|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
No i dupa z przyżeczenia,że nic nie zjem,właśnie mam 2 marchewki obrane i teraz chrupię
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja zaczełam 20 tydzien i gina nie zapisała mi zadnych witamin !!!?
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
co do porodu to lepiej iść w nieświadomości, co i jak długo jak bardzo lepiej się dowiedzieć już na miejscu a nie wcześnie bo mniejszy strach
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja powiedziałam moimu lekarzowi jakie jem witaminy to mi powiedział że to jest zbędne przecież nie żyjemy w jakimś ubogim i głodnym kraju żeby nadrabić w stucznych witaminach wystarczy się dobrze i zdrowo odżywiać ( to jego słowa ) a ja i tak swoje witaminki zażywam regularnie bo wiem że to potem odbija się międzyinnymi na włosach i paznokciach a jem od początku feminatal n a dobre odżywianie swoją drogą
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
oświećcie mnie czy wy też się tak pocicie tuż pod biustem??
ja ciągle mam tam mokro(na szczęscie tylko tam :P)
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piekny malutki brzszek mala Cytat:
|
||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki!!
Dziś znów pomstowałam od rana bo musiałam wstać o 6!! Co mnie obudziło? Po raz pierwszy głód...Skandal żeby o tej godzinie robić śniadanie W dodatku tak czekałam na allegro na aukcję pajacyków z napisem "Kocham Mamę i Tatę" i się pojawiły ale tylko różowe!!! Ale mnie złość ogarnęła bo jeszcze coś innego miałam upatrzone u tego sprzedawcy i teraz to nic nie kupię... ![]() Mijalea ja mam termin na koniec sierpnia wiec jako jedna z ostatnich będę czekać na swoje dziecię...Więc z Wami lipcówkami nie mam się co równać na brzuszki Zapomniałam napisać że piękną masz kołyskę-rewelacja!! Szkoda że u mnie się taka rzecz nie zmieści bo to fajna sprawa na początek |
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzunio sliczny, zgrabniutki i na 100% ciazowy ![]() ![]() dolaczam sie do komplementow dziewczyn bo laska jestes i tyle Ja z tesknota patrze na moje stringersy co to leza w komodzie i czekaja na lepsze czasy wiem ze ty tez jestes fanka stringow, ale wiadomo dla dzidzi trzeba sie ubierac nieco wygodniej, wiec witaj bawelno ![]() Jeeeee, wyglada na to ze wiosna przyszla do nas, ponoc ma byc dzisiaj 14 stopni
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja dzisiaj wśród forumowych rannych ptaszków.. Heh... jakoś się rozbudziłam jak mąż wstawał do pracy. Zła jestem, bo miałam popołudniu na studia jechać, ale potrzebuję chyba dnia w łóżku. Boli mnie wszystko, więc dla uspokojenia się, muszę wyleniuchować te bóle... grrr...
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - Ty mi się tu nie podlizuj bestio jedna bo sama to prawdziwą figurką w oczy kłujesz a nie ja!! Już dobrze wiem co mówię - widziałam to i owo
A te galotki dziewczęta to Gatta - zakupiłam sobie ostatnio nazywają sie mini-szorty, są bardzo wygodne i rozciągliwe....Więc jak za parę tygodni ładna szafa zamiast tyłka mi się zrobi to mam nadzieję że nadal wejdę. A stringolki nadal noszę choć już nie we wszystkich mi wygodnie
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ja moge za to ze mi sie podobasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale obwieszczam wszem i wobec ze ja jak najbardziej za chlopami jestem
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
ale sobie słodzą o poranku
![]() tak trzymać ![]() spóźniłam się do pracy, na autobus czekałam 25 min. ale mam to że tak powiem gdzieś ![]() jutro szkoła rodzenia, wykłady i ćwiczenia
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się kurna jakoś tak wiosennie zrobiło i fajnie na dworze to nam pewnie odwala Jowiszku mam pytanko - czy wiesz gdzie w Poznaniu są jakieś sklepy dziecięce z dużym wyborem wózków? Nigdy wcześniej nie interesowałam się tym tematem i mimo że dobrze znam miasto (mieszkałam tam 5 lat na studiach..) to akurat ta branża jest mi obca
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
niestety moja Mała, ja miasta nie znam praktycznie wcale
studiowałam w Wawie i do niej chcę tak więc wózki to ja 2 tyg. temu oglądałam.. w CH Targówek w Warszawie ![]() a wiosna nadchodzi, a jakże, tu też słońce pięknie świeci
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ja rodowita pyra i nigdzie sie stad nie zamierzam ruszac |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
oki doki. na pewno raz jeszcze zajrzę do jakiegoś sklepu zobaczyć jak się bolder składa i czy nam się do bagażnika zmieści, bo to jedyny i najważniejszy w sumie warunek
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranka
Ja już po śnidanku, piękna pogoda za okienkiem Będzie opalanko na balkoniku ![]() Jowiszku czekamy na streszczenie ze szkoły rodzenia Może coś nas nauczysz przez wizaż ![]() Marticia, lepiej słuchaj lekarza, ja mimo iż wszystko pozamykane, to boję się kochania, nie wiem ale wolę nic tam nie wkładać
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam zakupy
![]() 2 pościele w dwóch wzorach, nietrudno zgadnąć w jakich do tego rożek jak we wzorze tylko że w tym niebieskim kolorku wzięłam
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ja współczuję tym waszym dzieciaczkom.Przecież one mogą jakiejś schizy dostać od tych żyrafek.Mała75 ty to chociaż owieczki w drodze urozmaicenia kupujesz,ale te żyrafkowe mamy to normalnie tylko żyrafy.Ciekawa jestem idziecie z dzieckiem do zoo stoi żyrafa a maluch odwraca głowę bo nie może patrzeć;p
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko nie będzie kochało żyraf tylko koty
tak jak mamusia ![]() a jak zacznie chodzić to pierwsze co -poleci za naszym domowym futrzakiem, tak myślę
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę mnie tu nie załamywać tymi żyrafkami bo ja niestety też na nie choruję...Pościel jest słodka też ją zamierzam kupić ale poczekam może pojawią się pastelowe owieczki (bo jak na razie są na niebieskim tle tylko) Jest też taka pościel do wózka ![]() Właśnie dzwoniłam do miłej pani z aukcji moich różowych pajacyków i niestety nie ma na razie innych kolorków |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
i super
boskie sa te zyrafki ![]() cos czuje ze moj synek tez bedzie smigal najpierw za kotami
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
PIękna pościel te żyrafki, sama taką miałam kupić
Jest najładniejsza ale kupiłam w sklepie, jakoś bardziej przypadła mi do gustu ale żyrafki wymiatają ![]() a co do aktywności dziecka, to moje buszuje rano, czasem po południu i przed nocą.... w nocy śpi grzecznie z mamą-mam nadzieję, że po porodzie będzie się trzymał tych godzinek
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale mam dzisiaj przyplyw energii.Po pierwsze bez budzika wstałam o 9 a to graniczy z cudem.Po 2 juz pokój wysprzątany w każdym calu.Tylko okienek nie ruszałam bo były myte przed świętami.Zaraz musze się ogarnąć bo po 12.30 mam odwiedziny przyjaciółki,a o 17 spotkanie z Kingą...
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
też dziś się wyspałam, sama się obudziłam 5.45 - 10 minut przed budzikiem. właściwie to chyba mała mnie obudziła bo się uparła skopać od rana mój lewy bok
![]() potem mi energia trochę mi przeszła jak czekałam na przystanku 25 min. na autobus a teraz tylko czekam końca pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

. A pozniej salate, zeby nie bylo zesie zle odzywam

wiem ze ty tez jestes fanka stringow, ale wiadomo dla dzidzi trzeba sie ubierac nieco wygodniej, wiec witaj bawelno