|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
no kochana duzo odpoczywaj bo jeszcze z Twoja dwojeczka to szcxzegolnie powinnas na siebie uwazac
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Co tam ciekawego w swiecie slychac?? Jak sie czujecie?? Jak tam humorki ?? Nio widzialam ze sie wczoraj dziewczynki troche rozgadaly hihi ![]() Agus,Zeberka wiecie tak Wam powiem ze ostatnio tak sobie rozmawialam z Tz i tak mu mowie ze pamietam Wasze poczatki...staranka jak to niedawno bylo,i tak radosc jak sie udalo a teraz juz macie takie sliczne okraglutkie brzuszki...rany jak ten czas szybko leci,ahh normalnie po zobaczeniu Waszych brzusiow zdalam sobie sprawe z tego ze czas leci nieublagalnie szybko ![]() Wygladacie slicznie kochaniutkie ![]() Eniggma Twoj brzusio tez jest piekny,zreszta jak kazdej z Was(mamusiek) ![]() I rodzinka napewno sie ucieszy I to podwojnie hihi ![]() Czekamy na relacje ![]() To ja znikam na kawke urodzinowa do tesciowej ![]() Odezwe sie wieczorem jak juz wroce
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia też się takiego doczekasz
Zresztą niejedna długo się starała i wnajmniej oczekiwanym momencie zaciążyła... Ja uważam, że coś czasem nas blokuje i to jest przyczyna Lepiej myśleć pozytywnie i anwet nie wyliczać dni płodnych czy niepłodnych
|
|
|
|
#1024 |
|
BAN stały
|
a my już po rodzinnym obiadku
![]() hehe ogolenie to chyba tylko tesciowa sie ucieszyła, az sie popłakała a reszta zaskoczona pewnie uwazają ze zza młoda jestem ale sie nie bede przejmować :brzyd al:ale jak sie dowiedzieli ze bedzie dwojka to juz całkiem szok ich miny - bezcenne
|
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki! strasznie dużo naskrobałyście od piątku
dziewczyny jak wy pięknie wyglądacie z tymi brzuszkami ja muszę jeszcze trochę poczekać na mój brzusio ja póki co nie mam wachań nastrojów, jedynie piersi mi bardzo dokuczają, bolą nawet jak się nachylam ![]() w piatek widzieliśmy się ze znajomymi i strasznie było mi miło jak sie dziewczyny ucieszyły na wiadomość o fasolce, ściskały mnie i całowały
|
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobitki
ojoojoj jak tu dzis marnie z pogaduchami a ja dzis bylam na zakupkach jestem zadowolona i zmeczona.jak wyjechalismy z domu przed 10 tak wrocilismy dopiero po 15....ale z usmiechem na twarzy KICIA oj to ciekawe jak tam kawusia z tesciowa.mam nadzieje,ze zdasz relacje ![]() ZEBRA zgadzam sie z Toba ![]() ENIGMA i jakkkkk......
|
#1027 |
|
BAN stały
|
w sumie mam mieszane odczucia. ale dla mnie najwazniejsze jest ze z tż bradzo sie cieszymy z tych malenstw a reszta niech gada
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
eniggma wyobrażam sobie ich miny
|
|
|
|
#1029 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
oj ENIGMA z Twojej wypowiedzi wynika,ze tak chyba troche dziwnie bylo.ale to moze pierwszy szok i oszolomienie
![]() napewno wszyscy sa szczesliwi i sie ciesza ![]() ENIGMA to ile ty masz latek
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
A ja juz po kawce u "tesciow"...Agus powiem Ci ze wyjatkowo tak wczoraj na kolacji jak i dzis na kawce bylo milo
Az bylam zaskoczona.pozytywnie oczywiscie ![]() Aaa no i wczoraj Tz po kilku glebszych odwazyl sie powiedziec rodzicom ze sie zareczylismy Pierwsze pytanie ze strony "tescia" czy jestem w ciazy...drugie kiedy impreza z tej okazji,no i oczywiscie obuzenie ze zareczyny byly w lipcu a oni sie dopiero teraz dowiaduja No ale przy ich nastawieniu do naszego zwiazku,jak sie nie bac cokolwiek powiedziec...Suuupcio ze zakupy udane,i buzka usmiechnieta To teraz odpoczywaj kochaniutka po zakupach Aaa nio i pochwal sie co ciekawego kupilas ![]() Zeberko kochana zgadzam sie z Toba w 100%,dlatego staram sie nie wyliczac,choc kusilo mnie strasznie w piatek zeby obliczyc w jakims kalendarzu ale stwierdzilam ze nie,co ma byc to bedzie ![]() Napewno kiedys i ja bede mogla sie pochwalic swoim brzusiem ![]() Eniggma no to nic tylko sie cieszyc ze rodzinne spotkanko sie udalo ![]() Wiesz nie przejmuj sie napewno byli w szoku i z powodu ciazy a i jeszcze bardziej ze blizniacza hihi i napewno dlatego taka byla ich reakcja...musza sie z tym oswoic ![]() Ohh niezapomne jak moja przyszla szwagierka oznajmila swoim rodzicom ze jest w ciazy hehe "tesciowa" byla w takim szoku ze sprawiala wrazenie wkurzonej,a jak sie okazalo wcale nie byla zla tylko poprostu nie dochodzilo do niej to ze juz ma tak dorosle dzieci ze 2 raz bedzie babcia,rok po roku ... a teraz sie doczekac nie moze
|
#1032 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KICIA oj ja czekam z taka niecierpliwoscia na Twoj brzusio....i caly czas wierze,ze go zobacze ENIGMA oj mysle,ze to piekny wiek na ciaze-jesli kobieta chce i jest szczesliwa z tz to mysle,ze nie ma na co czekac ![]() ![]() w uk to prawie same 14 i 15-latki rodza.ja to chyba bede babcia na oddziale![]() dzis kupilam materacyk do lozeczka,wanienke,piekne dywaniki kolorowe w ksztalcie kol i podla takie fajne plastikowe pod lozeczko,do szafy na *******y roznych rozmiarow.do kuchni dwie czerwone kola duze podstawki .aaa i reczniczki duze kolorowe dla pimpka ![]() ![]()
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Eniggma mysle ze to odpowiedni wiek jak na dzidzie taki w sam raz
Nie wiem tak mi sie wydaje ze jak jest sie mlodszym to troche latwiej podolac temu wszystkiemu,silniejszy organizm ztd ![]() Choc fakt z dwojka moze byc ciezko,ale to dar od Boga wiec moje zdanie jest takie ze...Bozia dobrze wie co robi Dasz sobie rade kochana z Ta dwojeczka ![]() Nio i nie ma za co dziekowac tak to juz jest ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Nioo Agus to poszaleliscie na tych zakupach Suuupcio wcale sie nie dziwie ze taka zadowolona z nich wrocilas ![]() Hmm chyba wkoncu zaczna na nas patrzec powaznie i zrozumieja ze jestesmy doroslymi ludzmi i wiemy co robimy ![]() Kochaniutka napewno zobaczysz moj brzusio Nie wiem kiedy (bo to niespodzianka od Bozi) ale napewno zobaczysz ![]() Dziekuje Sloneczko ![]() ![]() Ty wiesz !!!
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie dzis znajoma zdenerwowala
ale bylam zla![]() tez jest w ciazy z drugim dzieckiem i wydaje jej sie chyba,ze zzarla wszystkie rozumy. opowiadalam jej o zakupach to zaczela mi gadac takie bzdury,ze nie am co sie tak spieszyc,ze to nie potrzebne tamto tez.a tego nie kupuj a po co ci to,a bedziesz uzywala tego.a to brzydkie co chcem kupic,jej sie osobiscie nie podoba ato takie blelelee ![]() a ona nie bedzie sie tak rozdrabniala i kupowala jak przy pierwszym dziecku.... spytalam sie o pewna rzecz co na ten temat sadzi to powiedzialam sobie,ze wiecej glupich wypowiedzi ludzi nie bede sluchala ale swojego nie widzi,ze juz prawie wszystko ma kupione i ceny kosmiczne zaplacila... tak mnie wkurzyla,ze jej powiedzialam,ze z wielkim brzuchem ledwie lazaca po sklepach nie mam zamiaru lazic jak jakas nienormalana ... aj dlaczego niektorzy to sa tacy wredni i nawet pocieszyc sie nie dadza odmiennym stanem...
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
Ehh Agus nie warto sie denerwowac z takiego powodu,szkoda swoich i dzidzi nerwow na kogos takiego!!!
Ciesz sie kochaniutka z calych sil z fasoleczki w brzusiu i pamietaj ze ja ciesze sie calym swoim serduchem razem z Toba z malenstwa !!! Kupuj kupuj jak masz okazje i mozesz sobie na to pozwolic to kupuj malenstwu ile sie da,niech ma wszystkiego pod dostatkiem
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIU
wiem,ze nie warto sie przejmowac glupim gadaniem...kazdy powinien robic tak jak uwaza takie jest moje zdanie KICIU a to kiedy slub
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Ciesze sie Sloneczko ze udalo mi sie Ciebie pocieszyc
I prosze mi tam sie nie przejmowac glupim gadaniem i nie denerwowac bo jak tak wpadne to normalnie,bedzie lanie !!! Ona tez pewnie kupowala co sie dalo jak byla z pierwsza dzidzia w ciazy,a ze jest nierozgarnieta i polowy nie uzywala to juz nie Twoja wina !!!Uuu dobre pytanie hihi...nie mam pojecia kiedy slub Plany sa na przyszly rok,okolice wakacji,ale co z tym planow wyjdzie to sie jeszcze okaze
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Ja już wróciłam do domu po zajęciach też wczoraj byłam na zakupach, póki co kupiłam sobie dresiki, zeby mi było wygodniej śmigać. Też trzeba będzie się rozejrzeć za jakimiś spodniami ciążowymi.Mi z miseczek B zrobiło się już porządne C. Niestety ja jeszcze nie mam takiego ślicznego brzuszka jak wy, ale myślę, że już nie długo bo to w końcu 10 tydz ![]() Pięknie wyglądacie dziewczynki
|
#1040 |
|
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() ale tu spokojnie jakos no ale sie nie dziwie w sumie bo to wekeend,kurcze moj poszedl do pracy dzis na nocke jak ja nienawidze jak On tak pracuje,niecierpie zostawac sama w domu w nocy dziewczyny jakie Wy juz duze brzuchole macie tylko mi jakos tak pomalu rosnie ![]() dziewczyny nie wiecie co taam z ANECZKA ![]() :conf used: kurcze mam nadzieje,ze z Nia i z jej syneczkiem wszystko jest ok
|
|
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIU my tez mielismy brac slub w nastepne wakacje ale przekladamy jeszcze dalej.swierzo upieczona mamusia chce sie cieszyc maciezynstwem i spokojem a nie zamartwiac sie
![]() ATINAS ja jestem zachwycona spodniami ciazowymi.w koncu sie dopinam i nie martwie sie czy czasem groszka za mocno nie sciskam ALEXA no ja tez troche sie martwie co z nasza ANECZKA sie dzieje ![]() dziewczyny oj jeszcze chwilke i bedziecie mialay juz czym sie chwalic ![]() ![]() ja bede czekac na zdjecia.tak uwielbiam ogladac zdjecia brzuszkow jak jakis lasuch
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
Agus nio i masz racje
Ja tez wolalabym przelozyc slub i cieszyc sie dzidzia,jedynie co to wzielibysmy wtedy cywilny zeby moj Tz nie musial adoptowac dzieciaczka,bo takie tu glupie prawo!!! Ale poki co w ciazy nie jestem i nie zanosi sie zebym byla w najblizszym czasie wiec mozemy sobie planowac slub,a co z tego wyjdzie to sie okaze ![]() Atinas juz niedlugo bedzie slicznie widac brzuszek,wyskoczy nawet sie nie obejzysz kiedy ![]() Alexa kochana witaj Nioo wcale sie nie dziwie ze nie lubisz jak Twoj mezus chodzi na nocki...ja tez nie lubie zostawac sama na noc ![]() Spokojnie Slonko i Twoj brzusio urosnie i bedzie duuzy Ale Ty chudzinka jestes wiec pewnie troszke dluzej to potrwa ![]() Ojj noo ciekawe co z ta nasza Aneczka,cos dlugo jej nie ma I zadnego kontaktu Ale napewno wszystko dobrze i z nia i z malenstwem...moze poprostu lezy calutki czas i dlatego sie do nas nie odzywa
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Eniggma super, ze w koncu ich uświadomiliście
zawsze to człowiek ma coś już z głowy![]() Agnieszka nienawidzę tego gadania o zpaeszaniu aż mi się nuż w ki9eszeni otwiera!!!! Mnie babcia tym dobijała mówiąc, że nie am dziecka jeszcze a już kupujemy:\ i co jakbym słuychała to nie miałabym tearz nic a do porodu 15 tygodni niecałe zostało... i kiedy kupować? jak będzie zima i ślisko i 9 miesiąc? W sumie też się zastanawiałam co z Anusią, bo nie ma jej już dość długo:\ |
|
|
|
#1044 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Wiem wiem Asiu bo tez sobie Ja wpisalam
Ehh ale miejmy nadzieje ze wszysciutko jest ok,ze czuja sie swietnie i juz niedlugo dostaniemy wiadomosc od Anusi ze wszystko w jak najlepszym pozadeczku ![]() Musimy byc dobrej mysli
|
#1046 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mlodziutka kobietka i zdrowa, takze nie ma innej opcji
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIA oj zaraz nagrabisz sobie u mnie i bede musiala tej paly urzyc
![]() jak to nie zanosi sie na dzidzie.Ty chcesz zebym byla szmutna i plakala wiesz jakie jest moje zdanie.juz nie raz rozmawialysmyZEBERKO no i to mi sie podoba a pozniej to co.jak juz sie mecze.to nogi bola to sikanko,to glodna to za goraco.... a pozniej.pozniej to ja obloze sie poduszkami i bede czekala na porod
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
ale sie rozpisalyscie kobietki
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Katrazy no przykro mi... pamiętaj co się odwlecze to nie uciecze
![]() W czwartek ruszam do biedronki, bo mają być dziecięce akcesoria i moze się obłowię za nieduże pieniądze
|
|
|
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
KATARZY
ZEBRA zycze udanych lowow
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

Lepiej myśleć pozytywnie i anwet nie wyliczać dni płodnych czy niepłodnych
:brzyd al:
ja muszę jeszcze trochę poczekać na mój brzusio 

No ale przy ich nastawieniu do naszego zwiazku,jak sie nie bac cokolwiek powiedziec...
ale bylam zla
wiesz jakie jest moje zdanie.juz nie raz rozmawialysmy