Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 08:38   #1021
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:43   #1022
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
...hejka jestem wciągnęło mnie Tour de Pologne

Marta fajnie, że już jesteście oczywiście urlop pełen przygód, są już foty w K. ze spotkania? Kliwia pisała, że po ocenzurowaniu będą

Śliweńka, gdzie byłaś jak Cię nie było?

Ana gratki

Aniczko co kupiłaś mężowi, mój też za niedługo ma ur i nie mam pomysłu na prezent

dziewczyny pisałam Wam, że idę dziś do fryzjera...kupon zlicytowany na gruponie, ale były jaja
uciekłam stamtąd gdzie pieprz rośnie!!!!
wchodzę już samo miejsce odpycha, jakaś suterena dosłownie, panele na ścianach białe kiedyś były, ale z papierochów i niemycia nie wiem jaki kolor przybrały, dwie babki siedzą w fotelach i rozprawiają
mowie ze ja bylam umowiona, podeszlam do kasy a tam gostek ja wiem moze 17 lat mial maks, posprawdzal kody kuponu jak juz go znalazl po 10 min, siadam i miala sie mna zajac PRAKTYKANTKA!!!! jak zobaczylam co dziewczyna ma na glowie to
pyta mi sie jakie maja byc pasemka, mowie ze blond odcien platyny, cienkie i rowne, a ta ok i sie pyta jak ostatnio mialam pasemka robione spojrzalam na nia i i ja pytam czy ona jest fryzjerka i nagle sie odzywa chlopak zza lady i mowi ze maja kadre praktykantow na bardzo wysokim poziomie, wiec wstalam poodczepialam spikniki ktorych mialam na glowie 1500 100 900 i powiedzialam ze dziekuje, bo nikt sie na moich wlosach uczyl nie bedzie, zenula mam traume
na czwartek ide w spr miejsce

dziewczynki kupiłam męzowi skórzany pasek do garnituru czarny bo maz ma juz ten stary podniszczony i bardzo mu sie podobał

co do wizyty to nie zazdroszcze:/ ja tez musze cos z włosami zrobic przed wyjzdem a wlasciwie to juz by sie na niedziele przydało:/
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane Ale sie steskniłam .... i ile miałam nadrabiania

Przede wszystkim przepraszam że nie zameldowałam że wyjeżdżam nad morze, ale przed samym wyjazdem po burzy padł mi internet i nie miałam kontaktu ze światem.
Urlop sie udał choc nie byl taki jak sobie wymarzyłam. Na dwa dni przed wyjazdem w trakcie kontroli u gina okazalo się że szyjka jest miękka i się skraca. pani doktor powiedziała że owszem mogę jechac ale musze duzo odpoczywac, w zwiazku z tym głównie leżałam i niewiele z tego urlopu miałam. Właściwie to tylko czekałam by byc już w domu.
Wczoraj miałam kontrolę, sytuacja w zasadzie bez zmian, ale ginka stwierdziła że będzie szczęśliwa jeśli wytrzymam do nastepnej wizyty, tzn. za 3 tygodnie (a ja jestem dopiero w 31 tc ). Muszę więc dużo odpoczywac. Wczoraj ze strachu zaczęliśmy kupowac te wszystkie rzeczy ktore potrzebne będa do szpitala, bo tak naprawdę to niewiele mieliśmy jak dotąd.
Bardzo żaluje że nie byłam na spotkaniu, ale obiecuje że na następnym bedę na pewno. I dziękuję za pamięc Ani i Marcie
Kochana na razie kończę bo muszę jeszcze trochę pobuszowac na Allegro w poszukiwaniu paru rzeczy.
Kurcze ... ale ja się za Wami stęsknilam
ulalala to nieciekawie trzymaj sie i odpoczywaj co bys nam tu przedwczesnie sie nie rozpakowała

Neska pij duzo wody z cytrynką i zdrowiej

Żabciu jak mowie do natki > tuli tuli> i sciskam mocno a ona piszczy z radosci ciebie tez tuli tuli na pewno bedzie dobrze

a u mnie dzis pierwsza nocka bez stresu strandardowo wstawanie o 2 5 i 7 a nie co godzine z wrzaskiem noooooo i moje dziecie spało dzis 1,5 godziny na brzuchu i sie nei darła

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:50   #1023
aniaaa84
Zadomowienie

cześć u mnie też świeci słońce, jest bezchmurnie i niech już tak zostanie do końca listopada

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie nawet .. jeszcze lekarka wie ze zaniedlugo zaczynamy starania i mowi " ooo bo Ty chcesz zajsc w ciaze yyy ..." i wsumie nic konkretnego sie nie dowiedzialam Jest tak jak piszesz najwazniejsze jest leczenie zobacze co powie specjalista ...

Wiem ze to pier.dola co napisalam .. bo przysiegalismy sobie ze bedziemy sie wspierac w zdrowiu i chorobie .. ale od razu mnie takie mysli naszly ..

No jestes ostatnia
Zabciu będzie dobrze trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Połamana przez bóle związane z @ melduję się

Cytat:

Przede wszystkim przepraszam że nie zameldowałam że wyjeżdżam nad morze, ale przed samym wyjazdem po burzy padł mi internet i nie miałam kontaktu ze światem.
Urlop sie udał choc nie byl taki jak sobie wymarzyłam. Na dwa dni przed wyjazdem w trakcie kontroli u gina okazalo się że szyjka jest miękka i się skraca. pani doktor powiedziała że owszem mogę jechac ale musze duzo odpoczywac, w zwiazku z tym głównie leżałam i niewiele z tego urlopu miałam. Właściwie to tylko czekałam by byc już w domu.
Wczoraj miałam kontrolę, sytuacja w zasadzie bez zmian, ale ginka stwierdziła że będzie szczęśliwa jeśli wytrzymam do nastepnej wizyty, tzn. za 3 tygodnie (a ja jestem dopiero w 31 tc ). Muszę więc dużo odpoczywac. Wczoraj ze strachu zaczęliśmy kupowac te wszystkie rzeczy ktore potrzebne będa do szpitala, bo tak naprawdę to niewiele mieliśmy jak dotąd.
Bardzo żaluje że nie byłam na spotkaniu, ale obiecuje że na następnym bedę na pewno. I dziękuję za pamięc Ani i Marcie
Kochana na razie kończę bo muszę jeszcze trochę pobuszowac na Allegro w poszukiwaniu paru rzeczy.
Cześć Klionku
fajnie, że już jesteś co do spotkania to jeszcze nie jedno przed nami, także wszystko jest do nadrobienia
leż i nic nie rób ewentualnie poklikaj z nami tak żeby dzidziuś zaczekał do odpowiedniego momentu z przyjściem na świat

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
aniaaa84 boż co za fryzjerzy, kara sprawdzonych praktykantów
(...)
Nigdy więcej nie kupię nic na gruponie w ciemno, chyba że będzie to dotyczyło sprawdzonego miejsca

ponieważ @ u mnie w pełni mam fazę na sprzątanie: zabieram się za okna, muszę pościel wstawić, uprać Tż-towi koszulę na sobotnie wesele i moją sukienkę, ale jeszcze kawa na szybko coś na ząb i do dzieła
Stary 2011-08-03, 08:54   #1024
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-03, 08:57   #1025
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

No to widze ze Twojemu mezowi super idzie

Jesli o mnie chodzi to powiedziala ze mam podwyzszone wyniki jesli o reumatyzm chodzi i ze na starosc moge miec bardzo duze problemy .. tylko ze jak narazie nie mam zadnych objawow wiec lekarka stwierdzila ze ... leczy sie objawy a nie cyferki na wynikach wiec .. narazie nic nie robimy z tym

No mi sie juz drugi raz to zdarzylo z tymi kluczami a wczoraj pojechalismy ze szwagierka na zakupy zaliczylismy 3 sklepy na koniec poszlysmy do spozywczego kupic rzeczy na grilla i padal strasznie deszcz wiec szybko wyskoczylysmy z auta .. a kluczyki zostalu w srodku wychodzimy ucieszone z kawka a tu ... zonk w torebce kluczy nie ma w kieszeni tez nie .. patrze przez szybe a tu w aucie sobie wisza To u Ciebie szybko sie uwinal z tym ale ladnie sobie zazyczyl u nas wczesniej dzwonilo sie na policje i otwierali ale teraz juz tego nie robia
kochana, skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem,... bo ta lekarka coś nie halo.

A co do kluczy, to u nas wtedy była niedziela i pewnie dlatego sobie tyle krzyknął. Ale widzę, że Twój mąż też świetnie sobie poradził

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gucia kroję kurczaka na drobną kostkę, doprawiam przyprawą do gyrosa i na patelni posmażam, do tego sosik czosnkowy i wsio!
Takie to proste... no to będę próbować

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja wróciłam po kilku dniach nie obecności jutro do pracy
hej! Współczuję powrotu do pracy...

Cytat:
...hejka jestem wciągnęło mnie Tour de Pologne

Marta fajnie, że już jesteście oczywiście urlop pełen przygód, są już foty w K. ze spotkania? Kliwia pisała, że po ocenzurowaniu będą

Śliweńka, gdzie byłaś jak Cię nie było?

Ana gratki

Aniczko co kupiłaś mężowi, mój też za niedługo ma ur i nie mam pomysłu na prezent

dziewczyny pisałam Wam, że idę dziś do fryzjera...kupon zlicytowany na gruponie, ale były jaja
uciekłam stamtąd gdzie pieprz rośnie!!!!
wchodzę już samo miejsce odpycha, jakaś suterena dosłownie, panele na ścianach białe kiedyś były, ale z papierochów i niemycia nie wiem jaki kolor przybrały, dwie babki siedzą w fotelach i rozprawiają
mowie ze ja bylam umowiona, podeszlam do kasy a tam gostek ja wiem moze 17 lat mial maks, posprawdzal kody kuponu jak juz go znalazl po 10 min, siadam i miala sie mna zajac PRAKTYKANTKA!!!! jak zobaczylam co dziewczyna ma na glowie to
pyta mi sie jakie maja byc pasemka, mowie ze blond odcien platyny, cienkie i rowne, a ta ok i sie pyta jak ostatnio mialam pasemka robione spojrzalam na nia i i ja pytam czy ona jest fryzjerka i nagle sie odzywa chlopak zza lady i mowi ze maja kadre praktykantow na bardzo wysokim poziomie, wiec wstalam poodczepialam spikniki ktorych mialam na glowie 1500 100 900 i powiedzialam ze dziekuje, bo nikt sie na moich wlosach uczyl nie bedzie, zenula mam traume
na czwartek ide w spr miejsce
haha! Ale miałaś przygodę! A ile zapłaciłaś za groupona? Oszustwo!
No ale najważniejsze, że uciekłaś i nie dałaś sobie zrobić masakry na głowie!

A co do komentatorów, to też ich uwielbiam!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale dzis w pracy miała długa przerwe po 8 wylaczyli prad i był totalny paraliz pracy... bez kompa ani rusz, no ja w sumie maialbym co robic i bez ale w pokoju mialam ciagle odwiedziny, bo co niektorym osobom zatrzasneły sie pokoje (mamy na czytniki) i nie mogły wejsc do siebie. sielanka trwała prawie do 12
mała awaryjka, a jak cieszy!!!!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A ja jeszcze tydzień i WAAAAAAKAAAAAAAAACJE - już nie mogę się doczekać, jestem zmęczona i wiele pierdół mnie drażni. Trza mi słońca!

Żabcia - oficjalnie daję Ci 29 dni!!!! (bo u mnie już 2 sierpień jest) - to co? Przyjmujesz?
Iwka, gdzie się wybieracie?

Cytat:
Nie strasz mnie nawet .. jeszcze lekarka wie ze zaniedlugo zaczynamy starania i mowi " ooo bo Ty chcesz zajsc w ciaze yyy ..." i wsumie nic konkretnego sie nie dowiedzialam Jest tak jak piszesz najwazniejsze jest leczenie zobacze co powie specjalista ...

Wiem ze to pier.dola co napisalam .. bo przysiegalismy sobie ze bedziemy sie wspierac w zdrowiu i chorobie .. ale od razu mnie takie mysli naszly ..

No jestes ostatnia
skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem

Cytat:
Treść usunięta
u mnie też pięknie! Mam na sobie kwiecistą sukienkę (tę obciętą) i japonki. Ach!!! aż chce się żyć!

Cytat:

Cześć słonko! Kochana, Ty leż teraz dużo. Nie chodź po domu, nie spaceruj, po prostu leż. Na pewno wszytsko będzie dobrze! Trzymam kciuki
No i szkoda, że wakacje nie do końca udane, ale chociaż pooddychałaś innym powietrzem, także plusy są

India, zdrowia, szczęścia i radości!

A my wczoraj byliśmy w obi. Znowu wydaliśmy troszkę kasy
Ale zaczynamy się rozglądać za farbami, bo będziemy w sobotę malować I powiedzcie mi, polecacie farby dulux?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Aniu, współczuję bólów... no i to sprzątanie u Ciebie zamawiam sobie na niedziele, co Ty na to?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:58   #1026
kolanka
Zadomowienie

Kliona - chyba z miesiąc urlopowałaś . Udanych zakupów na allegro.

Gucia - ja mam farby dulux i jestem z nich zadowolona. Orzech laskowy, pole kukurydzy, oliwkowy gaj, cafe late, dojrzały groszek, tropikalna pomarańcza ( bardzo intensywna), pastelowy
żonkil, miodowy ( dla mnie brzydki kolor), lato toskanii- bardzo fajny, rzymski poranek ( jaśniejszy odcień orzecha laskowego).
Ja, moi rodzice i moja siostra mamy te kolory.
Dopisuję po poście martuchy ponizej:
My nie malowaliśmy na ciemne kolory, tylko to bylo po cekolowaniu, wiec nie wiem, jak one się zachowują, gdy podkład jest ciemny. Ale tak w ogóle to wydaje mi się, że ciemne ściany przed malowaniem i tak trzeba raz białą farbą przelecieć.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-08-03 o 09:10
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:59   #1027
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki kupiłam męzowi skórzany pasek do garnituru czarny bo maz ma juz ten stary podniszczony i bardzo mu sie podobał

co do wizyty to nie zazdroszcze:/ ja tez musze cos z włosami zrobic przed wyjzdem a wlasciwie to juz by sie na niedziele przydało:/
(...)
a u mnie dzis pierwsza nocka bez stresu strandardowo wstawanie o 2 5 i 7 a nie co godzine z wrzaskiem noooooo i moje dziecie spało dzis 1,5 godziny na brzuchu i sie nei darła
Aniczko fajny prezent mój pasek ma, nie wiem może kupie mu coś z jajem
ja idę w czwartek po ślubie już bylam w tym salonie i facet obciął mi włosy brzytwą poza tym potrafi doradzić zawsze mówi swoją wizję, grzecznie wysłucha tego co chce klientka, także chyba jestem spokojna nie wiem tylko czy ciachać tak jak zwykle czy podciąć z tyłu na prosto żeby już mogły rosnąć

Cytat:
Treść usunięta
Rosi nie ma problemu trzyma mnie zwykle cały dzień, także jak skończę u siebie to podskoczę po klucze
tak obiad też ugotuję

Guciu za grupon zapłaciłam 79 :/ nie mało, myślałam nad tym żeby wrzucić ogłoszenie gdzieś na lokalną stronkę, że mam do odsprzedania...
w niedzielę Guciu jestem na poprawinach a po marna byłaby ze mnie sprzątaczka

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-08-03 o 09:04
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:00   #1028
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja wiem ja wiem, ale ananassssss mrrrrrrrrrrrrrr

Cytat:
Nigdy więcej nie kupię nic na gruponie w ciemno, chyba że będzie to dotyczyło sprawdzonego miejsca
dlatego ja tam kupuje tylko rzeczy przez neta - np w księgarni internetowej jak mają kupony, albo na biżuterie, ostatecznie sprawdzone knajpki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale zaczynamy się rozglądać za farbami, bo będziemy w sobotę malować I powiedzcie mi, polecacie farby dulux?
BECKERSSSSSSSS zawsze i wszędzie, my się przejechaliśmy na dulxie ale to może wina ścian, ale hmm dziwne bo to co pod duluxem przebijało pod beckersem po 1 pomalowaniu było zakryte, a jeszcze jak kolory są błyszczące a nie matowe.. za✂✂✂ioza (tylko trzeba dokłanie malować ) jestem wielką fanką, my np niebieski wybieraliśmy z tapetą w ręce i mamy identyczny odcień - mieszalnik rządzi...
ale fakt drogie!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-08-03 o 09:01
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:04   #1029
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-03, 09:10   #1030
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Kliona - chyba z miesiąc urlopowałaś . Udanych zakupów na allegro.

Gucia - ja mam farby dulux i jestem z nich zadowolona. Orzech laskowy, pole kukurydzy, oliwkowy gaj, cafe late, dojrzały groszek, tropikalna pomarańcza ( bardzo intensywna), pastelowy
żonkil, miodowy ( dla mnie brzydki kolor), lato toskanii- bardzo fajny, rzymski poranek ( jasniejszy odcień orzecha laskowego).
Ja, moi rodzice i moja siostra mamy te kolory.
Kolanko, dzięki wielkie. Ja teoretycznie wybrałam pastelowy jaśmin do salonu, ale wydaje mi się za zimny ten kolor i w sumie się waham... no i chciałam jedną ścianę jakąś taką pozytywną, w innym kolorze i ta tropikalna pomarańcza mnie zaciekawiła dziękuję Ci bardzo!

Cytat:
BECKERSSSSSSSS zawsze i wszędzie, my się przejechaliśmy na dulxie ale to może wina ścian, ale hmm dziwne bo to co pod duluxem przebijało pod beckersem po 1 pomalowaniu było zakryte, a jeszcze jak kolory są błyszczące a nie matowe.. za✂✂✂ioza (tylko trzeba dokłanie malować ) jestem wielką fanką, my np niebieski wybieraliśmy z tapetą w ręce i mamy identyczny odcień - mieszalnik rządzi...
ale fakt drogie!
są błyszczące??? np srebrna?? o jaaaaa... muszę to oblukać
Na Beckersa też patrzyłam, tylko jakoś koloru nie mogę znaleźć... jeszcze dzisiaj będziemy jeździć oglądać.

Powiem Wam szczerze, że już teraz po 3 dniach, jestem prze szczęśliwa, że kupiliśmy mieszkanie w rynku wtórnym. Dla mnie podjęcie decyzji o farbie już jest mega wyzwaniem... bo nic mi nie pasuje, czegoś nie mogę sobie wyobrazić...a co dopiero jak miałabym wybierać wszystko od paneli, przez płytk itp ustrojstwa... nie nadaję się do tego!

Stary 2011-08-03, 09:12   #1031
celi25
Rozeznanie

no i można powiedzieć że nadrobiłam
Cytat:

z serii ... no i byl sobie taras ...
już myślałam że cały zlikwidowaliście
a lekarka może chciała go przestraszyć, żeby się wziął za siebie - wiesz na jednych działa kij, na innych marchewka

Cytat:
Treść usunięta
ja raz w życiu szłam i to właśnie znad morza

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
witaj i jak wypoczęłaś?
Cytat:
jej! I jak było? opowiadaj!!!!
było super - nie żałuję, że wybór padł na Egipt. Później postaram się zdjęcia wkleić do k.

Cytat:

my w mieszkaniu mamy duluxa i jesteśmy zadowoleni

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 09:16   #1032
kolanka
Zadomowienie

Gucia pastelowy jaśmin z tą pomarańczą chyba nie pasują, dla mnie zbyt agresywna jest ta pomarańcza. Zastanów się nad latem toskanii.
Stary 2011-08-03, 09:17   #1033
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-03, 09:25   #1034
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia pastelowy jaśmin z tą pomarańczą chyba nie pasują, dla mnie zbyt agresywna jest ta pomarańcza. Zastanów się nad latem toskanii.
no właśnie nie widziałam tej pomarańczy,... ale do tego jaśminu będzie ciężko coś wybrać bo to taki zimny kolor. myślę, że będę musiała go zmienić. dzisiaj sobie oblukam to lato toskanii

Cytat:
Treść usunięta
chyba dzisiaj....

Stary 2011-08-03, 09:41   #1035
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Ktosiu na pocieszenie były rożki z Mc Donaldsa
(...)
Szkoda tylko że tyle kasy poszło się gibać Swoją drogą niezłe ceny jak za taką jakość...

Cytat:
(...)
No dokladnie skoro na wynikach cos wychodzi .. to jednak cos sie dzieje z moim organizmem .. mowilam ze ta lekarka nie jest zbyt dobra .. jutro zadzwonie do specjalisty dzieki kochana

(...)
Będzie dobrze! Trzymam kciuki!

Cytat:

Dobrze znów Cię widzieć Szyjką się nie martw, ja tez miałam ten problem, przez 3 tyg leżałam z nogami do góry (tzn miałam łóżko podniesione w nogach) i potem następne 3 już na płasko. I wytrzymałam do 40 tyg. Będzie ok! Tylko się oszczędzaj, leż jak najwięcej

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
(...)
cieszę sie, że wszystko wróciło do normy

Cytat:
(...)
Ale zaczynamy się rozglądać za farbami, bo będziemy w sobotę malować I powiedzcie mi, polecacie farby dulux?(...)
My kupowaliśmy dekoral i śnieżkę, bo o duluxie słyszeliśmy złe opinie. A z dekorala i śnieżki jesteśmy zadowoleni.

Dzisiaj w nocy doznaliśmy szoku, mała nakarmiona, mąż ją odłożył do łóżeczka a ta jak w którymś momencie zaczęła rechotać Pierwszy raz zaśmiała się w głos Chyba nie do końca świadomie, chociaż dzisiaj od rana kombinuje jak to powtórzyć

U mnie też dzisiaj piękna pogoda. Córcia śpi, ale jak wstanie to lecimy na spacer
Stary 2011-08-03, 09:42   #1036
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)
dlatego ja tam kupuje tylko rzeczy przez neta - np w księgarni internetowej jak mają kupony, albo na biżuterie, ostatecznie sprawdzone knajpki
(...)
Dlatego mam nauczkę fajnie byłoby odzyskać kasę, ale jak się nie da to trudno

Cytat:
Treść usunięta
Rosi wyjęłaś mi to pytanie z ust ja kojarzę tylko tyle, że 2 rocznicę mieli spędzać jeszcze nad morzem

dobra lecę bo mi dnia braknie
Stary 2011-08-03, 09:51   #1037
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu za grupon zapłaciłam 79 :/ nie mało, myślałam nad tym żeby wrzucić ogłoszenie gdzieś na lokalną stronkę, że mam do odsprzedania...
w niedzielę Guciu jestem na poprawinach a po marna byłaby ze mnie sprzątaczka
oj, to nie mało. Szkoda, że pieniądze przepadły, no ale trudno.
No to faktycznie nie będę Cię ściągać na niedziele Baw się dobrze na weselu!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
My kupowaliśmy dekoral i śnieżkę, bo o duluxie słyszeliśmy złe opinie. A z dekorala i śnieżki jesteśmy zadowoleni.

Dzisiaj w nocy doznaliśmy szoku, mała nakarmiona, mąż ją odłożył do łóżeczka a ta jak w którymś momencie zaczęła rechotać Pierwszy raz zaśmiała się w głos Chyba nie do końca świadomie, chociaż dzisiaj od rana kombinuje jak to powtórzyć

U mnie też dzisiaj piękna pogoda. Córcia śpi, ale jak wstanie to lecimy na spacer
Dekoral właśnie ponoć jest dobry, ale tam za to koloru nie znalazłam... no nic, dzisiaj zabawa od nowa. Zresztą mama dzisiaj ma też być w jakiś sklepach i ma się rozejrzeć. Może jej coś wpadnie w oko! W końcu ma większe doświadczenie niż ja

A Marcelinka dzisiaj widzę szał! haha! ciekawe czy uda się jej dzisiaj zaśmiać

A Madzia miała jechać na tydzień. We wtorek wyjeżdżali no to chyba dzisiaj wraca

Stary 2011-08-03, 09:56   #1038
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dopisuję po poście martuchy ponizej:
My nie malowaliśmy na ciemne kolory, tylko to bylo po cekolowaniu, wiec nie wiem, jak one się zachowują, gdy podkład jest ciemny. Ale tak w ogóle to wydaje mi się, że ciemne ściany przed malowaniem i tak trzeba raz białą farbą przelecieć.
my poprzedni mięliśmy jasny zielony taki mocnnnno wyblaknięty miętowy - i połowa ścian się pokryła po duluxie po 2 malowaniach a na połowie były brzydkie plamy - a beckers pokrył je od razy więc nie wiem czemu może coś tam było nie tak no ale mimo wszystko beckers sobie z tym poradził

Cytat:
są błyszczące??? np srebrna?? o jaaaaa... muszę to oblukać
Na Beckersa też patrzyłam, tylko jakoś koloru nie mogę znaleźć... jeszcze dzisiaj będziemy jeździć oglądać.
bo jak bierzesz z mieszalnika to masz do wyboru albo mat albo błusk i błysk odbija słońce i światło i się mieni hmm i jest taki efekt jakby troche stalowy jak tafla wody - tzn tak jak woda fajnie połyskuje tak ta farba, syoer to wygląda, w poznaniu spaliśmy w mieszkaniu brata przyjaciółki i mięli wszytko beckeresm połyskującym i dla mnie czad - fioletowo szara kuchnia, szary przedpokój i salon zielony mały pokój i czerwona krwista sypialnia i super się światło odbijało - jak pojedziesz do sklepu to niech ci pan pokaże a nóż widelec wam sie spodoba
ale mówię że są droższe

Cytat:
Dlatego mam nauczkę fajnie byłoby odzyskać kasę, ale jak się nie da to trudno
ale bynajmniej już teraz wiesz
Stary 2011-08-03, 09:57   #1039
klion78
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
lekarka z jednej strony mnie nastraszyła tym wcześniejszym porodem, a z drugiej nie kazala leżec tylko polegiwac, mogę normalnie chodzic, ale nie za dużo. I teraz Ktosiu jak czytam że ty musiałaś tak leżec to się zastanawiam czy aby na pewno powinnam chodzic.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 09:59   #1040
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Dekoral właśnie ponoć jest dobry, ale tam za to koloru nie znalazłam... no nic, dzisiaj zabawa od nowa. Zresztą mama dzisiaj ma też być w jakiś sklepach i ma się rozejrzeć. Może jej coś wpadnie w oko! W końcu ma większe doświadczenie niż ja

A Marcelinka dzisiaj widzę szał! haha! ciekawe czy uda się jej dzisiaj zaśmiać

A Madzia miała jechać na tydzień. We wtorek wyjeżdżali no to chyba dzisiaj wraca
W leroy i castoramie chyba mają komputerowe mieszanie kolorów, to też jest jakaś opcja
A co do Marcelinki, to też jestem ciekawa co jej z tego wyjdzie
Stary 2011-08-03, 10:09   #1041
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
my poprzedni mięliśmy jasny zielony taki mocnnnno wyblaknięty miętowy - i połowa ścian się pokryła po duluxie po 2 malowaniach a na połowie były brzydkie plamy - a beckers pokrył je od razy więc nie wiem czemu może coś tam było nie tak no ale mimo wszystko beckers sobie z tym poradził

bo jak bierzesz z mieszalnika to masz do wyboru albo mat albo błusk i błysk odbija słońce i światło i się mieni hmm i jest taki efekt jakby troche stalowy jak tafla wody - tzn tak jak woda fajnie połyskuje tak ta farba, syoer to wygląda, w poznaniu spaliśmy w mieszkaniu brata przyjaciółki i mięli wszytko beckeresm połyskującym i dla mnie czad - fioletowo szara kuchnia, szary przedpokój i salon zielony mały pokój i czerwona krwista sypialnia i super się światło odbijało - jak pojedziesz do sklepu to niech ci pan pokaże a nóż widelec wam sie spodoba
ale mówię że są droższe

hmmm, brzmi fajnie... chociaż na tę właśnie jedną ścianę... mógłby być kolor taki miedziany troszkę błyszczący... hmm,... zaczynam to widzieć Do tego brązowy narożnik i ciemne meble..,. a reszta ścian jasna (tylko ciepła) mrrr... Muszę to dzisiaj oblukać! Koniecznie!
A że droższe to akurat nie problem... no przynajmniej nie duży problem... DZIĘKIIIII!

no tylko ta jedna tapeta tam jest... ale może to akurat nie będzie przeszkadzać.... przepraszam... głośno myślę

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
lekarka z jednej strony mnie nastraszyła tym wcześniejszym porodem, a z drugiej nie kazala leżec tylko polegiwac, mogę normalnie chodzic, ale nie za dużo. I teraz Ktosiu jak czytam że ty musiałaś tak leżec to się zastanawiam czy aby na pewno powinnam chodzic.
Kochana, może faktycznie leż. Myślę, że chodzenie może tylko zaszkodzić. Może warto posłuchać Ktosi, w końcu ona przechodziła to samo...

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:15
Stary 2011-08-03, 10:15   #1042
*Agatek*
Zakorzenienie

India wszystkiego co najlepsze!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:15   #1043
mona_ja
Wtajemniczenie

Celi opowiadaj jak było, czekamy na relację!

Gucia ja duluxa nie polecam, farba niby zmywalna a d*pa bo jak zmyjesz to zostaje ciemniejsza plama, w łazience mamy Fluggera i jest super, ale drogi.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:21   #1044
kolanka
Zadomowienie

Cytat:

ale mówię że są droższe

Martucha - czyli na podkładzie z duluxa beckers dobrze kryje . To też pewnie ma znaczenie jaka jest stara farba na ścianie. Ale jeśli ten Beckers, to jakaś droga firma, to pewnie i od razu by sobie poradził.
Ja miałam taki przypadek w łazience, że stara farba była wapienna i jak pomalowałam duluxem, to ta star zaczęła odchodzić i tworzyły się takie rozdarte rany. Musieliśmy całą starą farbę szpachelką zedrzeć - to był koszmar..

India
- wszystkiego naj... naj... najlepszego!

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:24
Stary 2011-08-03, 10:30   #1045
martucha84
Zakorzenienie

INDIAAAA sto lat miłości i zdrówka!!! spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj

Cytat:
Martucha - czyli na podkładzie z duluxa beckers dobrze kryje . To też pewnie ma znaczenie jaka jest stara farba na ścianie. Ale jeśli ten Beckers, to jakaś droga firma, to pewnie i od razu by sobie poradził.
Ja miałam taki przypadek w łazience, że stara farba była wapienna i jak pomalowałam duluxem, to ta star zaczęła odchodzić i tworzyły się takie rozdarte rany. Musieliśmy całą starą farbę szpachelką zedrzeć - to był koszmar..
no włąśnie też tak myślałam że kryje bo podkłąd z duluxa ale nie - bo malowaliśmy 3 ściany czwarta była tapetowana i przed położeniem tapety tż przemalował ją dla sprawdzenia beckersem ale juz byle jak - tylko żeby na przyszłość wiedzieć czy pokryje czy trzeba pokład i pokryło ale wszytko na bank zależy od poprzedniej farby potem żałowałam że nie darliśmy do żywego no ale... mądry polak...

dzwonili do mnie z przedszkola w przyszły piątek idę na podpisane umowy - teraz musze załatwić zaświadczenie o niekaralności, świadectwo pracy (ale to chyba doniose później bo mi nie wystawi jak jeszcze "pracuje") dyplomy z kursów (ciekawe czy mi stara dyr odda.. rzekomo nie bo ona za to płaciła.. będę musiała poszukać czegoś w necie czy musi mi oddać czy jest na to paragraf ale skoro są imienne na mnie to chyba wypadało mi żeby mi oddała..) no i kilka rzeczy min. z uczelni dyplom akt nadania awansu...
ale hmm wpadam w wir.. już mi fajnie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:33
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:33   #1046
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-03, 10:34   #1047
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
nie pomogę totalnie się na tym nie znam..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 10:49   #1048
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
INDIAAAA sto lat miłości i zdrówka!!! spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj

no włąśnie też tak myślałam że kryje bo podkłąd z duluxa ale nie - bo malowaliśmy 3 ściany czwarta była tapetowana i przed położeniem tapety tż przemalował ją dla sprawdzenia beckersem ale juz byle jak - tylko żeby na przyszłość wiedzieć czy pokryje czy trzeba pokład i pokryło ale wszytko na bank zależy od poprzedniej farby potem żałowałam że nie darliśmy do żywego no ale... mądry polak...

dzwonili do mnie z przedszkola w przyszły piątek idę na podpisane umowy - teraz musze załatwić zaświadczenie o niekaralności, świadectwo pracy (ale to chyba doniose później bo mi nie wystawi jak jeszcze "pracuje") dyplomy z kursów (ciekawe czy mi stara dyr odda.. rzekomo nie bo ona za to płaciła.. będę musiała poszukać czegoś w necie czy musi mi oddać czy jest na to paragraf ale skoro są imienne na mnie to chyba wypadało mi żeby mi oddała..) no i kilka rzeczy min. z uczelni dyplom akt nadania awansu...
Aaaa super! Wszystko rusza do przodu!
Dyrektorka teraz Ci nie wystawi świadectwa, na pewno po zakończeniu pracy. Ale zawsze możesz dać swoje wypowiedzenie potwierdzone przez nią
A co do dyplomów, to jak nie bezie chciała dać to niech Ci zrobi kopie za zgodność z oryginałem (ale w sumie powinna Ci je dać.)

Cytat:
Treść usunięta
Symfonia. http://www.sage.com.pl/

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:51
Stary 2011-08-03, 10:54   #1049
baja_86
Zakorzenienie

India wszystkiego naj naj naj

Cytat:

z tymi dyplomami to moja obecna dyrka też nam je zabiera, zaraz po szkoleniu i nie dostałyśmy ich do ręki wcale, a poprzednia dawała je i już- nie potrzebowała kolejnych papierów do przechowywania.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:57   #1050
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości