![]() |
#1021 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki kupiłam męzowi skórzany pasek do garnituru czarny bo maz ma juz ten stary podniszczony i bardzo mu sie podobał ![]() co do wizyty to nie zazdroszcze:/ ja tez musze cos z włosami zrobic przed wyjzdem a wlasciwie to juz by sie na niedziele przydało:/ Cytat:
Neska pij duzo wody z cytrynką i zdrowiej ![]() Żabciu jak mowie do natki > tuli tuli> i sciskam mocno a ona piszczy z radosci ciebie tez tuli tuli na pewno bedzie dobrze a u mnie dzis pierwsza nocka bez stresu strandardowo wstawanie o 2 5 i 7 a nie co godzine z wrzaskiem noooooo i moje dziecie spało dzis 1,5 godziny na brzuchu i sie nei darła
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |||
Zadomowienie
|
cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Połamana przez bóle związane z @ melduję się ![]() Cytat:
![]() fajnie, że już jesteś ![]() ![]() leż i nic nie rób ewentualnie poklikaj z nami ![]() ![]() Cytat:
![]() ponieważ @ u mnie w pełni mam fazę na sprzątanie: zabieram się za okna, muszę pościel wstawić, uprać Tż-towi koszulę na sobotnie wesele i moją sukienkę, ale jeszcze kawa na szybko coś na ząb i do dzieła
![]() |
#1024 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kluczy, to u nas wtedy była niedziela i pewnie dlatego sobie tyle krzyknął. Ale widzę, że Twój mąż też świetnie sobie poradził ![]() Cytat:
![]() hej! Współczuję powrotu do pracy... Cytat:
No ale najważniejsze, że uciekłaś i nie dałaś sobie zrobić masakry na głowie! ![]() A co do komentatorów, to też ich uwielbiam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie też pięknie! Mam na sobie kwiecistą sukienkę (tę obciętą) i japonki. Ach!!! aż chce się żyć! ![]() ![]() Cytat:
![]() No i szkoda, że wakacje nie do końca udane, ale chociaż pooddychałaś innym powietrzem, także plusy są ![]() India, zdrowia, szczęścia i radości! ![]() ![]() A my wczoraj byliśmy w obi. Znowu wydaliśmy troszkę kasy ![]() Ale zaczynamy się rozglądać za farbami, bo będziemy w sobotę malować ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aniu, współczuję bólów... no i to sprzątanie u Ciebie zamawiam sobie na niedziele, co Ty na to? ![]()
![]() |
#1026 |
Zadomowienie
|
Kliona - chyba z miesiąc urlopowałaś
![]() Gucia - ja mam farby dulux i jestem z nich zadowolona. Orzech laskowy, pole kukurydzy, oliwkowy gaj, cafe late, dojrzały groszek, tropikalna pomarańcza ( bardzo intensywna), pastelowy żonkil, miodowy ( dla mnie brzydki kolor), lato toskanii- bardzo fajny, rzymski poranek ( jaśniejszy odcień orzecha laskowego). Ja, moi rodzice i moja siostra mamy te kolory. Dopisuję po poście martuchy ponizej: My nie malowaliśmy na ciemne kolory, tylko to bylo po cekolowaniu, wiec nie wiem, jak one się zachowują, gdy podkład jest ciemny. Ale tak w ogóle to wydaje mi się, że ciemne ściany przed malowaniem i tak trzeba raz białą farbą przelecieć. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-03 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja idę w czwartek po ślubie już bylam w tym salonie i facet obciął mi włosy brzytwą ![]() ![]() ![]() Rosi nie ma problemu ![]() ![]() tak obiad też ugotuję ![]() Guciu za grupon zapłaciłam 79 :/ nie mało, myślałam nad tym żeby wrzucić ogłoszenie gdzieś na lokalną stronkę, że mam do odsprzedania... w niedzielę Guciu jestem na poprawinach ![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-08-03 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||
Zakorzenienie
|
ja wiem ja wiem, ale ananassssss mrrrrrrrrrrrrrr
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale fakt drogie!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-03 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na Beckersa też patrzyłam, tylko jakoś koloru nie mogę znaleźć... jeszcze dzisiaj będziemy jeździć oglądać. Powiem Wam szczerze, że już teraz po 3 dniach, jestem prze szczęśliwa, że kupiliśmy mieszkanie w rynku wtórnym. Dla mnie podjęcie decyzji o farbie już jest mega wyzwaniem... bo nic mi nie pasuje, czegoś nie mogę sobie wyobrazić...a co dopiero jak miałabym wybierać wszystko od paneli, przez płytk itp ustrojstwa... nie nadaję się do tego! ![]()
![]() |
#1031 | |
Rozeznanie
|
no i można powiedzieć że nadrobiłam
![]() już myślałam że cały zlikwidowaliście ![]() a lekarka może chciała go przestraszyć, żeby się wziął za siebie - wiesz na jednych działa kij, na innych marchewka ![]() ja raz w życiu szłam i to właśnie znad morza ![]() było super - nie żałuję, że wybór padł na Egipt. Później postaram się zdjęcia wkleić do k. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
Gucia pastelowy jaśmin z tą pomarańczą chyba nie pasują, dla mnie zbyt agresywna jest ta pomarańcza. Zastanów się nad latem toskanii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba dzisiaj....
![]() |
#1035 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj w nocy doznaliśmy szoku, mała nakarmiona, mąż ją odłożył do łóżeczka a ta jak w którymś momencie zaczęła rechotać ![]() ![]() ![]() U mnie też dzisiaj piękna pogoda. Córcia śpi, ale jak wstanie to lecimy na spacer ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rosi wyjęłaś mi to pytanie z ust ![]() ![]() dobra lecę bo mi dnia braknie ![]()
![]() |
#1037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie nie będę Cię ściągać na niedziele ![]() ![]() Cytat:
![]() A Marcelinka dzisiaj widzę szał! haha! ciekawe czy uda się jej dzisiaj zaśmiać ![]() A Madzia miała jechać na tydzień. We wtorek wyjeżdżali no to chyba dzisiaj wraca ![]()
![]() |
#1038 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mówię że są droższe ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
lekarka z jednej strony mnie nastraszyła tym wcześniejszym porodem, a z drugiej nie kazala leżec tylko polegiwac, mogę normalnie chodzic, ale nie za dużo. I teraz Ktosiu jak czytam że ty musiałaś tak leżec to się zastanawiam czy aby na pewno powinnam chodzic.
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Marcelinki, to też jestem ciekawa co jej z tego wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A że droższe to akurat nie problem... no przynajmniej nie duży problem... ![]() ![]() no tylko ta jedna tapeta tam jest... ale może to akurat nie będzie przeszkadzać.... przepraszam... głośno myślę ![]() Cytat:
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-03 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
India wszystkiego co najlepsze!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
#1043 |
Wtajemniczenie
|
Celi opowiadaj jak było, czekamy na relację!
Gucia ja duluxa nie polecam, farba niby zmywalna a d*pa bo jak zmyjesz to zostaje ciemniejsza plama, w łazience mamy Fluggera i jest super, ale drogi.
#1044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam taki przypadek w łazience, że stara farba była wapienna i jak pomalowałam duluxem, to ta star zaczęła odchodzić i tworzyły się takie rozdarte rany. Musieliśmy całą starą farbę szpachelką zedrzeć - to był koszmar.. India - wszystkiego naj... naj... najlepszego! Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-03 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
INDIAAAA sto lat miłości i zdrówka!!! spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() Cytat:
dzwonili do mnie z przedszkola w przyszły piątek idę na podpisane umowy - teraz musze załatwić zaświadczenie o niekaralności, świadectwo pracy (ale to chyba doniose później bo mi nie wystawi jak jeszcze "pracuje") dyplomy z kursów (ciekawe czy mi stara dyr odda.. rzekomo nie bo ona za to płaciła.. będę musiała poszukać czegoś w necie czy musi mi oddać czy jest na to paragraf ale skoro są imienne na mnie to chyba wypadało mi żeby mi oddała..) no i kilka rzeczy min. z uczelni dyplom akt nadania awansu... ale hmm wpadam w wir.. już mi fajnie ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-03 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dyrektorka teraz Ci nie wystawi świadectwa, na pewno po zakończeniu pracy. Ale zawsze możesz dać swoje wypowiedzenie potwierdzone przez nią ![]() A co do dyplomów, to jak nie bezie chciała dać to niech Ci zrobi kopie za zgodność z oryginałem ![]() Symfonia. http://www.sage.com.pl/
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-03 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
India wszystkiego naj naj naj
![]() Cytat:
![]() z tymi dyplomami to moja obecna dyrka też nam je zabiera, zaraz po szkoleniu i nie dostałyśmy ich do ręki wcale, a poprzednia dawała je i już- nie potrzebowała kolejnych papierów do przechowywania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.