![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() W ogóle w H&M coraz fajniejsze mają sukienki i spódnice. Kiedyś mi się nie podobały, ale ten dział elegancki (nie wiem jak się nazywa) ma na prawdę dobre i fajnie ciuchy, takie do biura w sam raz. Za to z dodatkami i biżuterią coś przystopowali, znów na wiosnę te same spinki, opaski i broszki z kwiatkami ![]()
![]() |
#1022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
testowałam, bardzo fajna, nie jest bardzo kryjąca, więc mimo dość ostrego koloru dobrze się w niej czuję, no i naturalnie wygląda postaram się jakieś fotki zrobić Cytat:
![]() fajna ta kiecka, my mamy nowego H&M w centrum i wszystko jest bardzo fajnie rozłożone, przejrzyście, bez ścisku i jest masa rzeczy i dodatków
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
po prostu Em :)
|
To prawda, ostatnio nic mi się nie podoba z dodatków, a kiedyś co weszłam to coś kupowałam.
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wprost uwielbiam zegarki ze Stradivariusa, ale mam obecnie 4 i to chyba powinno mi wystarczyć ![]()
![]() |
#1025 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, bo mi się nudzi ![]() ![]() Ja próbowałam czerwonej kostki- naprawdę fajne toto, chyba chciałabym mieć swoją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi jakoś ostatnio przechodzi mania milkywayowa- znów wróciłam do dżemu na sniadanie i potem w dzień nie chcę mi się za bardzo słodkiego. No i jak po obiadku popijam herbatką rooibos to też jakoś nie mam smaka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kuruj się ![]() Mnie też coś dzisiaj ból głowy i lekki katarek przeszkadza, ale na razie mam go w nosie ![]() Skończyłam właśnie próbkę kremu RoC Hydra+ BioActive do cery normalnej- starczyła na 4 użycia i naprawdę fajnie nawilża i wygładza a wydaje się być mniej treściwy niż kwiatki na dzień. Na stronie znalazłam, że istnieje jeszcze wersja do cery mieszanej, chyba poszukam po aptekach i wezmę odlewkę, bo na prawdę mi się podoba! Już 7 próbek mi poszło w lutym ![]() ![]()
![]() |
#1026 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1028 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niedobrze, ale cóż zrobić...Kiedyś ta moja zbytnia "odpowiedzialność" w kwestii pracy odbije mi się czkawką ![]() W zeszłym tygodniu miałam 3 dni zwolnienia plus weekend, ale jak widać nie wystarczyło. W dodatku wg informacji z naszego centrum medycznego jest teraz jakaś fala infekcji dróg oddechowych i dostanie się do lekarza granicy z cudem mimo, że to prywatne centrum ![]() Poprzednio wepchnęłam się bez kolejki i przyjął mnie lekarz od medycyny pracy, na tą wizytę jutro umawiałam się we wtorek rano... Cytat:
![]() Czekam na PW lub maila z kwotą i nr rachunku, nie lubię mieć długów ![]() Cytat:
Mój TŻ z bliskich rejonów to może kiedyś skoczymy przy okazji weekendu... Co do deo to ja teraz używam Garniera mineralnego w sprayu i jestem bardzo zadowolona, planuję jeszcze kulkę ![]() I dorwałam bloker Ziaji w Tesco, ale jeszcze nie testowałam. Szampony ostatnio Garniera na zmianę z Fitomedem i też jestem zadowolona, chociaż kusi przetestowanie Kerastese, bo jeszcze nic nie próbowałam od nich. Cytat:
Ale ta sukienka Em wygląda fajnie na zdjęciu. Cytat:
![]() Tak jak pisałam w tamtym tygodniu miałam razem 5 dni i nie pomogło, obawiam się, że antybiotyk dostałam za słaby, albo w ogóle nie w tym kierunku. Zobaczymy co jutro powie kolejny lekarz ![]() U mnie te kulki i bloker są w Tesco ![]() Też mam zamiar zrobić małą czystkę w lakierach i cieniach i powystawiać zestawy na allegro, zawsze to kilka groszy zwrotu a wiem, że i tak nie będę używać. Aaa i szukam dobrego korektora pod oczy.Co polecacie?
![]() |
#1029 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Karolina dzięki za opinię..
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Wszystkim chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ![]()
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jak tam Wam idzie stosowanie wody brzozowej? Bo ja nie wiem czy sobie wmawiam, ale wydaje mi się, że mi włosy szybciej zaczęły rosnąć i są takie fajne po niej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1031 | |
Przyjaciółka KWC
|
Ja polecam Magica HR
![]() Teraz mam HR i Lancome, używam zamiennie i z obu jestem zadowolona, chociaż Magic ma przewagę, bo lżejszy. Cytat:
![]() ![]() U mnie kosmetyczna asceza trwa. Kupiłam wczoraj tylko odżywkę w sprayu Isana do włosów farbowanych, zobaczymy co to warte, najwyżej będzie na wyjazdy. ![]() Wielki plan zużyć przed przeprowadzką idzie mi średnio niestety, jeszcze nic nie zwalczyłam, a zrobiłam sobie sporą listę. ![]() Za to będziemy dzisiaj z TŻem składać pierwsze meble. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
ice no przyznam, że sobie wody nie żałuję
![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie to niedługo będę musiała się wybrać po drugą butlę wody. A przy okazji jakąś maskę do włosów chyba kupić muszę, bo zostałam o wężowej z Lorysa.
#1033 |
Przyjaciółka KWC
|
Hmm ja bym nią nie psikała na same włosy, za dużo denata ma. Stosuję tylko na skalp.
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja jeszcze na półce stoi, ale w ciągu tygodnia powinna pójść do użycia bo wymęczę czerwoną odżywkę HE. I wtedy woda na skalp (wymyśliłam jak ją będę nakładać- pipetką taką co dostałam na prezentacji jednej firmy, o coś takiego http://www.miracleshop.pl/pipetka-pl...a-pi-2363.html) a na końcówki serum olejkowe avonu ![]() Cytat:
![]() Czyli coraz bliżej do przeprowadzki? Fajnie. Ja dalej tkwię w uczuciowym burdelu. Rozważam powrót do eks, ale nie wiem czy będąc już innymi osobami coś z tego jeszcze wyjdzie a nie chcę już więcej ranić i dawać się ranić... ![]() W sumie wczoraj poleciało mi z kolekcji 6 cieni- 4 do kosza i 2 może sprzedam, i jeszcze 1 lakier bezbarwny oddałam siostrze. Zużyłam też błyszczyk starutki Maybelline strawberry Carrats- wstyd napisać ile lat miał ![]() A zamiast się uczyć wysyłam smsy na konkursy w TS ![]() I popełniam grzechy na allegro: skusiłam się na ten krem Hydrafresh, kolejny cień Infaillible i najnowszy tusz Maybelline ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |||
Zakorzenienie
|
No i jednak wylądowałam na zwolnieniu i z wirusem
![]() Na szczęście bez kolejnego antybiotyku, ale i tak 2 leki pociągnęły mnie po kieszeni ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie czasem jak widać skusi, żeby pokombinować ![]() Cytat:
![]() Myślałam jeszcze o YSL w pędzelku, ale znów ta forma w korektorach i podkładach mnie odrzuca, bo jakieś takie niehigieniczne to mi się wydaje no i mam wrażenie, że za dużo się marnuje kosmetyku w ten sposób. A korektor chce zdecydowanie lekki i płynny, nic kremowo-ciężkiego ![]() Też mam odżywkę w sprayu Isany, nie pamiętam już do jakich włosów, ale użyłam na razie ze 2 razy i nie bardzo mi podeszła. Jakoś tak oblepiła mi włosy i były nieprzyjemne w dotyku, nie wiem jak to opisać ![]() Po tych zachwytach mam ochotę na tę wodę, ale jakoś do R. mi ostatnio nie po drodze... Kiedy przeprowadzka? ![]() Cytat:
![]() Ja muszę się zmusić do zrobienia zdjęć i wystawienia jakiegoś zestawu na allegro, bo chce kupić trochę książek Chmielewskiej i kliknęłam pędzle Revlona, bo takie były chwalone, więc przydałoby się trochę gotówki z tego co zalega ![]() Nie mam pojęcia co tam było między Tobą i (eks)TŻ, ale do tej pory zawsze miałam zasadę, że dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi i konsekwentnie stosowałam. Odkąd jestem z obecnym TŻtem to stwierdzam, że chyba zrobiłabym wyjątek, gdyby (odpukać ![]() ![]()
![]() |
#1037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja miałam w życiu tylko 1 korektor ![]() ![]() skusiłam się dziś na balsam Garnier Nawilżająca Pielęgnacja z masłem kakaowym - zakochałam się w zapachu ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam też Syrenę, to już taki niezbędnik, zużyłam niezliczone ilości ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-02-17 o 15:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz poczytam o tym Diorze, dzięki ![]() Ten balsam to z tej zielonej serii?Mam krem do rąk z mango i jestem totalnie rozczarowana. Zero nawilżenia, taka woda. Zużyję w domu, ale nigdy więcej ![]() Siedzenie w domu i przeglądanie netu z nudów zawsze kończy się dla mnie tragicznie ![]() ![]() Fakt, że już od dłuższego czasu chciałam spróbować i salon kilka kroków od mieszkania, ale miałam przecież oszczędzać ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-02-17 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam maila z Dolce, dziś wysłali moje perfumy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
Co to jest ten skalp? Nazwa straszna
![]() Kusicie tą wodą ![]()
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no w końcu się zebrali z tym wysłaniem ![]() chyba skóra głowy i początki włosów ![]() edit: słownikowa definicja: skóra z włosami ściągnięta z czaszki zabitego wroga, będąca trofeum wojennym Indian, a także niektórych ludów starożytnych, np. Franków ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-02-17 o 16:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zakupiłam dziś wodę brzozową, wieczorem pierwsze testy ![]() ![]()
![]() |
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a właśnie, zadowolona jesteś z Blokera? chyba tylko ja w tym wątku jeszcze nie mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki mam zamiar, może jutro się uda ![]() Cytat:
![]() Warszawianki może spotkanie jakoś w przyszłym tygodniu?Mam nadzieję, że do tego czasu już się z Estellą wykurujemy a dawno się nie widziałyśmy ![]()
![]() |
#1047 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Witam po małej przerwie. Ostatnio coś mi ciągle doby brakuje, zwłaszcza na sen, i złapałam się właśnie na tym, że 2 dni mnie na Wizażu nie było ![]() Z utęsknieniem czekam więc na wiosnę, bo mam nadzieję, że wtedy będę mieć więcej siły i energii, bo póki co to jakaś rozlazła jestem, a już zwłaszcza, jak mam wolne. Naprawdę, ostatnio lepiej się czuję i więcej zrobię, jak chodzę do pracy, niż jak mam cały dzień dla siebie. W dodatku dzień jestem senna, a wieczorem energia mnie rozpiera i nie mogę spać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bell Multi Mineral AntiAge ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byleby mi właśnie szybko te włosy odrosły, żebym nie straszyła czerwonymi przebłyskami. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ****************** Zmykam, muszę się Allegro zająć, chociaż najchętniej, to bym sobie zapodała winko i film ![]() A wszystkim chorowitkom duuuuużo zdrówka życzę ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:22 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam taką zasadę chociaż nigdy nie była mi potrzebna bo to był mój jeden jedyny do tej pory ![]() ![]() Ech... ![]() A wytłumaczyli sie w końcu czemu tak późno? Cytat:
![]() Mi chyba bardzo plątał włosy o ile sobie przypominam ![]() Cytat:
No ja się uchowałam bez blokera jeszcze. Ale nie szukałam specjalnie tylko się w oczy nie rzucał. Cytat:
![]() Nie wiem czy mnie będzie na cokolwiek stac prócz jedzenia bo jakoś oszczędzanie mi nie idzie ![]() Cytat:
![]() Pipeta to moja trzecia ręka więc się nie martw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i mam teraz fajną grę ![]()
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko czekali na dostawę. Ale ważne, że w końcu wysłali, bo już się doczekać nie mogłam
![]() Mag faktycznie dawno Cię nie było ![]() Co do wody brzozowej z Rossmanna - denat jest na szczęście na którymś miejscu z kolei, więc to plus. Widziałam wodę brzozową z Barwy w sklepie i tam denat był na pierwszym albo drugim ![]() Zmykam do pracy. Byle do 15.00 i weekend ![]()
#1050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za informację o Bell, akurat mam w Tesco stoisko, na którym mają sporo ich kosmetyków, więc powinnam znaleźć bez problemu. A Inglota w takim razie odpuszczam. AP szczerze polecam, ja mam trójkę i jest idealny. A dziś macałam ten podkład Burżuja HM serum i kurczę kusi mnie ![]() No ale bez sensu jak mam jeszcze pewnie więcej niż połowę zwykłego HM a i tak nie używam ![]() W ogóle apropos Waszych tuszowych zakupów i dzisiejszej mojej wizyty w R. to stwierdzam, że strasznie jestem tuszowo zacofana ![]() ![]() Chyba muszę trochę się doedukować w tym temacie ![]() Uwielbiam Top Secret od zawsze! Najpierw za to, że mieli rozmiar 34 a teraz za to, że już się w 34 nie mieszczę, tylko w 36 ![]() A tak serio to b.fajne mają kolekcje, zawsze sobie coś wyszperam, tylko szkoda, że mają tak mało sklepów. Ja np. w Wawie znam tylko 2 do których mam średnio po drodze, więc bywam rzadko, ale jak już jestem to najchętniej wyszłabym z połową sklepu ![]() Ano właśnie, wszystko zależy od okoliczności i od ludzi. Przepraszam jeśli jestem zbyt wścibska, ale co u Ciebie w tym kontekście? ![]() Bo pamiętam tę dziwną sytuację z milczeniem Twojego TŻta a potem jakoś zniknęłaś na dłużej i z tego co teraz piszesz wnioskuję, że jednak się nie dogadaliście?... Cytat:
![]() ![]() Nie chce mi się ![]() Ja wspieram ![]() Przytargałam z R. wodę brzozową, kolejny żel Alterry (pomarańcza i wanilia), żel do twarzy dla TŻta i 2 maseczki Daxa ![]() No i naczytałam się i nasłuchałam o kosmetykach Caudalie i dziś przy okazji realizowania recepty odkryłam w pobliżu aptekę z mnóstwem fajnych kosmetyków i skusiłam się na wodę rozświetlającą tej firmy, która była strasznie chwalona na jakimś blogu a gratis dostałam tubeczkę kremu do twarzy. Zobaczymy czy mnie też tak zachwyci ![]() Zużyłam szampon Garniera z awokado- fajny, jeszcze do niego wrócę, ale na razie w kolejce czeka mango.
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-02-18 o 14:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.