![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
o mam fajny cytacik jak był to sorki
![]() Nie byłam ani na tyle obolała, ani na tyle otumaniona lekami, żeby nie zareagować na pieszczotę. Rytmiczne pikanie jednego z aparatów przeszło w dziki galop-teraz nie tylko Edward był w stanie usłyszeć, co wyczyniało moje sere. -Boże, chyba zapadnę się pod ziemię-mruknęłam pod nosem. Edward parsknął śmiechem, a potem przechylił głowę w zadumie. -Hm, zobaczymy...-Pochylił się nade mną powoli. Pikanieprzyspieszyło, zanim jeszcze jego usta dotknęły moich, ale kiedy w końcu złożył na mych wargach pocałunek, choć ledwie je musnął, w pokoju zaległa cisza. Edward odskoczył ode mnie i przerażony zerknął na monitor. Odetchnął z ulgą, widząc, że moje serce zamarło tylko na chwilkę. -Coś mi się wydaję, że będę musiał przy Tobie uważać jeszcze bardziej niż do tej pory. -Jeszcze nie skończyłam z całowaniem!-Zaprotestowałam. (...) Do pokoju wpadła energczne pielęgniarka, żeby sprawdzić wszystkie moje kabelki i rurki. Przed wyjściem mama pocałowała mnie jeszcze w czoło i poklepała po zabandażowanej dłoni. Pielęgniarka przejżała wydruk z aparatu monitorującego pracę mojego serca. -Denerwowałaś się czymś, złotko? Serce ci tu coś ostro przyspieszyło.
![]() |
#1022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha dobre Wiecie może jak Jessica nazwała Emmetta?? ![]() Mi się bardzo podoba xD
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten moment ![]() Nie moglam z niego ![]() ![]()
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
-Podobało cie się. Pod koniec wyraźnie poddałaś się przyjemności.
Jego bezczelność nie znała granic! Odruchowo zacisnęłam dłonie w pięści i zaraz jęknęłam z bólu, bo przecież w jednej z nich była złamana kość. -Wszystko w porządku? -Nie poddałam się żadnej przyjemności! -Chyba potrfię wyczuć, nie? -Nic mi się nie podobało, kretynie! Udawałam trupa, żebyś zostawił mnie w spokoju! Zaśmiał sie gardłowo. -Och, widzę, że trafiłem w czuły punkt. Nie wściekałabyś się tak, gdybym nie miał racji. Och xd kocham Bellę xd Jacob ble .. xd Jasper <3
![]() Edytowane przez bluEyeSmaLady Czas edycji: 2009-03-08 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
-I know what you are. Your skin is pale white and ice cold. You do not go out on the sunlight. -Say it... out loud. Say it. -Vampire. -Are you afraid? -No... "Czy Cullenowie wiedzą, że ja wiem? Czy powinnam wiedzieć, ze wiedzą, że ja wiem, czy też nie?" Zmierzchomania<33 ![]() Edwardomania<33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Wtajemniczenie
|
A to kij z tym xD
Macie jeszcze jakies ciekawe cytaty?? xD
![]() |
#1029 |
Konto usunięte
|
"Otworzyłam drzwi, jakby się paliło-moja ekscytacja była wręcz dziecinna-i oto stał przede mną:moje cudo, mój młody bóg."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;11342999]"Otworzyłam drzwi, jakby się paliło-moja ekscytacja była wręcz dziecinna-i oto stał przede mną:moje cudo, mój młody bóg."
![]() Tak młody bód ![]()
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;11342999]"Otworzyłam drzwi, jakby się paliło-moja ekscytacja była wręcz dziecinna-i oto stał przede mną:moje cudo, mój młody bóg."
![]() O tak, mody bóg ![]() 'Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego.' Zacmienie
#1032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale i tak boskie bo taki romantico xD "Gdyby spojrzenia mogły zabijać"
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
' - [...] Ale wyjść byś mógł - zapewnić nam odrobinę prywatności.
- Jacob, czy mam pomóc ci zasnąć? - zaoferował Edward. - Spróbować zawsze warto - mruknął mój przyjaciel, niezrażony. - Ciekawe, kto by wtedy wyszedł? - Te, wilk, nie podjudzaj mnie. Moja cierpliwość kiedyś się skończy.' ![]()
#1034 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
- Tylko sie nie smiej... Dlaczego możesz pokazywac sie w dzien?
I tak zachichotał. - To mit. - Słonce was nie spala? - Też mit. - A co ze spaniem w trumnach? - Mit. - Zawahał sie przez chwile, po czym dodał zmienionym głosem: - Ja nie spie. - - Wcale? - Nigdy. - Ledwie go było słychac. Spojrzał na mnie ze smutkiem - Zapomniałam, nad czym sie zastanawiam, i zatonełam w jego złotych oczach. Ocknełam sie dopiero, gdy odwrócił wzrok. - Nie zadałas mi najwaniejszego pytania - oswiadczył grobowym tonem. Zamrugałam kilkakrotnie, nadal odrobine oszołomiona. - To znaczy? - Nie interesuje cie moja dieta? - naigrywał sie ze mnie. - Ach, to - mruknełam. - Tak, to. Nie chcesz wiedziec, czy pije krew? Wzdrygnełam sie. - Jacob cos wspominał... - Co powiedział? - Że... że nie polujecie na ludzi. Stwierdził, że ponoc nie jestescie niebezpieczni, ponieważ ograniczacie sie do zwierzat. Te mty są boskie ![]() ![]() ![]()
-I know what you are. Your skin is pale white and ice cold. You do not go out on the sunlight. -Say it... out loud. Say it. -Vampire. -Are you afraid? -No... "Czy Cullenowie wiedzą, że ja wiem? Czy powinnam wiedzieć, ze wiedzą, że ja wiem, czy też nie?" Zmierzchomania<33 ![]() Edwardomania<33 ![]() Edytowane przez xDkRejzoleK Czas edycji: 2009-03-08 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
o tak
![]()
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
" I tam się własnie spotkaliśmy. Oczywiscie doskonale wiedziała ze tam wejdę. - Jasper zachichotał. - Gdy tylo zamkneły sie za mna drzwi, zeskoczyła z wysokiego stołka przy kontuarze i podeszła do mnie, żeby się przywitać.
[...] "Kazałeś mi na siebie długo czekać", powiedziala. Dopiero teraz uswiadomiłam sobie, ze Alice znowu za mna stoi - A ty skloniles sie szarmancko, jak na dżentelmena z poludnia przystało, i wybakałes: "Przykro mi to słyszeć" [...] -Podałas mi rękę, a ja zamiast wietrzyc podstep, poprostu ją ujałem. Teraz uczynił to samo - Po raz pierwszy od niemal stu lat do mojego serca zawitała nadzieja. -A ja poczułam wielką ulgę - wyznała Alice. - Bałam się, ze juz nigdy sie nie zjawisz. Na moment zatonęli w swoich spojrzeniach..." ~Zaćmienie~ Alice&Jasper
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-03-08 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam tą scene z Jasperem i Alice
![]() I jeszcze coś ode mnie: 'Trudno mi bylo wyjasnic, nawet samej sobie, dlaczego to dla mnie takie wazne. Moze chodzilo o to, zeby pokazal jak bardzo mu na mnie zalezy- zeby to on sam dokonal ostatecznego wyboru, a nie tylko pasywnie wyrazil zgode na moja przemiane. Podobalo mi sie tez ( choc wiedzialam, ze to dziecinne) , ze ostatnia rzecza jaka poczulabym jako czlowiek, bylby chlod jego warg. No i mialam jeszcze bardziej wstydliwe pragnienie - takie do ktorego nigdy glosno bym sie nie przyznala. Uwazalam mianowicie, ze jesliby wypelnil mnie jad Edwarda, w romantyczny i zarazem calkiem namacalny sposob, stalabym sie kims, kto do Edwarda przynalezal.' /Bella/
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
ale dałyscie dzis cudne cytaty, zaraz sie rozpłyne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
BAN stały
|
Mam nadzieję że tego jeszcze nie było:
(...)-Czego takiego pożądałeś co nie było twoje? - Przecież masz wszystko. -Ale kiedyś nie miałem Ciebie, nie miałem prawa być z tobą ale i tak o to zawalczyłem. I jaki jest tego efekt?? Sama zobacz - USIŁUJESZ UWIEŚĆ WAMPIRA.(...) |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
BAN stały
|
" Podniósł moją dłoń i przyłożył sobie do policzka- Cały czas istniała możliwość, że dam się porwać...pragnieniu- Upajał się zapachem mojego nadgarstka- Cały czas byłem... podatny. Póki nie zdałem sobie sprawy, że mam w sobie jednak dość siły, nie wierzyłem ani trochę, że ty...że my... że kiedykolwiek będę mógł...
Po raz pierwszy w mojej obecności brakowało mu słów. Było to takie...ludzkie." |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - Wiem, że mnie kochasz. Dzięki. Ale była bym naprawdę wdzięczna jeśli nie będziesz próbował zabić Belli. Po pierwsze Edward jest poważny, a ja nie chcę żeby wasza dwójka się biła. Po drugie, ona jest moją przyjaciółką. A przynajmniej nią będzie. ... - Pewnego dnia będę ją kochać, Jazz. Będę bardzo wytrącona z równowagi jeśli nie zostawisz jej w spokoju. ... Po pierwsze – wizja Alice i dziewczyny, obejmujących się ramionami – zaufanie i przyjaźń były tak widoczne w tym obrazie, że aż to krzyczało. Duże oczy Belli były nie zdezorientowane w tej wizji, ale wciąż pełne sekretów - w tej chwili wydawało się, pełne radosnych sekretów. Nie uchylała się przed chłodnym ramieniem Alice. Co to oznaczało? Ile ona wiedziała? W tym nieruchomym obrazku przyszłości, co ona myślała o mnie? I ten inny obraz, prawie identyczny, ale zabarwiony horrorem. Alice i Bella, wciąż obejmujące się w przyjaźni. Ale nie było różnicy pomiędzy tymi ramionami – oba były białe, gładkie jak marmur, twarde jak stal. Wielkie oczy Belli nie były już czekoladowe. Jej tęczówki były szokująco ostro szkarłatne. Sekrety w nich były niezgłębione – akceptacja czy rozpacz? Było to niemożliwe do stwierdzenia. Jej twarz była zimna i nieśmiertelna. MS troche długaśne a i ak skróciłam jak moglam ![]()
![]() |
#1044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hehe super xD
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
BAN stały
|
" -Bello - odezwał się, cyzelując każde słowo z precyzją robota - nie chcę cię brac ze sobą.
Powtórzyłam sobie to zdanie kilkakrotnie w myślach, bo za pierwszym razem nie dotarło do mnie, co Edward stara mi się przekazać. Przyglądał się, jak stopniowo zyskuję pewność. - Nie ... chcesz ... mnie? - Ten fragment najtrudniej było mi przełknąć. Czy naprawdę można było ustawić te trzy słowa w tej kolejności? - Nie - potwierdził bezlitośnie." no, czytając wszystko to co czuła Bella w okresie "otępienia" odczuwało się na własnej skórze. strasznie smutne. dobrze, że Edward jednak wrócił. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
cudowne cytaty
![]() a jak Edward ja stawil to czułam jakby porzucał mnie ;p
![]() |
#1047 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Wtajemniczenie
|
Ja też xD I przyznam ,że się okropnie wkurzyłam i nawet poplakałam ![]()
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
Ja też myślałam, że to mnie porzuca
Mi aż łzy poleciały a moja siostra nie wiedziała co sie ze mną działo i już chciała po moich rodziców dzwonić xD ![]() ![]() ![]() ![]()
-I know what you are. Your skin is pale white and ice cold. You do not go out on the sunlight. -Say it... out loud. Say it. -Vampire. -Are you afraid? -No... "Czy Cullenowie wiedzą, że ja wiem? Czy powinnam wiedzieć, ze wiedzą, że ja wiem, czy też nie?" Zmierzchomania<33 ![]() Edwardomania<33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.