|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
NightButterflyVIP wooow ale się ekstra czyta takie relacje
Gosza_m hehe, szkoda że sie nie znałyśmy rok temu...wtedy kompletnie nie podobały mi się tego typu suknie, rybki to był max jesli chodzi o suknie rozszerzane tenebrosa - polecam się na przyszłość, w gruponie jest napisane ze musisz się umówić w terminie 2 tygodni, prawda? licze więc na jakąś relację w tym terminie Z tych zdjęć na stronie wygląda to całkiem, całkiem, ciekawe jaki jest koszt uszycia sukni. A spotkanie ze stylistką...mioooodzio
|
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Cytat:
ale owocny urlop
|
|
#1023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak to rozumiem Teraz nie miałabym czasu i raczej umówię się na wrzesień dopiero. A suknie szyte u nich to koszt 2-4 tys., chociaż z tego co wyczytałam, to za zdobienia płaci się dodatkowo. W każdym razie jak tylko dostanę groupon to zadzwonię tam i się wszystkiego dowiem jak to u nich wygląda. I zastanowię się czy zostawić czy oddać kupon, hehe ![]() Właśnie jeden groupon oddałam, bo kupiłam kilka dni temu kupon na makijaż i chciałam wykorzystać na wesele w sierpniu, ale już nie można się było na ten termin zapisać, co chciałam I w ogóle te babki z make-up salonu jakieś niekumate były, najpierw mi powiedziały, że kupon tylko do połowy lipca można wykorzystać, jak ja miałam napisane na nim, że do 13.08. I dopiero wtedy przyznały mi rację.Zastanawiam się czy to nie jest tak, że poprzez groupony promują się albo firmy dopiero co rozpoczynające działalność albo firmy podrzędne, którym brakuje klientów... Same wiecie jak było z garniturami. Zobaczymy, okazja była to szkoda było nie wziąć, a teraz mam 10 dni, żeby zastanowić się czy mi się ten kuponik w ogóle przyda Bo ta biżuteria też jakaś nieteges, wcale nie ma wzorów ślubnych, a studio w którym jest zniżka na makijaż razem z tym kuponem na suknię nie ma nawet swojej strony, tzn. ma, ale jest ale nieaktywna ;/
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie wygląda i jest taki milusi tak mysliscie ile kosztowalby taki w PL? (taki wymiar jak napisalam) chce sprawdzic czy duzo przeplacilam:P
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
ooooo mamo
to do mnie też przyjdzie?? oby nie ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
mi też się takie podobają ale niestety nie orientuje się w cenie
|
|
#1027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na to wygląda ze wcale nie przeplacilam:P zapłacilam 179 koron, czyli ok. 90zł tym bardziej sie ciesze ale akurat te dywaniki byl w promocji na allegro jak teraz sprawdzilam taki wymiar mozna dostac tez za 65 zl, ale to i tak sie ciesze ze dostalam w takiej cenie
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
NightButterflyVIP, gratuluję udanych zaręczyn, załatwionych spraw oraz pięknego miejsca na zaślubiny i wesele!
Paulinka, widzę, że to ja powinnam zacząć szukać dywaników w promocji, skoro nawet w Norway jest taniej ![]()
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka, widzę, że to ja powinnam zacząć szukać dywaników w promocji, skoro nawet w Norway jest taniej ![]() [/QUOTE] wiesz co, tez sie zdziwilam:P ale nie raz naprawde mozna tutaj wylapac super promocje, zwlaszcza jak są wyprzedarze, to ciuchy są tak tanie ze biorę hurtowo bluzki za 10, 20, 30zł
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też pochwalę się moim dzisiejszym zakupem - nie mogłam się opanować - to mój drugi zakup na lato
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
ładne buciki i dywanik też
a ja sprzątam, z odkurzaczem śmigam, wieczorkiem do TŻta. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie spokojnie i nikt nas nie wyciągnie z domu, bo mi się zwyczajnie nie chce...
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do czasu Twojego Slubu bedziesz je kupowac a w dniu Slubu będziesz robila wyliczanke ktorą załozyc bo bedziesz ich miala za duzo
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak napisała tenebrosa, tego rodzaju dywanik w tym rozmiarze to ok. 150zł, więc miałaś naprawdę świetną cenę. W ogóle te ceny tutaj są koszmarne, potrafi być kawałek szmatki i już 100zł...Oj, nie, niech nie pada... U nas na razie piękne słońce i nic nie zapowiada złej pogody, ale podobno niedługo jakoś ma być straszna burza (nie wiem, kiedy dokładnie, TŻ wspominał mi wczoraj). fajne te butki, ale Ty naprawdę kupujesz przez net i nie boisz się, że nie będą pasować? Ja sobie nie wyobrażam zupełnie, dla mnie buty, żeby je kupić, muszą być idealnie wygodne, a mam taką stopę, że rzadko kiedy tak się trafia... O, a oto mój dywanik, bo się Wam jeszcze nim nie chwaliłam, a jesteśmy w temacie Ta jasna plama na środku to słońce padające przez okno, nie dało się zasłonić kolory są mało widoczne, bo zdjęcie robione telefonem, ale generalnie to różne odcienie brązu aż po jasny krem
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-20 o 16:25 |
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
Znikam, bo umówiłam się z koleżanką na ploty. Szkoda siedzieć w domu, a TŻ na treningu Mam nadzieję, że nikogo nie pozarażam
|
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
chatko Twoj tez fajowy i wyglada na baaardzo milusi
ja zmykam po TZ i na trening badmintona
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany, cudo Strasznie, strasznie mi się podoba! Zmieniłabym tylko wiązanie z tyłu ale poza tym jest och ach |
|
|
|
|
#1038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak studiowałam, to zawsze przed egzaminem szłam na cmentarz. Suknia nr 3 jest taka delikatna Cytat:
Do tego sosik grecki z knorra - mieszam z wodą i oliwą z oliwek. ![]() Cytat:
Pięknie ![]() Superek, że tak wszystko się ładnie potoczyło. Cytat:
Ciocie i wujaszkowie dostaną ładne, eleganckie
|
||||
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję i umieszczam Cie w kalendarzyku na stosownym miejscuCytat:
mieliśmy raz taką sytuacje że kupowaliśmy mu garnitur na studniówkę. Ubrał się i w ogóle zdecydował się że go kupi a babka z tekstem "mama będzie z Ciebie dumna" no ona nie wiedziała a TŻ miał łzy w oczach zresztą ja też. Choć minęło już 8 lat wiem że on się z tym nigdy nie pogodzi buu to u mnie też może padać a w ogóle to witajcie właśnie wróciłam do świata żywych i trzeźwych ![]() imprezka się udała tylko... zdeka mnie ścieło i.... wróciłam o 2 a rano wstałam o 8 jeszcze wstawiona i tak pojechałam na zajęcia... no ale wyjścia nie miałam. Wytrzeźwiałam w połowie zajęć. Wróciłam do domku zjadłam obiad i poszłam odsypiać. A potem was nadrabiałam
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś chcą się zareklamować. Jednym to wychodzi, innym nie.Ja za to muszę powiedzieć, że weekend, który spędziliśmy sobie w Trójmieście był super właśnie dzięki grouponowi. Nocowaliśmy w Gdańsku Oliwie. Tu mieliśmy noclegi z pysznymi bogatymi śniadankami. Standard super. http://starakarczma.com.pl/ ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- U mnie duchota masakryczna. Od rana się chmury wożą i pewnie też się jakaś burza urodzi na wieczór. |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z szarfami to później sklep otworzysz, bo myślę, że do czasu ślubu, to Ty jeszcze cosik zakupisz
|
|
|
|
|
#1043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie właśnie zaczął padać grad
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Allegro to mój drugi dom. Jak mam coś kupić to tam właśnie zaczynam poszukiwania. Później przerzucam się na sklepy online.
Tradycyjnie to kupuję tylko jedzonko Bardzo rzadko się zdarza, że jestem w jakimś ciuchowym sklepie. Nie lubię łazić. Nie lubię, jak za mną łażą namolne ekspedientki, które twierdzą, że we wszystkim nam ładnie. Nie mam na to czasu.Zakupy internetowe - Lubię to!
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
hell yeah!!!
![]() dobra spadam się wyszykowac na randkę, miłego wieczorka |
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym ja u w i e l b i a m chodzić po sklepach, galeriach itp, szczególnie wtedy jak mam kasę ![]() ale nena butki cudne , cena też rewelacyjna udanej rande-vous
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie z kolezankami z grupy byłam na tej imprezie. udanej randki
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cały dzień słonecznie i duszno,a teraz taka ciemnica,że strach za okno patrzeć
![]() A późnym wieczorem jade do tż na noc, mam nadzieję że nie będzie burzy :P Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Z tych zdjęć na stronie wygląda to całkiem, całkiem, ciekawe jaki jest koszt uszycia sukni. A spotkanie ze stylistką...mioooodzio

podszedł do mnie z drugim bukietem
Jeszcze w tym samym dniu umówiliśmy się z TŻ na poniedziałkowe tourne po dworkach, pałacach i zamkach
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
Ja tak to rozumiem
I w ogóle te babki z make-up salonu jakieś niekumate były, najpierw mi powiedziały, że kupon tylko do połowy lipca można wykorzystać, jak ja miałam napisane na nim, że do 13.08. I dopiero wtedy przyznały mi rację.