![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Ło mamo, a tutaj od wczoraj głucha cisza.
![]() Paskudnice pouciekały i nie ma tutaj nikogo. ![]() Cóż.. ![]() Ja zaraz lecę do fryzologa, a potem na durne wesele. ![]() Tak mi się chce, że.. ![]() Miłego. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Westi bedzie git
![]() ![]() ![]() ja jestem ale mnie nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wróciłam ![]() ![]() Ale jestem zadowolona. ![]() ![]() ![]() Westi dzięki Ci za pomoc i rady ![]() ![]() Bri kiedy wraca? ![]() Dziewczęta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() ![]() Ależ było beznadziejnie, o mamooo.. ![]() ![]() Mirul, a gdzie się znowu wybierasz? ![]() ![]() Pauluś, witamy ceperkę. ![]() ![]() ![]() Ach, no i czekam na Twoje zdjęcia. Obejrzę pewnie już po powrocie. ![]() Miłeeego. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Paulaaa klaksonieee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Westi uważaj tam na siebie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() I bez zbędnych bla bla bla zaczynam opowiadać ![]() Do Londynu jechaliśmy 30 godzin, pozostałe 7 błądziliśmy po Londynie. Już na promie z Francji do Anglii kupiłam sobie zegarek, jestem niesamowicie z niego zadowolona!!!! (wybaczcie brak emot, byłyby tu chyba same entuzjastyczne, ale mam ograniczenie do dwudziestu, a nie chce mi się setki razy poprawiać :-D) Oto moje cudo: http://www.e-swatch.pl/product_info....8cd0cd9a86c2f3 W Polsce kosztuje 180 zł, w Londynie 30 funtów, a ja dałam za niego 24,99, to chyba brak cła, czy cuś ;-) Kiedy tylko zeszliśmy z promu przeraziła mnie zmiana ruchu na lewostronny. Tragedia ![]() ![]() Przez pierwsze trzy dni mieszkaliśmy na jakimś polu namiotowym kilka stacji metra od Londynu, spędziliśmy je na zwiedzaniu ![]() (Aaaaaaaaa, już tyle napisałam i się skasowało do tego momentu, chyba coś rozwalęęęę!!! ![]() Z różnych powodów na teren Jamboree dotarliśmy dopiero o pierwszej w nocy. Zanim rozbiliśmy namioty i wykąpaliśmy się minęło 1,5 godziny. Na drugi dzień poszliśmy na Opening Ceremony - nisamowiteee! Siedzieliśmy obok Japończyków i dość szybko zaczęliśmy się dogadywać ;-) Dostalam małą Hello Kitty w skautowym mundurze i różowy wachlarz z małym chińskim znaczkiem ![]() Wieczorem było After Party, czyli najbardziej fantastyczny koncert w moim życiu! 40 000 osób, początkowo różne rodzaje muzyki, wszystko zakończone głównie rockiem (czyli najlepsze na koniec ![]() ![]() Najciekawiej było kiedy spojrzałam na telebim i zobaczyłam jakiś niewyraźny, rozmyty obraz. Okazało się, że padał deszcz, większośc wskoczyła w kurtki przeciwdeszczowe, ale Anul dzielnie brykała w zwykłym, cienkim T-shircie :-D Pod sceną na nikogo nawet nie kapało, woda tam dosłownie parowała! Oprócz zajęć na terenie Jambo mieliśmy też Off-site, czyli krótko mówiąc wywozili nas gdzieś ![]() Mieliśmy kilka dni kiedy bardzo, ale to bardzo padało, ale zazwyczaj było bardzo gorąco. Angielska pogoda musiala się jednak dać we znaki i kiedy tylko nakładałam sukienkę, zaczynało wiać, i to tak, że momentalnie dostawałam gęsiej skórki. ![]() Najfajniesze było to, że na Jambo nie było żadnych barier. Anglicy są flegmatykami? A co powiecie o chłopcach, którzy rzucają Wam się na szyję z rozpędu i po chwili rozmowy proszą o nauczenie polskich przekleństw? ;-) Wszędzie słyszało się tylko TOGETHER i to było ważne. Wystarczyło wyjść gdziekolwiek żeby jak maszyna wyrzucać z siebie 'hello' w odpowiedzi na wszystkie powitania. Free hugs to nie były tabliczki noszone 'dla szpanu' przez osoby które podchodzą z nimi do innych praktycznie zmuszając do przytulenia. Wszyscy rzucali się sobie na szyję wydając z siebie okrzyki radości - jak dobrze, że tu jesteś! Niestety Polacy zaskoczyli mnie dość negatywnie, ale o tym w następnym odcinku, jestem za bardzo zmęczona a poza tym mam pogrzeb na głowie... Uściski gorące ![]()
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
ANUL ANUL ANULLLLLL!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a liścik dostałas i smska?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham ![]() ps japońskie gadżety łaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() ![]() Anul, fajnie, że już wróciłaś. Tęskniłaś za Nami? ![]() Opowieści są naprawdę niesamowite, zazdroszczę. Iiii.. żałuję, że mnie tam nie było. Czekam na dalsze relacje. ![]() ![]() Jestem już spakowana, a raczej upchana w torbę. Jeszcze tylko kosmetyczka i inne duuuperele. ![]() ![]() Iiii.. nie sądziłam, że to powiem, ale - po prostu, nie chce mi się jechać. ![]() ![]() No co to się dzieje...? ![]() Do następnego, 3majcie się ciepło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Westii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Dzień dybry
![]() ![]() Komp mi nareszcie działa i może jutro Wam tu trochę fotek powklejam. Ale było piknie w Tatrach. ![]() ![]() Anul ależ ja Ciebie kobieto dawno nie widziałam. ![]() ![]() PS. Macie pozdrowienia od Westi, która już pewnie się zakopcuje /jak do niej pisałam, piła kawę w Białym Dunajcu ![]() ![]()
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Jeśli możecie pokażcie to komu tylko się da! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...12#post5050412
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny parówki oddawajcie glos!
przeczytajcie watek i oddajcie glos prosze was https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205134
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Judka już Ci odpisałam na PW (dzięki
![]() ![]() A nasza Westi szła dzisiaj na Kopę Kondracką i pisała, że jest - na szczęście - słonecznie. ![]()
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
A Anul nas nie odwiedza
![]() za to jaka burza dzis była przed chwilą,normalnie chyba ta z Mazur ![]() Paula ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Miruś, ucałuję.
![]() A Anul to normalnie trzeba "bacik: ![]() Wkleję Wam tu kilka obiecanych zdjęć i podzielę się ![]() ![]() Pierwsze trzy - Dolina Kościeliska w deszczu niestety, a i tak piękna. ![]() Nas Kolejne trzy - Dolina Chochołowska w słońcu tym razem, ale Kościeliska ciekawsza wg mnie
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze trzy - Polana Chochołowska /cel podróży przez Dolinę Ch.
![]() ![]() Następne - widoki w drodze na Halę Gąsienicową od strony Kuźnic, szlak niebieski ![]()
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
odwiedzam was, tylko ze zmarł mi wujek, wczoraj pojechałam do cioci i wyszło jak wyszło że wróciłam dopiero przed chwilą, po pogrzebie. nosiłam kwiaty, podawałam napoje, gotowałam, zmywałam, sprzątałam i udawałam że się trzymam przez ponad 24 godziny. kiedy po stypie wszyscy już pojechali ja sprzatajac usiadłam na chwile i zasnełam tak, że moja mama nie mogła mnie obudzić. padam. mam już dość a jutro różaniec więc czeka mnie znów to samo tylko w zmniejszonym wymiarze godzin.
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze trzy - Hala Gąsienicowa
Dwa lata temu nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia, a teraz się zakochałam ![]() ![]() Następne - widok z Kasprowego Wierchu i z zejścia ![]()
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
ANUL przykro mi z powodu śmierci wujka
![]() A Ty się trzymaj i odpoczywaj, jak się da. ![]() ![]() ----------------- Kończę z tymi fotkami. ![]() Pierwsze trzy - widoki z Gubałówki /nawet nie wiedziałam, że takie ładne mogą być/ Następne - Dolina Pięciu Stawów we mgle ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
Anulek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paula ale cuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Mirula, Mirula, skąd mogłaś wiedzieć?
![]() Paula, super foty. jak zdobędę swoje wyjazdowe też Wam podrzucę a teraz już spadam, do napisania ![]()
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Zapisuj.
![]() ![]() A w góry to bym się teraz chętnie teleportowała ![]() ![]() Masz może jakieś fotki z Kazmierza? ![]() ![]() Anul to czekamy na Twoje zdjęcia. ![]() Trzymaj się ![]()
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Anulek no tak ale głupio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paula a maam a chceesz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Miruś, no pewnie, że chcę.
![]() ![]() Słuchaj, a nie orientujesz się w jakich /przyzwoitych ![]() ![]()
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Paula zaraz załąduje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Miruś, ja narazie tylko robię mały 'ogląd', bo kiedy tam pojadę to nie wiem.
Ale tak mi się marzy to miejsce... ![]() Zdjęcia jak wgrasz, to jutro obejrzę, bo idę spać ![]() ![]()
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Miruś
![]() ![]() ![]() Ale się wkurzyłam na bibliotekę. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Idę małpy po jakieś zakupy, bo z lodówki nawet pingwin zwiał z braku towarzystwa ![]() A potem wrzucę parę zdjęć ![]() Było kurna blaszka za.je.biście!! Się tam przeprowadzam, nie ma to tamto, pięknie jest ![]()
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Bri, to Ty już na miejscu?!
![]() ![]() ![]() Czekam na fotki! PS. A Norweg jakiś jest? ![]() ![]()
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie szybko minęło ![]() Norwega nie ma, ani Szweda, ani Duńczyka buuuuuuuuuu ![]() Fotki za czas jakiś, bo kumpel wpadł i przerwał mi wybieranie ![]() Edit: najpierw wrzucę 3 promy, na których płynęłyśmy. 1. Prom Wawel z Pollferries-niedawno po remoncie, czułyśmy się dość luksusowo ![]() ![]() Płynęłyśmy nim ze Świnoujścia do Ystad. 2. Prom Perła Skandynawii-o wiele większy prom, przewoźnikiem były linie DFDS Seaways. Tam spędziłyśmy dwie noce . Bardzo fajnie, mnóstwo ludzi (narodowości różnej). Tym promem płynęłyśmy z Kopenhagi do Oslo i z powrotem. 3. Prom Pomerania- też nasz, z Polferries, najmniejszy i najbardziej skrzypiący i bujający prom, którym wracałyśmy z Kopenhagi do Świnoujścia. Nie trzeba było pić, żeby się kręciło w głowie ![]() Łóżka piętrowe i zapach nie do zniesienia ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2007-08-22 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.