![]() |
#1021 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam wrażenie, że niewiele osób widzi się obiektywnie, większość widzi się przez pryzmat własnych kompleksów. A szkoda, bo to nie pozwala dobrze czuć się ze sobą, chociaż obiektywnych powodów brak ![]()
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dokładnie to samo! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boże, jaka osa, idealne kształty, nie rozumiem, biodra sa jak najbardziej kobiece, tak ma wyglądać kobieta
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. To jest wlasnie to. Dodatkowo zalezy jeszcze od umiejetnosci fotografa, moj wciaz jeszcze maz ma takie wkrewiajace nawyki robienia mi zdjec kiedy np siedze w dresie, bez makijazu i tlustymi kudlami. On wtedy bedzie robil. Albo jakies inne kretynskie ujecia za ktore mam ochote go zabic i on sie wtedy dziwi, ze ja po nim wyjade jak widze efekty. Znajomi zreszta 2 miechy temu tez przeszli samych siebie. Zdjecia robili jak pijana wymiotowalam do kibla. No tozto zabawne bylo. Ishtar, vesenko, Zuziuniu.... dziekuje. lepiej mi (wyjde na prozna dziewuche) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ale przyznam, że ja też nie lubię zdjęć - w rodzinnym albumie moich jest najmniej, a jak widzę, że ktoś chce mi fotkę pstryknąć, to cała się spinam. Żeby zrobić tą do awka siostra musiałam mnie rozśmieszać, bo inaczej miałam jakoś nienaturalnie napięte mięśnie twarzy ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
na polsacie i polsacie sport.
A teraz na TV4 Kubica pruje ![]()
#1027 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na zdjeciu z avka masz wlasnie piekny, naturalny usmiech ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
uuu to niefajnie.
Mogę Ci na bieżąco relacjonować ![]()
#1030 |
rude jest piękne:)
|
Na Polsacie
![]() edit Irenka mnie ubiegla ![]()
#1031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1032 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
niecnotliwa dziewica
|
Mało znam osób, które podobają się sobie na zdjęciach i to prawda, ze patrząc na swoje fotografie dostrzegamy siebie przez pryzmat własnych kompleksów.
Hecate, masz śliczną figurę ![]() A poza tym to normalne, ze nasze kształty zmieniają się z wiekiem, i w związku z trybem zycia i ogólnymi predyspozycjami. Ja to dopiero jestem jabłuszko ![]()
#1034 |
Zakorzenienie
|
Margot dziekuje. No ja tez niestety glownie siedze w pracy... i po pracy wiec sa efekty.
Wciecie w tali, duze biodra byloby eksta gdyby nie moj maly biust. Calosc wydaje mi sie nieproporcjonalna. Nie mam kompleksu malego biustu ale uwazam,z e lepiej wygladalabym z wiekszym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Hecate,
jak Cię kiedyś zobaczę na jakimś zlocie, to Cie tak kopnę w cztery litery że ha. Dziewczyno, masz ekstra figurę, a zwłaszcza wyraźnie widoczną talię. Wiesz, ile dwudziestolatek nie ma takiej talii jak Ty? ![]()
#1036 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hecate masz świetną figurę, naprawdę nie możesz narzekać
![]() ![]() ![]() Ratunku!!!! Na Truskawie pojawił się mój wymarzony Ralph Wild ![]() ![]() ![]() Paulinko koleżanko w niedoli, gdzie jesteś? ![]()
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy pamiętacie, w jakim okresie cyklu powinno sie robić cytologię? Powinnam się już przejść do gina i nie pamiętam między którym a którym dniem robi się cytologię.
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz woskowe - musisz je dobrze rozgrzać, uformować piramidkę/stożek i też mocno wetknąć. Ten rodzaj zatyczek niestety potrafi wyłazić z uszu, ale wszystko jest kwestią wprawy w aplikacji.. --- Aggie, chyba najlepiej robić badania w 5-10 dniu cyklu; chociaż spotkałam się również z wersją 1-5 dzień. Edit: A sama już nie wiem. Wklejam info z Instytutu Położnictwa i Ginekologii. Najlepiej jest pobrać materiał w drugiej połowie cyklu, ale na minimum 4 dni przed wystąpieniem miesiączki (krew utrudnia prawidłową ocenę). Wtedy rozmaz jest najbardziej przydatny, co wynika ze zmian zachodzących w nabłonkach układu płciowego kobiety. Oraz strony Resmedica: Badanie to wykonuje się w pierwszej połowie cyklu miesiączkowego. Rozmaz pobiera się z tarczy części pochwowej i z kanału szyjki macicy. W zależności od cech komórek ocenianych w rozmazie zalicza się je do pięciu grup cytologicznych. Bądź tu człowieku mądry.
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
edit: no to już nie wiem która wersja jest właściwa. Ja powtórzyłam wersję mojego gina ![]()
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę trzymać kciuki (ja mam ważne i ciężkie koło we wtorek i nie mogę się od kilku dni zabrać za robotę ![]() Usunęłam dzisiaj kolegę z listy kontaktów na gg - uznałam, że nie będę się denerwować jego opisami - że odegramy się na II wojnę i podobne klimaty ![]() ![]() Ok, wracam do wyścigu - ale się dzieje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
My nie zdążyliśmy krzyknąć
![]() A mina Hamiltona musiała być wtedy bezcenna ![]() KUBICA na prowadzeniu ![]() ![]()
#1044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt, faktem flag chyba więcej niż w rocznicę 3 Maja ![]() Mnie to przypomina sytuację po rozpadzie Jugosławii, tylko gra szła o inną stawkę jednak... Tymenko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
kto ze mną ogląda?
![]() Cytat:
za ile? ![]() ja teraz nie mam czasu na poksy, zaczęły się ME, do końca czerwca jestem wyjęta z życia ![]() Tulip!!!! ![]() ![]() ![]() chcesz jeszcze jedna wojne? ![]() ![]() Cytat:
edit: niech Kubica wygra i Polacy z Niemcami to nie usne dziś ze szczęścia ![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Normalnie ...zycie w miescie zamiera
![]() Dostalam dzis pluszatego miska od studentow ![]() ![]() Nat
#1048 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I świetnie, że wygrała Chorwacja, bo Austriacy grali za ostro, szli na faule i miałam wrażenie, że wydaje im się że mogą więcej, bo są gospodarzami. Cytat:
![]() Alonso szkoda, ale dobrze, że obyło się bez samochodu bezpieczeństwa Kubica tankuje........ ...JEST !!! prowadzenie utrzymane ![]()
![]() |
#1049 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() będzie trudno nam wygrac z Austrią, naprawde... pokazali klase w drugiej połowie...
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Ojejku... Heidelfd nie da rady dogonić Kubicy, Kubica jedzie szybko i bezpiecznie, więc... czy zdarzy się to o czym myślę...?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.