|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1021 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 975
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III
Cytat:
![]() Te¿ mi sie ¶redni podoba ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1022 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 535
|
MI tez siê bardzo podoba "nowy wizaz" i ten fiolet
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 814
|
Mi siê zamiast fioletu podoba³ ten ró¿
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 728
|
Cytat:
Tam s± miejsca gdzie mo¿na go kupiæ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
![]() ![]() ide jesc rze¿uche ![]() ![]()
#1026 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Skar¿ysz siê na rze¿uchê?
![]() Wiecie... Rosn±, rosn±, rosn±! Czuæ i widaæ! ![]()
#1027 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 385
|
A ja zaraz idê wypiæ dro¿d¿e.
![]() Kurczê, co Wy znów wymy¶li³y¶cie z t± rze¿ucha? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Ja te¿. Ten jest mo¿e i ³adny ale nieczytelny
![]() ![]() No, w³a¶nie jem sobie ry¿ z warzywami i chyba dorzucê sobie do niego rze¿uszkê ![]() ![]()
#1029 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Cytat:
raczej umyte mokre ![]() ale dzi¶ mia³am suprise w lustrze, przez weekend jako¶ tak nie patrzy³am na siebie w lustrze, ale ostatnio smarowa³am brwi i rzêsy olejkiem rycynowym, dzi¶ maluje sie do szko³y i tak musia³m sie zastanowic, czy malowa³am brwi czy co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 814
|
Dziêkujê aeronauta :-**
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
BAN sta³y
|
dziewczyny jestem przed zamowieniem odzywki nisim , tylko ze nie wiem na ktora sie zdecydowac .. dla moich zjechanych koncowek i wlosow ktore ukladaja sie jak kupa , patrzac na sklad ktora bedzie lepsza ?? ja sie w tym w ogole nie lapie
balsam 1:Distilled Water, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Polyethylene Glycol-40 (PEG40), Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Vitamine E (Tocopherol), Inositol, Panthenol, Horsetail Extract, Ginseng Extract, Chamomile Extract, Rosemary Extract, Stearalkonium Chloride, Cystine, Cysteine, Methionine, Fragrance, Propylparaben, Methylparaben, FD & C Yellow #5, D & C Red #33. blasam2:Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-7, Behetrimorium Methosulfate, Cetrimonium Chloride,Emulsifying Wax, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, Dimethicone, Camellia Sinensis, Hydrolyzed Wheat Protein, Wheat Starch, Panthenol, Inositol, Cysteine, Cysteine, Cystine, Biotin, Methionine, Polysorbate 20, Fragrance, Propylene Glycol, TetraSodium EDTA, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Blue 1. |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedzia³ Diabe³.
Wiadomo¶ci: 583
|
ja ju¿ spo¿y³am ca³± pierwsz± turê rze¿uchy i mam wielk± nadziejê, ¿e do jutra druga tura podro¶nie na tyle, ¿e bêdê mog³a j± trochê przerzedziæ.
Trochê mnie zniechêca fakt, ¿e nie mogê kontrolowaæ wzrostu moich w³osów. Wszystko przez to, ¿e ka¿dego dnia krêc± albo faluj± siê inaczej, Codziennie wydaje mi siê co innego - ¿e albo s± d³u¿sze, albo krótsze. ![]() ale có¿, bêdzie dobrze ! ![]()
#1033 |
Zadomowienie
|
i dzisiaj ja dolacze do tego watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1034 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 530
|
Cytat:
Przede wszystkim nie rozczesuj mokrych w³osów, nie rozjasniaj dalej swoich w³osów, bo rozja¶niacz jest na 1 miejscu je¶li chodzi o zniszczenia, a prostownica tu¿ za nim. Pozby³aby¶ siê ¿ó³tego stosuj±c p³ukanki srebrne, ale one znowu wysuszaj±. na Twoim miejscu da³abym im spokój od suszarki, prostownicy, rozja¶niacza i ka¿dego innego czynnika niszcz±cego póki Ci nie odrosn±. Poszukaj czego¶ o wcierkach. byc mo¿e bedziesz zmuszona pozbyc siê reszty zniszczonych ³osów/ ¶cinaæ co miesi±c, regularnie?
¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piêkni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?mo¿e pozostaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zadomowienie
|
no prostownicy sie juz pozbylam, koloru nie zmienie za nic w swiecie wole zrobic wsyztsko zeby je polepszyc niz byc ciemna ;/ i tak farbuje rzadziej niz wczesniej i teraz tylko odrost < kiedys mi jezdzila fryzjerka rozjasniaczem po rozjasnionych jescxze> i mysle ze to spowodowalo ta katastrofe
![]() ![]() ![]()
#1036 |
Zakorzenienie
|
Blondi19, rozja¶niacze to z³ooo
![]() ![]() no i przesta³am rozjasniaæ i bawie siê w br±zy teraz, a Tobie bym radzi³a skoro chyba nie chcesz rezygnowaæ z blondu to przej¶cie na baleja¿ z blondu, sama tak robi³am i odrastaj±ce w³oski by³y w duuuu¿o lepszej kondycji ni¿ reszta rozja¶niana w 100%
#1037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana ja nie mam calej glowy blond ![]() ![]() nie chce sie rozstawac z blondem bo sie sobie w nim podobam i mojemu TZ.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1039 |
Zadomowienie
|
no slyszalam dosc duzo o zabiegach i kosmetykach kerastase a ile taka impreza kosztuje? jutro ide po nafte do apteki olejek rycynowy i kokosowy na koncowki
![]() ![]() ![]()
#1040 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 126
|
blondi19, ja bym rozpoczê³a od zmiany fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja mam pewien problem i totalnie nie wiem co robiæ...bo moje w³osy...stanê³y w miejscu
![]() Bêd±c jaki¶ czas temu u ¶wietnej super i w ogóle fryzjerki w jednym z lepszych salonie w moim mie¶æie poprosi³am o podciêcie ale u¶miechniêta powiedzia³am ¿e mo¿e troszkê pocieniowaæ . Na zachêtê sie usmiechnê³am bo minê mia³a niepewn±..ja biedna nie przeczuwa³am ¿e fryzjerce jak powiesz "troszkê pocieniowaæ " to objedzie pó³ g³owy . Zboczenie raczej ! ![]() ![]() Ale do rzeczy . Mam w³osy zdrowe , od¿ywione , koñcówki a¿ tak siê nie rozdwajaj± . Mo¿e jedyne zmartwenie to brak gêsto¶ci ale nie o tym.. Po prostu od tamtego cieniowania w³osy pod spodem te najd³u¿sze rosn± i muszê je regularnie podcinaæ , poniewa¿ te z góry krótsze praktycznie w ogóle nie chc±..wygl±dam potem jakbym mia³a doczepiane..takie 2 warstwy , wiêc ¶cinam te na dole a na wierzchu czekam a¿ rosn±..a im siê co¶ nie chce ;/ Stosuje skrzypowite , seboradin , wax na skalp i oprócz poprawionej koncydji w³osów.... szybszego porostu nie widzê ![]() Nawet fryzjerka powiedzia³a ¿e bardzo wolno mi rosna te w³osy z racji tego ¿e w³ost falowane / lekko krêcone rson± wolniej . Co robiæ ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
BAN sta³y
|
viki ja mam cala glowe blond, taki straszny chamski blond, nie moge juz na siebie patrzec ale wlosy sa w kiepskiej kondycji,miesiac temu rozjasnialam odrost, dodam ze mi fryzjer trzyma rozjasniacz na glowie ok50 min i potem i tak wychodza zolte wiec musi mi nakladac jeszcze raz i trzymac ponad pol godziny , ale wreszcie sie ocknelam , nakupowalam witaminek pare opakowan jedwabiu , tabletki na zageszczenie , bo po zdjeciu sztucznych pasemek na keratynie na glowie zostalo mi naprawde wielki zgliszcze !! ;( teraz chce zejsc z tego wstretnego blondu,chce jakies pasemka balejaz , nie wiem ale boje sie fryzjerow , boje sie ze jak pojde to mi spala calkiem wlosy , znalazlam juz sobie nawet ladny kolor , naturalny , zreszta kazdy bedzie naturalniejszy od tego co mam. viki a jak ty zaczelas kombinowac na twoim blondzie zni9szczylo ci to badziej wlosy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1044 |
BAN sta³y
|
viki wybralam sobie blond (ale blond normalny , nie taki oczo***ny) z pasemkami , ale calkiem nie wiem jak sie do tego zabrac ,chcialabym cos takiego :
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 530
|
Blondi, zainwestuj w Nissim. Przynajjmniej bêd± szybciej ros³y
![]()
¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piêkni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?mo¿e pozostaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 904
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
BAN sta³y
|
![]() ![]() ![]() Pierwsze s³yszê ... Czyli mówicie ¿e rze¿ucha jest doskona³a na porost w³osa ?? No to cudownie bo ¶wiêta tu¿ tu¿ xDD |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
BAN sta³y
|
no wlasnie niutka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
do³±czam
![]() muszê zapu¶ciæ w³osy do balu gimnazjalnego (co¶ ko³o maja chyba jest ;p). przyda³oby siê kilka cm wiêcej, bo chcê koka upi±æ, a nie wiem czy na moich tera¼niejszych by da³o radê.. ;/
![]() |
#1050 | |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.