![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
Dziękuję Izuś
![]() ![]()
#1022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pół godzinki po sporym,kalorycznym,węglow odanowym obiedzie zasnelam na jakąs godzinke/półtorej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Rozeznanie
|
U:
1: 8 pierogów leniwych z jogurtem, banan. 2: Bułka żytnia z 2 plastrami zoltego sera,pomidorem,papryka,og orkiem,banan 3:Ryż z sosem koerkowym, schabowy, salata z pomidorem z sosem1000 wysp ![]() 4:batonik cini-minis, miseczka truskawek,50gr nerkowców. 5: Twarożek domowy z łyżką masła orzechowego, serek homo ananasowy,2jabłka ---- Dojda truskawki i jabłko ![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Gość
|
Zdarza się, naprawdę nic się nie stało. Nie bij się - to nie jest źle - niektórzy mają głód słodki taki, że potrafią opakowanie delicji zjeść, a co to są 3 sztuki. Nic.
Tuchajbej uwielbiam twoje jadłospisy |
![]() |
![]() |
#1026 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Wtajemniczenie
|
Ciąg dalszy zwiększania kalorii. Nie krzyczeć za śniadanie, ale wstałam nieprzytomna i pierwsze co dorwałam to kalafior. Nie mogłam się odessać i zjadłam cały talerz, a potem ledwo co wmusiłam kanapki
![]() U: 1. Cały talerz gotowanego kalafiora ![]() 2. Serek wiejski lekki. 3. 2 kromki grahama z twarożkiem półtłustym, rzodkiewką i kotletem sojowym (tym ze wczoraj - smażonym) 4. Lód atlant kokosowy w białej czekoladzie. 5. ok. 60 g makaronu gryczanego z sosem słodko-kwaśnym, piersią z indyka i warzywami orientalnymi na patelnie. 6. 2 małe bułeczki razowe własnego wypieku nadziewane chudym twarogiem wymieszanym z dżemem wiśniowym. + ok. 150 ml mleka 2% ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zadomowienie
|
Iza jogurt na 2 śniadanie wcale nie byl dietetyczny mial chyba 90kcal na 100ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj 20:34BbasiulkaDot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
A ja dzisiaj : Śn: szklanka mleka 2% , opakowanie fitelli tropikalnej i tu niespodzianka! - BANAN ;D 2śn: bułka zytnia (60g) z szynką drobiową , margaryna greenway (taka z kwasami omega coś tam )sałatą i rzodkiewkami, nektarynka 3śn: danio waniliowy 150g Obiad: zupa jakaś jarzynowa , ziemniaki , schab w sosie śmietanowym (ten fix co jest kurczak w sosie śmietanowym oczywiście ze śmietanką robiony) i surówka z kapusty kiszonej z oliwą Kolacja : 3 kromki zwykłego chleba z margaryną szynką (4,5 plastra - tyle było w lodówce) pół ogórka, pół pomidora (dużego) 3 rzodkiewki .... Po kolacji : japko up up comments please... |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2016-04-11 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
dawno mnie tu nie było. wracam powoli do normy. nadal sie sobie nie podobam, ale nie potrafię już rezygnować z różnych produktów. zero silnej woli
![]() co do śniadania - fitella była cała, a mleka było .. hm.. trudno powiedzieć ![]() co do naleśników - były składane, w środku farszem. robiła je moja mama, więc były ze zwykłej mąki i pewnie tłustego mleka ![]() a z dzisiejszego biegania wyszły nici. w sumie chyba tylko 20 minudało mi sie rpzemierzyć. nie dałam za bardzo rady. jednak doszło do tego pół h marszu. a na koalcje zjadłam twaróg wymieszany z jogurtem nat i dzemem malinowym oraz plaster mojego pasztetu sojowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Rozeznanie
|
U:
sn; puszka 125g sardynek w sosie pomidorowym + bułka z ziarnami, grejfrut, jabłko 2sn; serek homo brzoskwiniowy z musli tropikalnym, grejfrut, wielkie mango, pomarańcza ob; barszcz czerwony z 8 uszkami z mięsem, brokuł na parze deser: kawał rolady lodowej ![]() po; serek homo straciatella, ok20g migdałów i 20g orzechow laskowych ko; 2kromki chleba ze słonecznikiem z 4 plastrami wędliny drobiowej z pomidorkiem, rzodkiewką i cebulką |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czytałam kiedyś Twoje jadłospisy z czasów p i wydajesz mi się bliska, choć się nie znamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z góry sorry za OT ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
Serek był w szkole .... wiec co dorzucić? a obiad był i 17.... -.- dlatego
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No a na wizażu to chyba przechodziłam przez wszystkie etapy poczynając od R do U na P kończąc ![]() teraz zaniedbałam strasznie wizaż pod względem pisania ![]() ![]() ![]() a tak wogóle to czasem podczytuje KZ więc jeszcze mój nick ci mógł się rzucić w oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nadrabiaj straty i wklejaj tu super U, bo ostatnimi czasy nie najlepiej z nimi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Nie mam właśnie żadnych owoców, od wczoraj zjadłam 8 jabłek i teraz już nie ma żadnego na jutrzejsze śniadanie ;(
Ciabatka też taka akurat jest w domku... Dzięki za ocenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Rozeznanie
|
R, proooszę ślicznie o ocenkę
![]() ŚNIADANIE: trzy kromki ciemnego chleba twarożek 125 g pomidor szczypiorek 2 ŚNIADANIE: twarożek (150 g) z pomidorem banan ![]() OBIAD: dwa białka z jajka, brokuły (ok. 150 g), brukselka (ok. 150 g) PODWIECZOREK: serek homo 200 g + orzechy + pestki z dyni + pestki ze słonecznika KOLACJA: przepyszny! :ślina: kurczak 'po staropolsku' ![]()
#1042 |
Wtajemniczenie
|
lód mały, bo nie miałam kaski na dużego :P
obiad- muszę się dostosować, do tego co w domku robią, poza tym napchałam się ![]() na kolację było: 100g wieśniaka 6%, pół panierowanego filetu z ryby (zostało z obiadu), mała kwadratowa kromka razowca, warzywa j/w i parę bakalii! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie wizażanki od dłuższego czasu przeglądam ten wątek w celu znalezienie inspiracji i poprawy swojego sposobu odżywiania,
Aktualnie wychodzę z ED jestem na U /lekkim P ,jadam ok 1500 kcal dziennie(stopniowo zwiększając) bo mój metabolizm nie jest w najlepszym stanie.Liczę na to ze pomożecie mi w ocenie i podpowiecie co dodac aby było zdrowo ![]() Mój jadłospis na dzisiaj : U/lekkie P: Śniadanie: serek wiejski 150g,fit up do twarożków (znikome ilości) pomidor,1/2 ogórka, 4 rzodkiewki, kromka chleba razowego ze śliwką, latte macchiato II śniadanie (w szkole):kanapka 2 kromki chleba razowego ze śliwką, sałata, plaster polędwicy miodowej z indyka,pomidor, jabłko Obiad:3-4 łyżki brązowego ryżu , 1/2 filetu z pangi zapieczona w folii , sałatka (pomidor,ogórek,sałata,rz odkiewka, z sosem do sałatek greckim ) Podwieczorek:200g serka homogenizowanego waniliowego,2 wafle ryżowe karmelowe Kolacja : Twarożek domowy ze szczypiorkiem, pomidorem, kromka chleba razowego ze śliwką. |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() RRR Śn.mleko plus garść bran flakes, garść owsianych i corny linea.Pół większej grahamki posmarowanej jogurtem naturalnym 2 plastry filetu z indyka 3 plastry pomidorka (Chciałam jeszcze białko ale jakoś nie mam apetytu), później kawa. 2Śn. 2 tosty 3 ziarna z serkiem wiejskim i cynamonem i jabłkiem (pycha ![]() Obiadek: Póki co mają być warzywa na ciepło z piekarnika bez tłuszczu (cukinia, ziemniak, brokuły, marchew) polane jogurtem naturalnm, jakieś mięsko ale nie wiem jakie. Podwieczorek, 4 oliwki, pestki słonecznika, serek homo+cynamon Kolacja ![]() ![]()
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
skarbeczek dodaj jakieś warzywa na podwieczorek
![]() U mnie załamka pół kg więcej (ale to może dlatego, że jestem w trakcie menstruacji ![]() RRR 1. płatki pszenne z jogurtem naturalnym 200 ml, jabłko 2. kromka chlebka wasa lihgt z szynką, pomidor z cebulką i jogurtem naturalnym ok 100 ml, kawa z mlekiem 3. ryż z tuńczykiem wsw i kukurydzą, surówka 4. pestki dyni, serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką 5. 2 pomidory nadziewane serkiem homo naturalnym |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#1048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tuchajbej kocham Cię ![]()
![]() |
#1049 |
Gość
|
Asilos ty też jesteś boska - jak będę chciała się odchudzać to będę wzorować się na tobie.
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ależ nam się tu robi kółko wzajemnej adoracji ![]()
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2016-04-11 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.