|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Nie, ja z Zamościa ale w Lublinie studiuje i pomieszkuję przez większą część roku
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
ooo Lublin, ja też
co prawda z wyboru bo z powodu studiów więc tak: ja uciekam już, Kas do zobaczenia! Patrycja jak zawitasz do Lbn to tez się kiedys umówimy we 3 ![]() buziaki
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Aha to fajnie
![]() Ok tylko ja jak zawitam to tylko na krotki czas :/
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Do zobaczenia!
Pati ale zawsze jakąś godzinke można wygospodarować
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie.
Oczywiście wtedy córcia tez idzie
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Nio jak bedzie chciala to pewnie ze tak
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś jak fajnie, że wróciłaś
![]() kurcze jak ja Wam zazdroszcze, że możecie się spotkać też bym chciała ![]() a ja wczoraj bylam z kolega na drinku, ale wiecie co stwierdzam, że po 1 nic więcej niż kolega nie będzie po 2 za wcześnie dla mnie za dużo jeszcze mysle pamietam o g. to nie takie proste niestety potrzebuje czasu, ale bylismy w klubie i strasznie mi sie wkrecila ta piosenka http://hubpld.wrzuta.pl/audio/3HCU7JaBHMS/tiggy_-_why_2 ![]() moge prosić o kliki w podpisie |
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłam na weekend w domu i tak mi się nie chciało wracać:/ Najchętniej już bym została w domu do świąt
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Kropelka fajna piosenka
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka dlatego ja nie jechałam w tym tygodniu(i wcale mnie nie ruszylo ze mi zabronili przyjezdzac
) tylko jade w piatek juz na 3 tygodnie![]() wróciłam, super było
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś ja niestety musiałam. Miałam parę spraw do załatwienia
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
oooo jakże mi miło
ja też uważam że super było![]() o właśnie przez cały spacer zastanawiałam się która to jeszcze z lubelskiego jest a to Lenka! to też się musimy kiedys spiknąć![]() Kropelka ja juz kliknęłam nawet 2 razy.....
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-12 o 21:55 |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka Lenka... I to na dodatek z mojego Zamościa
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie cos mi dzwoniło, ale nie wiedziałam w którym kościele
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
jesteeem
u Was tez taki sybir ?
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy? mi tam ciepło
a za oknem nic nie pada....
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam okna pod ręką, odkąd wróciłam leżę pod kołdrą i dobrze mi tu
Ale twierdzic smiem ze ejst bardzo przyjemnie
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
ja wróciłam z pracy i myslalam ze mnie zaspypie ;d sniegu po łydki i ciągle sypie:O: D
jak ja czasami widze co Ci ludzie wyprawiają .. hahaha .. pół godziny przed otwarciem stoją na tym zimnie przed wejsciem do reala .. godz 10 wybija i teraz spowolnione tępo scena jak z kabaretu .. i poszliiiiiiiiiiiiiiiii .. emeryci i rencisci nie daja za wygraną ... hahah karpie w promocji mają na realu i codziennie rano ta sama historia
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
najszybsze są pewnie te niedołężne staruszki i inni ledwo ruszający się
![]() iiiij a mi się nie chce ruszyć a zmęczona jakaś jestem no nic ruszam dupsko i idę sie myc i spać. dobranoc
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
nooo
Ci którzy sie w autobusach zawsze o zwolnienie miejsca upominają dodastją skrzydeł na promocjach ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- dobranoc ja tez juz spadam
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
o rany jak zimno i zasypało brrrr
ogólnie leniwa niedzial tylko bylam u babci ![]() uciekam spać |
|
|
|
|
#1043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
yyyy co to żadnej dzisiaj jeszcze nie było????? szok!!!!
chcę z kimś się kawy napić, hop hop!!!!! ja przez weekend chorowałam i zaliczałam kolejne przedmioty, bo to weekend zjazdowy:/ nie wyspałam się jak cholera, wynudziłam się i zamarzła w drodze z uczelni,ale mam nadzieję że zaliczenie będzie do przodu ![]() a i byłam w ikeii i kupiłam sobie mega czerwoną zasłonę za całe 16zł ![]() ![]() Monia potwierdzam, zdjęcia super Córcia sama słodycz, psiak super, mąż też fajny a Ty wyglądasz na tak mega szcześliwą, otwartą i szaloną babkę że aż mam ochotę z Tobą konie kraść![]() ![]() Cytat:
co do TŻ to cholera go wie.....ja się wyprowadziłam, rozmawialiśmy kilka razy,ale to bardziej z mojej inicjatywy i generalnie nic się nie zmieniło Cytat:
Cytat:
Ty diable w ciele anioła!!!! haha jednak to prawda że "te niepozorne to najwięsze wariatki". Oczywiście Mysia pół żartem pół serio to traktuj a na bombki mam mega zajawkę! już zrobiłam 3 i skończyły mi się tasiemki ale zamówiłam na all i dzisiaj mają chyba przyjść!obiecuję że zdjęcia będą Cytat:
![]() ![]() ![]() i podpisuję się pod tym co napisałaś. są cholernie hermetyczni, nieprzyjemni i niedostępni. Oczywiście na pewno są wyjątki ale to pewnie na palcach 1 ręki można policzyć:/ cóż taki urok... a że każdy udaje że nie widzi i nie słyszy to normalka, trzeba się niestety przyzwyczaić choć ja sobie codziennie powtarzam, że nie stanę się taka jak oniCytat:
Cześć Kaś, możesz wrócić, pewnie. fajnie że się zdecydowałaś ![]() cieszę się że u Ciebie wszystko ok, że się prostuje i miejmy nadzieję że dalej tak będzie ![]() Cytat:
![]() Lublin? następna.... to jakaś epidemia ja studiowałam w Lublinie, a mój TŻ obecny/ były (?) jest z LbnCytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
ale to jest nic hahaha bo jak ost facetowi karp wypadł z koszyka .. wypadł ! wyskoczył !!
haha to go łapał przez 10 min i probówal do tego worka wrzucic.. u mnie w domu sie nie je karpi
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie się jada odkąd moja mama wynalazła sposób żeby nie śmierdziały mułem tradycja to tradycja
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zadomowienie
|
u mnie praktycznie wigilie zawsze mamy w babskim gronie a ze zadna z Nas jakos za karpiem nie szaleje .. to sie nie zmuszamy
)dzisiaj z tż tulankowe popoludnie :Pmusi mnie wyleczyc ![]()
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Sun u nas tez to byloz rybkami,dzisiaj mi znajoma opowiadala ze w kolejce bylo tyle ludzi ze masakra, kolo setki spokojnie jak nie wiecej...
Po cholere karpia tak wczesnie? U mnie kupuje sie 22/23 grudnia...
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
no kolejka po te karpie jest codziennie dluzsza ;D a potem te karpie w wannie pływaja
;p
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Ble, ja nie wykapalabym sie w wannie ktorej plywal karp. Jak bylam mlodsza to na wsi mieszka rodzinka w 3 domach,. Jak u jednej cioci w wannie plywal karp przed swietami to ja po swietach jak zostawalam chodzilam wykapac sie do babci kawalek od nich albo przez pole do ich babci...
do dzis mi to zostalo.wogole ja ejstem antykarpiowa ale u mnie uwielbiaja wiec musi byc...Ale walcze z tym. W tym roku ja robie wszystko na wigilie sama wiec karpia nie bedzie.(ale znajac zycie babcia przywiezie i bedzie smazyc) |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() Gosia to gdzie ta kawka?? myślałam że stawiasz ja się mu nie narzucam, choć....cholera zaproponowałam dziś grzańca wieczorem co do zasłon..... moja jedna współlok kupiła w sh takie grube ciężkie zasłony w kolorze czarnym w różnokolowe kwiaty.mówię wam cuuuuudo jak sobie zawiesi w domu to powiem jej żeby zdjęcie pstryknęła ![]() yyyyy tez nie rozumiem po co tak wcześnie karpia kupować jeszcze go trzeba podkarmić do wigilii lub jego śmierci i dodatkowy wydatek przed świętami![]() ja osobiście nie mogę się karpia doczekać, zawsze zjadam ze 3 kawałki zamiast kolejnej porcji jakiegos tuczącego ciasta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

też bym chciała 

a to Lenka! to też się musimy kiedys spiknąć
no nic ruszam dupsko i idę sie myc i spać. dobranoc![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a Ty wyglądasz na tak mega szcześliwą, otwartą i szaloną babkę że aż mam ochotę z Tobą konie kraść
następna.... to jakaś epidemia
do dzis mi to zostalo.