Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-20, 00:04   #1021
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

A nie masz zadnych zdjec chatki ??? Wogole mowilas, ze jakies dasz, wiec wklejaj....
Z jakiego Ty miesiaca jestes???? Na ile wujek przyjechal ??? I dlaczego wszystkie dziewczyny juz poszly spac ?????
Ja jutro wkleje nowe fotki
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 00:09   #1022
monka23
Zakorzenienie

Foty chatki mialamna karcie a karta juz jest u mojej mamuski i skasowane sa A pozatym narazie nie daje Dam jak juz bedzie po remoncie I beda przed i po Ale na to jeszcze trzeba poczekac haha Ja jeste z maja byk hehe a ty z jakiego? Moj wujaszek jeszcze zostaje na poltora tyg czyli w nastepna srode wraca Jak sobie pomysle ze bedziemy mieli wstac rano oczywiscxie ja o 5 rano to az mi sie niechce isc spac haha Poszly bo spiochy i trzeba rano wstac Ja jakos nie umiem isc tak wczesnie zwlaszcza tutaj W Polsce chodzilam szybciej Moze to od pogody zlezy
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 00:13   #1023
Sniezynka21
Zakorzenienie

A Ty Go odwozisz ???? Ja z pazdziernika jestem
Co szykujesz swojemu TZ-towi na Walentynki ????
Kurde mi sie urlop juz skonczyl, w poniedzialek do pracy... musze sie jakos przestawic na inna pore do spania ok 23- 24
Ile woj TZ ma lat ???? Kiedy slub ???
Stary 2008-01-20, 00:22   #1024
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka no jacha ze go odworze ale na lotnisko do londynu Wujaszek nie umi anglika wiec troche bym z nim pojechala jakbym mu pokazala stacje pociagow i rob co chesz hehe I tak mam stresa jak on dojdzie to bramki a mu to zwiasa hehe

Ja nie wiem co kupie swojemu zero pomyslu a jeszcze 26 lutego ma urodziny totalna zalamka Moj tz ma 33 lata a wedlug jego dowodu to ma juz 35 he W dowodzie ma ze sie urodzil pierwszego stycznia a tak naprawde to 26 lutego Slub sama nie wiem mialam teraz isc zamowic date ale jakos sie nie zlozylo jakos mi sie nie spieszy ale z drugiej strony jakbym juz miala date to bym miala powod na odchudzanie haha Czekam az ten sklep otworzymy i w koncu pieniadze wieksze beda wpadac to pojde zamowie zamowie gdzies sale i bede sie szykowac hehe

i co znalezlicie ta instrukcje? ale byly by jaja jakbyscie znalezli jakbym juz strone tlumaczyla hihi

Zaraz wracam moj tz wrocil hehe i chce kompa bo bedzie patrzyl na ta maszyne Skonczylam tlumaczyc 3 strone na dzis pas Wroce dzis ale nie wiem o tkorej heheh
Stary 2008-01-20, 00:58   #1025
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Ty musisz niezle napieprzac po angielsku Nie znalazlam tej instrukcji, ile przetlumaczysz tyle mu dam i juz

Ide cos wrzucic na ruszt

Ty z Nysy jestes nie ???

Kurde, net mi sie zawiesza...

ide spac, paaa

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2008-01-20 o 02:30
Stary 2008-01-20, 02:24   #1026
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka no ja z NYsy jezem a skad wiesz? hehe Co rzucasz na ruszt? hehe Mysmy w koncu wlasnie kupili CHYBA zamrazarke ale sama nie wiem Cos ma nam przyjsc czy co? Powypelnialismy pola itd no zobaczymy

Ja p angielsku gaam tak jak napisalam ze sobie mysle jak ci wysle ta instrukcje to sie wyda haha smiechy beda a twoj tesc sie za glowe zlapie Ale jedyne moje wytlumaczenie jest ze mam maly kontakt z angielskim oprocz tz-ta i sie nie ucze a pozatym to jest instrukcja wiec sa jakies konkretne profesjonalne nazwy No tak sobie tlumacze

My ogladamy walke i tz mi wylal ostatniego drinka z Jacka wiec bujam po browarka

Sniezynka spisz juz?

sNIEZYNKA O TY FRANCO CHOLERNA poszlas spac o by cie szarczyste i grananty w piety milej nocki

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2008-01-20 o 02:46
Stary 2008-01-20, 08:14   #1027
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Nic nie czytałam, jestem zła bo wystawiłam wczoraj aukcje i zdjecia nadal sie nie ładują.. Teraz tu próba..

Dupa... Będę później

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 10:22   #1028
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka no poszlam, bo nie wiedzialam, ze wrocisz jeszcze Ale kompa w sumie wylaczylam o 4:00 siedzialam troche na nasza-klasa ( powoli mnie nudzi ta stronka )

Doridee a co wystawilas ???? Ty od Ali tez wszystko sprzedajesz, czy na kolejne zostawiasz??? Nie denerwuj sie, nic to nie da....

Moj TZ wlaczyl koncert Tiny Turner i tanczy z Olivia
Stary 2008-01-20, 10:45   #1029
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka ja zazwyczaj wstaje, tzn. Zosia sie budzi ok. 6-7 rano Jak sie budzi o 7mej to jest ok, zwlaszcza jeszcze jak w nocy pospi. Bo tak jak tej nocy to nie pospala. Obudzila sie o 1.30 i meczyla do 4.30 Takze oczka mi sie kleja.

Doridee nie denerwuj sie.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 10:49   #1030
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytcia no to faktycznie, wspolczuje tak wczesnego wstawania... A dlaczego Zosia, wstaje w nocy??? Czesto tak ma, czy tylko od czasu do czasu ??? Ile Zosia ma zabkow ???
Stary 2008-01-20, 10:57   #1031
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka no od czasu do czasu tak wstaje. A zabkow ma 16, wiec to nie od nich raczej. W sumie nie wiem czemu tak jest, no ale i tak dziekuje Bogu, ze nie mam tak jak moj brat, ma coreczki-blizniaczki, ktore do pierwszego roku zycia nie sypialy nocami w zasadzie. Zasypialy ok. 20tej i budzily sie o 24 i do rana zabawa
Jak jest tz w domu to chociaz ja zazwyczaj do niej wstaje w nocy, to on sie zajmuje nia przez dzien, albo daje mi pospac dluzej.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 11:28   #1032
Sniezynka21
Zakorzenienie

Jejku z blizniakami naprawde jest kupe roboty, a do tego jak jeszcze nie spia w nocy i sa niespokojne to juz dopiero...
Widze TZ tez Ci duzo pomaga A planujecie jeszcze jakies dzieci ???
Stary 2008-01-20, 14:49   #1033
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Kurcze, no nie mamy pojęcia o co chodzi z tym zdjęciami Wczoraj cały wieczór Andrzej skanował system, sprawdzał i A wystawiłam koleżance perfumy - korzysta z mojego konta bo mam dużo komentarzy a ja z drugiej strony też nie ryzykuję bo mam 100% pewność że są to oryginały I tak sobie nawzajem pomagamy
Po Ali wszystkie rzeczy sprzedaj, oddaję, więcej dzieci nie planujemy

Monika a Ty gdzie?? Napisz mi gdzie kupiłaś Dermacol, chyba też sobie kupię drugą tubeczke bo ta mi sie kończy a ten sposób nakładania na mokro gąbeczką bardzo mi sie spodobał

Gosiula
Ty też byś coś napisała
Wenezja a Ciebie gdzie wywiało
Stary 2008-01-20, 18:41   #1034
Sniezynka21
Zakorzenienie

No co sie dzieje ???? Gdzie jestescie dziewczyny ????

Ja pierwszy raz od iks czasu mam dola Wczoraj Wy dzisiaj ja...

Doridee- no ja niestety nie pomoge, bo sie nie znam
Stary 2008-01-20, 18:58   #1035
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka a czemu masz dola? Co sie stalo.Niechce misie tlumaczyc tekstu wrocilsmy niedawno i nie mam sily
Stary 2008-01-20, 19:36   #1036
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka a jakos sie tak wszysttko zebralo we mnie... to tesc, to dziewczyna od brata ( nie cierpie jej ) Ale pogadalam z TZtem i juz wszystko gra Dzieki, ze pytasz

Wrzucam wlasnie foty na kompa, zara powklejam jak sie cos nada
Stary 2008-01-20, 19:48   #1037
monka23
Zakorzenienie

to ja czekam na foty
Stary 2008-01-20, 20:07   #1038
Sniezynka21
Zakorzenienie

Robilam zdjecia wszystkiego co sie dalo Mojej czerwonej sypialni tez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Olivia.jpg (47,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Olivia mit Papa.jpg (44,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Olivia mit Thomas..jpg (45,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Schlafzimmer1.jpg (48,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schlafzimmer3.jpg (45,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schlafzimmer2.jpg (51,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-01-20, 20:27   #1039
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka cudenko z Oliwki super ma usmieszek hehe A sypialnia fantastik bombastik Podoba mi sie super to zgralas Okno tez czaderka odrazu sie rzuca w oko Wlasnie pokazalam mojemu tz-towi i mu mowie ze wystarczy sciany ladnie pomalowac i zdrac z malymi duperelkami i calosc wychodzi tak jak u was

Zmeczona jezem ide zaraz spac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 20:35   #1040
Sniezynka21
Zakorzenienie

Cos Ty tak szybko ????? Ja jeszcze posiedze, ale tez mam zamiar dzisiaj szybciej isc spac...

Fajnie, ze Ci sie podoba, dawaj tez cos do poogladania
Stary 2008-01-20, 20:42   #1041
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka ja jeste zmeczona wczoraj za pooozno poszlam spac Dzidek rano tez wstal po 8 i nie wyspalam sie.

Ja nie mam fotek cos nie mam weny Znaczy sie robie fotki ale niechce mi sie instalowac programu hehe
Stary 2008-01-20, 20:51   #1042
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja mam teraz aparat, to caly czas pstrykam Pewnie niedlugo bede musiala go oddac wiec korzystam z okazji

Chyba jednak tez pojde zaaz spac.... nudno cos dzisiaj tu....
Stary 2008-01-20, 21:08   #1043
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka piękna ta Twoja sypialnia Baaardzo zmysłowa Aż sie chce do łóżka wskoczyć pobaraszkować Olivka ślicznosci i jaki piękny uśmiech - dużo ząbków błyszczy Ala ma tylko 10

Już wiemy o co chodzi z tymi zdjęciami... Nasze IP jest na czarnej liscie i system nas blokuje Musieliśmy mieć kiedys wirusa i stąd ta blokada, moje konto mailowe też zablokowane. Jutro spróbujemy to odkręcić.

Robiłam dzis banany z drugiego przepisu, niby troche bardziej piankowe ale jak wystygły to już nie były takie pyszne Chyba wolę ten prostszy przepis. No i najlepiej pokroić w talarki, są wtedy cieńsze i rozpływają sie w ustach
Stary 2008-01-21, 00:26   #1044
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee ciesze sie, ze Ci sie podoba nasza sypialnia Uwielbiam ja i dobrze sie w niej czuje Naturalnie nie wszystkie sciany sa czerwone ( co za duzo to nie zdrowo ) Ty tez niedlugo bedziesz miala pole do popisu
Moje mieszkanie to juz widzialyscie chyba cale brzydkie mam schody ale na wiosne bedziemy cos robic z nimi....

Monka widze, ze naprawde poszlas spac, a myslalam, ze to wrecz niemozliwe A pewnie poprzytulaj sie do swojego TZ-cika : Z tym tlumaczeniem, to nie rob, jak Ci sie nie chce, mi tez by sie nie chcialo Kiedy znowu do PL jedziesz ???

Cale szczescie ten dzien juz mam za soba, do 18:00 byl swietny, bylismy na Mini golfie ( w naszej wiosce ) Poszlismy tylko na chwilke, ale TZ rodzice i brat z zona przyjechali to zostalismy dluzej Pozniej pisalam z brata dziewczyna na gg i sie conieco dowiedzialam, jak niektorzy mi dupe obrabiaja.... ( tym co najwiecej pomoglam i pomagam do dzis ) Przeplakalam caly wieczor, dobrze ze mam TZ i mnie wysluchal.... Juz mi duuzo lepiej, ale myslalam, ze zaplacze sie na Amen....

Dzisiaj do pracy, ale nie chce mi sie Doridee orientujesz sie moze ile kosztuje kurs Wizazu ???

Dobranoc.... do jutra
Stary 2008-01-21, 00:49   #1045
monka23
Zakorzenienie

No nie poszlam jeszcze ogladam boks zaraz koniec i ide spac Walczy niemiec marko hook jakos tak z kanadyjczykiem chyba

Sniezynka wbijaj w tych ludzi teraz wiesz kto jest kto i szkoda lez dla takiego gowna Nie lubie takich osob no nie nawisze Ktoryym sie pomaga a oni nie doceniaja i jeszcze klody pod nogi podstawiaja.
Do Polski jade 24 lutego na studia Ale mi sie niechce haha Musze sobie znalesc temat na praceinzynierska ehhh .

Moj dzidek ma juz chya wszystkir no te ktore widze Wlasnie dzis mu zajrzalam i widze a tam dwie dolne 3 mu juz wyszly Wszystkie zeby mu szly parami O ile pamietam.Usmiech ma juz kompletny

Postawilam na Caniganna i cos widze ze wygram Moj tz przegral JackaNo wygralam haha Dobranoc
Stary 2008-01-21, 09:00   #1046
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka no właśnie ciągle zapominam zapytać.. jak pojedziesz na studia to zostajesz w Polsce na cały semestr czy będziesz kursować w tą i z powrotem???? Masz już jakieś plany czy wyjdzie w praniu?

Ja kartki do Babć i Dziadków powysyłałam a dzis idziemy do mojej mamy świętować

Śniezynka ano orientuję się - od kilkunastu złotych do kilku tysięcy za miesiąc Wszystko zależy gdzie sie uczysz, czyja to szkoła itd. Czyżbyś chciała zrobić sobie kurs?

Ala ogląda Teletubisie, jest zafascynowana jak chyba wszystkie dzieci A ja mam chwile spokoju
Stary 2008-01-21, 09:51   #1047
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

co jest ,co napiszę to mi wetnie.
Wczoraj byliśmy na basenie w Mikołajkach w Hotelu Gołebiewski.
Bomba .Nina wyszalała sie maksymalnie.
Nie przeszkadzało jej ,ze się zachłystwyała wodą ,ze sie przewracaław wodzie . Nic . Skakała ,zjeżdżała . Super
wiecej w Gizycku nie pójdę z nią na basen. U nas nie ma brodzika dla dzieci ,woda zimna i wogóle ciasnota.
wole raz na jkiś czas skoczyc do Mikołajek i poszalec

No a na dzień babci moja mama dostanie własnie dziś wnusia .Właśnie moja siostra zaczęła rodzć ,więc myślę ,ze dziś sie uwinie i prezent gotowy.

W piątek miałam urlop i powlokłam sie z Ninka na zakupy do szmat.
Melduję ,ze kupilam dwa swetry ,cztery bluzki ,dwie pray spodni ,kurtkę i spodnie Oskarowi. aha ,oczywiscie sobie kupiłam. w sobote zaszłam do Deepa i kupiłam żakiet ( no w końcu 80 % przeceny nie będzie trwać wiecznie)

Wkleję wam jescze moja fotke z kuzynami ( mialam na niej jakieś 2-3 lata) Mam wrażenie ,ze Ninka jest skalkowana.Tylko oczy ma tatusia

Nic wam teraz nie wkleję ,bo mam nowego lapka w pracy i jest bez zadnej przegladarki .Po południu w domu coś wrzucę
Udało mi się jedno zarzucić ,bo było malutkie

oczywiście ja jestem w srodku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SCAN1619.JPG (60,7 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez gosiula
Czas edycji: 2008-01-21 o 12:33
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 12:15   #1048
djamelka
Rozeznanie

Monka pochodzisz z Nysy?A ja Z Glubczyc -wiesz gdzie to jest?Jakies 60km od nysy.Ty sasiadeczko kiedys bedziemy musieli umowic sie na browarkaTwoj dzidek ma juz tyle zebow?O to super bo moj kevos jakos 14scie musze jeszcze mu tam kuknoc do szczenki moze jest wiecej a ja nie widze Sniezynka Ladna masz sypialnie-ja na czerwono mam pokoj stolowy-widze ze lubisz kolor czerwony tak jak jaKuchnie tez masz boska zaluje ze takiej sobie nie zamowilam bo ja mam biala i jest troche za jasno Doride nie sprzedawaj rzeczy po Aluniprzestan gadac glupoty ze juz niechcesz dzieci;Wiesz jak bys skrzywdzila AleJak urosnie to do kogo bedzie dzwonic?Chodzic na browarka?komu bedzie sie zalic?Kogo wezmie na chrzesnych dla swoich dzieci?A jeszcze za kilkadziesiat lat jak jej rodzicow zabraknie to juz bidusia bedzie calkiem bez rodzinyMowie ci przestan bo napewno by mniala kiedys do was zal
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 12:17   #1049
djamelka
Rozeznanie

Gosiula a ktora to ty na tym zdieciu-Ta posrodku?????????Jak ta po srodku to fakt ze cora w dala sie w ciebie
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 12:56   #1050
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

Hura .Mam siostrzeńca. Urodził się jakies pół godzinki temu. Waży ponad 4 kilo ( 9.10 funta) i ma około 56 cm długosci.
Normalnie sie chyba w tym roku zbiore i polece do nich.Juz mi się tęskni.
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości