![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Ola wooow to długo nie znałaś wyników. Ja wydzwaniam bo się denerwuję,a jeszcze bardziej się denerwuję jak nikt nie odbiera
![]() Ja Wam powiem,że to okropne-właśnie zrobiłam sobie rachunek sumienia i ja do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie! Ło Matko!
#1023 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
nie no, lepiej sprawdzić na własne oczy
![]()
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, to fakt że jak się kogoś zna to powinno się jednak znać jego upodobania. Też nigdy nie mówię "chcę to albo to" bo uważam, że jak ktoś chce mi zrobić prezent to sam powinien się wysilić a nie iść na taką łatwiznę. Dobrze, że trafiacie. Ja mam z TŻem taki problem że zainteresowania ma za drogie jak na moją kieszeń więc takie prezenty na razie odpadają, a jeśli chodzi o ubiór np... z nim gorzej niż z babą. Jak był u mnie w marcu (parą jeszcze nie byliśmy ![]() On: to chodź, przymierzę tą w Housie co ci się podobała ja: nie, jak Tobie się nie podoba to przecież nie ma sensu I już mieliśmy iść do domu, kiedy mnie olśniła niebieska koszulka w kratkę... no piękna normalnie, od razu "zobaczyłam" w niej TŻa i mówię: wiem, kratka jest wiejska, ale przymierz chociaż, chcę zobaczyć jak w niej wyglądasz. Pokręcił nosem ale przymierzył i normalnie ![]() ![]() ![]() Idziemy do kasy, ja zadowolona, on zadowolony, pani mówi "198zł"... a on wyciąga pieniądze z portfela, ja do niego cicho "po**** Cię?"- w jednej chwili mi się przestała podobać ta koszulka (aaaaa swoją drogą to ta co ma na zdjęciu na skrzynce na sobie ![]() No i to chyba było coś w stylu- kupuję coś dla siebie jako prezent dla Ciebie.... Co nie zmienia faktu że w koszulce z House'a wyglądałby równie dobrze a 100zł by mu w kieszeni zostało... No ale... Rozgadałam się jak zwykle a sedno sprawy jest takie- nawet z koszulką nie wiem czy bym trafiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
O jej... Jakbym miała swojemu wybrać koszulkę termo, albo polar, albo cokolwiek z ciuchów bardziej "górskich", bo takie nosi na co dzień to...
![]()
#1026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy okropne... nie powiedziałabym. Prywatnie nie musisz prosić żeby Cię przyjął ani nic. Idziesz i załatwiasz sprawę. Ja jak jestem w domu, też prywatnie chodzę do lekarza, a właściwie chodzilam, bo babka otworzyła swoją przychodnię i zapisała sobie naszą całą rodzinę tam, więc też poszła na rękę. Ale dentysta- bezwzględnie prywatnie (złe wspomnienia po szkolnej dentystce z podstawówki która mnie podczas przeglądu zębów posadziła na fotel i załatała mi zęba tą taką ciemną plombą. Niedość że bez uprzedzenia, bez pozwolenia to jeszcze CIEMNĄ plombą ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach
![]() ![]()
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu kupuję ciuchy i zawsze jest zadowolony,bo to ja mu tworzę styl hehe
![]() Jak był przedstawicielem handlowym to ciągle musiał biegać na elegancko. Ale ostatnio mi powiedział,ze jakbym kiedyś szukała czegoś dla niego to przydałoby mu się takie coś do wyciszenia samochodu.Jakieś takie eee...nie wiem co to ![]() ![]() ![]() Zdzikłam i mu powiedziałam,że takich prezentów mu robić nie będę,bo nie wiem w ogóle o co chodzi. No ale różne rzeczy do autka też mu dawałam o ile się orientowałam co to ma być i co jest najlepsze ![]()
#1029 |
Zakorzenienie
|
Padłam z wrażenia. TŻ poinformował mnie właśnie, że zarezerwował hotel na pl. Matejki. Stwierdziłam, że oszalał widząc cenę no ale ponoć jakąś fajną promocję znalazł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja mojemu już kilka koszul, koszulek, bokserek i ogólnie ciuchów kupiłam i zawsze był mega zadowolony i w zasadzie tylko w nich chodzi heh
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motylku, moj jest taki, że ciężko trafić. Jak szukaliśmy kurtki jesiennej to jedna mu się nie podoba bo czarna, druga się nie podoba bo sztruksowa, trzecia się nie podoba bo ma kolnieżyk nie taki, czwarta nie pasuje bo coś tam. Generalnie to on chciał "kurtkę" taką z jednej warstwy cieniutkiego materiału "no bo przecież jest ciepło". Ale tłumaczę mu że przecież nie zawsze będzie te 14 stopni i chyba lepiej coś cieplejszego. To w końcu się raczył zgodzić na kurtkę która nie była ani sztruksowa, ani nie miała kołnieżyka ani żadnych takich innych pierdoł ale widzę, że niezbyt zadowolony, bo według niego "za ciepła". To nic że później chodził w 2 bluzach pod nią bo mu zimno było... Ale stwierdził w końcu że fajna ta kurtka. Czyli... jakbym mu coś kupiła to by mu pasowało, ale przyznałby się pewnie po 2 miesiącach że mu się podoba. Przyjechał kiedyś na weekend, a że przed przyjazdem nie mógł się dostać do domu to nie miał ze sobą nic. Więc poszliśmy po jakąś koszulkę żeby miał na zmianę, bokserki i skarpetki... Ok, koszulka szybko poszła, bo była zwykła czarna, idealny rozmiar, no i tania, bokserki... o matko....tu już było wydziwianie, wzorki mu się nie podobały, bez wzorków mu się nie podobały... no masakra. Na koniec, stoimy przy kasie i mówię, że jeszcze skarpety miał kupić... Grzebie w tych skarpetach jak Żyd w ulęgałkach, ja mówię "Kotek pospiesz się". A Kotek "no czekaj, bo nie ma czarnych". Kasjerka mówi, że przecież są 3 rzędy czarnych. M "tak, ale na tych jest zielony pasek, na tych jakieś wzorki...." Ja po prostu wymiękłam. Odwróciłam się do niego tyłem i sobie pod nosem zaklęłam, kasjerka w śmiech. A M stwierdził, że nie bierze żadnych skarpet "bo nie". No przecież takiego to tylko udusić.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Mój Tata mnie rozwalił...
Czyta gazetę i nagle na mnie wrzask "Aniaaaaa!!!". Ja cała w zawale lecę sprawdzić co się stało. A on mi mówi " Morgenstern ćwiczy w Szczyrku i Wiśle.Jedziesz po autograf??". A ja padłam ze śmiechu ![]() Na każdych zawodach czatowałam na niego hehe ![]() ![]() Nooo i moi Rodzice poznali taką babeczkę co jeździ z Niemieckimi skoczkami na zawody i robi im za...Mamę ![]() ![]() ![]() I ta "Mama" mówiła moim Rodzicom jaki Martin jest faaajny ![]() ![]() ![]() W każdym razie usmiałam się,bo Tata chyba zapomniał,że ja już z tego wyrosłam i teraz nawet nie mam czasu w weekendy,żeby oglądać zawody ![]()
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
oooooooooooooooooooooo!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1035 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a babcie pewnie liczyły,że będzie młody lekarz żeby tam popodrywać coś,wiesz..chciały sprawdzić czy mają jeszcze wprawę ![]() Cytat:
![]() ![]() Motylku ja też uwielbiałam Martina achhhh
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Szykuje się miły weekend we dwoje w moim kochanym mieście. Kraków w ogóle jest dla nas ważny bo tam się poznaliśmy i zaczęliśmy razem mieszkać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o koszule, to jedną ze swoim zespołem dostał na walentynki zeszłego roku heh. A tak to zazwyczaj jak chodzę po sklepach i mi się wpadnie w oko, to kupuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Czekamy na relację he he ![]()
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po prostu przymierzył mój pierścionek,który leżał na komodzie. Założył sobie na najmniejszy palec i zobaczył dokąd mu wchodzi (chciałam nadmienić,że mój kciuk jest taki jak jego mały palec ![]() ![]() Aleks nooo ale to bardzo miłe ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ja mojemu też kupuję bokserki.I on sam też. Ale wiecie jakie ostatnio kupił?Satynowe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam, że po każdym przeczytanym zagadnieniu napiszę post na wątku
![]() ![]() Alex, ależ Ci zazdroszczę ![]() ![]() bo ja bym myślała ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-01-29 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mmm satynowe ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
No Kochanie, to naprawdę za młoda jesteś, bo z BSB to raczej za Nickiem płakały laski w roku 1996
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aleksandretta ![]() ![]() ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-29 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie pierścionka. Ten wyjazd to taki spontan jest, nic nie planował . Poza tym wczoraj mieliśmy poważną rozmowę na temat. I nie będzie żadnych zaręczyn do póki nie będę mieć stałej pracy a on nie znajdzie nowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
ja kochałąm BSB - wczoraj z lubym odtwarzaliśmy teledysk do "Quit plaing games with my heart"
![]() kurde, uczę się... |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Aleks,
![]() ![]() Eeee, a ja lubiłam The Kelly Family ![]()
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn.którego masz na myśli?Proszę o imię i nazwisko ![]()
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
aleks, no niby tak, ale kto go tam wie
![]() z resztą masz rację, lepiej się nastawiać ![]() (choć ja po dzisiejszej mojej "ciąży" liczę na oświadczyny w ciągu 3 miesięcy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.