| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem. 
 | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-05-28, 07:17 | #1021 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Slimex 15

A ja dzisiaj mam chyba jakieś małe załamanie...

| 
|     | 
|  2012-05-28, 07:28 | #1022 | |
| BAN stały | 

hej co sie kochana dzieję? jakie załamanie?  źle się czujesz? co dokładnie? ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat: 
  na pewno zdanie lekarzy jest takie , że każdy lek nie musi działać na wszystkich  i to jest prawda, a z dodatkiem do leków - wiadoma sprawa, to nielegal z apteki  Pozdrawiam was wszystkie , niech kg wam spadają i buzie uśmiechają  całusy  i wytrwałości, raz z górki raz pod górke, weteranka sibu... wam mówi heh   | |
|     | 
|  2012-05-28, 08:06 | #1023 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hej dziewczyny, troszkę mnie nie było. Zostało mi 11 tabletek do końca i chyba przerzucę się na Sibu...x. Na wadzę wciąż tylko -4kg, może w tym drugim będą jakieś inne proporcje, a poza tym jest trochę tańszy.

| 
|     | 
|  2012-05-28, 09:35 | #1024 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Hej Dziewczyny   jestem nowa na forum, zatem prosze o wyrozumialosc   Widze, ze kazda z Was ma swoje wlasne doswiadczenia z sibu i roznymi rodzajami tabletek. Ja chcialabym rozpoczac od slimex 15 i w zwiazku z tym bardzo prosze o namiary na uczciwego sprzedawce. z gory bardzo dziekuje   | 
|     | 
|  2012-05-28, 09:47 | #1025 | 
				 | 

Hej Dziewczyny   z gory prosze o wyrozumialosc, jestem nowa na forum, a w dodatku nie mam doswiadczenia z sibu  Chcialabym rozpoczac od slimex15 i bardzo prosze o namiary na uczciwego i wyprobowanego sprzedawce. wielkie dzieki i zycze wszystkim milego dnia   | 
|     | 
|  2012-05-28, 10:44 | #1026 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Wieliczka 
				 | 

Crookass 4kg w 19 dni ?

| 
|     | 
|  2012-05-28, 10:59 | #1027 | ||
| BAN stały | 

Cytat: 
 4 kg i jeszcze póltora tyg. do konca i to mało? 5 kg w miesiąc? to ile byś chciała żeby spadało? pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat: 
  mówisz , że nie masz doświadczenia z sibu... to skąd myśl , żeby zacząc od slim..( nie piszemy całych nazw leków) Napisz jak kg i wzr? pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Twoim zdaniem mało czy dużo?? | ||
|     | 
|  2012-05-28, 11:34 | #1028 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

hej kochanieńkie   a ja dzisiaj dla odmiany pół nocy przespałam w łazience na dywaniku pilnując porcelany mój żołądek woła o pomstę do nieba - nie mogę absolutnie pić ni grama % po potem umieram jak nie wiem  coś strasznego nie wiem czy sobie bidulka nie rozwaliłam tym ciągłym kombinowaniem z dietami, tabletkami i teraz masz babo placek no ale urodziny były kolegi więc trzeba było   ale jak tylko zacznę nowe tableteczki definitywny koniec z % i już !   | 
|     | 
|  2012-05-28, 11:40 | #1029 | 
				 | 

ewunia przy braniu tych tabletek nie można pić alkoholu, w żadnych ilościach. No dobra, może trochę przesadzam. Cały czas się boję, że zaraz waga mi się zatrzyma i nic już więcej nie zleci   | 
|     | 
|  2012-05-28, 11:49 | #1030 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2012-05-28, 11:49 | #1031 | 
				 | 

po 19 dniach 4 kg dla mnie to dobry wynik  ja dopiero napisze w czwartek czy cos zeszło  po 7 dniach  zle sie dzis czuje... to przez to spanie   | 
|     | 
|  2012-05-28, 11:53 | #1032 | ||
| BAN stały | 

Cytat: 
  , przeskoczysz na inne bedzie ok.  ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat: 
  przejdzie   | ||
|     | 
|  2012-05-28, 11:57 | #1033 | 
				 | 

no masz rację Marika, nigdy w niecały miesiąc nie zrzuciłam 4 kg. Ten slub mnie tak cholera pogania, gdyby nie to, to w ogóle bym się nie przejmowała tym, w jakim tempie spada. Ale cieszę się, że w ogóle coś spadło. Marika myślisz, że zmiana na Sibu..x może coś dać?

| 
|     | 
|  2012-05-28, 12:15 | #1034 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 a reszta na PW   | |
|     | 
|  2012-05-28, 12:32 | #1035 | 
				 | 

dopiero teraz wpadłam na to, że są w ogóle takie tabletki. Byłam pewna, że Meridia jeszcze jest, ale poczytałam i dowiedziałam się, że ją wycofali. Zaczęłam szukać zamienników i znalazłam. Wcześniej w ogóle o tym nie wiedziałam. Ale spoko, nawet jak te 10 kilo spadnie do ślubu to i tak będzie dobrze    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-05-28, 14:00 | #1036 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  pracuję na nocną zmianę od 22-06, a kiedy wracam do domku czeka już na mnie pełna energii córeczka. A że mój Pan pracuje na rano tak mi pozostaje spełnianie się w roli mamy co kocham  ) ... także w ciągu dnia śpię ok 3h i to najczęściej dopiero po południu  ) ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- To teraz troszkę o mnie: Przez ostatnie półtora roku po porodzie spadło ze mnie 15kg. Ale wszystko dzięki wyrzeczeniom i poświęceniom. Akurat mój organizm ma duże tendencje do tycia więc musiałam baaaardzo się pilnować. Teraz zbliża się lato - a w sumie to już słońce za oknem i już nie mam siły czekać kolejnego roku na kolejne 15kg. A więc ( aż wstyd publicznie się do tego przyznawać ) WAGA - 74,2kg  WZROST - 157cm BMI - 30  z pomiarów chyba to co najważniejsze: BIODRA -111cm PAS - 110cm KLATKA -104cm Moja największa zmora BRZUCH  I tak trafiłam do was w poszukiwaniu pomocy. Oto jestem. Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę  więc teraz już tylko z pełnym entuzjazmem   
				__________________  Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz  | |
|     | 
|  2012-05-28, 14:12 | #1037 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Dzis czwarta tabletka S. Racja problemów z zaśnięciem nie ma, ale rano..4, potem , co godzina pobudka  jednak nie wstaje i tak dosypiam po godzinie. I wyspana juz jestem o 8.00 - pięknie! Bo rano mam problemy ze wstawaniem. W sobotę był grill i białe winko  mało nie wypiłam i żadnych problemów nie miałam.. To chyba zależy od organizmu. | 
|     | 
|  2012-05-28, 16:45 | #1038 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-05-28, 16:54 | #1039 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 witaj ponownie kochana  gdzie Ty byś lepiej trafiła ? jak nie do nas?  wspomozemy pomożemy , dodamy otuchy  , bedzie dobrze. Nie ma co się wstydzić pisania o wymiarach ( publicznie) bo to każda z nas robi  żeby wiedzieć jak , komu idzie praca nad sobą  Na tym forum , nie ma miejsca na publiczny wstyd  Patrzac na Twoje wymiary.piszę o wzr i wadze , zeby dorównać mi powinnas startowac z 87 kg przy swoim wzr  a moje było....BMI: 33.4    BYŁO   kl  aski: Trzymamy kciuki i powodzonka , a wigor bedziesz miała, tab.pomogą  ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- chyba wiesz co robisz  ja bym sie nie zdecydowała, ale zastanawia mnie to co napisałaś o pobycie i towarzystwie porcelany  chyba ze źle zrozumiałam ,   | |
|     | 
Okazje i pomysły na prezent
|  2012-05-29, 07:04 | #1040 | 
				 | 

Postanowiłam, że Slim. nie kończę, Sibu. już zamówiony i zobaczymy jak z nim będzie  Btw od kilku dni mam straszne zawroty głowy tak w okolicach południa. Stan taki, jakbym była pijana. Wszystko mija po powrocie do domu. To chyba praca tak na mnie działa :P Miłego dnia słoneczka Wy moje   | 
|     | 
|  2012-05-29, 07:11 | #1041 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  i zmiana tabl? wow, no jestem Ciekawa efektów   życze w takim razie powodzonka  mam nadzieję , że będziesz zadowolona  Zastanawiam sie tylko jak będziesz sie czuła po tej zmianie  mam nadzięję że uzyskasz efekt kuracji taki jak chcesz  powodzonka   | |
|     | 
|  2012-05-29, 07:31 | #1042 | 
				 | 

no i ja mam taką nadzieję  Wiem, że one są na bazie tej samej substancji, ale może mają inne proporcje i coś to pomoże   | 
|     | 
|  2012-05-29, 09:13 | #1043 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  powodzonka  Zdaj relacje po 1 tyg stosowania zobaczymy jakie będzie efekt, tylko nie waż się codziennie  zważ sie rano i dopiero za tydzień   | |
|     | 
|  2012-05-29, 10:35 | #1044 | 
				 | 

[QUOTE=marika39;34361380]  witaj wsród nas  mówisz , że nie masz doświadczenia z sibu... to skąd myśl , żeby zacząc od slim..( nie piszemy całych nazw leków) Napisz jak kg i wzr? pozdrawiam Hej Marika, dzieki za podpowiedz odnosnie nazw lekow. Skad pomysl na slim? Od dluzszego czasu staram sie zrzucic 5-6 kg, zeby wrocic do figury sprzed ciazy i za nic w swiecie nie moge pozbyc sie opony na brzuchu i wyszczuplic ud. Wyniki mam bardzo dobre, jestem aktywna, odzywiam sie dosc racjonalnie i zdrowo, rzadko pozwalam sobie na ekstremalnie niezdrowe jedzenie. Mam jedna slabosc - slodycze,ale tez nie moge powiedziec, zebym sie nimi objadala. Po prostu nie moge schudnac ;( a co za tym idzie absolutnie nie wchodze w 99% mojej garderoby. Jedyny skuteczny, jak do tej pory, sposob na utrate wagi zastosowalam rok temu, przechodzac na Dukana, spektakularna utrata 8 kg, co oznaczalo zjadz ponizej 60kg i wreszcie moglam dopiac swoje spodnie i nawet w nich usiasc. Teraz jest to absolutnie niemozliwe ze wzgledu na brzuch i uda  pelna desperacja, mysle nawet o zabiegach inwazyjnych, bo nie mam ani ochoty wiecej sie uzerac z moja waga, ani ciagle marwic, co jutro zaloze i czy na pewno w to wchodze  Tabletki z sibu to w zasadzie moje ostatnie podejscie i mam nadzieje, ze zadziala, a przy okazji moze dodatkowo uda mi sie zmienic jeszcze bardziej nawyki zywieniowe, pod warunkiem, ze w tym okresie mniejszego łaknienia bede jesc naprawde zdrowe produkty. Anyway, ja wiem, ze moj bmi jest idealny i ja naprawde nie daze do wygladu wieszaka, ale te 5-6 kg strasznie mi przeszkadza, bo nigdy ich nie mialam, a tu nagle 2 lata temu sie przypaletaly i nie chca zniknac  Marika, bede wdzieczna za rade, bo jesli nie slim..., to co?  Mam 171 i 66kg, z czego przy bardzo szczuplych nogach mam nieproporcjonalny brzuch, boczki i ramiona, nie wspominajac o cellu, ktorego tez nigdy wczesniej nie mialam. Przez to jestem kompletnie niewymiarowa, bo jak juz cos w udach jest ok, to zwykle w pasi nawet nie moge zapiac suwaka, a jak pas jest dobry to ubranie wisi, zamkniete kolo i szkoda pieniedzy na zakup jakichkolwiek ubran. Gdyby te kilogramy byly jakos bardziej rownomiernie rozlozone, pewnie nawet bym sie nimi tak bardzo nie przejmowala, ale niestety nie sa  z gory wielkie dzieki za rady  milego dnia | 
|     | 
|  2012-05-29, 11:43 | #1045 | |
| BAN stały | 

[QUOTE=basadyba;34381321] Cytat: 
 Witaj , u Ciebie problem nie jest większych kg które musisz zrzucić, Tobie na poprawe figury tylko i wyłącznie ćwiczenie , sport, ruch , wszystko ułożone pod kątem Twojej figury i tu tabl. Ci nic nie dadzą , one nie zadziałają " TYLKO TAM GDZIE MASZ TROSZKE WIECEJ NIŻ W NOGACH) . WSZYSTKIE KOBIETY SA NIEWYMIAROWE, JEDNE MNIEJ INNE BARDZIEJ a co zrobisz , Twoja sprawa, każdy ma prawo wyboru , chcesz, bierz , nikt nie zabroni takiego wboru!!   | |
|     | 
|  2012-05-29, 12:42 | #1046 | 
				 | 

moim zdaniem to jest głupota brać tak mocną chemię przy 5 kg nadwagi :/ to jest lek dla otyłych, a nie dla dziewczyn, którym przeszkadzają boczki. Oczywiście, tak jak mówi Marika, nikt Ci tego nie zabroni, możesz brać, ale nic Ci to nie da. Dziewczyno masz BMI w normie, a chcesz się truć niewiadomo czym. Sibu było przepisywane dla osób z otyłością zagrażającą zdrowiu, a nie dla panienek, którym boczki wystawały.... | 
|     | 
|  2012-05-29, 12:47 | #1047 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-05-29, 13:18 | #1048 | 
				 | 

Ja dziś po 4 dniach na tabletkach robię sobie dzień bez tabletki, wczoraj nie mogłam się skupić i nic mi nie wchodziło do głowy   miałam lekka temperaturę i ból głowy przez cały dzień. Dzis sie zważyłam i mam 3,5kg mniej :/ jestem w szoku (ale to sama woda). Zaznaczam, ze jem i wcale nie tak mało ok 1000-1500 przez te 4 dni. | 
|     | 
|  2012-05-29, 13:25 | #1049 | 
				 | 

ja też tak mam, że się skupić nie mogę, strasznie bolą mnie oczy i w ogóle zauważyłam, ze troszkę gorzej widzę, a czytałam, że sibu może pogarszać widzenie. Paczuszka doszła i od jutra lecę na Sibu   | 
|     | 
|  2012-05-29, 13:57 | #1050 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Witajcie, właśnie rozpoczęłam już nie wiem, którą walkę z kilogramami. Obecnie BMI chyba 38  Wstyd się przyznać, ale mam 165 i 102 kg. No cóż trudno - 2 ciąże - choć i przed tem nie byłam modelką  Mianowicie zakupiłam Sibusl.. (kiedyś brałam Adi...) i muszę przyznać, że spodziewałam się lepszego działania. Oczywiście 3x w tygodniu ćwiczę i stosuję dietę. Dziś 6 tabletka a na koncie tylko - 0,8kg. Efekty na wadze to jedno, ale apetyt jest, może tylko na słodycze mniejszy. I żadnych efektów ubocznych - może powinnam się cieszyć, ale gdyby były to bym wiedziała, że tabletki działają. Tabletki są chyba ok - źródło chyba spoko. Może na mnie nie działają, może warto po tym opakowaniu kupić inny specyfik. Co o tym myślicie? A może efekty będa później. Będę wdzięczna za wsparcie i jakieś wskazówki. Pozdrawiam Edytowane przez Nemezis0810 Czas edycji: 2012-05-29 o 14:01 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.