|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
jasne że koniec, bo teraz przenosisz się z zakupami do sklepów ![]()
#1022 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
![]() do weekendu, znaczy sie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
muszę podliczyć co mam
![]() ![]()
#1024 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale generalnie polecam 4D ![]() ![]() ![]() iiza to teraz baaaardzo mocno trzymam kciuki za Twoją dziewczynkę co by się ładnie ujawniła za te parę dni ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]()
miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png Edytowane przez bosti Czas edycji: 2010-10-28 o 21:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
no wlaśnie miałam pisać o screenie
![]() ![]()
#1027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przedstawiona niżej metoda jest prosta i nie wymaga instalowania żadnych dodatkowych programów. Wykorzystujemy aplikacje wbudowane w system Microsoft Windows. 1. Chcąc wykonać zrzut aktualnego widoku ekranu szukamy na klawiaturze przycisku „Print Scrn” (najczęściej znajduje się w rejonie klawiszy „Home”, „End”, „Pause”, „Break”). 2. Naciskamy jeden raz wyżej wymieniony przycisk. 3. Uruchamiamy dowolny edytor graficzny. Wykorzystamy najprostszy wbudowany w system Microsoft Windows, a mianowicie program Paint (klikamy Start -> Programy -> Akcesoria -> Paint). 4. Po uruchomieniu Painta klikamy w górnym menu napis „Edycja”, a następnie wybieramy „Wklej”. Potwierdzamy przyciskiem Tak komunikat - „Obraz w Schowku jest większy niż mapa bitowa. Czy chcesz powiększyć mapę bitową?” 5. Teraz powinien pojawić się uprzedni ekran. 6. Wklejony ekran musimy zapisać w odpowiednim formacie – klikamy w górnym menu napis „Plik”, a następnie „Zapisz jako...” 7. Wybieramy miejsce gdzie chcemy zapisać, standardowo Microsoft Windows wskazuje folder Moje dokumenty. 8. Wpisujemy dowolną nazwę pliku w polu Nazwa pliku. 9. Wybieramy format pliku w polu Zapisz jako typ: JPEG File Interchange Format (*.jpg;*.jpeg). 10. Naciskamy przycisk „Zapisz.” 11. Możemy zamknąć program Paint. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
bosti aby zrobić sreena musisz - w tym momencie w którym zatrzymasz sobie filmik nacisnąć przycisk na klawiaturze PrtSC - printscreen, następnie otworzyć Painta i wcisnąć CTRL + V
![]() Mam nadzieje, że pomogłam... Dziewczyny powiedzcie kiedy zaczęłyście jakieś pierwsze ciuszki i inne przydatne rzeczy kupować dla dzidziusia? Bo też powoli się przymierzam ale nie wiem czy jeszcze nie jest troszkę za wcześnie.. no i od czego zacząć.. ![]() ![]() SammaMia - no własnie to samo napisałam tylko w skrócie heh ![]() Edytowane przez aguchaw1 Czas edycji: 2010-10-28 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
ja jak się dowiedziałam o ciąży to poleciałam po body
![]() w 15 tyg miałam większość a teraz z ciuszków chyba wsio, jeszcze 56 musze dokupić.
#1031 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do ciuszkow, to ja nie mam jeszcze ani jednej sztuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
SammaMia, aguchaw dzięki kochane
![]() a jednak cos tam się udało dziś zrobić - widać jedno oko, usta, nosek i te rączki na twarzy
miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png Edytowane przez bosti Czas edycji: 2010-10-28 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
Montii - ale w 15 tygodniu miałaś wszystko z ciuszków czy wszystko ogólnie?
![]() Ja też chciałabym poczekać z zakupami aż poznam płeć, ale już mnie korci niesamowicie ![]() SammaMia - ja też własnie kompletuje sobie na razie liste - ale dużo rzeczy zamierzam kupić na allegro, bo jednak różnica w cenach jest naprawdę duża.. ( już nie mogę się doczekać) A jak nazwiecie swoje dzieciątka ?? ja mam kilka typów ale póki co też czekam do ujawnienia się płci, wtedy będę mysleć intensywniej nad imieniem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
ciuszki oczywiście
![]() teraz mam ciuszki, lozeczko,posciele,materac , fotel do karmienia i chyba tyle ![]() ale mały mnie kopie,az laskocze i sie smieje pod nosem ![]()
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
Montii - w takim razie chyba też wybiorę się na zakupy
![]() ![]() A powiedz mi kiedy poczułaś pierwsze ruchy dzidziusia??? ja już tak bardzo czekam na nie, ale jeszcze nic nie czuje...;// jestem bardzo niecierpliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
16tc4 dni
![]() leżałam sobie na boczku lewym i tu nagle bach ! a później długo długo nic, i dopiero od 19 tc w miare regularne ale nie az tak mocne bo mam łozysko na przedniej ścianie kup cos, kup ![]() ![]() bosti malutka się ukrywa, hihi ![]() ![]()
#1039 |
Raczkowanie
|
Montii -alee super, też bym chciała dostać takiego kopniaka
![]() ![]() ![]() SammaMia - A oboje jesteście polakami czy pół na pół ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1041 |
Zadomowienie
|
Wróce do zdrowego jedzenia, bo dopiero przysiadłam. Dostałam dziś od rodziny z okolic Tarnowa (bo przyjechali do Torunia)- wiejskie jajka, ekologiczne jabłuszka, sok malinowy, a wcześniej miodzik. Dbają o mnie
![]() Najadłam się pierogów ruskich i teraz mam zgagę ![]() był już ktoś pić tą glukozę? Ja miałam iść dzisiaj, ale ............ mdli mnie na samą myśl. może pójdę we wtorek. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Idziemy spać! Miłych snów wszystkim ![]()
#1042 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratki z okazji poznania plci. No to sie nam posypaly i laseczki i przystojniaczki ![]() U mnie, a raczej u Mateo wszystko oka, serce jak dzwon, wada sie schowala i sladu po niej nie ma, chlop jak dab juz sie nam na ekranie nie miescil i tylko co chwila majtaly nam przed oczami rece, lub nogi, bo mu sie na harce zebralo. Lekarz nie mogl tego serca namierzyc tak sie lobuz wiercil ![]() ![]() ![]() Co do wozka to dalej mam rozkminke, ale juz zaczynam sie jednak sklaniac ku Fantazji. Motylek super, ale jak mielibysmy wybierac to padlo by na zolty,a ten znowu jest tak jasny, ze pierwszy spacer w roztopionym sniegu i juz by nie byl zolty. Tak, wiec bedzie raczej Fantazja i chyba wezme morski. tz teraz mysle nad blekitem i tym morskim wlasnie, bo ten golebi jak go nazywam jakis taki ryzykowny i boje sie, ze kolor bedzie jednak inny niz na zdjeciu.
Mateusz 19.02.2011 ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51501.png Jestem oaza spokoju ... pier... kur... za...iście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora Edytowane przez Jok3r Czas edycji: 2010-10-28 o 23:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
|
Ale naprodukowalyscie !!!!!Dopiero nadrobilam caly dzien ponad godz mi to zajelo
![]() Mamusie ktore poznaly dzisiaj plec -gratuluje dziewczynek i chlopczykow ![]() iizabellonikt ci nie mowi co masz jesc a czego nie kazdy warazil swoja opinie a Ty i tak zrobisz jak uwazasz-Twoja sprawa.Po drugie jestem dietetykiem wiec wiem co jem a pouczac Cie nie pouczam stwierdzam tylko fakty ze ludzie w tych czasach nie patrza co jedza a pozniej narzekaja na rozne dolegliwosci-wiem sama po sobie dlugo trwalo zanim zrozumialam co jadlam.A te eklerki sama chetnie bym zjadla bo uwielbiam tylko ze musza miec na wierzchu deserowa czekolada -mniam ![]() Jok3rsuper ze wszystko w porzadku z maluszkiem ![]() Edytowane przez monika267 Czas edycji: 2010-10-28 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od dzisiaj obiecałam sobie jeść mniejsze porcje posiłków i mniej słodyczy. Wczoraj miałam taką zgagę na wieczór, że musiałam się ratować jakimiś środkami. W ogóle miałam wrażenie jakbym miała oponę w brzuchu. Zachciało mi się cebulki na kanapkę i o...jeszcze bezą poprawiłam ![]() Jok3r to świetnie, że wada zniknęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Olusiaa,pokazałabym Ci ją z wielką chęcią,ale jak już wcześniej wspominała,nie mam dostępnego aparatu,a obawiam się,że zdjęcie z telefonu nie będzie bajeczne. Sukienka jest do kolan,w kolorze pastelowy róż...materiał jest o tyle fajny,że jak przez te 3 tygodnie brzuszek mi podskoczy,to śmiało się w nią zmieszczę
![]() Bosti,SERDECZNE GRATULACJE ![]() ![]() Co do zakupów na Allegro,jak jeszcze byłam w Anglii,to postanowiłam z Tż zrobi mały internesik na ubrankach i zaczeliśmy kupywać po okazjonalnej cenie na angielskiej stronie e-bay. Jest tego sporo,ale nie wszystkie ubranka mogłam wziąć ze sobą,dlatego Tż będzie mi je sukcesywnie przywoził,za każdym razem,jak będzie przylatywać. Jesli będziecie zainteresowane,to proszę się zgłosić...[to szczególnie kieruję do Montii ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1046 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jak dobrze, że dzisiaj piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny
![]() iizabelaa ja widziałam ten wózek Espiro Vectory akurat tylko z gondolą i mi się wydaje, ze ona jest malutka. Ahtaga ja też biorę jod i witaminy tzn. prenatal Lekarz do tego jeszcze mi zalecił magnez. bosti gratuluję dziewczynki. Ja dzisiaj normalnie nie mogłam wstać do pracy, tak fajnie mi się spało. Od grudnia idę chcyba na zwolnienie. Ja wózek chyba kupię z Chicco coś takiego: http://allegro.pl/wozek-chicco-trio-...276921694.html podoba mi się kolor vanilia. Wyprawki jeszcze nie składam, czekam do grudnia na USG. Chociaż dużo rzeczy mam od siostry ciotecznej po jej dziecku i w ogóle nie zniszczone, więc odpada mi kupno łóżeczka, przewijaka, podgrzewacza, i niektórych ubranek. Co do klubu rozumiem Was. Napiszcie jak już to zaufanie zdobęde ![]() Dziewczyny a myślałyście już o porodzie? Kurczę ja się strasznie boję i zastanawiam się nad cesarką. Sama nie wiem, a może tylko znieczulenie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobiety.
Jak ja idę spać to Wy piszecie ![]() Za to dziś w nocy obudziłam się ok. 1.30 i nie spałam do 4 , no masakra ![]() Poza tym patrzyłam wczoraj na swój brzuszek, i jest mniejszy niż o tej porze z Kaśką. Choć z drugiej strony, mama w drugiej ciąży przytyła mniej, a siostrę urodziła większą ode mnie. I bądź człowieku mądry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane, wiem,że tu nikt z duszą na ramieniu nie czeka na wieści ode mnie, bo ja nie udzielam się zbyt często, ale to wszystko przez pracę, w której siedzę praktycznie cały dzień;/ jak później pójdę sobie na zwolnienie obiecuje, że będę się udzielać bardziej
![]() Otóż byliśmy wczoraj u lekarza. Jestem w 20 tygodniu, przytyłam od początku ciąży 3,5kg. Lekarz zrobił badanie i powiedział na 100% CHŁOPAK!!!BĘDZIEMY MIELI SYNECZKA!!!!Czyli sprawdziły się egipskie wróżby hehehehe lekarz powiedział,że Mały jest bardzo ruchliwy, ciężko mu było coś zobaczyć, bo tak się wiercił, skakał, że aż szok, a ja bardzo lubię podglądać co moje dziecko wyczynia w moim brzuchu ![]() ![]() ![]() Sprawdziły się wróżby arabskie i mojej Mamy z obraczką i włosem- będzie synek Aleksander !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.