|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
hej
![]() ![]() ![]() A propo teściowych niedługo moi mają 29 rocznice ślubu i doradzcie co można by im kupić bo kompletnie nie mam pomysłu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Meliada Czas edycji: 2009-05-15 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Jestem laski jestem...
Podczytuję tylko Was od czasu do czasu. Nie mam czasu, nie mam ochoty i nie widzę sensu by się odzywać. Może to dziwne co powiem, ale życie mi strasznie zszarzało. Czuje się beznadziejnie... Wszystko takie smutne. Nie mam siły walczyć z przeciwnościami losu, a te walą mi się na głowę. Może i wyolbrzymiam, ponieważ obserwując mnie i stojąc z boku wydaje się, że wszystko jest dobrze. Niestety pękła we mnie długo zbierana misa niepowodzeń i problemów, które przez długi okres przełykałam by nie było czuć goryczy. Teraz ten smak czuję w gardle i muszę jakoś się pozbierać... NIe wiem jak. Także dziewczyny wybaczcie że się nie odzywam. Po prostu brak mi na to sił
#1023 | |
Wtajemniczenie
|
Weronika
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
jak się wszyscy zrzucą to wyjdzie całkiem w granicach rozsądku..a może kolacja w restauracji z grajkiem..no obiecuję pomyśleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
wycieczkę chcemy im fundnąć na 30 rocznice,a w tym roku skromniej
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- maladT-a może sesja terapeutyczna =winko i rozmowa z kimś bliskim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
skrzynka fajniutka i nada się na prezent..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zadomowienie
|
jestem,wyro zakupione,Tż w weekend skręci,kupiłam jeszcze pościel i lampke dla Zuzi do pokoiku
![]() Anetko pisałam że o 16 spadam do ikei,Ty ślepcu ![]() Meliada fajna skrzyneczka,ja taką musze mieć bo kurna zawsze kluczy w chacie gubie ![]() co dziś tak pusto,halllloooo |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Wtajemniczenie
|
Ira zarznij...zabij...kobito nic a nic nie widziałam...i się tępo lampiłam ...lampiłam aż mi się mielone przypaliły..fujjjjjjjjjjj jjj jaki dym miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||
Zadomowienie
|
czesc i czolem,
siedze juz sobie przed kompkiem ze szklaneczka whiskacza z cola jeszcze kurcze nie wzielam prysznica po stepie ale za chwile skocze i bede juz tylko wasza no i whiskcza ![]() no tz poszedl sobie a my z Zuzanka siedzimy tzn ona spi juz sobie smacznie uspana przez tz kiedy ja skakalam a teraz mam wieczorek dla siebie ciesze sie bo sie wyluzuje troszke Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1029 |
Wtajemniczenie
|
no to ja lecę po piwsko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
ale blad zrobilam bo w odstresowywaniu przeszkadza mi brak cytrynki, aha whiskacz to prezent od firmy na wigilie czekal az bede mogla go skonsumowac od grudnia ale juz musialam sie za niego wziac bo aktualni ebrak kaski wiec trza bylo cos wypic
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- kurka juz sie ozsiadamy ![]()
#1031 |
Wtajemniczenie
|
jak dasz rade to masz 5 min...odliczanie włączone...wracaj szybciuchno
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- ja dałam rade się ochlapać i piwunio wlać w szklanicę ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ira jaka to ramka ...jakaś wielkaaaaaaaaaaaaaa? czy jak....? A teraz na kompie jesteś czy znów na komórze? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Meliada mi się jeszcze ten drobiazg podoba ..ale nie wiem czy nie głupi jak prezent ![]() http://www.allegro.pl/item637103362_..._promocja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
taka czarna ikeowska na 10 zdjec,chyba takich 10na 15,Zuzi wstawie zdjecia to pochwale
![]() Anetko gadulca w komórze nie mam ![]() ale posiedze z wami ,z karmi kurna,bo nic innego nie posiadam ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00128409,mam identyko tylko że na 10 zdjeć,10 na 15 ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Anetko fajny ten parasolnik,kcem takii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
Ira ja podebrałam Panu i Władcy
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ewelinko jak tam już puszysty jeżozwierzyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zadomowienie
|
no kurna nie dalam rady bo mialam telefon bo 30 maja mamy impre z okazji 10-lecia matury no i sie zgadywalysmy wlasnie
ale szklanica juz prawie pusta a pot juz wysechl ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- moja kumpelcia z liceum tez w ciazy jest ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- no i zblizaja sie moje urodziny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- halo kurna gdzie sa????? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- no dobra to popisze sama monologi step dzisiaj to byla ciezka sprawa ta kobita jest dretwa ale wycisk daje ostry, od tego miechu bede chodzic 3 razy w tygodniu tzn tak dlugo na ile kasy mi starczy no jutro sie zapowiedziala moja mama ale to na dalszy post watek bo musze sie wyzalic
#1035 |
Przyczajenie
|
fajna ta ramka
![]() ![]() ![]() piłyście może piwo "dog in de fog"?tz mi nabył i czeka w lodówce już od paru dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już drugie popijam...hehe a w lodówie już nie ma
![]() ![]() ![]() Ja też mam klasową w wakacje tylko jeszcze termina nie ustalono.. Młodej latam i kanapki przynoszę...dziurę ma w brzuchu czy co? Czwartą już szama... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Przyczajenie
|
evelin2000 ile płacisz za godz stepu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
|
Meliada wyciągaj...bo na trzeźwo to trochę trudno nas zrozumieć...a mnie to szczególnie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
wyciągne jak tylko dziecie mi uśnie by by się przykolegowała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Takie to słodziaczki...a starsze już dokuczają...no chyba ze tylko moje....jak na razie tylko Kuba mi nie pyskuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zadomowienie
|
kupuje karnet na 2 razy w tygodniu za 65 zł (wazny miesiac) a teraz wykupje na 3 razy w tygodniu za 85 zł jesli oczywiscie wreszcie dostane wyplate- ale 2 razy w tygodniu jest step a raz aerobik, jest jeszcze pilates ale nei wiem co to i jakos mnie nei zacheca
#1043 |
Wtajemniczenie
|
Curónia piciulku chciała to znów poleciałam....i znów si pizgłam...tym razem mocniej...jeszcze trochę i se wejście do pokoju poszerzę...serio mnie boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zadomowienie
|
o matko Aneta albo przestan pic albo wypij wiecej
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- aha i zeby nie bylo sadlo jest jak bylo i ani drgnie
#1045 |
Wtajemniczenie
|
Ewelka pilates dla wytrwałych...ja krótko ćwiczyłam...
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ewelka ja już drugie piję...pewnie za mało...i robal mi się jeszcze tam wije....ale już nie mam wiecej...dasz łyskacza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zadomowienie
|
ja też mam wesoło bo otacza mnie osiedle akademików i imprezy są tam na porządku dziennym
![]() ![]() ochydne to malinowe Karmi,mam jeszcze torche wódeczki w lodówce,ale nic picia nie ma.Pamietam jak na 1 roku piłam z koleżankami wóde a skończyła nam popitka i kurcze cielym kapuczino popijaliśy,aż mi niedobrze robi ![]() Kurde laski ,jak wspomne siebie kilka lat ,w sumie nawet 2 lata temu to az wstyd czasami robi na samą myśł co sie wyrabiało,boshhh... |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Przyczajenie
|
ja tylko na basenik raz w tyg pomykam,ale do aerobiku się przymierzam ale u nas drogo w karnecie miesięcznym na 8wejść cena za godz to11zł,a bez karnetu16
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zadomowienie
|
ale jestem głodna...wczoraj musiałam o 22 iść spać żeby nie naskoczyc na lodówke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zadomowienie
|
no przecie pproponowalam zadna sie nie zglaszala
![]() ![]() ![]() ![]()
#1050 |
Wtajemniczenie
|
Ira..lepsza woda z ogórków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.