Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 11:35   #1021
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Wawel stoi, zapewniam
Znaczy się, mam nie przyjeżdżać?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:37   #1022
butterfly20
Zakorzenienie

Ola wooow to długo nie znałaś wyników. Ja wydzwaniam bo się denerwuję,a jeszcze bardziej się denerwuję jak nikt nie odbiera

Ja Wam powiem,że to okropne-właśnie zrobiłam sobie rachunek sumienia i ja do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie! Ło Matko!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:40   #1023
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Znaczy się, mam nie przyjeżdżać?
nie no, lepiej sprawdzić na własne oczy
Stary 2010-01-29, 11:48   #1024
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Bo Ty za młoda jesteś na Gadowskiego

Wiesz co, ja tam wychodzę z założenia, że jak kogoś znam, to wiem co lubi a czego nie lubi Nigdy nie pytałam o upodobania i sama tez bym nie chciała być pytana. Swojemu tż też nigdy nie powiedziałam, np.: jakbyś mi kiedyś chciał prezent kupić to nie kupuj:........., a jak będziesz chciał kupić bluzkę, to............... A on zawsze trafia w mój gust i wie co lubię. Ja też wiem. I tak trafiamy
Aj tam za młoda... No sorry ale za Backstreet Boys'ami nie latałam

No tak, to fakt że jak się kogoś zna to powinno się jednak znać jego upodobania. Też nigdy nie mówię "chcę to albo to" bo uważam, że jak ktoś chce mi zrobić prezent to sam powinien się wysilić a nie iść na taką łatwiznę. Dobrze, że trafiacie. Ja mam z TŻem taki problem że zainteresowania ma za drogie jak na moją kieszeń więc takie prezenty na razie odpadają, a jeśli chodzi o ubiór np... z nim gorzej niż z babą. Jak był u mnie w marcu (parą jeszcze nie byliśmy) stwierdził, że chce sobie kupić koszulkę. Łazimy po sklepach i tak- ta mu się nie podoba bo jest w kratkę a kratka to "wiejska", ta mu się nie podoba bo jest w paski, no gładkiej przecież nie będzie nosił, w tej mu guziki nie pasują, tu mu kolor nie odpowiada (a ja patrzyłam na coś w czym bym go chętnie oglądała i, co uważam, że do niego pasuje). W końcu wymiękłam. Usiadłam pośrodku galerii i mówię "nie robię z Tobą zakupów".
On: to chodź, przymierzę tą w Housie co ci się podobała
ja: nie, jak Tobie się nie podoba to przecież nie ma sensu
I już mieliśmy iść do domu, kiedy mnie olśniła niebieska koszulka w kratkę... no piękna normalnie, od razu "zobaczyłam" w niej TŻa i mówię: wiem, kratka jest wiejska, ale przymierz chociaż, chcę zobaczyć jak w niej wyglądasz.
Pokręcił nosem ale przymierzył i normalnie Nie wiem jaka była moja mina ale chyba musiała wyrażać wielki podziw, bo z uśmiechem stwierdził "ok, biorę".
Idziemy do kasy, ja zadowolona, on zadowolony, pani mówi "198zł"...
a on wyciąga pieniądze z portfela, ja do niego cicho "po**** Cię?"- w jednej chwili mi się przestała podobać ta koszulka (aaaaa swoją drogą to ta co ma na zdjęciu na skrzynce na sobie ). A on nic, spokojnie zapłacił, z uśmiechem podziękował i stwierdził "bo ci się tak oczy błyszczały jak ją zobaczyłaś, nie mogłem jej nie kupić".
No i to chyba było coś w stylu- kupuję coś dla siebie jako prezent dla Ciebie....
Co nie zmienia faktu że w koszulce z House'a wyglądałby równie dobrze a 100zł by mu w kieszeni zostało... No ale...
Rozgadałam się jak zwykle a sedno sprawy jest takie- nawet z koszulką nie wiem czy bym trafiła
Stary 2010-01-29, 11:52   #1025
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

O jej... Jakbym miała swojemu wybrać koszulkę termo, albo polar, albo cokolwiek z ciuchów bardziej "górskich", bo takie nosi na co dzień to...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:55   #1026
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ola wooow to długo nie znałaś wyników. Ja wydzwaniam bo się denerwuję,a jeszcze bardziej się denerwuję jak nikt nie odbiera

Ja Wam powiem,że to okropne-właśnie zrobiłam sobie rachunek sumienia i ja do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie! Ło Matko!
A ja jakoś nie miałam parcia na cytologię... Bo w ogóle nie robiłam. Do gina poszłam jak miałam zapalenie i po prostu musiałam no i tak przy okazji jak byłam ostatnio to pobrał materiał i powiedział że albo wyniki będą jak się pojawię na kontrolę, albo telefonicznie można się dowiedzieć. Za dużo miałam innych problemów, żeby się cytologią przejmować (tak wiem, jest to wielce nieodpowiedzialne z mojej strony)

Czy okropne... nie powiedziałabym. Prywatnie nie musisz prosić żeby Cię przyjął ani nic. Idziesz i załatwiasz sprawę. Ja jak jestem w domu, też prywatnie chodzę do lekarza, a właściwie chodzilam, bo babka otworzyła swoją przychodnię i zapisała sobie naszą całą rodzinę tam, więc też poszła na rękę.
Ale dentysta- bezwzględnie prywatnie (złe wspomnienia po szkolnej dentystce z podstawówki która mnie podczas przeglądu zębów posadziła na fotel i załatała mi zęba tą taką ciemną plombą. Niedość że bez uprzedzenia, bez pozwolenia to jeszcze CIEMNĄ plombą- no i mama się wkurzyła, jej zrobiła awanturę że maszkarona z dziecka robi bo to było widać jak coś mówiłam, czy się śmiałam i od tamtej pory tylko prywatnie chodzę)

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
O jej... Jakbym miała swojemu wybrać koszulkę termo, albo polar, albo cokolwiek z ciuchów bardziej "górskich", bo takie nosi na co dzień to...
To co... nie wybrałabyś? Bo nie rozumiem do końca Twojej wypowiedzi
Stary 2010-01-29, 12:00   #1027
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach Wiec nie wybrałabym... bez jego instrukcji, że chce to to i to

30.12.2012
26.04.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 12:02   #1028
butterfly20
Zakorzenienie

Ja swojemu kupuję ciuchy i zawsze jest zadowolony,bo to ja mu tworzę styl hehe Nieeee no nie ma nic trudnego w kupowaniu t-shirtów czy bluz. Kupiłam mu też kilka swetrów i koszul,ale ostatnio ma taką pracę,że nie musi nosić takich rzeczy,więc nie mam problemów z wyborem.
Jak był przedstawicielem handlowym to ciągle musiał biegać na elegancko.

Ale ostatnio mi powiedział,ze jakbym kiedyś szukała czegoś dla niego to przydałoby mu się takie coś do wyciszenia samochodu.Jakieś takie eee...nie wiem co to Ja w ogóle nie rozumiem o czym do mnie mówił,więc jak mam Wam powiedzieć?
Zdzikłam i mu powiedziałam,że takich prezentów mu robić nie będę,bo nie wiem w ogóle o co chodzi.

No ale różne rzeczy do autka też mu dawałam o ile się orientowałam co to ma być i co jest najlepsze

Stary 2010-01-29, 12:08   #1029
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Padłam z wrażenia. TŻ poinformował mnie właśnie, że zarezerwował hotel na pl. Matejki. Stwierdziłam, że oszalał widząc cenę no ale ponoć jakąś fajną promocję znalazł.

Stary 2010-01-29, 12:16   #1030
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja mojemu już kilka koszul, koszulek, bokserek i ogólnie ciuchów kupiłam i zawsze był mega zadowolony i w zasadzie tylko w nich chodzi heh uważa, że lepiej trafiam w jego gust, niż on sam

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Padłam z wrażenia. TŻ poinformował mnie właśnie, że zarezerwował hotel na pl. Matejki. Stwierdziłam, że oszalał widząc cenę no ale ponoć jakąś fajną promocję znalazł.
ooooo
Stary 2010-01-29, 12:18   #1031
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Łoo... szykuje się coś?

Motylku, moj jest taki, że ciężko trafić. Jak szukaliśmy kurtki jesiennej to jedna mu się nie podoba bo czarna, druga się nie podoba bo sztruksowa, trzecia się nie podoba bo ma kolnieżyk nie taki, czwarta nie pasuje bo coś tam. Generalnie to on chciał "kurtkę" taką z jednej warstwy cieniutkiego materiału "no bo przecież jest ciepło". Ale tłumaczę mu że przecież nie zawsze będzie te 14 stopni i chyba lepiej coś cieplejszego. To w końcu się raczył zgodzić na kurtkę która nie była ani sztruksowa, ani nie miała kołnieżyka ani żadnych takich innych pierdoł ale widzę, że niezbyt zadowolony, bo według niego "za ciepła". To nic że później chodził w 2 bluzach pod nią bo mu zimno było... Ale stwierdził w końcu że fajna ta kurtka. Czyli... jakbym mu coś kupiła to by mu pasowało, ale przyznałby się pewnie po 2 miesiącach że mu się podoba.
Przyjechał kiedyś na weekend, a że przed przyjazdem nie mógł się dostać do domu to nie miał ze sobą nic. Więc poszliśmy po jakąś koszulkę żeby miał na zmianę, bokserki i skarpetki...
Ok, koszulka szybko poszła, bo była zwykła czarna, idealny rozmiar, no i tania, bokserki... o matko....tu już było wydziwianie, wzorki mu się nie podobały, bez wzorków mu się nie podobały... no masakra. Na koniec, stoimy przy kasie i mówię, że jeszcze skarpety miał kupić... Grzebie w tych skarpetach jak Żyd w ulęgałkach, ja mówię "Kotek pospiesz się". A Kotek "no czekaj, bo nie ma czarnych".
Kasjerka mówi, że przecież są 3 rzędy czarnych.
M "tak, ale na tych jest zielony pasek, na tych jakieś wzorki...."
Ja po prostu wymiękłam. Odwróciłam się do niego tyłem i sobie pod nosem zaklęłam, kasjerka w śmiech. A M stwierdził, że nie bierze żadnych skarpet "bo nie".
No przecież takiego to tylko udusić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 12:21   #1032
butterfly20
Zakorzenienie

Mój Tata mnie rozwalił...

Czyta gazetę i nagle na mnie wrzask "Aniaaaaa!!!". Ja cała w zawale lecę sprawdzić co się stało. A on mi mówi " Morgenstern ćwiczy w Szczyrku i Wiśle.Jedziesz po autograf??". A ja padłam ze śmiechu Bo po pierwsze- okres zainteresowania skokami miałam w wieku 13-17 lat. Było to na tyle wzmożone,że ciągle oglądałam skoki,jeździłam na wszystkie zawody na które mogłam.Nooo ale już z tego wyrosłam.Po drugie-to nie Morgenstern był moją miłością tylko MARTIN SCHMITT. Ja miałam normalnie jego ołtarzyk w pokoju.
Na każdych zawodach czatowałam na niego hehe Raz byłam z koleżanką pod hotelem gdzie byli Niemcy,a tam też byli Norwegowie i zabrali Nas na imprezę...ale Schmitt się tam nie pojawił.Więc jedyny mój kontakt z Nim to był na zawodach.
Nooo i moi Rodzice poznali taką babeczkę co jeździ z Niemieckimi skoczkami na zawody i robi im za...Mamę Serio-mają taką kobitkę,co o nich dba,żeby byli zdrowi,najedzeni itp
I ta "Mama" mówiła moim Rodzicom jaki Martin jest faaajny Ogólnie u mnie w domu od zawsze był fan-club Adama Małysza i Martina Schmitta I na zawodach zawsze mieliśmy flagi polskie i niemieckie

W każdym razie usmiałam się,bo Tata chyba zapomniał,że ja już z tego wyrosłam i teraz nawet nie mam czasu w weekendy,żeby oglądać zawody

Stary 2010-01-29, 12:21   #1033
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja mojemu już kilka koszul, koszulek, bokserek i ogólnie ciuchów kupiłam i zawsze był mega zadowolony i w zasadzie tylko w nich chodzi heh uważa, że lepiej trafiam w jego gust, niż on sam
Z bokserkami to raczej nie ma problemu (poza tym jednym razem), ale jak ja mu kupuję to mu się podobają. Może to działa na takiej samej zasadzie jak z TŻem Motylka- ze kupuje bieliznę ale dla swojej przyjemności. I ja kupuję TŻowi bokserki dla mojej przyjemności więc pewnie się cieszy że będę go w nich podziwiać
Stary 2010-01-29, 12:24   #1034
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
padłam z wrażenia. Tż poinformował mnie właśnie, że zarezerwował hotel na pl. Matejki. Stwierdziłam, że oszalał widząc cenę no ale ponoć jakąś fajną promocję znalazł.
oooooooooooooooooooooo!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2010-01-29, 12:25   #1035
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

ja zaraz jade do krk a jutro z powwrotem do lubego o bylebysmy sie soba nie znudzili :p

wieczorkim postaram sie opisac jakie kolory i w jakim rozwiazaniu wybralismy
super,że jutro znowu będziesz z Ukochanym napewno się sobą nie znudzicie w ogóle czy tak się da?

Cytat:
Madzia nie zrobiło mu się ani trochę przykro Śmiał się,że on wie,że ja tego nie będę nosić,ale spodobał mu się ten komplet i kupił.I ja mu powiedziałam,że nie będę tego nosić na codzień bo się skrzywdzę i będę nosić tylko dla niego.Także spoko loko Potem to się tylko ślinił jak go przymierzałam
acha chyba ,ze tak to nie zrobił tego prezentu dla Ciebie tylko dla siebie żeby mógł cieszyć oczy spryciarz no

Cytat:
Jutro jedziemy słuchać tego zespołu co słyszeliśmy na Sylwestra.Uśmiałam się jak mi M. mówiło rozmowie z szefem zespołu.
Podobno grają jutro na jakiejś imprezie zamkniętej i zaczął sie tłumaczyć,że będą grali bardziej rockowo bo tak sobie zażyczyli organizatorzy.I tak przepraszająco dodał: "Ale disco polo też możemy zagrać". Na to mój M.że absolutnie Nam pasuje właśnie rockowo,a disco polo nie znosimy. A ten faciu na to "Uffff to całe szczęście". Hehehe wygląda na to,że grają disco polo jeśli Para Młoda chce,ale nie lubią To dobrze o nich świadczy
oo nio proszę to fajnie,że grają tak jak wam się podobakoniecznie jutro napisz jak wrażenia
Cytat:

A co do rozmiarów pieszczonków się nie przejmujcie.Mój w ogóle nie wiedział jaki mam,bo ja sama nie wiedziałam
wow to on szedł na żywioł i jak trafil

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Moja nie
Oj ja też to uwielbiam jak przyjdzie z czekoladą albo np z bukietem tulipanów
Kiedyś poszedł do sklepu, ja sobie leżałam w łóżku, wrocił, wlożył wszystko do lodówki, siada na łóżku i z uśmiechem "Kochanie, może lodzika?". Ja "noo.... wiesz, ja lubię Twoją bezpośredniość ale nie przesadzasz czasem?". On "ale... bo mi o lody chodzi... lody z bakaliami kupiłem". Taaaaa głodnemu chleb na myśli czy co?

a babcie pewnie liczyły,że będzie młody lekarz żeby tam popodrywać coś,wiesz..chciały sprawdzić czy mają jeszcze wprawę

Cytat:
Mój TŻ właśnie wpadł na pomysł wyjazdu do Krk w ten weekend. Średnio mi się chce ale chyba dam się wyciągnąć. Trzeba czasem sprawdzić czy wawel nadal stoi.
oo extra! ale Ci zazdroszczę Tż się stara

Cytat:
ja nic nie mowię ani nie komentuje żeby później w razie czego rozczarowania nie było <ciiiii>

Motylku ja też uwielbiałam Martina achhhh

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-29 o 12:44
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:26   #1036
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Łoo... szykuje się coś?
Szykuje się miły weekend we dwoje w moim kochanym mieście. Kraków w ogóle jest dla nas ważny bo tam się poznaliśmy i zaczęliśmy razem mieszkać.

Stary 2010-01-29, 12:27   #1037
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Z bokserkami to raczej nie ma problemu (poza tym jednym razem), ale jak ja mu kupuję to mu się podobają. Może to działa na takiej samej zasadzie jak z TŻem Motylka- ze kupuje bieliznę ale dla swojej przyjemności. I ja kupuję TŻowi bokserki dla mojej przyjemności więc pewnie się cieszy że będę go w nich podziwiać
Ja mojego na bokserki nawróciłam, bo on zazwyczaj slipy nosił, ale w bokserkach wygląda.... Jak chodząca reklama bokserek przekonał się dość szybko, więc ja czym prędzej uzupełniłam mu kolekcję bokserek

A jeśli chodzi o koszule, to jedną ze swoim zespołem dostał na walentynki zeszłego roku heh. A tak to zazwyczaj jak chodzę po sklepach i mi się wpadnie w oko, to kupuję czesto było tak, że jechałam sobie coś kupić, ale nic nie znalazłam, co by mi się podobało... To kupowałam TŻtowi obkupiłam go przez ten czas nieźle

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Szykuje się miły weekend we dwoje w moim kochanym mieście. Kraków w ogóle jest dla nas ważny bo tam się poznaliśmy i zaczęliśmy razem mieszkać.
noo to tym bardziej

Czekamy na relację he he
Stary 2010-01-29, 12:31   #1038
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
super,że jutro znowu będziesz z Ukochanym napewno się sobą nie znudzicie w ogóle czy tak się da?

acha chyba ,ze tak to nie zrobił tego prezentu dla Ciebie tylko dla siebie żeby mógł cieszyć oczy spryciarz no

oo nio proszę to fajnie,że grają tak jak wam się podobakoniecznie jutro napisz jak wrażenia

wow to on szedł na żywioł i jak trafil

a babcie pewnie liczyły,że będzie młody lekarz żeby tam popodrywać coś,wiesz..chciały sprawdzić czy mają jeszcze wprawę

oo extra! ale Ci zazdroszczę Tż się stara

ja nic nie mowię ani nie komentuje żeby później w razie czego rozczarowania nie było <ciiiii>
Nie szedł do końca na żywioł Już tu kiedyś dziewczynom pisałam jak to zrobił

Po prostu przymierzył mój pierścionek,który leżał na komodzie. Założył sobie na najmniejszy palec i zobaczył dokąd mu wchodzi (chciałam nadmienić,że mój kciuk jest taki jak jego mały palec ). I potem jak poszedł po pierścionek to akurat trafił na Naszą znajomą i razem mierzyli dokąd mu ten pierścionek właził. Chociaż muszę przyznać,że trochę mi lata po palcu,ale zatrzymuje się na kostce.Nie będę póki co zmniejszać tylko poczekam do lata i zobaczę jak mi palce będą puchnąć

Aleks nooo ale to bardzo miłe

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Ja mojemu też kupuję bokserki.I on sam też. Ale wiecie jakie ostatnio kupił?Satynowe Ojjj te z pewnością są dla mnie

Stary 2010-01-29, 12:34   #1039
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Po prostu przymierzył mój pierścionek,który leżał na komodzie. Założył sobie na najmniejszy palec i zobaczył dokąd mu wchodzi (chciałam nadmienić,że mój kciuk jest taki jak jego mały palec ). I potem jak poszedł po pierścionek to akurat trafił na Naszą znajomą i razem mierzyli dokąd mu ten pierścionek właził. Chociaż muszę przyznać,że trochę mi lata po palcu,ale zatrzymuje się na kostce.Nie będę póki co zmniejszać tylko poczekam do lata i zobaczę jak mi palce będą puchnąć

Aleks nooo ale to bardzo miłe
Oj bardzo miłe. Strasznie się cieszę z tego wyjazdu I oficjalnie stwierdzam, że mój TŻ jest cudowny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 12:43   #1040
najfajniejsza
Zakorzenienie

postanowiłam, że po każdym przeczytanym zagadnieniu napiszę post na wątku więc powinno być ich - wg mojego planu na dziś - z 20

Alex, ależ Ci zazdroszczę myślisz, że będzie pierdzionek?
bo ja bym myślała z resztą ja o sobie myślę codziennie, że to dziś

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-01-29 o 12:46
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:47   #1041
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Ja mojemu też kupuję bokserki.I on sam też. Ale wiecie jakie ostatnio kupił?Satynowe Ojjj te z pewnością są dla mnie
no to spryciarz z niego

mmm satynowe wszystko pewnie się odznacza co?

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
postanowiłam, że po każdym przeczytanym zagadnieniu napiszę post na wątku więc powinno być ich - wg mojego planu na dziś - z 20
pisz ile wlezie niezależnie od zagadnien
Stary 2010-01-29, 12:47   #1042
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam za młoda... No sorry ale za Backstreet Boys'ami nie latałam
No Kochanie, to naprawdę za młoda jesteś, bo z BSB to raczej za Nickiem płakały laski w roku 1996
Cytat:
Mój Tata mnie rozwalił...

Czyta gazetę i nagle na mnie wrzask "Aniaaaaa!!!". Ja cała w zawale lecę sprawdzić co się stało. A on mi mówi " Morgenstern ćwiczy w Szczyrku i Wiśle.Jedziesz po autograf??". A ja padłam ze śmiechu Bo po pierwsze- okres zainteresowania skokami miałam w wieku 13-17 lat. Było to na tyle wzmożone,że ciągle oglądałam skoki,jeździłam na wszystkie zawody na które mogłam.Nooo ale już z tego wyrosłam.Po drugie-to nie Morgenstern był moją miłością tylko MARTIN SCHMITT. Ja miałam normalnie jego ołtarzyk w pokoju.
Na każdych zawodach czatowałam na niego hehe Raz byłam z koleżanką pod hotelem gdzie byli Niemcy,a tam też byli Norwegowie i zabrali Nas na imprezę...ale Schmitt się tam nie pojawił.Więc jedyny mój kontakt z Nim to był na zawodach.
Nooo i moi Rodzice poznali taką babeczkę co jeździ z Niemieckimi skoczkami na zawody i robi im za...Mamę Serio-mają taką kobitkę,co o nich dba,żeby byli zdrowi,najedzeni itp
I ta "Mama" mówiła moim Rodzicom jaki Martin jest faaajny Ogólnie u mnie w domu od zawsze był fan-club Adama Małysza i Martina Schmitta I na zawodach zawsze mieliśmy flagi polskie i niemieckie
Też jeździłam na skoki I na mecze piłkarskie kadry za Engela mam mnóstwo autografów z tamtego okresu oraz zdjęcia z nimi. Ale siostra mojej kumpeli poszła o krok dalej. Na skokach zapoznała jednego ze skoczków, Mistrza Świata w lotach narciarskich ze Szwajcarii I się z nim ohajtała. W grudniu pojawiło się na świecie ich dziecko

Aleksandretta Może jednak zrobi użytek z tej wiedzy o rozmiarze
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-01-29 o 12:48
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:51   #1043
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Alex, ależ Ci zazdroszczę myślisz, że będzie pierdzionek?
bo ja bym myślała z resztą ja o sobie myślę codziennie, że to dziś
Nie będzie pierścionka. Ten wyjazd to taki spontan jest, nic nie planował . Poza tym wczoraj mieliśmy poważną rozmowę na temat. I nie będzie żadnych zaręczyn do póki nie będę mieć stałej pracy a on nie znajdzie nowej.

Stary 2010-01-29, 12:52   #1044
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
No Kochanie, to naprawdę za młoda jesteś, bo z BSB to raczej za Nickiem płakały laski w roku 1996
Nie no, ja płakałam za Johnem Bon Jovi Moja siostra się z niego przerzuciła potemna BSB i miała wyklejony cały pokój ich plakatami... Kevin się jej podobał
Stary 2010-01-29, 12:55   #1045
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja kochałąm BSB - wczoraj z lubym odtwarzaliśmy teledysk do "Quit plaing games with my heart"

kurde, uczę się...
Stary 2010-01-29, 12:55   #1046
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, ja płakałam za Johnem Bon Jovi Moja siostra się z niego przerzuciła potemna BSB i miała wyklejony cały pokój ich plakatami... Kevin się jej podobał
no do mnie oni nie byli w stanie przemówić Kevin to był ten bad boy u nich? Już nie pamiętam.... Miałam koleżankę na obozie, która nad łóżkiem wieszała sobie plakat BSB i nie mogła zasnąć jak nie poptarzyła na Nicka A potem (to już wiem z opowiadań mojej mamy, bo ja się na ten "szał" nie załapałam) podobno za największe ciacho laski w podstawówce uznawały Piaska
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:56   #1047
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Aleks, Życzę udanego wyjazdu

Eeee, a ja lubiłam The Kelly Family

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-01-29, 12:56   #1048
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Też jeździłam na skoki I na mecze piłkarskie kadry za Engela mam mnóstwo autografów z tamtego okresu oraz zdjęcia z nimi. Ale siostra mojej kumpeli poszła o krok dalej. Na skokach zapoznała jednego ze skoczków, Mistrza Świata w lotach narciarskich ze Szwajcarii I się z nim ohajtała. W grudniu pojawiło się na świecie ich dziecko

Aleksandretta Może jednak zrobi użytek z tej wiedzy o rozmiarze

Tzn.którego masz na myśli?Proszę o imię i nazwisko

Stary 2010-01-29, 12:57   #1049
najfajniejsza
Zakorzenienie

aleks, no niby tak, ale kto go tam wie
z resztą masz rację, lepiej się nastawiać

(choć ja po dzisiejszej mojej "ciąży" liczę na oświadczyny w ciągu 3 miesięcy! |)
Stary 2010-01-29, 12:58   #1050
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
[/COLOR]Ja mojemu też kupuję bokserki.I on sam też. Ale wiecie jakie ostatnio kupił?Satynowe Ojjj te z pewnością są dla mnie
Nie wierzyłam, ale faktycznie są satynowe męskie bokserki.... http://www.mojeciuchy.pl/dane/616086...kserki_xl.html

30.12.2012
26.04.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości