![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
A nie masz zadnych zdjec chatki ??? Wogole mowilas, ze jakies dasz, wiec wklejaj....
Z jakiego Ty miesiaca jestes???? Na ile wujek przyjechal ??? I dlaczego wszystkie dziewczyny juz poszly spac ????? ![]() Ja jutro wkleje nowe fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Foty chatki mialamna karcie a karta juz jest u mojej mamuski i skasowane sa A pozatym narazie nie daje Dam jak juz bedzie po remoncie I beda przed i po
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
A Ty Go odwozisz ???? Ja z pazdziernika jestem
![]() Co szykujesz swojemu TZ-towi na Walentynki ???? Kurde mi sie urlop juz skonczyl, w poniedzialek do pracy... musze sie jakos przestawic na inna pore do spania ok 23- 24 ![]() Ile woj TZ ma lat ???? Kiedy slub ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no jacha ze go odworze ale na lotnisko do londynu Wujaszek nie umi anglika wiec troche bym z nim pojechala jakbym mu pokazala stacje pociagow i rob co chesz
![]() ![]() Ja nie wiem co kupie swojemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i co znalezlicie ta instrukcje? ale byly by jaja jakbyscie znalezli jakbym juz strone tlumaczyla hihi Zaraz wracam moj tz wrocil hehe i chce kompa bo bedzie patrzyl na ta maszyne Skonczylam tlumaczyc 3 strone na dzis pas Wroce dzis ale nie wiem o tkorej heheh |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty musisz niezle napieprzac po angielsku
![]() ![]() ![]() Ide cos wrzucic na ruszt ![]() Ty z Nysy jestes nie ??? Kurde, net mi sie zawiesza... ide spac, paaa ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-01-20 o 02:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no ja z NYsy jezem
![]() ![]() ![]() Ja p angielsku gaam tak jak napisalam ze sobie mysle ![]() ![]() ![]() My ogladamy walke i tz mi wylal ostatniego drinka z Jacka ![]() ![]() Sniezynka spisz juz? sNIEZYNKA O TY FRANCO CHOLERNA ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2008-01-20 o 02:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Monka no poszlam, bo nie wiedzialam, ze wrocisz jeszcze
![]() ![]() Doridee a co wystawilas ???? Ty od Ali tez wszystko sprzedajesz, czy na kolejne zostawiasz??? ![]() Moj TZ wlaczyl koncert Tiny Turner i tanczy z Olivia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja zazwyczaj wstaje, tzn. Zosia sie budzi ok. 6-7 rano
![]() ![]() Doridee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Edytcia no to faktycznie, wspolczuje tak wczesnego wstawania... A dlaczego Zosia, wstaje w nocy??? Czesto tak ma, czy tylko od czasu do czasu ??? Ile Zosia ma zabkow ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no od czasu do czasu tak wstaje. A zabkow ma 16, wiec to nie od nich raczej. W sumie nie wiem czemu tak jest, no ale i tak dziekuje Bogu, ze nie mam tak jak moj brat, ma coreczki-blizniaczki, ktore do pierwszego roku zycia nie sypialy nocami w zasadzie. Zasypialy ok. 20tej i budzily sie o 24 i do rana zabawa
![]() Jak jest tz w domu to chociaz ja zazwyczaj do niej wstaje w nocy, to on sie zajmuje nia przez dzien, albo daje mi pospac dluzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Jejku z blizniakami naprawde jest kupe roboty, a do tego jak jeszcze nie spia w nocy i sa niespokojne to juz dopiero...
Widze TZ tez Ci duzo pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, no nie mamy pojęcia o co chodzi z tym zdjęciami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po Ali wszystkie rzeczy sprzedaj, oddaję, więcej dzieci nie planujemy ![]() Monika a Ty gdzie?? Napisz mi gdzie kupiłaś Dermacol, chyba też sobie kupię drugą tubeczke bo ta mi sie kończy a ten sposób nakładania na mokro gąbeczką bardzo mi sie spodobał ![]() Gosiula Ty też byś coś napisała ![]() Wenezja a Ciebie gdzie wywiało ![]()
#1034 |
Zakorzenienie
|
No co sie dzieje ???? Gdzie jestescie dziewczyny ????
Ja pierwszy raz od iks czasu mam dola ![]() Doridee- no ja niestety nie pomoge, bo sie nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a czemu masz dola? Co sie stalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Monka a jakos sie tak wszysttko zebralo we mnie... to tesc, to dziewczyna od brata ( nie cierpie jej ) Ale pogadalam z TZtem i juz wszystko gra
![]() ![]() Wrzucam wlasnie foty na kompa, zara powklejam jak sie cos nada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Robilam zdjecia wszystkiego co sie dalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka cudenko z Oliwki super ma usmieszek hehe A sypialnia fantastik bombastik Podoba mi sie super to zgralas Okno tez czaderka odrazu sie rzuca w oko
![]() ![]() Zmeczona jezem ide zaraz spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
Cos Ty tak szybko ????? Ja jeszcze posiedze, ale tez mam zamiar dzisiaj szybciej isc spac...
Fajnie, ze Ci sie podoba, dawaj tez cos do poogladania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja jeste zmeczona
![]() Ja nie mam fotek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz aparat, to caly czas pstrykam
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jednak tez pojde zaaz spac.... nudno cos dzisiaj tu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka piękna ta Twoja sypialnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już wiemy o co chodzi z tymi zdjęciami... ![]() ![]() Robiłam dzis banany z drugiego przepisu, niby troche bardziej piankowe ale jak wystygły to już nie były takie pyszne ![]() ![]()
#1044 |
Zakorzenienie
|
Doridee ciesze sie, ze Ci sie podoba nasza sypialnia
![]() ![]() ![]() ![]() Moje mieszkanie to juz widzialyscie chyba cale ![]() ![]() ![]() Monka widze, ze naprawde poszlas spac, a myslalam, ze to wrecz niemozliwe ![]() ![]() ![]() Cale szczescie ten dzien juz mam za soba, do 18:00 byl swietny, bylismy na Mini golfie ( w naszej wiosce ) Poszlismy tylko na chwilke, ale TZ rodzice i brat z zona przyjechali to zostalismy dluzej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj do pracy, ale nie chce mi sie ![]() ![]() Dobranoc.... do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
No nie poszlam jeszcze ogladam boks zaraz koniec i ide spac Walczy niemiec marko hook jakos tak z kanadyjczykiem chyba
Sniezynka wbijaj w tych ludzi teraz wiesz kto jest kto i szkoda lez dla takiego gowna ![]() ![]() ![]() Moj dzidek ma juz chya wszystkir no te ktore widze Wlasnie dzis mu zajrzalam i widze a tam dwie dolne 3 mu juz wyszly Wszystkie zeby mu szly parami ![]() ![]() Postawilam na Caniganna i cos widze ze wygram Moj tz przegral Jacka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Monka no właśnie ciągle zapominam zapytać.. jak pojedziesz na studia to zostajesz w Polsce na cały semestr czy będziesz kursować w tą i z powrotem????
![]() Ja kartki do Babć i Dziadków powysyłałam a dzis idziemy do mojej mamy świętować ![]() Śniezynka ano orientuję się - od kilkunastu złotych do kilku tysięcy za miesiąc ![]() Ala ogląda Teletubisie, jest zafascynowana jak chyba wszystkie dzieci ![]() ![]()
#1047 |
Rozeznanie
|
co jest ,co napiszę to mi wetnie.
Wczoraj byliśmy na basenie w Mikołajkach w Hotelu Gołebiewski. Bomba .Nina wyszalała sie maksymalnie. Nie przeszkadzało jej ,ze się zachłystwyała wodą ,ze sie przewracaław wodzie . Nic . Skakała ,zjeżdżała . Super wiecej w Gizycku nie pójdę z nią na basen. U nas nie ma brodzika dla dzieci ,woda zimna i wogóle ciasnota. wole raz na jkiś czas skoczyc do Mikołajek i poszalec No a na dzień babci moja mama dostanie własnie dziś wnusia .Właśnie moja siostra zaczęła rodzć ,więc myślę ,ze dziś sie uwinie i prezent gotowy. W piątek miałam urlop i powlokłam sie z Ninka na zakupy do szmat. Melduję ,ze kupilam dwa swetry ,cztery bluzki ,dwie pray spodni ,kurtkę i spodnie Oskarowi. aha ,oczywiscie sobie kupiłam. w sobote zaszłam do Deepa i kupiłam żakiet ( no w końcu 80 % przeceny nie będzie trwać wiecznie) Wkleję wam jescze moja fotke z kuzynami ( mialam na niej jakieś 2-3 lata) Mam wrażenie ,ze Ninka jest skalkowana.Tylko oczy ma tatusia Nic wam teraz nie wkleję ,bo mam nowego lapka w pracy i jest bez zadnej przegladarki .Po południu w domu coś wrzucę Udało mi się jedno zarzucić ,bo było malutkie oczywiście ja jestem w srodku Edytowane przez gosiula Czas edycji: 2008-01-21 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Rozeznanie
|
Monka pochodzisz z Nysy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Rozeznanie
|
Gosiula a ktora to ty na tym zdieciu-Ta posrodku?????????Jak ta po srodku to fakt ze cora w dala sie w ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Rozeznanie
|
Hura .Mam siostrzeńca. Urodził się jakies pół godzinki temu. Waży ponad 4 kilo ( 9.10 funta) i ma około 56 cm długosci.
Normalnie sie chyba w tym roku zbiore i polece do nich.Juz mi się tęskni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.