez nowy blyszczyk YR jaki wzielas kolor/jak z trwaloscia?Poczekam az wszystkie zakupy "zleca sie" do mnie i spisze stan ale poki co obietnica,ze -juz nic nie kupuje,bo wszystko mam-nie na wiele sie zdala i znowu kolekcja perfum sie powieksza
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1028 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja chciałabym do świąt nic nie kupować..
![]() zapasy mam praktycznie z wszystkiego i myślę, że jak się sprężę to uda mi się większość do tej pory zużyć. pozwalam sobie jedynie na tusz i żel do mycia twarzy, bo obecne się kończą. trzymajcie kciuki za mnie
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
I ja też podsumowałam zakupy w październiku. Miałam nic nie kupować a wyszło jak wyszło, widać na fotkach
![]() Acha i poza tym co na zdjęciach to naciągnęłam jeszcze TŻ na szampon i odżywkę Gliss Kur olejki pielęgnacyjne ![]() Mam nadzieję, że w listopadzie pójdzie mi lepiej i tylko będę zużywać zapasy. Chociaż pokusy nie zabraknie bo mama na imieniny zażyczyła sobie jakiś krem do twarzy
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zatem, Amethyst Fatale jest śliczny, dopóki go czuję Fatalna (sic!) trwałość. Po ok, 3 godzinach już go nie czuję. Nie wiem jeszcze czy moje otoczenie czuje coś na mnie po upływie tego czasu. Tego jeszcze nie przetestowałam. Czasem zdaeza mi się, że inni chalą, że ładnie pachnę, a ja już nawet nie pamiętam czym się psikałam. Mam nadzieję, że z tym będzie podobnie.Błyszczyk z YR ma gęstą konsystencję, otula wargi jak balsam, dość długo na nich pozostaje. Ma ciężkie solidne opakowanie, samego kosmetyku jest 5 ml. Aplikator gąbeczkowy. Ja wybrałam odcień 01 czyli Nature de peau - jasny beżyk z odrobiną różu. Zadowolona jestem
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co zaś się tyczy tematu, to wczoraj kupiłam podkład, szósty do kolekcji Ale to dlatego, że ciągle szukam ideału na okres zimowy.Dziś kupiłam szampon i odżywkę do włosów, ale były mi niezbędne. Noo, szampon może mniej, ale ten co mam jakoś mi nie służy, więc pójdzie na All. Szykują mi się też większe zakupy w YR, ale w znacznej mierze będą to żele pod prysznic i kremy do twarzy - mały zapasik. Ogólnie rzecz biorąc uważam, że i tak nieźle się trzymam, bo zanim coś kupię przemyślę to 10 razy i dzięki temu nie mam już wielkich zapasów, a zużywanie też nieźle idzie |
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jakby był różowy, to bym go nie chciała, a tak...Chyba nie wspomogłaś koleżanki w walce z nałogiem ![]() Ale dziękuję tak czy siak |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje wczorajsze zakupy
Kupiłam jeszcze krem do depilacji Veet, ale nie chce mi sie robić juz zdjęcia jednego kremu
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa.....szczegolnie,ze swiateczne oferty kusza
![]() U mnie prognoza wstepna to YR i Ori no i mam ochote na kilka perfumeryjnych perelek ![]() Kobieto,fajne zakupy bardzo lubie te blyszczyki Wibo
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Markara bardzo fajna, ale ma duuuza szczoteczkę, trzeba sie nauczyc malować ![]() A blyszczyki z H&M super, takie gęste, nie kleją sie, ladnie pachna i super blyszczą
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie szczoty![]() Opis blyszczykow H&M brzmi niepokojaco dobrze cos czuje,ze kogos poprosze
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko widzialam czarne
Co do blyszczyków, to są naprawde dobre... moge nawet powiedzieć, ze moga konkurowac z tymi Aquolina, a Nivea czy bebe może sie schować
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za recenzje
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm, taki granat
![]() Szkoda, że w mojej Sephorze nie było
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje pieknie za wyczerpujacy opis ![]() Caly czas dumam nad AF a teraz jeszcze korci mnie Divine Sensual-jedyne co mnie martwi to trwalosc perfum Ori,na mnie jedynie diablo trwale jest Nomadic i byla taka woda relaksujaca,bo reszta bardzo szybko znika Tez czujesz w niej taka rozano-czekoladowa mieszanke? cos jak czekoladki z nadzieniem rozanym![]() Na blyszczyk tez mam ochote ![]() Ranyyy lista sie wydluza
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni listopada minęło a mi jeszcze nic nie przybyło na szczęście
Czekam tylko na scrub jeżynowy do stóp z Avonu, który powinnam dostać w tym tygodniu a oprócz tego muszę kupić parę rzeczy, ale wszystko potrzebne: - Effaclar K(bo mi się kończy )- jakiś krem do twarzy nawilżający(Avene lub LRP lub Bioderma) - mleczko do demakijażu(czaję na to z Ziaji opuncjowej) - ze 2 jakieś żele pod prysznic(bo mi się 2 inne kończą) - jakiś balsam do ciała(chyba kupię Garniera czerwonego - jakieś chusteczki do demakijażu(potrzebne mi będą na wyjazd na Sylwka, bo przecież nie będę tachać całej kosmetyczki ).No, trochę wydatków będzie
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Eh ...
Wiedziałam że moje ambitne plany na listopad nie sa możliwe do spełnienia ![]() Dziś wstąpiłam do Biedronki i ... to widać na fotce ![]() W piatek korzystając z kuponu rabatowego kupiłam w Naturze mleczko i tonik oliwkowe Kolastyny (cena każdego 3,99, a ze zniżką 3,20
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taaa... Amethyst Fatale czekoladki z nadzieniem różanym z kropelką alkoholu.... A w temacie... szaleństwo Ziajowe - wszystkie masła łącznie z czarnym i wariactwo Farmonowe - peeling i masło karmel i coś tam - w każdym razie pachnie jak moje ciasto na pierniki wigilijne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

(będą fotki?) , jak na odwyk to rzeczywiście całkiem sporo

Ale to dlatego, że ciągle szukam ideału na okres zimowy.