|
|
#1021 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Powodzenia w wytrwałości w swoim celu. Ja niestety nie mam tak dobrzę i nie widzę się z TŻ tylko w weekend, ale do tego czasu to ja mu pokażę (choć on kurde też taki charakterek ma, że lata mu to, że mało się odzywam, ale może na dłuższy czas zacznie mu coś bić do świadomości). W sobotę też się tak odstawię. Wgl chciałam Wam wkleić kiedyś fotkę paznokci jakie sobie zrobiłam (nie tipsy, po prostu takie fajne malowanie), ale mi umknęło, może w sobotę wrzucę. Muszę tylko kupic lakier, bo aktualny sie trochę gęsty zrobił. |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to miłego wieczorku i gratuluje wytrwałości słonce i podjecia ryzyka
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
miucci2 slicznie Ci bez grzywki
|
|
|
|
#1024 |
|
BAN stały
|
mimo wszystko to przykre ze musimy robic takie podchody i wojny , tak jakby Tzci byli obozem wroga ktory trzeba zniszczyc , no ale jak widac jedyny sposob by wygrac z facetem to traktowac go naprawde paskudnie
neheszta dobra robota oplacalo sie go przetrzymac , teraz bedzie sie przymilal i plaszczyl ale nie daj sie zmiekczyc zbyt szybko , wtedy zrozumie ze ma tak wiecej nie robic inaczej sie wsciekniesz i ci tak szybko nie minie miucii a co u ciebie ? caly czas stan wojenny ? |
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa JESTEM W CIĄZY
|
#1026 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaa - to radosc czy przerazenie?
|
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
przerazenie przeciez ja mam 18 lat!
jutro zrobie drugi test dla pewności
|
#1029 |
|
BAN stały
|
to tylko ja wpadlas w histerie bo spoznia ci sie okres czy zrobilas juz test ??
o . o o . czyli juz po tescie . nieciekawie , domyslam sie ze to wpadka , ale nie panikuj jestes pewna ze zrobilas test wlasciwie , nasikalas sporo na ta paleczke ? Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-28 o 20:48 |
|
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
prosto na pałeczke.. co dziwne odrazu mi niedobrze
|
#1031 |
|
BAN stały
|
ale jak to ? ile ci sie spoznia okres ?
jak to ci niedobrze ? ponoc ciaze wyczuwa sie od razu , zlym samopoczuciem , ogolnie czuc ze cos jest nie tak jak zwykle . i wyszly dwie kreski ? powinny wyjsc dwie , nie jedna, jedna to znak ze test dziala . |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 |
|
Rozeznanie
|
wiem ze trudno powiedziec ale postaraj sie uspokoic, jestes w domu? rodzice są?
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
4 dni sie spoznia, nie podejrzewałam ze jestem bo ostatnio nie współzyłam z Tz do wytrysku przynajmniej nie doszlo, ale w tym preejakulacie tez podobno są plemniki.. nie wiem kurcze co myslec, test zrobilam bo on mi kazał. jutro zrobie drugi chociaz nie moge uwierzyć w to,
tak dwie kreski jak byk, jedna moze troche bledsza
|
#1034 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
od tego czasu zazywam tabletki antykoncepcyjne jak w zegarku, czyli juz 2 lata Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:57 |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdka masz dziecko ? bedziemy sie dzielic doswiadczeniem
|
|
#1036 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale usunelas ciaze czy poronilas? Od razu zebys nie myslala nie pytam zeby Cie krytykowac, sama jestem za legalizacja aborcji
|
||
|
|
|
#1037 |
|
BAN stały
|
to tylko ja domyslam sie ze jestes przerazona , no ale .. nie uzywasz zadnego zabezpieczenia i on sie nie kontroluje ? zamiast robic testy , idz jak najszybciej do ginekologa , tylko tak bedziesz miec 100% pewnosci . i tak ja wyjdzie poztywny jutro ,bedziesz musiala isc do lekarza , wiec lepiej od razu . powiedzialas chlopakowi o tym ? albo mamie ? .. kurde nie martw sie
![]() gwiazdeczka .. sory za glupie pytanie , ale usunelas ???????? to z tym Tz z ktorym teraz jestes ?????? jeszcze nie slyszalam od znajomych zeby komus pekla gumka , tzn to mozliwe ale zawsze sie mysli ze jednak nie . Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-28 o 21:06 |
|
|
|
#1038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja tylko mówię o znalezieniu równowagi w związku i ja rozumiem, że równouprawnienie jakie to kobiety silne, pewne siebie ale faceci chcą czuć się potrzebni, czasem możemy okazać jakąś słabość.. Takie zimne, ostre kobiety w ich mniemaniu (moim w sumie tez) nie nadają się na cieply, stabilny związek, myśleniu o dzieciach, ale wiele tu zależy od tego czego oczekujemy od związku. Ja na mojego TŻta potrafię huknąć, ale też potrafię powiedziec, że mnie zranił i wierze że więcej nie popełni tego samego blędu. Udawanie księżniczki na nic się nie zda, za miesiąc, pól roku on powtórzy ten bląd i gdzie tu jakaś praca nad związkiem? Dlatego też podkreślam NIE PISZĘ O SLODKICH SLOWKACH I AH OH, tylko o pracy nad sobą i wzajemnych relacjach. A text o braku miłości był uogólnieniem, gdyż taka złość bije z tych Waszych postów..Cytat:
moze jestem wyjątkiem, ale no ile można tak się przezywac i kłocic? 5, 10lat? A co z dziećmi? Będą mieli obraz takiej zaciekłości, złość i zemsty w rodzinnym domu
|
|
#1039 |
|
BAN stały
|
wziełam tabletki które wywołują poronienie, mozna je brac do max 10 tyg.
tez jestem za aborcją ale wlasnie tylko taką ktora wywoluja tabletki a nie taką gdzie sciskają dziecku główkę szczypcami.. itp. Zaszlam w ciaze dowiedzialam sie o tym po miesiacu zdecydowalam z moim eks Tż ze usuwamy tabletki zalatwiamy i koniec. A nie jak niektore kobiety usuwaja dopiero w 4-5-6- miesiacu- paranoja. No chyba ze usuwaja dla wlasnego zdrowia lub zdrowia dziecka. Oddeta kochanie nie to nie ten Tż, dlatego ciesze sie ze usunelam i nie zaluje. tamten Tż odzedl ode mnie po miesiacu od poronienia.. fajnie co? Mozecie pytac smialo dla mnie to nie temat tabu, przykry bo przykry ale najgorsze za mną Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:08 |
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Rozeznanie
|
gwiazdeczko masz dzieciaczka
![]() ToTylkoJa o ktorej robiłas test? istnieje takie prawdopodobienstwo jednak małe a ze tylko 4 dni to staraj sie uspokoić, zrób test z samego rana tak jak należy siusiajac do pojemniczka poczekaj az ewentualnie jakis osad osiądzie. To Twoj pierwszy test w życiu jaki robiłas? może zrobiłaś coś nie tak może za dużo kropelek wpuściłas??? nie wiem czy to moze miec jakies znaczenie ,
|
|
#1042 |
|
BAN stały
|
mmm gwiazdeczka nie wiedzialam ze sa tabletki do 10 tygodnia , slyszalam (i sama wzielam ) te do 3 dni , skad mialas te tabletki ? chyba nie przepisuje ich ginekolog jak cukierkow ?
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
te tabletki chyba teraz juz sa nawet nielegalne w Polsce ale nie jestem pewna;/
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
Nie pierwszy test
Odetka zabezpieczamy się, oczywiście ale no nie wiem w ostatnim czasie nie było potrzeby bo seksu nie bylo tylko takie tam zabawy i sie teraz glupio tlumacze.Gwiazdka rodzice wiedza?
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozecie ja zobaczyc w moim albumie na zdjeciu rodzinnym stoi ze mna, to moj najcenniejszy skarb, dzieki niej nic mnie nie zlamie, bo wiem ze ona potrzebuje mnie i mojego usmiechu na codzien
|
|
|
|
|
#1046 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kupilam je za 400 zł. ,podzialały jak widac tylko byl efekt uboczny- torbiel na jajniku. |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1048 |
|
BAN stały
|
Można usunac w tych miesiacach ciaze, rozmawialam o tym z moja ginekolog.
Tak te tabletki sa nielegalne. Nie mialam łyżeczkowania wszystko samo sie wyczysciło, mialam tylko torbiela ktorego szybko wyleczylam.Oczywiscie po poronieniu trzeba miec caly czas kontakt z ginekologiem usg i te sprawy czy nie zostaly resztki po plodzie albo czy poronienie przebieglo poprawnie,wzystko wiaze sie z ryzykiem niestety ![]() Rodzicie nie wiedzą. |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem czy powiedziałabym rodzicom...
Oni sa tak konserwatywni, że masakra... |
|
|
|
#1050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zwlaszcza ze wszystko skonczylo sie dobrze!ale nie moge przezyc jednego, że moj eks..odszedł miesiac po poronieniu.. jak bylam jeszcze w kiepskim stanie, masakra co? bylam z nim 2 lata |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Ja niestety nie mam tak dobrzę i nie widzę się z TŻ tylko w weekend, ale do tego czasu to ja mu pokażę (choć on kurde też taki charakterek ma, że lata mu to, że mało się odzywam, ale może na dłuższy czas zacznie mu coś bić do świadomości). W sobotę też się tak odstawię. 

Jak by chciał odejsc to nie bede błagała go na kolanach, widocznie by mnie juz nie kochał, nie da sie nikogo do uczucia zmusic. Dla mnie było by to upokorzeniem skamlec o miłość choc by mi serce krwawiło.
od nadmiaru.