Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 16:23   #1021
Ewelqa1985
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

lekarz wie i ciagle mi pisze tylko to co może mi wypisać w ciąży a te leki sa chyba za slabe dla mnie bo to sie odnawia moja kolezanka mowila ze miala tak przez cala ciaze masakra jakas a cytologie bede miec na tej wizycie robioną
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 16:26   #1022
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
lekarz wie i ciagle mi pisze tylko to co może mi wypisać w ciąży a te leki sa chyba za slabe dla mnie bo to sie odnawia moja kolezanka mowila ze miala tak przez cala ciaze masakra jakas a cytologie bede miec na tej wizycie robioną
a co ci zapisuje?

mój mi zapisał tylko Clotrimazolum
Stary 2010-12-06, 16:35   #1023
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
a co ci zapisuje?

mój mi zapisał tylko Clotrimazolum
moj Pimafucin krem + pimafucin globulki
Stary 2010-12-06, 16:41   #1024
megi2015
Zadomowienie

ja niestety przed miesiącem borykałam się z grzybicą. wszystko mnie tak swedziało że szok. nawet miałam problem z siedzeniem. o siku już nie wspomnę. lekarz przepisał mi globulki dopochwowe gyno-femidazol coś w tym stylu. po 3 tabletkach była juz zdecydowana poprawa. a kuracja była 15 dniowa. teraz w czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy się pozbyłam tego świństwa. mam nadzieję że tak...
Stary 2010-12-06, 16:45   #1025
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
ja niestety przed miesiącem borykałam się z grzybicą. wszystko mnie tak swedziało że szok. nawet miałam problem z siedzeniem. o siku już nie wspomnę. lekarz przepisał mi globulki dopochwowe gyno-femidazol coś w tym stylu. po 3 tabletkach była juz zdecydowana poprawa. a kuracja była 15 dniowa. teraz w czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy się pozbyłam tego świństwa. mam nadzieję że tak...

powiem mojemu że tamte nie pomogły,
i może mi też cos przepisze innego,

mnie co prawda nic nie swędzi, ale mam dużo upławów i o nieprzyjemnym zapachu
Stary 2010-12-06, 16:48   #1026
megi2015
Zadomowienie

Cytat:

Iza dokładnie zapytaj o zmianę leku. ja się męczyłam przed wizytą, a jak lekarz mnie przebadał to od razu stwierdził że to grzybica i przepisał właśnie ten lek. zapłaciłam za niego 8 zł a jak ręką odjął.
Stary 2010-12-06, 16:48   #1027
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:

Iza ,a robiłam wymaz?

Ja miałam grzybice po basenie w lipcu ( nie wiedziałąm jeszcze,że jestem w ciąży) też clotrimazolum , partner musiał uzywac w kremie.
Mi szybciej przeszło niz jemu.
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 16:56   #1028
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Iza ,a robiłam wymaz?

Ja miałam grzybice po basenie w lipcu ( nie wiedziałąm jeszcze,że jestem w ciąży) też clotrimazolum , partner musiał uzywac w kremie.
Mi szybciej przeszło niz jemu.
nie miałam żadnego wymazu, tylko cytologię

ja myślę, że to nie jest grzybica, bo nic mnie nie piecze, no i nie mam tego charakterystycznych białych śladów w śluzie jak to przy grzybicy

bo kiedyś bardzo często miałam grzybicę

zobaczymy
Stary 2010-12-06, 17:00   #1029
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja cały dzień leżę, tak mnie to przeziębienie wzięło, że ledwo łażę...temperaturę mam 35,5 więc jestem bardzo słaba...mała chyba też, bo mało dziś się rusza...Najgorszy z tego wszystkiego to katar i ból gardła
biedna to się kuruj dużo mleka z miodem i czosnkiem

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy macie problemy z infekcjami pochwy w sensie upławy swedzenie,pękanie skory w tych intymnych miejscach ? ja sie z tym mecze od 4 miesiaca
nie ja mam tylko upławy i tak jak iza tu pisała takie o niefajnym zapachu ale mnie nie swędzi

Cytat:
nasz chrześniak ma rok waży 9kg, i lekarka powiedziała ostatnio, że za mało waży, ma niedowagę
czyli na takiego roczniaka ta huśtawka

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja nie mogę patrzeć na bujanie, pewnie dla kogoś to dziwne ale jak widzę huśtające się dzieci to aż w głowie mi się kręci, sama nie wejdę na żadną karuzelę, nie wyobrażam sobie nawet widoku jak mój synek będzie się huśtał czy to jakaś fobia przed huśtaniem? ha ha ha
ty masz tak jak moja mama nie może nawet patrzeć jak ktoś się huśta bo jej niedobrze i w głowie się kręci

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
ja miałam ochote na babke, upiekłam bez proszku do pieczenia, efekt? Zakalec obeszłam się smakiem. Pierwszy raz w życiu upieklam coś z zakalcem Ach ta skleroza w ciąży
heh ja ostatnio kopiec kreta cały zrobiłam ułożyłam ładnie tą posypkę na wierzch i już miałam wkładać do lodówki patrzę - bananów nie dałam i musiałam całego rozbroić żeby te banany na spód położyć

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:05   #1030
n.ik.a
Zadomowienie

Megi2015 od kilku dni też stosuję te globułki dowcipne, bo właśnie mam jakieś grzybiczne zmiany i trzeba to wyleczyć przed założeniem szwu...kuracja 15 dni - i już czuję poprawę...nie piecze przy siku i mocz już nie jest taki strasznie żółty...na początku ciąży też miałam podobny problem ale dostałam nystatynę...a do tego keflex i przeszło

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:06   #1031
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
nie miałam żadnego wymazu, tylko cytologię

ja myślę, że to nie jest grzybica, bo nic mnie nie piecze, no i nie mam tego charakterystycznych białych śladów w śluzie jak to przy grzybicy

bo kiedyś bardzo często miałam grzybicę

zobaczymy
Tez miałam kiedyś kłopoty i nie była to grzybica, robiłam wtedy wymaz, prywatnie chyba. Na tym badaniu wychodzi Ci jakie masz bakterie. Cytologia to tylko chodzi o badanie w kierunku raka.
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:11   #1032
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Megi2015 od kilku dni też stosuję te globułki dowcipne, bo właśnie mam jakieś grzybiczne zmiany i trzeba to wyleczyć przed założeniem szwu...kuracja 15 dni - i już czuję poprawę...nie piecze przy siku i mocz już nie jest taki strasznie żółty...na początku ciąży też miałam podobny problem ale dostałam nystatynę...a do tego keflex i przeszło
u mnie okaże się w czwartek na wizycie czy wszystkiego się pozbyłam. Mam nadzieję że grzybica znikła i nie wróci....
a tabletki widocznie są na serio pomocne
Stary 2010-12-06, 17:11   #1033
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad fotelem koło łóżeczka, tak żeby sobie usiąść z Dzieciaczkiem albo karmić i nie wiem czy to zda egzamin:

http://sklep.fatty.pl/p/pl/10/fatty+2xl+ekoskora.html
Moja kolezanka miala podobny fotel i niestety korzystala z niego sporadycznie i mowila ze wolala i tak karmic na kanapie, a ten fotel zajmowal sporo miejsca i go oddala

Cytat:
dziewczyny co o tym sądzicie? http://allegro.pl/hustawka-graco-sli...341267350.html bo ktoś kupował huśtawkę, dla maluszka będzie dobra czy ta do starszego dziecka?
Ja kupilam podobna hustawke tylko z fisher price, kolezanka mi polecila, bo mozna sadzac maluszka od niemowlala, potem sie z wiekiem to reguluje, a na koniec zaklada sie stolik i sluzy jako krzeselko do karmienia. Nie wiem od jakiego wieku jest Graco, ale widzialam je w sklepie i sa bardziej masywne i glosne od fisher price. ten fisher price ma jeszcze taka funkcje, ze jak dziecko zaczyna plakac, to sie uaktywnia bujanie
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:12   #1034
prunelle
Wtajemniczenie

mikołajkowe życzenia pociechy z dzieci i słodkiego życia dla wszystkich mamuś

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
znalazłam kolory do pokoju, oczarowały mnie po prostu http://www.dadum.pl/aranzacja-pokoju...-titoutam.html
tylko ten pasek zielony będę chciała grubszy
jakie ładne dywaniki na tej stronie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Butelki mozna kupic male, ale dziecko po miesiacu o ile pamietam wcina juz 150, a pozniej zaczynamy od 200 tak wiec male buteleczki starcza na krotko. Pamietajcie, zeby kupowac z malymi dzioreczkami i uwaga nie zawsze jak jest napisane, ze jest bardzo male kapanie to jest to prawda, bo np cora szwagierki jest tak zarloczna i lapczywa, ze nawet najmniejsza dzioreczka powoduje, ze sie zachlystuje. Musieli kombinowac specjalny smoczek ze szpitala.
a to dobrze wiedzieć, fajnie, masz informacje z pierwszej ręki

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ale mi si enie chce dizs siedizec w pracy
jutro ide na wizyte do mojej mądrej ginki i robei pierwsze podejscie o zwolnienie lek ciekawe czy latwo bedize cyz sie znow nauzeram jak ze wszytkim - mowilam Wam ze ani razu od 7tc nei dsotalm skeirownaina na usg ani razu nie zapytala czy bylam sama a jstem w 25tc !! ona ma sowje wizej ze usg niezdrowe, szcepionki dla dizecineizdorwe, tabsy antykoncepcyjne niezdrowe, asekurella niezdorwa wiec moze siedzienie w domu na zwolnieniu tez bedize niezdrowe
no nieee, co to za gin jakiś?!

Cytat:
Ale się wkurzyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cały czas chodzę na wykłady z jednego przedmiotu bywały akcje,że było tylko 5 osób.
Dzisiaj jeden jedyny raz nie poszłam, było 15 osób a on każdej z nich...dał 5 z egzaminu !!!
no wiesz co! ależ bym się wkurzyła:pala :

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dochodzę do siebie, zjadłam już bułkę z masłem, ale na widok sera już mnie zemdliło Od tego wymiotowania strasznie mi się napiął brzuch i dostałam jakichś skurczy Dziewczyny, naprawdę nie chcę nikogo straszyć, bo przecież tyle z Was to przeszło bezboleśnie, tylko ze mną taki cyrk....
biedactwo, współczuję może powinnaś z gin się skontaktować w sprawie tych skurczy i bólu,hm?

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Ewelqa, o widzisz, jakbym dała synkowi na imię Aleksy każdy by przyklasnął a Aleks jest be. A mnie się podoba wyłącznie ta forma Nie powinnam czytać tamtego forum imiennego
ej, Aleks to bardzo ładne imię!

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Mnie dziś Tż 3 razy w pasie mierzył, bo nie wierzył, że tylko 1 cm mi przybyło od zeszłego tygodnia za to waga skacze, co niedzielę na obiedzie u rodziców się ważę i + 1kg, + 1 kg, + 1 kg...
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a ja muszę no po prostu muszę się pochwalić przyszła mi paczka z ciuszkami dla małego. 63 sztuki ślicznych ciuszków i do tego gratis wkładki laktacyjne, nosidełko dla malucha!!! takie fajne usztywniane i laktator ale laktator to chyba wyrzucę bo jakoś nie chciałabym używać takiego po kimś tym bardziej że to taki zwykły po 30zł ale mówię wam taka jestem happy
ale fajnie jakaś gigantyczna paczka, 63 sztuki!

Cytat:
cześć dziewczyny ja cały dzień leżę, tak mnie to przeziębienie wzięło, że ledwo łażę...temperaturę mam 35,5 więc jestem bardzo słaba...mała chyba też, bo mało dziś się rusza...Najgorszy z tego wszystkiego to katar i ból gardła
właśnie, Ty leż, a nie łaź! do łóżka marsz!

ja sobie w prezencie mikołajkowym (a co, sama sobie kupiłam) sprawiłam mexican bola, tę kulkę na rzemyku, która dzwoni małemu do brzucha a przy okazji fajna biżuteria

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:17   #1035
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
ja miałam ochote na babke, upiekłam bez proszku do pieczenia, efekt? Zakalec obeszłam się smakiem. Pierwszy raz w życiu upieklam coś z zakalcem Ach ta skleroza w ciąży
kiejmy nadzieje ze ta "choroba"przyejdzie nam po urodzeniu dzieci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 17:18   #1036
megi2015
Zadomowienie

ja dostałam na mikołaja soczki bobo fruit, które uwielbiam pić w ciąży, owoce i mieszanki bakalii
Stary 2010-12-06, 17:18   #1037
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
miejmy nadzieje ze ta "choroba"przejdzie nam po urodzeniu dzieci

Napisane przez gosikk_s
Hej

Ewelqa, o widzisz, jakbym dała synkowi na imię Aleksy każdy by przyklasnął a Aleks jest be. A mnie się podoba wyłącznie ta forma Nie powinnam czytać tamtego forum imiennego

mnie sie podoba i Aleksy i Aleks

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-12-06 o 17:21
Stary 2010-12-06, 17:22   #1038
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny,
jestem w domku

Mam odpoczywać, brać luteinę i magnez
no to witaj w domku

Cytat:
ego mozesz dokleić do pierwszej strony wyprawkę?
tylko nie zmieści mi sie cała w jednym poscie, spróbuję jakoś w linku, tylko zrobiłam taką wyprawkę w stylu co potrzebne, ale bez ciuszków

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja kupuje taka hustwake 3w 1 czyli z lezaczkiem i pozniej robi sie z tego fotelik dla starszaka.
a wiesz juz jaką, bo my mamy własnie dylemat którą kupić??

Cytat:
to dla dziecka które samo siedzi, więc ok 6 miesięcy

Moja siostra ma tą
http://allegro.pl/fisher-price-husta...336905055.html

ale jak się okazało też się nie nadaje dla niemowlaczka
Ja właśnie taką chcialam, a dlaczego sie nie nadaje

a ta, którą Ty chcesz kupić to też bardzo fajna

ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:27   #1039
kasienkakg
Zadomowienie

dzis moja Dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:30   #1040
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
dzis moja dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:

s u p e r !!!
gratulacje
Stary 2010-12-06, 17:32   #1041
deneb3
Zadomowienie

hej dziewczyny, wróciłam z zaśnieżonego domku w lesie, ale fajosko było

Cytat:
Mnie z rana ból pleców obudził standardowo
kurcze mnie też w nocy budzi ból pleców, jak za długo na 1 boku leżę to ciągnie mnie coś w plecach, nie kręgosłup ale chyba mięśnie

ja UWAGA - jestem już w III trymestrze
zaczęłam w niedzielę 28 tydzień
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:34   #1042
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

kurcze mnie też w nocy budzi ból pleców, jak za długo na 1 boku leżę to ciągnie mnie coś w plecach, nie kręgosłup ale chyba mięśnie

to gratuluję III trymestru !!! a pobytu w domku w lesie zazdroszczę
Stary 2010-12-06, 17:37   #1043
ego_ego
Wtajemniczenie

POTRZEBNE RZECZY

DLA MAMY:

Do szpitala:

• Koszula nocna x2
  • Szlafrok
  • Kapcie
  • Klapki kąpielowe
  • Ręcznik
  • Majtki jednorazowe
  • Szczotka i pasta do zębów
  • Płyn do higieny
  • Podkłady poporodowe
  • Podpaski duże
  • Wkładki laktacyjne

Ogólnie:

• Laktator
  • Osłonki na piersi
  • Biustonosz do karmienia
  • Piżamka lub koszula nocna

AKCESORIA RÓŻNE:

• Butelki – 150ml 250ml
  • Smoczki do butelek
  • Szczoteczka do mycia butelek
  • Podgrzewacz do butelek
  • Termoopakowanie
  • Szczoteczka do włosków z włosia naturalnego
  • Gruszka do noska/aspirator
  • Nożyczki z zaokrągloną końcówką
  • Cążki dla dzieci
  • Termometr elektroniczny do ucha
  • Angel care – z funkcją niani
  • Wanienka
  • Gąbka do wanienki
  • Gąbeczki do mycia
  • Termometr do wanienki
  • Ręcznik po kąpieli x2
  • Pościel do łóżeczka
  • Ceratka pod prześcieradło
  • Kocyki x2
  • Śliniczek x3
  • Smoczki
  • Pieluchy tetrowe x10-30szt
  • Rożek/becik

KOSMETYKI:

• Pampersy
  • Chusteczki nawilżane
  • Krem do pupy (Sudocrem, Linomag)
  • oliwka

Edytowane przez ego_ego
Czas edycji: 2010-12-06 o 18:11

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 17:40   #1044
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Ja właśnie taką chcialam, a dlaczego sie nie nadaje

a ta, którą Ty chcesz kupić to też bardzo fajna

bo jest hustawka bardzo siedząca,
synek siostry ma 2 miesiące, jest już bardzo duży i silny, bo szybko rośnie
i ona co najwyżej wkłada go do tego lezaczka jak ściągnie do z huśtawki, i ta blokadę zrobi przed bujaniem,
ale wg mnie i mojej mamy on nawet w tym się jeszcze męczy

huśtawka dla niemowlaczka musi być jednak bardzo płaska

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
dzis moja Dzidzia w koncu- jakkolwiek to brzmi- rozłożyła nogi i jest! Udało sie! Bedzie córeczka!!!! : jupi::j upi::ju pi:

gratulację
Stary 2010-12-06, 17:54   #1045
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
super

Cytat:
bo jest hustawka bardzo siedząca,
synek siostry ma 2 miesiące, jest już bardzo duży i silny, bo szybko rośnie
i ona co najwyżej wkłada go do tego lezaczka jak ściągnie do z huśtawki, i ta blokadę zrobi przed bujaniem,
ale wg mnie i mojej mamy on nawet w tym się jeszcze męczy

huśtawka dla niemowlaczka musi być jednak bardzo płaska
aha, no to widzisz jedna juz mi odpadnie z wyboru

Dziewczyny co byście zmieniły w tych potrzebnych rzeczach:confus ed:

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

dziewczyny które kupowały zestaw startowy tommy tippee wklejcie linki do sprzedawców!!!
Stary 2010-12-06, 17:55   #1046
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
super

aha, no to widzisz jedna juz mi odpadnie z wyboru

Dziewczyny co byście zmieniły w tych potrzebnych rzeczach:confus ed:

ja się zastanawiam nad ta co pokazałam,
chciałabym używaną na allegro upolować,
bo na nową trochę szkoda mi kasy,

wygląda na bardzo leżącą, i ma taki zagłówek przy główce, żeby ja trzymać

musiałabym odwiedzić jakiś duży sklep i ją zobaczyć na żywo
Stary 2010-12-06, 17:56   #1047
megi2015
Zadomowienie

Ego myślę każda z nas skoryguje sobie tą listę, bo jak już pisałyśmy wcześniej jedne dziewczyny kupują 50 pieluch tetrowych, inne nie kupują wcale.
ja np. nie będę póki co kupowała podgrzewacza do butelek, ani laktatora. zobaczę po porodzie jak to będzie. jakby co zawsze można podjechać do sklepu i kupić.
wiesz jedne z nas będą używać rożki, inne nie.
I tak w zasadzie z wieloma rzeczami.
Stary 2010-12-06, 17:57   #1048
Montii
Zakorzenienie

ego ego
wpisz sobie zestaw startowy TT
i niech ci pokaże od najwiekszej liczby ofert
zazwyczaj kupują inni od tego co najtaniej ja placilam malo ale on juz nie ma mial kilka tylko z uk

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:58   #1049
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
super moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

gratuluję III trymestru ale leci i fajnie ci że sobie byłaś w takim domku w lesie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:10   #1050
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się zastanawiam nad ta co pokazałam,
chciałabym używaną na allegro upolować,
bo na nową trochę szkoda mi kasy,

wygląda na bardzo leżącą, i ma taki zagłówek przy główce, żeby ja trzymać

musiałabym odwiedzić jakiś duży sklep i ją zobaczyć na żywo
ja byłam wczoraj w smyku i była chyba ta co Ty ją chcesz, nawet się nam podobała

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Ego myślę każda z nas skoryguje sobie tą listę, bo jak już pisałyśmy wcześniej jedne dziewczyny kupują 50 pieluch tetrowych, inne nie kupują wcale.
ja np. nie będę póki co kupowała podgrzewacza do butelek, ani laktatora. zobaczę po porodzie jak to będzie. jakby co zawsze można podjechać do sklepu i kupić.
wiesz jedne z nas będą używać rożki, inne nie.
I tak w zasadzie z wieloma rzeczami.
wiem, ale wpisałam wszystko, żeby każda mogla sobie wybrać co kupić,ale może jest coś o czym zapomniałam napisać jak np rożek

Cytat:
ego ego
wpisz sobie zestaw startowy TT
i niech ci pokaże od najwiekszej liczby ofert
zazwyczaj kupują inni od tego co najtaniej ja placilam malo ale on juz nie ma mial kilka tylko z uk
no wlaśnie szukam, ale jeden ma za 59zł a reszta za 69zl i nie wiem gdzie kupić
ale jeszcze przejrzę co mają innego w ofercie, to może cos kupię hurtem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości