![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Fajne to forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Zadomowienie
|
O ile dobrze pamietam z poprzednich lat druga tura była około 2 tygodnie po pierwszej więc wychodzi na około 11 stycznia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
A jak wygląda II tura? Dużo rzeczy się pojawia? Jakie przeceny?
![]() Bo nie wiem czy wybierać się jutro na te resztki czy czekać do II tury... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Czy dobrze pamiętam że ktoś napisał, że biżuteria i torebki w Reserved są od dzisiaj przeceniane? Byłam wczoraj po torebkę i zawiodłam się, normalne ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Zadomowienie
|
moja relacja z Warszawy. ZT, GM i Marszałkowska.
ZARA - rano było bardzo spokojnie, natomiast po godz 12 bardzo dużo ludzi. Ubrania porozwalane, ogromne kolejki do przymierzalni i kasy. Dużo rzeczy przecenionych, natomiast uważam że warto jeszcze poczekać na kolejne tury. Na trf sporo koszulek, jeansy, troche jakiś torebek i kilka kurtek. Sama zakupiłam skórke z kożuszkiem ze 199 na 89 ![]() H&M - na przecenie w miarę dużo rzeczy ale te ubrania to jakby powyciągali sprzed 5 lat. Jedyne co można wybrać to sporo ładnej bielizny. Jak robię zakupy w h&m zawsze wychodzę z pełną torbą, natomiast wczoraj kupiłam tylko marynarkę. Nic mnie szczególnie nie zainteresowało. Podobnie jak w zarze, ogromne kolejki do kasy i przymierzalni. STRADIVARIUS- dużo fajnych rzeczy, sporo kurtek ale nie patrzyłam na ceny. Bardzo dużo koszulek mniej więcej po 29,90 sporo jakiś torebek, portfeli, natomiast bardzo mało biżuterii i zegarków. ![]() ![]() BERSHKA - masa ludzi, ciuchy porozwalane. sporo dżinsów, koszulek. Jakieś kurtki wiatrówki po 49. koszule widziałam ładne po 39,90 i marynarki dresowe po 89 ![]() PULL&BEAR - widziałam sporo rzeczy przecenionych, ale jakoś dla siebie nic nie znalazłam. ![]() CROPP & HOUSE - nic godnego uwagi. Marynarek które mi się podobały, oczywiście nie przecenili ![]() CUBUS -bardzo dużo rzeczy, warto zajrzeć. ![]() to tyle co zapamiętałam. ![]() Edytowane przez karolina2607 Czas edycji: 2010-12-29 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Przyczajenie
|
Pasaż Grunwaldzki wyglądał wczoraj jak po przejsciu huraganu, obniżki dość wysokie, ale bałagan ogromny. Cała radość zakupów została mi zabrana i myślałam że po tych 5h wyjdę z pustymi rękoma.
A tak poza tym, witam wszystkie wizażanki, bo ja tu nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
ej dziewczyny znajde na tych wyprzedazach jakas sukienke do 100zl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie wczoraj zakupiłam taki zegar http://www.stradivarius.es/en/access...uestrian-watch za 29.90 i jestem happy, bo wzięłam ostatni i go teraz mam na sobie i podziwiam
![]() Słyszałam, jak sprzedawczynie mówiły o jakiejś dostawie, która ma tam być w czw., ale nic więcej nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Przyczajenie
|
Claris zegarek jest świetny ! ja w tym całym rozgardiaszu zapomniałam zerknąć na zegarki w stradim ; (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Rozeznanie
|
Wiecie może dziewczyny jak tam się mają wyprzedaże w Krakowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
ja znalazłam, nawet dwie
![]() ![]()
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
Cały wczorajszy dzień spędziłam w Bonarce.
Powiem tak: przeceny średnie - przeważnie 20 zł na jednym produkcie, jednak bardzo dużo fajnych rzeczy. To, co mi się rzuciło w oczy - około 11 już był bardzo duży bałagan i brak kultury kupujących (urywanie metek, rzucanie ciuchów gdzie popadnie). Oto co kupiłam: (ceny zaokrąglam w górę - nie chce mi się pisać np 19,99zł) Bershka - kurtka skórzana 100 zł, nie wiem z ilu przecenione, bo nie było metki - kurtka biała 50 zł, z 100zł - bokserka dosyć długa 20 zł, nieprzeceniona Stradivarius - spodnie jeansowe 90 zł, nie wiem z ilu, brak metki - sweter za pupę z koronką 60zł z 80zł Tally Weijl - sweter dzianinowy 40zł z 60zł (bardzo zdenerwowałam się na ekspedientkę, ponieważ wyjęła mi paseczek z tego paska nic mi nie mówiąc, a ja się niestety zorientowałam dopiero w domu) Orsay - bluzko-sweterek długi 40 zł, nie było metki House - pasek 10 zł z 40zł Reserved - bluzka 20zł z 40zł H&M - opaski do włosów 10 zł, nieprzecenione - gumki do włosów 7 zł, nieprzecenione CCC - kozaki 50 zł z 100zł Deichmann - kalosze 60 zł, nieprzecenione Muszę powiedzieć, że bardzo fajne rzeczy w Bershce i Stradivariusie, ale tylko rano, bo później nie idzie tam nic znaleźć. W H&M same resztki. W Orsay promocje mają się zacząć 6 stycznia (ekspedientka tak mi powiedziała) W Pull&Bear bardzo fajne rzeczy ale trochę za drogie. Kozaki bardzo opłaca się teraz kupić, bo w sumie prawie wszystkie przez pół ceny. W Reserved straszny bałagan, masakra. Jeżeli macie jakieś pytania, to piszcie. ![]()
![]() |
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
nikt naprawde nie wie jak wyglda sytuacja w Poznaniu????????????????? ???????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Dominiko, co za kozaki z CCC za 50zł? Mogłabyś pokazać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
wie ktos moze jak w Szczecinie jest? bo nie wiem, czy zbierac sie i jechac dzisiaj (a szczerze mowiac mi sie nie chce) czy czekac na druga ture
![]()
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
Zrobię do jutra notkę na blogu.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak sytuacja się ma w Gliwicach w Forum i GJ w Częstochowie?? jutro jadę tylko nie wiem gdzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Wro~ lepiej wybrać się do Magnolii czy Pasażu?
![]()
![]() |
![]() |
#1044 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Przyczajenie
|
w h&m są stare resztki , nie wiem skąd oni to wygrzebali , chyba jeszcze z wiosny bo niektóre rzeczy pamiętam do tej pory ..
hm , lanvin jest nawet przeceniony , bynajmniej jak byłam dziś w Galerii Bałtyckiej to kilka kiecek jeszcze było i chyba dwie pary szpilek , ale nieco zniszczone ;/ .
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem ![]() Jeśli chodzi o Maltę to tak: Zara- sporo ciuchów przecenionych, ale ludzi pełno!!! Kolejki do przymierzalni były naprawdę spore!!! Stradi- przecenionych było sporo kurtek, spodni, bluzek. Jeśli chodzi o biżuterię to bieda. Bershka- przeceniona jest większa część sklepu. Spodnie można upolować już za 50 zł ![]() ![]() H&M- totalna bieda!!! Zostały resztki, same duże rozmiary. Pull& Bear- mnie nie zachwycił. Jak byłam w poniedziałek, to kobietki jeszcze metkowały ciuszki. Ludzi było dość sporo, pchali się jeden na drugiego więc za długo tam nie zabawiłam ![]() New Yorker- przecenione są ciuszki, płaszcze, buty. Z butów zostały same duże rozmiary. Sweterki mają pourywane guziki. Znacznie lepiej wygląda w M1. Więcej rozmarówek, ciuchy w lepszym stanie. Orsay- nic godnego uwagi. Bardzo mało rzeczy było na wyprzedaży. Tally- troszkę ciuszków było, jednak ja nie znalazłam nic interesującego. Poza tym sporo ludzi. W M1 myślałam, ze uda mi się upolować jakieś fajne buty, ale niestety. CCC- dużo przecen, jeszcze więcej ludzi. Deichmann- bardzo mało butów zostało przecenionych. Szczerze mówiąc nie było tam nic godnego uwagi. Reserved- troszkę ciuszków poprzecenianych. Sporo t-shirtów. Jeśli chodzi o bizuterię nie było żadnych przecen. Camaieu- jak zwykle bałagan, ciuchy walają się po podłodze. Sporo ciuszków miało do metki doczepioną karteczkę z rabatem np. -50%, jednak nigdzie nie było podanej nowej ceny, co mnie osobiście troszkę irytowało ![]() H&M- podobnie jak w Malcie sporo ciuszków przebrana, zostały same duże rozmiary. New Yorker- podobnie jak w Malcie, z tą różnicą, że było więcej mniejszych rozmiarów dostępnych. Butów było jednak mniej. Byłaś może w Browarze? Jak wygląda sytuacja w River? ![]()
![]() |
![]() |
#1048 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Ci dziękuję!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Konto usunięte
|
Czy orientuje się ktoś jak z przecenami w CCC? Czy jest coś więcej przecenione czy te same buty co przed samymi Swietami? Rozmawialam przed Swietami ze Sprzedawczynią i mówiła,że niby nic więcej nie ma być na razie poprzeceniane dopiero jakoś koło lutego, a czytam,że niby są jakieś wyprzedaże i już nie wiem czy jest coś więcej czy to samo co było pare dni temu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- I może wiecje Wizażanki w którym z sieciówek obuwniczych są fajne promocje na buciki skórzane? (moze ktoś był w Bacie albo jakimś innym sklepie i poradzi mi gdzie sie wybrac?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy ![]() O King Crossie nie wiem nic a nic. Rzadko kiedy tam bywam. Uderzam raczej na Matlę, Browar i M1 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.