![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs na najkrótsze zdanie, które najbardziej boli..
"spie...laj"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Rozeznanie
|
" już ciebie nie kocham"
" nigdy cię nie kochałem " " nie wiem po co z tobą jestem" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
"masz tłuszcz na brzuchu" - przy wadze 45 kg przy 160 cm wzrostu. Do dziś mam wrażenie, że co przytyje wszystko się tam odkłada.
"nie wiem czy to nie okaże się strata czasu" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
To i ja napiszę, choć TŻ nie jest były tylko aktualny, stąd słowa bolą podwójnie
![]() Ostatnio coraz częściej: -Ty suko! -Spierdalaj! -Jak wrócę, ma Cię tu nie być -Moja mama jakoś potrafi... -Moja mama jest dla mnie ideałem kobiety, a od dziewczyny oczekuję, żeby była kimś lepszym od mamy -Masz ciało jak 60-latka -Prawda jest taka, że choć moja mama ma 50 lat, a ty nawet nie 25, to facet patrząc na moją mamę od razu by chciał iść z nią do łóżka, a o tobie to nikt tak nawet nie pomyśli -Działasz na mnie jak najlepsza antykoncepcja -Wypierdalaj z mojego pokoju -To mój dom -To moja kołdra -Nic w tym domu nie jest twoje -[gdy po kłótni odłączył mi internet, abym nie pisała do siostry z żalem]: Internetu ci się zachciało?! A kiedy opłaciłaś jakikolwiek rachunek za internet? -jak byłem z Anią to tyle osiągnąłem, a z tobą to nic -myślałem, że Ola była głupia i pusta, ale ty jesteś bardziej, bo ona to chociaż była moim ideałem urody -skończysz na kasie w Lidlu i wtedy cię zostawię -wyglądasz jak 15-latka, ubierasz się jak dziecko z bidula. Dopisałabym więcej, ale mam już doła od samego pisania ![]() ![]() Wiem, spytacie mnie, po co to ciągnę, ale sama nie znam odpowiedzi na to pytanie ![]() - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zadomowienie
|
"zetnij te głupie włosy i przestań siedzieć tyle przy komputerze, nie masz pojęcia jak odbierają grubych ludzi "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Raczkowanie
|
,,jesteś dobra, śliczna, kochana, nie zasługuje na Ciebie...''
,,nie jestem Ciebie wart.... ani żadnej Twojej łzy... nie jestem wart tego co dla mnie robisz...'' ,,nie mogę mieć dziewczyny...'' tak go kochałam, robiłam wszystko dla niego ![]() ![]()
![]() |
#1027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyno, proszę Cie, nie czekaj ani dnia dłużej, po prostu odejdź od niego NATYCHMIAST!!! on Cię zniszczy, zreszta juz to robi. Nie zasługujesz na takiego sukinsyna! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-18 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Przyczajenie
|
Popadłam w jakąś taką stagnację. Wiem, że to nic dobrego nie wróży na przyszłość, a jednocześnie jak jakaś zakochana małolata boję się, że już go nie będzie
![]() I co najgorsze, to nie jest jakiś dres, czy ochlej spod sklepu, ale właściciel firmy ![]() Najgorsze są te kłótnie o pieniądze... On jest strasznym materialistą. Wczoraj powiedział mi, że odciągnie mi od wypłaty 20zł za benzynę, bo pojechałam z jego ciocią nad jezioro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka masakra! Jaki skur...czybyk! Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie! ŻADNA! Odejdź od niego! Z jednych z jego komentarzy przeczytałam, że nie masz nawet 25 lat, więc na co czekasz? Olej gościa, bo tylko tracisz przy nim nerwy, poczucia własnej wartości i czas, który - niestety - leci nieubłaganie. Na pewno znajdziesz sobie kogoś o niebo lepszego! Z takim typem nie warto być! A jeszcze jak porównuje Cię do swojej matki - maminsynek. Wytykanie co jest jego?! Słów mi brakuje! Uciekaj dziewczyno jak najdalej! Nie zastanawiaj się, tylko SPIEPRZAJ STAMTĄD! Dosłownie! I na odchodne uderz go w twarz - zasłużył! ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Tacy są najgorsi, bo myślą, że im wszystko wolno! Przemyśl, czy nadal chcesz być tak traktowana, czy może lepiej zerwać, pobyć trochę sama, odsapnąć...i w końcu poznać kogoś, kto będzie zachowywał się jak człowiek a nie jak bydlak! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
- jej ci*ka wciąż dobrze smakuje
- nie mogę z tobą być - zachowujesz się jak twoja matka - mam wy✂✂✂ane na ciebie - moglbym miec ktora by chcial Edytowane przez chwast Czas edycji: 2011-07-20 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
On nie czuje pociagu seksualnego do wlasnej matki, ale faktycznie jest strasznym maminsynkiem. Te idealy urody, o ktorych tyle gada, to jego byle. Zawsze sie go pytam, po co ze mna jest, jak wszystkie sa lepsze ode mnie... To, co mowil o atrakcyjnosci swojej matki, to chodzilo o innych facetow. Faktycznie, jego mama jest bardzo atarkcyjna i zgrabna kobieta, ale po co on mi takie rzeczy stale mowi? A zeby bylo smieszniej, wczoraj zaczal mi szwankowac moj laptop, wiec weszlam na jego. I w przegladarce mi sie pojawilo forum z tematem, ktory zalozyl ![]() Dla zainteresowanych podaje linka: http://forum.gazeta.pl/forum/w,15128..._u_faceta.html Jakby co, moja wypowiedz jest ostatnia ![]() Dzis sie nie odzywalismy jeszcze do siebie, pan spi w 2 pokoju... Ale oczywiscie powie mi, ze ja sprowokowalam klotnie itp. Ech.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Ineska1, no i sama sobie napisałaś tam odpowiedź co masz zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Przyczajenie
|
Zwala mnie z nóg ten wątek, który założył. I jeszcze nie znające mnie kobiety wspierają go... Naprawdę, nie mam czego tu szukać, lepiej być samą niż w związku, który cię niszczy psychicznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
Powiem Ci, że wczesniej tak nie było. Od jakiegoś czasu to przechodzi wszelkie pojęcie. My spędzamy ze sobą 24h/dobę. Człowiek się przyzwyczaja, a im dłużej w tym tkwisz, tym bardziej przeraża cię myśl o odejściu. Jednak codziennie utwierdzam się w fakcie, że to jest błędne koło. Nie ma sensu marnować młodości na kogoś, kto widzi w tobie tylko najgorsze cechy, słabości. On uważa się za wspaniały materiał na chłopaka. Owszem, ma też wiele zalet, ale to nie tak, jak on myśli, że kobiety wolą facetów, którzy mówią im to, co chcą usłyszeć, a potem na boku zdradzają. Ale przecież jest złoty srodek- mowić o wadach, ale nie ublizać i nie traktować mnie jak smiecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Konto usunięte
|
Ineska1, dla mnie, facet który nazwał mnie "suką", w tej samej sekundzie byłby skreślony. I nie ważne, ile z nim wcześniej byłam, i że był wspaniały. Kochający człowiek się tak nie zachowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ktoś tam wyżej napisał, że chyba samej mi z tym dobrze, skoro nie odeszlam... My nie mamy dzieci, ale tak się stało, że ja aby wprowadzić sie do niego, rzuciłam prace, bo on mieszka daleko ode mnie. Teraz uzbierało mi sie sporo zobowiazan- mam kredyt w banku i musze splacac raty. Umowilam sie z nim, ze bedzie mi dawal pieniadze na te raty w zamian za prace u niego. Boje sie, ze kiedy wroce do swojej miejscowosci, tak szybko pracy nie znajde, bo tam naprawde ciezko z tym. A jak tylko sie spozniam z rata, od razu z banku dzwonia i przysylaja pisma o windykacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może spróbuj poszukać pracy. Teraz, a nie za kilka miesięcy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
O ja p......lę ale ty lewa jesteś - przy każdym najmniejszym potknięiu z mojej strony. To żart niby był, ale i tak bolało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Czy ten pies w avie jest Twój? Boski....
![]() |
#1047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
' Ona ( o mnie chodziło ) będzie nikim. Będzie narkomanką i pijaczką, do niczego w życiu nie dojdzie '
![]()
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() byłam z nim tak oficjalnie króciutko, bo miesiąc ( powiedział mi, że nie może mieć dziewczyny ![]() ![]() milion razy chciałam zakończyć ten układ, bo wiedziałam, że nic do mnie nie czuje i tylko mnie wykorzystuje, ale on ✂✂✂✂✂✂✂ił że nie chce mnie stracić bo jestem taka cudowna itd ble ble. Ja byłam w nim tak zakochana, że się zgadzałam na wszystko. Byleby tylko mi poświęcił chwile uwagi. Wiedział, że go kocham i świadomie przez pół roku robił mi nadzieje. Jak mnie ostatecznie zostawił to prawie zeszłam z tego świata... Minęło kolejne pół roku a ja nadal codziennie za nim rycze.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.