![]() |
#1021 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
dziękuje.dziękuje.dziękuj e
![]() CaMa 'każda dziewczyna w swoim życiu, choć raz musi zakochać się w totalnym du.pku.' heh, idealne, idealne ![]() ... and I can fall, because I know that every time your hand will stop me, just above the ground. i mogę upadać, bo wiem, że za każdym razem Twoja dłoń zatrzyma mnie tuż nad ziemią . a sudden twist and suddenly in your arms instead of me was she. nagły zwrot akcji i nagle w Twoich ramionach zamiast mnie, była ona. love! stronger than a bee flowers, love me! kochaj ! mocniej niż pszczoła kwiatki, kochaj mnie! and think that she's doing everything for fool like you. i pomyśleć, że to ona robi to wszytko dla takiego durnia jak Ty . a mnie naszło na ang, za ewentualne błędy przepraszam, perfekcyjna nie jestem ![]() ...
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-09-03 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Rozeznanie
|
Twój pocałunek mnie nie obudzi jak śpiącą królewnę, może mnie jedynie uśpić.
Złap mnie za rękę, kochaj najgoręcej i nigdy nie puszczaj. Jestem Twoją własnością, Twoim słoneczkiem rozświetlającym wszystko. Jaram Się Tobą. Jeszcze chwila a spłonę. Ugasisz moje pragnienie? Uwielbiam zimę, bo kocham czuć ciepło Twego ciała. I nawet walka nie polepszy jutra. Nie czuję Cię, nie pachnę Tobą. Zapominam? Nie. Boję się, że znów mi to zrobisz. Wszystko jest teraz takie obojętne. Czy zimno czy ciepło. Czy świeci słońce czy pada deszcz. i Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
No więc postanowiłam was odwiedzić; )
`przychodzi w życiu moment, kiedy zaczyna do nas dochodzić, że zależy nam na kimś za bardzo. stanowczo za bardzo. zbyt przywiązujemy się do danej osoby. zaczynamy się bać, że po raz kolejny będziemy tego żałować. wiemy, że nic dobrego z tego nie wyniknie, a konsekwencje które przyjdzie nam ponosić, są niezwykle bolesne. zaangażowanie się w znajomość i poświęcenie dla drugiej osoby, a czasami nawet oddanie się jej, niesie za sobą wiele ryzyka. właśnie wtedy nachodzi kulminacyjny moment, kiedy zadajemy sobie pytanie czy warto. czy te wszystkie nieprzespane noce pełne przemyśleń, są warte związków między ludzkich. związków pełnych zakłamania i podłości. wbrew naszemu rozumowi. według naszego serca. serca, które jest marnym doradzą. nie zważającym na późniejsze konsekwencje.`
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-09-02 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1025 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Czasami wydaje mi się, że wkraczam do innego świata, takiego mojego, gdzie nikt nie ma dostępu, wtedy nikogo nie słucham, nie myślę i nie chce nikogo zrozumieć, może to i dobrze, że człowiek ma czasami takie chwile, chwile relaksu, samotności, nie musi się niczym przejmować, a może to po prostu fikcja? Nierealne zjawisko paranormalne? W końcu nigdy do końca nie wiadomo czy się jest na jawie czy w śnie, może jestem dziwna, nienormalna, ale lubię ten mój świat, ten świat to sen, sen którego nikt nie jest wstanie mi zabrać, tam mogę wszystko, mam tysiące możliwości, i nie muszę nikomu nic udowniać, kocham ten stan, i niech tak pozostanie.
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Raczkowanie
|
nie wierz ludziom kiedy mówią, że nie ma miłości lub że ten jeden nie jest dla Ciebie bo to nie oni będą płakać i tęsknić
_________________________ ________ Miłość zawodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
![]() _______________________ `teraz już tylko noc opiekuje się moim sercem. Pamiętam te dni... Bez pragnień i bez przygnębienia. 364 razy w ciągu roku modlę się o Twoje szczęście, a tylko raz do roku o to, żebym wkońcu przestała Cię kochać... Słońce wstaje każdego ranka kiedy otwierasz oczy <3 Przyszedłeś(...) i zostałeś już zawsze x3 Krótko mówiąc hipnotyzujesz mnie...
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ulcia [kontrastowa] <3 - Dziękuję za wyróżnienie, kochana ; * < 3
z innej bajki - zachwyciłaś mnie ostatnim postem, okradam. < 3 ![]() ![]() 'zejdź mi z oczu, ptasi móżdzku' ![]() [nie pamiętam skąd to ;P ] są takie chwile, że dosłownie nie wiesz co masz ze sobą zrobić. napisać - nie napisać. zgodzić się - nie zgodzić. zapalić - nie zapalić. wypić - nie wypić. dać mu szansę - nie dać mu szansy. Życie, polega na wyborach. to nie jest tak, że Cię nie kocham. Po prostu staram się zapomnieć. 'to boli, kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie' Ciebie nie da się nie kochać. Bynajmniej ja nie umiem.
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
wpadłam na chwilkę. kurcze dziękuję wam za te wszystkie pochwały.
nie mam czasu na wizaz. szczególnie teraz. muszę zająć się szkołą. ostatni rok sobie zawaliłam. teraz muszę nadrabiać. niestety. ps. ale i tak was kocham ![]() *** 'Co się stało? Czemu znowu stoisz tutaj całkiem sam? Niech każda dziewczynka i każdy chłopiec poprosi o reggae, ja też reggae poproszę! bez reggae życia mego chyba nie zniosę.. Szatan zarządził nieufność między kobietą, a mężczyzną. A ja? ja po to jestem tu by śpiewać miłość z melodii i słów, roztańczyć cię, kołysać do snu.. together znaczy razem.'
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy wiesz, ale jesteś częścią mojego świata. A nawet całym światem. *** Miałam napisać. Wiem.! Nie napisałam, bo byłam zajęta... robieniem koledze kanapek. *** Walcz.! Za darmo nic nie dostaniesz. *** Perfekcyjnie opanowane udawanie obojętności. Ale Wy pędzicie. ![]() _______________
![]() |
#1031 |
Rozeznanie
|
kamisha - z Wzajemnością, chociaż wielkim szokiem było dla mnie, ze jestem w tym gronie
![]() katastroficzna, niezniszczalna_aleks, naiwnie__, desiree01, kontrastowa0, cornflower_, kiss12550 - dziękuje za wszelkie wyróżnienia i kradzieże i też Was kocham Skarby <3 ( po za tym poszalałyście ![]() latin - okradam <3 Czas nie ubłagalnie gna, życia monety sypią się garściami, a grzechy czarnieją i stają się bardziej widoczne, cały świat wiruje jak nakręcana pozytywka. Bez przerwy (...) Po dłuższej chwili patrzenia ma się wrażenie, że przyspiesza, że staje się niebezpiecznie. W panice zakrywa się oczy i nigdy, przenigdy nie chce się ich otworzyć. Nie, nie jest w porządku. Zakładała nogi na biurko, odpalała papierosa z serii " za jakie męki?" a potem rozkoszowała się nikotyną, która spoczywała na jej kubkach smakowych, a dym rozszarpywał jej płuca. Może jestem mało romantyczna, ale jak dla mnie kiedy facet płacze to nigdy nie poczuje się przy nim bezpieczna. Stale gubię drogę, zapominam gdzie miałam iść i co zrobić, co kupić, a co pozostawić niezauważenie przy znaku stop. Co wyrzucić za linie przeszłość, a co popchnąć w planach przyszłości. Nie potrafię Cię wypuścić, powiedzieć tak po prostu " idź, dam sobie radę" bo będziesz wiedział, że to blef. Ukradnę księżyc, zastąpi mi serce, będzie jedyny i nie powtarzalny, a żaden człowiek na nim długo nie przeżyje. Uchwycili najczęstszy w moim życiu element- upadek. Patrzę na te twarze wymazane maskującym fałszem, z tym paraliżem szczęki zwanym sztucznym uśmiechem. Są rzeczy, których żaden uczony nie pojmie, a Ona sobie z nimi radzić musi, ale nie ma Oskarów w kategorii " Gówniane Życie". Nadal mam smak wczorajszego soku na ustach, pomarańczowy. Wyjątkowo pyszny i soczysty, podzielny na dwa. Zabić, ukatrupić, poćwiartować. Pierwsza zasada szczęścia : 1) umrzyj. Stale głupio się pytają czy nie mam humoru, a ja stale im odpowiadam " nie kuwa po prostu się nie uśmiecham".
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Margaretta_1, Paralogiczna - zachwycacie
![]() latin - dziękuję strasznie za wyróżnienie <3 Jest irytujący, jest największym dupkiem świata, rujnuje mój świat, a potem jako superbohater ocala go w ostatniej chwili. Jest wszystkim, czego chcę. Wciąż myślę jak mogę zmienić świat podczas, gdy to świat zmienia mnie. Przypomnij mi jak idealny potrafisz być. Czasami jedynym sposobem na smutki, rozczarowania, obojętność jest przestać myśleć, przestać wspominać, przestać marzyć i skupić się na oddechu. Wdech, wydech, wdech…
#1033 |
Raczkowanie
|
Parapet za zimny, gwiazdy jakoś tak dalej...
móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości Ktoś tutaj był i był... i potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. być różą czy kolcem ? Wszystko mnie boli, gdzie byś mnie nie dotknął, to mnie boli. Gdzie byś nie strzelił, to trafisz we mnie.
#1034 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bądź częściej. ; (( Czasami miała ochotę założyć mu smycz i tak iść z nim na miasto, czy do szkoły. Żeby te wszystkie napalone niunie wiedziały, że on należy do niej. Nie do końca Ci ufam w sprawach miłosnych, Wyglądasz mi na łamacza serc. czekoladowe lody rozpuścił żar łez. Przecież nie prosiłam Cię o wieczność, Chciałam tylko być teraz, być szczęśliwa... Słyszę jej szpilki, słyszę odgłos pocałunku. Czuję zapach perfum owocowych, czuję piankę po goleniu. Widzę jej czerwoną mini, widzę Twój uśmiech. A Ty, czy słyszysz? Czy czujesz ? Czy widzisz jak serce mi pęka ? weno wróć ![]()
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
kiss12550 - milo bardzo
![]() ![]() ciiri - dziekuję za każdy twój opis ostatnio idealnie pasują do mojej sytuacji <3 ![]() Paralogiczna - a widzisz, jaka niespodzianka ![]() ![]() -- zapach rabarbaru. beze mnie jest szczęśliwy , ja bez niego udaję szczęśliwą. jest zagadka XIX w. wyładować emocje i urwać lalce głowę. obudził we mnie wszystko to o co walczyłam by zapomnieć. najgorzej jest wieczorami jak jest się samemu z własnymi myślami..i wtedy się bardzo tęskni. stan irracjonalny. pokaż mi jak kochasz. tańczyła jak jej zagrali. był dla niej spełnieniem marzeń psychoterapeuta za dyche. miej dystans. |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
desiree01, kontrastowa0 – Powariowałyście
![]() Martusssia - okradłam ![]() Póki mamy siebie jesteśmy nietykalni... ![]() Kląć mogę już tylko na życie. Jesteś powodem mojej egzystencji na tej smutnej jak pi%&a planecie ... 'Niebo ? Tu nie ma nieba...' To jest piekło na ziemi... 'Ludzie nie mający własnego życia wściubiają nos w cudze ...' Straciłam progres -.-
#1037 |
Rozeznanie
|
dziękuję wszystkim Wam razem i każdej z osobna ♥♥ przepraszam, nie mam dzisiaj czasu żeby napisać coś więcej ![]()
#1038 |
Przyczajenie
|
żyję twoim życiem
proponuję, abyś zapomniała o tym wszystkim co nas łączyło, jesteś dla mnie historią- powiedział, odchodząc w nieznane. nie pojmuję jak możesz być takim kretynem, że nie chcesz takiej laski jak ja ![]() powiadają: "czas przyzwyczaja do bólu" - staram się nie czuć uczucie większe niż przewiduje norma.
Edytowane przez zaufaj_ Czas edycji: 2010-09-02 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Raczkowanie
|
katastroficzna - ohh aż mi się humor poprawił
![]() ![]() ![]() kiss12550 - ojejku , nawet nie wiesz jak się ciesze .! Cudowna Ty ![]() ![]() Naughty_ - odwiedzaj jak najczęsciej ![]() Magari91- cuda tworzysz <3 SparklyAngel - idealnee ![]() patrysiowa_ - świetne i na dodatek cytujesz Eldo ![]() ![]() Paralogiczna - Kocham Twoje opisy ! ![]() naiwnie__ - Moje serucho należy do Ciebie ![]() PaniJana- ohhhh ! ![]() kamisha - brak mi słów . + Byłeś urzeczywistnieniem moich najskrytszych marzeń . `w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca` W Twoich oczach na nowo zobaczyć miłość . Gdy mijam Cię na ulicy zamykam oczy . Nie chcę byś zobaczył jak szklą się od łez . Kolejny raz słysząc będzie dobrze , wbijam sobie paznokcie w dłoń i próbuje powstrzymać się przed wykrzyczeniem jak kurew.sko się mylicie . Popadam w skrajność . Gubię się w uczuciach . Tracę siebie . Za kilka miesięcy będę w stanie podejść do Ciebie i powiedzieć `cześć` patrząc Ci w oczy. Co mi wtedy powiesz? ![]() Nie możesz tak z dnia na dzień odebrać mi całego szczęścia . CHciałabym tylko byś całując ją , nie mógł przestać myśleć o mnie .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
Dlaczego osoba, która mogłaby być tą jedyną okazuje się kimś innym?
Można na angielski? Proszę ![]() Przy okazji witam w nowym wątku. I dziękuję za pochwałę always be yourself ![]() Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżcy są też najbardziej cierpliwi. On nigdy nie zapomniał pewnego filmu przyrodniczego, który widział w telewizji. Pokazano jaskinię w południowej afryce zamieszkaną przez tysiące nietoperzy. Żyjący na dnie jaskini mikroorganizm żywił się odchodami nietoperza; mikroorganizm został zjedzony przez czerwia, tego z koleri pożarł chrząszcz, sam stając się ofiarą pająka. Na końcu nietoperz połknął pająka. Doskonały łańcuch pokarmowy. Nietoperz był najszczęśliwszy, jedyne co musiał zrobić to gówno. A potem tylko czekał.
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
miło czyta się te pochwały
![]() _____ ta miłość nie jest dla tego świata nasze nawyki pochłaniają nasze mózgi nie wiem jak to jest czuć miłość. już nie wiem mówisz 'miłość', ale w tym nie czuć żadnych emocji masz chwilę? wykorzystaj ją na myśli słyszysz? grają hymn naszej miłości miałeś kiedyś poczucie, że to co robisz nie daje zupełnej satysfakcji? płytcy ludzie, płytkie myśli, marny styl puść mnie. Ty też powinieneś już iść zabrania się wolnych myśli, wolności słowa, wolności czynów. widzisz? nie jesteśmy wolnymi ludźmi masz wszystko to, co daje mi szczęście
#1042 |
Rozeznanie
|
z innej bajki, tajemniczapanna, toogether93, latrin, happyend, kofeina w redbullach ,caMa, LadyBarry, bajkowa, marikab, kamisha, 3martyna3, katastroficzna, nieliczylamwcalesie, chocolaaate ![]() ![]() szczególnie przyciągleły moją uwagę! <3 potrzebuje Cię, ale takiego poukładanego. Twoje `przepraszam` i smutne emotikony nie wystarczą. powiedz to prosto w oczy. -przepraszam. -a wiesz chociaż za co? / często tak mówię do byłego/ Ty dobrze mnie znasz i dobrze wiesz, że poradzę sobie bez Ciebie!
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-09-02 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zadomowienie
|
♥ Drogie dziewczęta! W związku z tym, że właśnie rozpoczął się nasz ukochany rok szkolny i wszystkie z wielkimi uśmiechami powitałyśmy szkołę, muszę z przykrością stwierdzić, że będę się tutaj rzadziej pojawiała. ________________ dotykiem Twych słów zaczynam każdy dzień. Od dziś pragnę jedynie Twojego szczęścia.. Nikt nie dopełnia mnie tak, jak Ty. "Chciałabym Cię zobaczyć raz jeszcze, raz jeszcze przed wieczorem. Chciałabym przeżyć jeszcze jedno lub nawet dwa życia, żeby móc Cię zobaczyć.." ♥
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
"Czarna herbata myśli rozjaśnia..." SDM ![]() Role się odwróciły. Ty mówisz "kocham Cię!" a ja spier****** Razem a jednak osobno. Przecież nikt nie powiedział, że to będzie trwać wiecznie. Skarbie pogódź się z tym. Sama nie zna sensownej odpowiedzi. Od dawna nie potrafi odpowiedzieć na wiele pytań. Stała się inną osobą. Przez jego kłamstwa przestała go kochać. _________________________ _________________________ ______________ Miłość zawiodła. Maturzystka ![]() zapuszczam włosy! |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Rozeznanie
|
" A Ty jesteś moją kicią, inne kotki się nie liczą! "
![]() ![]() [ Verba - Kicia ] Proszę Cię. Nie bądź żałosny! Mówisz, że u Ciebie świeci słońce.. Y, a u mnie przecież pada deszcz. Chyba coś nie tak, zgadłam? Jeśli już jesteś szczęśliwy... Nic mnie tu już nie trzyma. Zrobiłam swoje i to koniec. Kolejne cierpienie. Ku**a! Czy Ty nie widzisz, że to boli aż za bardzo?! Jestem tak bardzo sucha, że nawet kropla wody mnie nie ożywi. Potrzebuję przecież Ciebie. Bez Ciebie schnę, marznę, umieram. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-09-02 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
mad_woman - w sensie tej masakry
![]() ![]() zakochan_a - bardzo mi miło ![]() -- usilnie szukała szczęścia przestań kontrolować moje życie patrzyła w niebo przez zalane od łez oczy. miał na zawsze pozostać w jej sercu. prosiła Boga by ktoś ją pokochał. nie potrafiła oprzeć się uczuciu że w jej świecie zabrakło dodatkowego puzzla. nie igraj z uczuciami. całowała opuszki jego palców. nie potrafiła mu wybaczyć, ze tak po prostu odszedł. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
desiree01 kontrastowa0 zakochan_a big <3 Jakbyś się poczuł, gdyby przy krótkim żegnaj,
#1049 |
Raczkowanie
|
kontrastowa0 - miło.
![]() ![]() desiree01 - dziękuję. ![]() naiwnie__ - ja Ciebie też. ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . i need you now. where are you, my friend? m ó j u l u b i o n y . kiedyś byłam najważniejsza, najfajniejsza, najbardziej urocza. a teraz, przyjacielu, boisz się napisać. o przepraszam. boisz się, że mnie zranisz. cóż za szlachetność... a może raczej zwykłe kłamstwo? zobacz. dzięki Tobie tyle ludzi ma przesrane. przestałam im ufać. jesteś z siebie dumny? komplikacje to Twoja odwieczna wymówka.
#1050 |
Raczkowanie
|
kamisha - wręcz przeciwnie ! zatkało mnie z wrażenia
![]() + Tęsknota wypala we mnie resztki radości , które zostały mi po Tobie . Układam wspomnienia na poduszce. Przepłakanymi nocami odliczam dni bez Ciebie . Twoja miłość była inspiracją . Inspiracją do życia . Codziennie czytam wiadomości od Ciebie , oglądam wspólne zdjęcia , śpie w Twojej koszulce , kupiłam nawet perfumy , takie jakich używasz , by czując ich zapach czuć Ciebie , robie wszytko by Cię zatrzymać dla siebie . Chociaż tak .... ![]() Gdy byliśmy razem świat należał do nas . Teraz czuje się małym , szarym ludzikiem posród obojętnych ludzi . Pragnę Twojego uśmiechu . Tylko dla mnie. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.