|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
A ja Nowy Rok powitam z bólem...
Bólem zęba ![]() Ząb mądrości mi się posypał na amen, a do dentysty mam termin na... 9 lutego ![]() Pół twarzy mnie napamparampia, stan podgorączkowy mam i się zastanawiam, czy jak jutro nie będzie lepiej to nie jechać na pogotowie, ale w sumie sama nie wiem po co, bo u nas w szpitalu dyżurnego dentysty nie ma, więc nie bardzo wiem co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
after hours
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
biedna
![]()
#1023 |
Raczkowanie
|
od nowego roku biorę się za Oszczędzanie ! O!
![]() a zdarzyło się wam oglądać na TLC 'łowcy promocji' czy w Polsce można kupować na 'kupony'? ja na razie siedzę w gazetkach promocyjnych i robię listę zakupów gdzie coś kupić taniej
"By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd."-S.Lec Dieta. Wzrost:152 75.......45 sierżant Jillian rzecze "no one messes with me!!! " Edytowane przez CzarnaKawaBuni Czas edycji: 2011-12-30 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
Zaraz mi dziób wypali. Podobno czosnek pomaga, bo działa bakteriobójczo, to siedzę i żuję. Cuchnę jakbym wampiry odganiała... w poniedziałek to chyba na kolanach będę błagać wszystkich dentystów po kolei, żeby mnie któryś przyjął...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31316710] ![]() ![]() bawcie się dobrze ![]() ![]() ja dopiero jutro koło 17 wybywam ![]() ![]() dziś biedrona; jezdonko+alkohol 45.00 apteka; maść na ucho olejek rycynowy na rzęsy -stosował ktoś??????? 21.00[/QUOTE] używałam go jest rewelacyjny ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- 4 litry mleka 1,95e 8 bułek 2,32e |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Raczkowanie
|
TŻ odmówił wspólnego noclegu w jednym pokoju
![]() Żułam czosnek, jak nie pomogło to gryzłam goździki na koniec wcisnęłam na zęba wacik z octem. Chyba faktycznie strasznie cuchnę. Nie znacie przypadkiem jakiś mniej drażniących zmysł powonienia sposobów na przeżycie weekendu z bolącą ósemką? Wzięłam ibuprofen i teraz mam ADHD. Boli dalej, ale jakby "mniej mi to przeszkadza" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
Kurka, akurat nie mam
![]() Ale jutro od razu sobie kupię w razie W ![]() Dzięki za radę ![]() Żeby nie było, mam jeszcze przed spaniem zamiar umyć zęby, ale póki co nie chcę zbytnio w gębie tą szczoteczką kopać, bo zwyczajnie boję się, że mnie rozboli jeszcze bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Konto usunięte
|
olejek z gozdzika podobno pomaga,nie probowalam, jak kupilam bol mi ustal
![]() a wiem co czujesz w maju sie meczylam tydzien tak ! ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- tak bylam zdesperowana ze poszlam po fajki do sklepu [a ja nie pale i brzydzi mnie to] ale ktos poradzil ze dym mi pomoze choc chwilowo jak nie pale, probowalam wszystkieo wiem jak sie czujesz,mialam tak samo ![]() ja dzis 100 rent 4,10 na chusteczki higieniczne 3,60 na laysy i cheetosy |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
gdzie ?
Cytat:
![]() ja dzis bez wydatkow jutro wolne ![]() nastepny raz do pracy w przyszlym roku ![]() milej zabawy i szczesliwego nowego roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Konto usunięte
|
ja pracuje dzis i jutro;/
ale niedlugo urlop ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na zakupy spożywcze w tym szampan poszło 50zł.Zaraz jeszcze idę na sklepy poszukać jakiejś tuniki czarnej,bo jednak idę wieczorem ze znajomymi na małą 'domówkę'. Potem muszę siebie ogarnąć i coś do jedzenia zrobić - chyba padnie na pierożki z ciasta francuskiego z tuńczykiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
ja dzis wolne
puki co rzucilam sie w wirek ( bo wirem tego nie nazwe ) prania, sprzatania itd zaraz do sklepu musze sie ruszyc pewnie cos pojdzie zycze wam szczesliwego nowego roku :) ( to tak jakbym sie nie pojawila ![]() edit: widze ze juz bez picia % sie powtarzam ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-12-31 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś wypłatka: +550,00
nie wydane nic ![]() Po nocnych, śmierdzących czarach nad zębem w końcu przeszło ![]() Ale się w pracy pokłóciłam z "kierownikiem-samozwańcem" i tak się cieszę, że od poniedziałku nie będę z nim więcej pracować, że jak TŻ po mnie przyjechał, to aż się poryczałam z poczucia ulgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
Witam w sylwestrowy dzień.
Cieszę się, bo na koniec roku udalo mi sie wszystko pozalatwiac czyli bank, a także złożylam wniosek o nowy dowód osobisty. A teraz spowiadam się z moich zakupów: -Rossman-tusz i farba do włosów 52 zł (ale wlosy za tydzien maluję) -spożywka jakieś 100 zl ( w tym kalendarz w biedronce, w którym będę prowadziła swoje rozliczenia finansowe). Udanej zabawy sylwestrowej dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
boberki
![]() tez Wam zycze udanej zabawy. mam lapka i neta to bede zagladala ![]()
#1037 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Konto usunięte
|
Udanego Slywka i szampańskiej zabawy a w nowym roku wszystkiego czego sobie życzycie babeczki
![]() ![]() do zobaczenia w nowym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
after hours
|
my chyba sami siedzimy
![]() ![]() NAJLEPSZEGO ![]()
#1040 |
Raczkowanie
|
dziś ostatnie niemoralnie mało oszczędne zakupy w sklepie osiedlowym
od nowego roku Oszczędność i kalkulacja Życzę Wam aby Pieniądze zaczęły rosnąć na drzewie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1041 |
after hours
|
a właśnie, kupiłam kardigan na allegro
![]() ![]() ![]()
#1042 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez juz po ostatnich zakupach
30euro poszlo a nic konkretnego nie kupilam ( 2 chleby, 4 cole, szynka w plasterkach za marne 10 plasterkow 3e i to w promocji bo normalnie to by bylo grubo ponad 4e) , lody, 3 pizze , pieczarki i chyba tyle szampana nawet niemam i mi to szczerze mowiac lotto bo sie piwa napije i bedzie tez super i uwaga jeszcze w to nie wierze ale ... wspollokatorzy wychodza wiec chata tylko dla nas ![]() niby zostaja na noc u znajomych ale z zaznaczeniem ze ,, jakby cos sie zlego dzialo to wroca " ![]() do srody zostawilam sobie 10e na chleb a reszty niemam zamiaru z konta wyjmowac |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
15e na 2 ciasta i 2 drożdżówki
Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
ale sie wyspalam
![]() to juz? podliczylam 2011 i w porownaniu do 2010 to wyszlo swietnie ( skromnie ujmujac) wydawalam mniej na zycie ( coprawda wyplaty mniejsze ale okolo 300euro na zycie + rachunki mniej na miesiac to swietnie ; przynajmniej mi sie tak wydaje ) no i dolozyc do tego kilka udanych zakupow jak lustrzanka i inne sprzety to nawet spoko takze witamy nowy rok pospalam i zaraz bede piwkowac ![]() pizzowac itd |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Konto usunięte
|
Ja skonczylam prace wlasnie jade do domu I pewnie na tym sie skonczy sylwek drinka w domu I spac bo jutro praca
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
Tak więc, oto moje postanowienia/cele finansowe i nie tylko, na 2012 rok:
- naprawię wszystko co mam popsute w papie ![]() ![]() - wywalczę z TŻtem zmianę jego konta bankowego na bezpłatne, - nadpłacimy przynajmniej jedną ratę kredytu za auto, żeby skończyć spłacać w 2014, - przytyję, czyli sumiennie będę walczyć o każdy gram wagi, jak u noworodka ![]() - dojdę z TŻ do konsensusu w kwestii ślubu i wesela (a także jego kosztów ![]() - na moim/naszym "funduszu awaryjnym" zgromadzimy minimum 500,00zł Więcej, póki co, mi się nie nasuwa ![]() Edytowane przez iggi0212 Czas edycji: 2011-12-31 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
iggio zycze 50,000 na funduszu awaryjnym
![]() wszystkim oszczedzaczkom tego zycze dla niektorych moze to bedzie kwota ,, na waciki" ale dobre i tyle co ![]() ja juz szykuje na pizze humorek mam piwko sie zaraz schlodzi i wogole sasiadow niema, wspollokatorow niema niewierze w to |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO W NOWYM ROKU!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I WIELKIEGO BOGACTWA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
after hours
|
robimy z tż omlety <mniam> później farbujemy mi włosy no i się uczyć muszę.... :/ nie dam rady tego wykuć tak na odpowiedź ustną :/
#1050 |
Wtajemniczenie
|
Ayo zaczynasz rok od nauki??
![]() ja gnije w piżamie i pewnie tak będzie wyglądał cały dzień - nie nadaje się do czegokolwiek innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.