|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy!
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32841925]Najlepiej będzie jak się przeniesiesz
![]() Trzymam kciuki by się udało ![]() U mnie dobrze. Tak zajmuję się dalej małym ![]() Byłam w mieście i wróciłam zawiedziona ![]() dlaczemu???
#1022 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, która wam się najbardziej podoba?
1) http://image.ceneo.pl/data/products/431620/f-schwarzkopf-palette-678-czerwien-granatu.jpg 2) http://stokrotka.us/images/products/detail/RF16.jpg 3) http://delikatesymilo.pl/16851439-48...al217-maho.jpg 4) http://p.alejka.pl/i2/p_new/34/12/pa...nr-575_0_b.jpg ja jestem za 2, wyslalam to tez koleznce i koledze i tez napisali ze 2 ![]() kolezanka handluje farbami i z czerwonych/bordowych ma wlasnie takie odcienie wiec sie skusze, bo juz mi sie troche zmyl kolor i odrost mam. Druga kolezanka ma do opylenia podklad z revlonu za 25 zl! ![]()
#1024 |
Zakorzenienie
|
Paulinka 2
![]()
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Paulina druga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Konto usunięte
|
Paulina 1 lub 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
uciekam. miłego wieczoru
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ja używam z Londy, ale koleżanka handluje Palette, więc będę mieć taniej to chcę spróbować
![]() dzięki dziewczyny za opinię, utwierdziłam się w wyborze ![]()
#1029 |
Konto usunięte
|
Dominika miłego wieczoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Paulina nie pasowało to, że zaraz po farbowaniu straciłam więcej włosów niż teraz przez cały rok po każdym farbowaniu. również to, że kupiłam jakiś brąz czy coś, a wyszła taka max. czerń. odrosty rosły, a kolor nie chciał się płukać. nie farbowałam się po tej farbie przez ponad pół roku, w końcu jakoś zeszedł kolor i minęło grubo ponad 1,5 roku i dopiero w ostatnim teraz farbowaniu pewien pigment włosów mi się zafarbował, bo przez tą farbę nie mógł mi nigdy pewnego miejsca na głowie złapać kolor, dopiero w lutym przeszło całkowicie. także nie mile tą farbę wspominam, tak jak wszystkie otaczające mnie osoby starsze i młodsze, ale oczywiście są osoby, które tą farbę preferują i i nic się im nie dzieje, więc pewnie tak będziesz miała
![]() Dominika miłego wieczorku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Placuszek racuszek
|
Cytat:
![]() Mam już gdzieś to wszystko, zresztą w tej rozmowie na gg chyba i tak wyjaśniłam Ci bardzo dużo a poza tym - nie wierzę w rzeczy "tajne przez poufne" na wątku.. jakże zgranym przecież. To internet, źródło jadu. I choćby nie wiem jak słodkie słówka każdy do siebie pisał, każdy jest człowiekiem. To było nie fair, i jasno się o tym wyraziłam. Nie wiem czy masz archiwum, ja posiadam. Nie mam zamiaru się z nikim kłocić, ale jawnie wkurza mnie "mniemanie" w czyimś imieniu,cholernie. Jak ktoś ma do mnie problem, niech pisze do mnie prywatnie (zaznaczam, gdy to tyczy się tylko jednej osoby). Ja nikogo nie ignoruję, nie mam też zamiaru pisać do kogoś na siłę,gdy nie wiem jak sklecić słowa, zeby było dobre i nikogo nie raziły. Bo to bez sensu. Każdy ma prawo wyboru, raz ma się z kimś lepszy kontakt raz nie. Można toczyć tu bitwy w nieskończoność, tylko nie ma po co. dobranoc i miłych pogaduch na wątku mimo wszystko dziewczyny. Ja już tu pewnie nie zawitam |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
uwaga, przyszła królowa!
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Patrycja jak wieczór mija?
![]() Ja oglądam świetny film na tvnie ''nigdy nie mów nigdy'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Agata nie wiem czy mam Ci odpisywać na wątku/na pw czy na gg, bo i tak to wszyscy przeczytają - na jedno wychodzi
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- :bijemy pokłony:
![]() |
#1036 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak Tobie mija? ![]() Ja oglądam film na TVP2 ![]() Dopiero się zaczął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32846179]Wieczór mija mi boleśnie. Bolą mnie plecy od ćwiczeń ( mięśnie chyba nadwyrężyłam), nie mogę się schylać. Jeszcze mnie brzuch boli bo za kilka dni mam dostać @ .
A jak Tobie mija? ![]() Ja oglądam film na TVP2 ![]() Dopiero się zaczął ![]() Przeczytałam, że za kilka minut masz dostać @ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeszcze kilka dni będę się męczyć zanim dostanę ![]() Współczuję ![]() O czym ten film? ![]() A to o tym co leci na 2 : Zdobywcy Nagród Akademii – Renee Zellweger i George Clooney zapraszają na komedię romantyczną z morałem. Gdy weteran futbolu Dodge Connolly (George Clooney) zatrudni weterana wojennego Cartera “Bulleta” Rutherforda do pomocy przy szkoleniu podupadającej drużyny, osiągnie coś, o czym nawet nie marzył. W ślad za Carterem przybywa bowiem cwana reporterka Lexie Littleton (Renée Zellweger), której zadaniem jest wykrycie wszelkich brudów trenera i pozbawienie go niesłusznie przyznanego tytułu bohatera minionej wojny. Carter i Dodge zakochują się bez pamięci w przepięknej dziewczynie, ale tylko jeden z nich będzie mógł ją posiąść. Przezabawna komedia romantyczna, w której ten, kto zagra bardziej nieczysto, zostanie zwycięzcą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32846280]O czym ten film?
![]() [/QUOTE] 30-letnia Ama (Dereszowska) jest odnoszącą sukcesy, zimną i skuteczną „łowczynią głów” dla międzynarodo☠wych korporacji. Wiedzie typowe życie bogatej i niezależnej warszawskiej singielki, która rozładowuje stres w nocnych klubach, bawiąc się do rana i podrywając przypadkowych mężczyzn. Jednak pod pancerzem oschłej i nieprzystępnej karierowiczki ukrywa osobiste nadzieje związane z posiadaniem dziecka, z którego już raz kiedyś zrezygnowała dla pracy. W trudnych chwilach wspiera ją najlepsza przyjaciółka Edyta (Olszówka), tro☠chę zwariowana artystka, która właśnie weszła w nowy związek z policjantem Rafałem (Więckiewicz). Życie Amy wypada z rutynowego toru, gdy pierwszy raz pozwala sobie na nieprofesjonalne zachowanie – randkę z przystojnym Markiem (Wieczorkowski), którego „złowiła” dla amerykańskiego klienta z Doliny Krzemowej. Z opisu nie wynika czemu się wzruszam. Ona nie mogła mieć dziecka więc chciała adoptować i poznała w domu dziecka taką przeuroczą dziewczynkę 3-letnią może i taka słodka była, bawiły się razem, ta dziewczynka pytała czy ona ją nie zostawi czy nie odda do domu dziecka i nagle potem inna rodzina zabrała tą dziewczynkę, bo miała lepsze możliwości.. Makabrycznie się takim czymś wzruszam.. ![]() Kiedyś chciałam pomagać nawet w domu dziecka, ale u mnie w miejscowości nie ma. Kocham małe dzieci, a te bezbronne, niewinne, biedne, samotne dwa razy bardziej. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 1) jeśli chodzi o Twoją spostrzegawczość to nie wiem czy oczekujesz ode mnie oklasków czy jakiegoś podziwu, że tak to podkreślałaś. tak więc gratuluję spostrzegawczości, która strasznie późno się w tobie obudziła. po 2) odnośnie moich postów, nie jara mnie to już. jak miałam te 10 000 to był szał - fakt, teraz mnie to nie rusza, więc równa się to z tym, że na wątku mogę napisać 200 jak i 1 000 postów żadnej satysfakcji z tego nie mam. owszem wklejam ilość postów, ale robię TO OD PIERWSZEJ CZĘŚCI, WIĘC GDYBYŚ Z NAMI BYŁA OD POCZĄTKU BYŚ WIEDZIAŁA, ŻE NIE JEST TO MOJA JAKIEŚ WIDZI MISIE WYGÓROWANE tylko zwyczajny post. przez ostatnie części tego nie robiłam bo zawładnęłaś z Agatą wątkiem więc po co miałam wtrącać swoje 2 grosze wklepując tabelę postów? (hmm, no, ale przecież tak bardzo zależy mi na postach) bezsens. po 3) "musisz być naprawdę mało spostrzegawcza jeśli tego nie zauważyłaś, bo wątek ewidentnie upadł i nie jest to moja zasługa, tylko Twoja, bo uważasz się za szefową tego kręgu nie dając innym dziewczynom być na tym samym poziome, bo uważasz się za lepszą od innych. " ![]() proszę cię... po 4) co do związku to pozostaje mi tylko Ci współczuć. skoro wywlekasz coś takiego znaczy, że Ci to strasznie źle leży, że komuś jest lepiej. przepraszam bardzo, czy ja mam dziewczynom tu pieprzyć, że pokłóciłam się z Damianem o to, że miał kupić mi sok pomarańczowy, a kupił jabłkowy? na szczęście nasze kłótnie są ta tym poziomie i nie czuję potrzeby pisania o czymś takim tutaj. owszem mamy gorsze chwile, ale nie jestem osobą wylewną i nie wspominam przeszłości. jesteśmy na tyle staromodni, że staramy się nasze problemy, złe chwile rozwikłać od razu. "Przy okazji wciskasz kity zdesperowanym nastolatkom o tym, że Twój związek jest idealny a ideały na świecie - owszem istnieją, ale jak dla mnie, to wyimaginowane, w Twojej głowie. " dobrze wiedzieć, że mamy na wątku ww. nastolatki . po 5) "każdy chce jakoś „uratować” to co zostało spierniczone, te resztki z fajnego wątku, który niegdyś fajnym był." miałam tego nie pisać, ale mam za dobry humor: jako królowa tego wątku, grająca tak pięknie, że wszystkie dziewczyny mi tańczą, twórczyni jakiegoś tam wianuszka oświadczam iż każdy kto jest z Nami od początku ratuje to co było na początku WĄTKU, a nie początku twojego istnienia od tej 4(?) części. dodam jeszcze tylko tyle, że nikogo do bycia tutaj nie zmuszałam. miałam wrażenie, że wątek wielu dziewczynom się podoba. to jest internet i nie uważam, że któraś siedziała tutaj pod jakimś przymusem.
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2012-03-10 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
hej jestem. Niedawno wrocilam z zajec. Pisze z telfonu i jakos ciezko mi to idzie. Spicie?
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Aniuś ja nie śpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rób z siebie kozła ofiarnego. powstała inicjatywa stworzenia a raczej odtworzenia wątku początkowego, więc zostałaś poruszona w rozmowie - to chyba niezakazane. a to co, kto, jak ci powiedział to tylko świadczy o tej osobie, ze nie potrafi dokładnie przekazać tego co przeczytała/usłyszała. [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836316]Nie wtrącam się tylko piszę swoją opinię. Nie staję po nikogo stronie. Nie uważasz, że powinnaś to załatwić z Sylwią skoro macie jakiś konflikt. Zrozumiałam. To był Twój błąd. Sprawa tyczy się całego wątku bo wrzuciłaś tutaj swój post. Oczekiwałaś tego, że ktoś Ci odpisze. Dostałaś odpowiedzi tak jak oczekiwałaś.[/QUOTE] ale nie dostała 100% poparcia, na co wydaje mi się, liczyła. Cytat:
skoro nie potrafiłaś wytrzymać jakiegoś czasu to znaczy tylko tyle, że okrutnie się na to nakręciłaś... Cytat:
na nikogo intryg nie snułam. uczepiłaś się tego słowa jak rzep psiego ogona... BYŁO TWOJE MIENIE PORUSZONE W PRYWATNEJ ROZMOWIE - to zakazane chyba nie jest. nie obsmarowałyśmy cię, bo nie czułyśmy tej potrzeby. Cytat:
tworzy całość, całość to kilka dziewczyn. a dodam, że na wątek wchodzą tez osoby spoza "niemówiących prawdę"
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też chciałabym pomagać i pracować z dziećmi ![]() Kocham dzieci, są cudowne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest moc... nie wiesz, że jeśli kierujesz do kogoś jakiś komunikat to równa się z tym, że oczekujesz odzewu na ten temat? niekoniecznie tylko tego pozytywnego?
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2012-03-10 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
na telefonie zle sie czyta wiadomosci ale mam pytanie, nie wiem jak je ujac bo nie chce zeby to jakos zle zabrzmialo. Ten watek jest dla osob ktore tu byly od poczatku? Czy dla wszystkich ktorzy chca tu byc bo polubili to miejsce. Dziekuje
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32846826]Nie oglądałam tego filmu, ale z chęcią obejrzę
![]() Ja też chciałabym pomagać i pracować z dziećmi ![]() Kocham dzieci, są cudowne.[/QUOTE] Tak myślałam, bo opiekujesz się dzieckiem ![]() Ja też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Konto usunięte
|
Tak
![]() Mały daje mi dużo radości ![]() Uwielbiam go! ![]() Nie myślałam, że tak bardzo się do niego przywiążę ![]() Chcesz pracować z dziećmi? Idziesz na pedagogikę? ![]() Jaką grę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.