Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 13:30   #1021
eternitymoment
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

kurcze az strach wyjsc z domu ;-/ mam nadzieje ze sie odnajda
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:32   #1022
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Nie sądzę bo ten chłopak zaginą 2 dni temu:

http://forum.trojmiasto.pl/ZAGINAL-N...6121,1,16.html
Może dlatego , że sprawa nabrała rozgłosu ?
Jak dla mnie to jest na prawdę dziwne. Co innego gdyby zaginął w Krakowie, Wrocławiu , ale w okolicy ?
W takim wypadku na pewno pojawią się nowe domysły. Gdyby to miało jakieś realne szanse to mogłoby wiele tłumaczyć.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:43   #1023
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
nie chce tutaj mówic nikomu co ma robic ale moze na marszu miec tez plakaty tegochłopaka?

warto chyba przy okazji pomoc i odnalezc jego...

jeny taki fajny chłopak widać
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł.
Warto zachęcić znajomych tego Łukasza,żeby dołączyli się do marszu ze swoimi plakatami. Im więcej osób tym lepiej.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Jeszcze jeden filmik na yt o Iwonie:

http://www.youtube.com/watch?v=SkwFpvUV6jg
Czyjego autorstwa filmik?

Zauważyłam 2 błędy.
1) Od razu na samym początku - powinno być 16.07.2010 około godziny 22:00...
2) "Pan Ręcznik" raczej miał na sobie koszulę,a nie kurtkę.

Poza tym fajnie,że są wszystkie dostępne nam zdjęcia Iwony i że są nagrania z monitoringu.

Dobra robota.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:48   #1024
karoolciaq
Raczkowanie

Mam nadzieje , że sprawa zaginiecia tego chłopaka bedzie również tak nagłośniona jak sprawa Iwony. No i oczywiście, że prezydent również wyznaczy za jego odnalezienie nagrode.
Musi wyznaczyc, skoro wyznaczył za Iwone. Iwona nie była nikim wyjątkowym, wiec dlaczego w jej poszukiwania mamy sie bardziej angażowac w poszukiwania tego chłopaka.
Warto apelowac do znajomych chłopaka, żeby wzieli udział w marszu i mieli przy sobie plakaty.
Im nas wiecej tym wieksze szanse , że znajdziemy tą dwójke zaginionych

Co sie dzieje w tym Gdańsku
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:04   #1025
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
Mam nadzieje , że sprawa zaginiecia tego chłopaka bedzie również tak nagłośniona jak sprawa Iwony. No i oczywiście, że prezydent również wyznaczy za jego odnalezienie nagrode.
Musi wyznaczyc, skoro wyznaczył za Iwone. Iwona nie była nikim wyjątkowym, wiec dlaczego w jej poszukiwania mamy sie bardziej angażowac w poszukiwania tego chłopaka.
Warto apelowac do znajomych chłopaka, żeby wzieli udział w marszu i mieli przy sobie plakaty.

Może inaczej - Każdy Jest Kimś Wyjątkowym
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:06   #1026
dominikmeller25
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2127617 2]Z osiedla Iwony hm te dwie sprawy mogą być jakoś powiązane... zwłaszcza że czytałam coś że o wiele więcej osób z trójmiasta zaginęło, mnie to się wydaje że jakaś zorganizowana grupa robi jakieś łapanki do obozów pracy za granicą .[/QUOTE]

łapanka raczej wątpię aby to była, facet wyszedł o godzinie 6 rano więc po co wychodził tak wcześnie? może faktycznie miał coś wspólnego ze zniknięciem tej Iwony? może razem z nią zaplanował jakąś ucieczkę i zniknął dopiero w niedzielę aby nie połączono tych zniknięć w jedno.
dziwna sprawa, ciekawe czy policja i ten cały Rutkowski (który jako detektyw jest skompromitowany za to co robił z Olewnikiem i inną córką biznesmena którą odnaleziono martwą) sprawdzili także wątek tego chłopaka? bo sprawa jest coraz bardziej dziwna i jak oboje się znali dość dobrze to może faktycznie razem dali nogę z domu.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:06   #1027
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -mimbla- Pokaż wiadomość
Może inaczej - Każdy Jest Kimś Wyjątkowym
Owszem. Mam nadzieje , że prezydent bedzie o tym pamietac.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 14:09   #1028
mmm3m
BAN stały

Cytat:

No cóż, taka jest Zaspa i jej sąsiednie dzielnice. Tam potrafią wtłuc w środku dnia (moją koleżankę walnięto w tył głowy pod jej klatką, straciła przytomność, nic poza tym jej się nie stało, ale widać komuś się nudziło).
Tutaj roi się od agresywnych dresów i tępych panienek. Nie lubię tu przyjeżdżać. Wolę moja spokojną dzielnicę w Gdyni.

To tyle w tym temacie. Widać, normalne osoby stąd uciekły i już wątek spokojniejszy

Edit
no wkurzyłam się:

RE: MARSZ KONKRETY
Tworzymy nową zakłądkę o zaginionych z całej polski, tam bedzie mozna wrzucać takie tematy. Ten marsz jest w sprawie Iwony, jak kazdy przyjdzie z innym plakatem "swojego" zaginionego, to zrobi sie z tego marsz zaginionych a nie dla Iwony.
Za duzo grzybów w jednym barszczu, trzymajmy sie tematu.

RE:
Dodane dnia 10-08-2010 15:09 Ale nie róbmy z Iwony megawyjątkowej zaginionej. Rodzina tego chłopaka też cierpi więc każda pomoc w jego sprawie się przyda nawet na marszu.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:17
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:14   #1029
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:

szczerze? to nie sądze, aby ktokolwiek wyznaczyl nagrodę. Rocznie ginie kilkanaście tysiecy ludzi. Ten kto mam kase nagłośni sprawę chociaż odrobine, ten kto nie ma może tak naprawdę liczyć tylko na siebie.
Widać, ze rodzice Iwony mają jej sporo, wiec dziewczyna ma szczęście. Mam nadzieje, ze w czymś to jej pomoże...

Nie widzę na tej stronie nigdzie zdjęć Łukasza...

Co do Zaspy- mam tam troche znajomych i często chodze tam wieczorami, nigdy nie widziałam żadnej podejrzanej akcji ani nic mi sie nie stało. Mam szczęscie?
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:18   #1030
mmm3m
BAN stały

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;21279020]szczerze? to nie sądze, aby ktokolwiek wyznaczyl nagrodę. Rocznie ginie kilkanaście tysiecy ludzi. Ten kto mam kase nagłośni sprawę chociaż odrobine, ten kto nie ma może tak naprawdę liczyć tylko na siebie.
Widać, ze rodzice Iwony mają jej sporo, wiec dziewczyna ma szczęście. Mam nadzieje, ze w czymś to jej pomoże...

Nie widzę na tej stronie nigdzie zdjęć Łukasza...

Co do Zaspy- mam tam troche znajomych i często chodze tam wieczorami, nigdy nie widziałam żadnej podejrzanej akcji ani nic mi sie nie stało. Mam szczęscie?[/QUOTE]

masz

Stary 2010-08-10, 14:23   #1031
Melissa86
Zakorzenienie

http://www.newsweek.pl/artykuly/sekc...%80%9D,63036,1

Najnowszy artykuł w Newsweeku. Wywiad z pracownikiem Fundacji ITAKA.
Stary 2010-08-10, 14:27   #1032
Zasmutana
Raczkowanie

Nie chce nic sugerowac ale moze on cos wiedzial na temat zaginiecia iwony?;/

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:29   #1033
koszyk
Wtajemniczenie

Dobrze, przepraszam bardzo

Edytowane przez koszyk
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:38
koszyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:35   #1034
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaki pierwszy <ddłuuuuuuugi> komentarz jest..
Stary,wyjaśniony i nieprawdziwy.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1...wiadomosc.html

Artykuł odnośnie zaginionych w Trójmieście.
Stary 2010-08-10, 14:40   #1035
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Stary,wyjaśniony i nieprawdziwy.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1...wiadomosc.html

Artykuł odnośnie zaginionych w Trójmieście.
sporo tych zaginionych
Stary 2010-08-10, 14:42   #1036
karoolciaq
Raczkowanie

Tworzymy nową zakłądkę o zaginionych z całej polski, tam bedzie mozna wrzucać takie tematy. Ten marsz jest w sprawie Iwony, jak kazdy przyjdzie z innym plakatem "swojego" zaginionego, to zrobi sie z tego marsz zaginionych a nie dla Iwony.
RE:
Dodane dnia 10-08-2010 15:09 Ale nie róbmy z Iwony megawyjątkowej zaginionej. Rodzina tego chłopaka też cierpi więc każda pomoc w jego sprawie się przyda nawet na marszu.[/QUOTE]

Chciałam zaznaczyc,że na marszu bedzie wiecej osób, ktore Iwony nie znają niż samych znajomych. Ci ludzie idą , żeby wesprzec rodzine Iwony, ale i innych zaginionych. Ja również wybieram sie na ten marsz, ale z myślą o wszystkich zaginionych , a nie tylko dla Iwony.
Stary 2010-08-10, 14:46   #1037
mmm3m
BAN stały

Cytat:
RE:
Dodane dnia 10-08-2010 15:09 Ale nie róbmy z Iwony megawyjątkowej zaginionej. Rodzina tego chłopaka też cierpi więc każda pomoc w jego sprawie się przyda nawet na marszu.

Chciałam zaznaczyc,że na marszu bedzie wiecej osób, ktore Iwony nie znają niż samych znajomych. Ci ludzie idą , żeby wesprzec rodzine Iwony, ale i innych zaginionych. Ja również wybieram sie na ten marsz, ale z myślą o wszystkich zaginionych , a nie tylko dla Iwony.
No ale tej osobie strasznie nie pasuje że psujemy główny wątek marszu, wkurzę się i w ogóle nie pójdę. Oleję sprawę Iwony i pojawię się na innych marszach innych zaginionych.
Tyle. Nikt mnie nie zabroni chęci pomocy innym rodzinom.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:48
Stary 2010-08-10, 14:54   #1038
Melissa86
Zakorzenienie

Odnośnie marszu - nie ja go organizuję, nie będę na nim (mieszkam kilkaset kilometrów od Trójmiasta), ale nie rozumiem takiej postawy,że marsz jest tylko i wyłącznie dla Iwony. Skoro można też pomóc w nagłośnieniu innych zaginionych, chociażby właśnie tego Łukasza,który zaginął przedwczoraj,to czemu ktoś chce robić ku temu przeszkody??

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Z tego co widzę na forum Iwony zbierają chętnych na dzisiaj na godzinę 17:00 w celu przeszukania terenu (lasów i bunkrów chyba). Została godzinka,ale może uda im się zebrać troszkę osób.
Stary 2010-08-10, 14:56   #1039
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Odnośnie marszu - nie ja go organizuję, nie będę na nim (mieszkam kilkaset kilometrów od Trójmiasta), ale nie rozumiem takiej postawy,że marsz jest tylko i wyłącznie dla Iwony. Skoro można też pomóc w nagłośnieniu innych zaginionych, chociażby właśnie tego Łukasza,który zaginął przedwczoraj,to czemu ktoś chce robić ku temu przeszkody??

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Z tego co widzę na forum Iwony zbierają chętnych na dzisiaj na godzinę 17:00 w celu przeszukania terenu (lasów i bunkrów chyba). Została godzinka,ale może uda im się zebrać troszkę osób.
Bo niby będziemy robić bałagan i dezorientować przechodniów. Wkurza mnie już ta cała sprawa. Serio odechciewa mi się.
Stary 2010-08-10, 15:04   #1040
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Bo niby będziemy robić bałagan i dezorientować przechodniów. Wkurza mnie już ta cała sprawa. Serio odechciewa mi się.

Ponieważ dziwo jest spokój i harmonia na wątku postanowiłam dalej podpatrywać co się tu dzieje

Przyznam,że dziwna sprawa z tym Łukaszem kurcze w tak krótkim odstępie czasu dwie osoby z tej samej dzielnicy....
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:04   #1041
Melissa86
Zakorzenienie

http://www.mmtrojmiasto.pl/10061/201...ctChanged=true

Godzina piątkowych przeszukiwań terenu organizowanych przez detektywa Rutkowskiego niestety nadal nieznana.

Ale widzę,że jest info o nagrodzie.

20 000 zł od prezydenta Sopotu Jacka Karnowskiego
25 000 zł od detektywa Krzysztofa Rutkowskiego
10 000 zł od właścicieli sopockich lokali
1 000 000 zł od anonimowych biznesmenów z Gdańska

ŁĄCZNIE: 1 055 000 złotych!!!

Dodatkowo w najbliższy piątek (godzina jeszcze nieznana) organizowane są poszukiwania na terenie Trójmiasta. Wśród wszystkich ochotników zostanie rozlosowana nagroda 1 000 zł,aby zachęcić do wzięcia w ich udziale jak największą liczbę osób.
Stary 2010-08-10, 15:08   #1042
mmm3m
BAN stały

Cytat:
http://www.mmtrojmiasto.pl/10061/201...ctChanged=true

Godzina piątkowych przeszukiwań terenu organizowanych przez detektywa Rutkowskiego niestety nadal nieznana.

Ale widzę,że jest info o nagrodzie.

20 000 zł od prezydenta Sopotu Jacka Karnowskiego
25 000 zł od detektywa Krzysztofa Rutkowskiego
10 000 zł od właścicieli sopockich lokali
1 000 000 zł od anonimowych biznesmenów z Gdańska

ŁĄCZNIE: 1 055 000 złotych!!!

Dodatkowo w najbliższy piątek (godzina jeszcze nieznana) organizowane są poszukiwania na terenie Trójmiasta. Wśród wszystkich ochotników zostanie rozlosowana nagroda 1 000 zł,aby zachęcić do wzięcia w ich udziale jak największą liczbę osób.

Walić pieniądze! Najważniejszy jest uśmiech jej mamy! Tak żal mi tej kobiety Ludzie powinny sami się pchać do pomocy bez myślenia o nagrodzie.. no ale cóż... ;/
Stary 2010-08-10, 15:18   #1043
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaginął też chłopak z osiedla obok domu Iwony:
Naprawdę to jest straszne, że tyle ludzi znika bez śladu

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:18   #1044
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Walić pieniądze! Najważniejszy jest uśmiech jej mamy! Tak żal mi tej kobiety Ludzie powinny sami się pchać do pomocy bez myślenia o nagrodzie.. no ale cóż... ;/
Widzisz niektórych tylko to zachęci.
Ja sama zastanawiam się czy jechać i też nie chcialabym nagrody, tylko ją odnaleźć.

Wymianka.
Stary 2010-08-10, 15:21   #1045
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Widzisz niektórych tylko to zachęci.
Ja sama zastanawiam się czy jechać i też nie chcialabym nagrody, tylko ją odnaleźć.
Ja postanowiłam nie gniewać się na organizatorów marszu i też pojadę na te poszukiwania, ale sam marsz chyba oleję, bo jak mają mnie zlinczować za nagłaśnianie sprawy tego chłopaka pod czas marszu "ZAREZERWOWANEGO DLA IWONY" to ja wolę siedzieć w świętym spokoju w domu.
Stary 2010-08-10, 15:24   #1046
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ja postanowiłam nie gniewać się na organizatorów marszu i też pojadę na te poszukiwania, ale sam marsz chyba oleję, bo jak mają mnie zlinczować za nagłaśnianie sprawy tego chłopaka pod czas marszu "ZAREZERWOWANEGO DLA IWONY" to ja wolę siedzieć w świętym spokoju w domu.
Ja mam daleko więc muszę tż przekonać żebyśmy pojechali - i tak nad może planowaliśmy w sumie .
Sama też uważam ze przegięciem jest robienie osobnych marszów dla każdego.

Wymianka.
Stary 2010-08-10, 15:24   #1047
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Boże dziewczyno,jakie zlinczować? Nie unoś się już tak. Chcesz to idź i weź plakat o tym chłopaku,przecież nikt Cię za to nie wyrzuci.
Ja wcale się nie dziwię organizatorom,idea tego marszu jest wszystkim znana,po co wprowadzać zamieszanie.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 15:24   #1048
Ivy123
Zadomowienie

Jakie zadanie ma ten marsz?.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:27   #1049
AguŚ87
Zakorzenienie

Jezusie nazarejski ...

czy nawet w tak dramatycznych okolicznosciach muszą być podziały" na marsz tylko dla Iwony marsz tylko dla iwony inne osoby nie"

myslalam ze takie tragedie łączą ludzi
skoro zaginal tez w tym miescie to dlaczego nie POMOC? to NIC NIE KOSZTUJE.
Stary 2010-08-10, 15:27   #1050
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Zaginął też chłopak z osiedla obok domu Iwony:
Co się dzieje
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości