![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Pewnie, że dasz radę!
![]() Ja też się zaraz kładę, jeszcze tylko wieczorna pindracja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ![]() ![]() kurde dopiero wstałam ![]() ![]() i ten jeden zab dalej mnie wkurza, wczoraj wieczorem nie moglam jesc ta strona bo mnie bolalo tak lekko ![]() ![]() jestem wsciekla... i do tego obudzilam z gula w gardle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1023 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() i nie martw się, mnie coś łapie już od poniedziałku, dzisiaj też mnie coś już mocniej boli, tragedia teraz z tym wszystkim.. pogoda nie za fajna za czym stoją różne choroby, przeziębienia.. grrr.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zarazila pewnie moja podopieczna - jestem niania ![]() wczoraj miala goraczke ![]() ![]() noz kurde, wolny week a ja chora bede ![]() nastawilam wlasnie pralke, trzeba sie troche ogarnac ![]() a pozniej upiecze jablecznik ![]()
![]() |
![]() |
#1025 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja to teraz leniuchuję i pewnie jakiś obiad zrobię, a później dresik, muzyka na full i sprzątanko.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama czy z kims ? ![]() ja skonczylam oligofrenopedagogike - lic, mgr zrobilam z ped opiekunczej a teraz podyplomowke juz koncze z zintegrowanej wczesnoszkolnej ![]() siedze w pedagogice po uszy i za przeproszenie gówno z tego mam ![]() ![]() nie ma pracy po tym
![]() |
![]() |
#1027 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a ja tutaj teraz robię jeden rok, następny przechodzę na 2 lata pedagogiki po czym studia w polsce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() to fajnie masz ![]() pranie musze rozwiesic i biore sie za odgruzowanie kuchni i pieczenie jabłecznika ![]() ale ten zab mnie wkurza ![]() ![]()
![]() |
#1029 |
Zadomowienie
|
a ja prawie inżynierem jestem i też dupa
![]() ![]() ![]() dobra dziewczyny, ja idę się pindrować bo jadę do chłopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
ja juz 5 lat niania jestem ;D
![]() |
#1031 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja wróciłam do domu.. Synuś chory i to bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja cały tydzien walczyłam z chora moja podopieczna, tez goraczka, smarki, krztuszenie sie smarkami itp. I mnie zarazila ![]() teraz ja jestem chora ![]()
![]() |
![]() |
#1033 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Ooo same chorowitki tutaj widzę są.
![]() Mnie też złapało przeziębienie, jeszcze dzisiaj robię kosztorys z projektu na 60 stron, normalnie już mózg mi wysiada. ![]() ![]()
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
Booombelek może ospa albo różyczka?
Kurcze widze że wszIyscy chorzy :/ A ja miałam iść dziś na wieczór panieński koleżanki i wyrwać się w końcu z domu pierwszy raz od wyjazdu Tż... No ale trudno... Poza tym idziemy na ślub za dwa tyg i zastanawiałam się nad prezentem. Tzn na pewno damy kase ale nie chciałam dać tak o w kopercie.. I wymyśliłam, że kupimy skarbonke taką nie otwieraną a do rozbicia, rozmienimy pieniążki któe chcemy dać na 5 złotówki i wsadzimy do tej skarbonki i w taki sposób damy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie wytrzymalam i zadzwonilam do tej mojej dentystki ![]() ![]() wytłumaczylam jej co i jak i w poniedzialek mam przyjsc zeby bardziej spilowac te plombe ![]() ![]() ![]() ![]() a juz od rana siedzialam i robilam w majtki z nerwów i mysleniu o tym ![]() ![]() a tak bede spokojna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1037 |
BAN stały
|
tak dziewczyny, to ospa.. przeraża mnie to. nie miałam za dzieciaka to teraz mnie dopadło, normalnie aż nie mogę, swędzi ale nie drapię, bo będzie gorzej..
poszłam do lekarza, nie dostałam żadnej recepty, nic kompletnie, mam łykać paracetamol. masakra, angielska służba zdrowia. ![]() Czarnooka_Paula to dobrze, że dzwoniłaś, przynajmniej wiesz o co chodzi, i spokojniejsza się zrobiłaś ![]() mart989 myślę, że to dobry sposób z tą skarbonką, ale musi być strasznie duża chyba ? ![]() a i dziewczyny... myślicie, że nie powinnam nigdzie wychodzić z tym początkiem ospy? bo pani doktor powiedziała mi, że mam chodzić normalnie do szkoły czy na praktyki (praktyki w przedszkolu z małymi dziećmi) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ospa jest bardzo zarazliwa ! przez 2 tyg tu w pl dostaje sie zwolnienie i ma sie nie wychodzic z domu... dzieciaki pozarazasz a i sama bedziesz dluzej krosty miala ![]() biedna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- a dzisiaj jest swiatowy dzien gry wstepnej ;D robie rybke duszona z cebulka i brokułem, i do tego winko ![]() ale z tym zebem bede jadla tylko przednimi zebami jak królik ;D
![]() |
![]() |
#1039 | |
BAN stały
|
Cytat:
to dopiero od 2 dni się pokazuje, najpierw pokazała się jedna krostka, później kilka innych, a później już kilka na brzuchu, rękach, stopach i mam nawet w buzi.. no masakra.. pytam się doktorki "czy mogę zarazić tym innych" (udając głupią, bo wiem, że mogę, ale chciałam uzyskać odpowiedź od niej) a ona mi na to "większość ludzi pewnie już miała ospę, więc spokojnie możesz chodzić do szkoły czy na praktyki" i koniec gadki. ![]() ![]() mniam, aż mi ślinka cieknie i tak mi się zachciało rybki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze sie boisz, ja jestem panikara straszna... tez chora latalam na zajecia zeby nie miec zaleglosci . Ale to ospa, to jak sie w powiklania dostanie to bezplodnoscia moze grozic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1041 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() na szczęście mój tż właśnie przysłał mi sms'a, że będzie starał się mi dotrzymywać towarzystwa ile będzie mógł.. ale mam cudownego faceta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Wtajemniczenie
|
Ospa to nie jest jakieś tam przeziębienie!! Bierz wolne i siedź w domu. Choćby ze względu na dzieciaki.
Mały dostał wysokiej gorączki, cieżko oddychał. Ale jakoś zapanowałam nad sytuacją. Oby tak zostało bo inaczej czeka nas dziś wizyta w szpitalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze tak, siedz w domku ![]() ![]() jestesmy z Toba ![]() ja zabieram sie do kolacji - obiadu ![]() pozniej wam foto pokaze ![]()
![]() |
![]() |
#1044 | |
BAN stały
|
Cytat:
powiedziała mi, że to początki, więc ja już sama nie wiem i nie znam się na tym kompletnie. Czy to właśnie tak się zaczyna, że najpierw małe plamki czerwone, a później większe i dopiero później robią się czubki? wiem zadaję pytania jak dzieciak, ale nigdy jeszcze nie miałam z tym styczności, bo jestem jedynaczką i nikt w domu nie miał, a jak ktoś miał jak byłam mała zawsze rodzice mnie od tego kogoś chronili, bo sami nie chcieli żebym się nabawiła. masakra. i strasznie Ci współczuję, wiem jak małe dzieci przeżywają takie choroby, to jest męczarnia i dla nich i dla rodziców, dobrze jednak że zapanowałaś nad sytuacją. będzie tylko lepiej już teraz ![]() Czarnooka_Paula koniecznie musisz nam pokazać foto, jak mi się spodoba mam nadzieję, że podasz przepis? ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A mnie czeka lepienie pierogów z kapustą i grzybami bo sobie Tż zażyczył na przyjazd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() posiedzę przez weekend, później zobaczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nadzwyczajnego ![]() ryba w panierce, a na nia duszona cebulka, ziemniaki i brokuł. Konieczne białe winko do tego ![]() ![]() ![]() DSCF3377.jpg jak cos to polecam bo jest pycha ![]() ![]() ![]() dobra uciekam z kompa, ide poleżeć i nacieszyc sie mezulkiem ![]()
![]() |
![]() |
#1048 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ciesz się ciesz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi to bardzo smakuje ![]() jak na nasze spartanskie warunki na stancji to danie jest idealnie na piatkowa kolacje ![]() jak chcesz to bede wrzucac wiecej : kolacji " ![]() trzymaj sie ![]() ![]() ![]() i do jutra ;D
![]() |
![]() |
#1050 | |
BAN stały
|
Cytat:
pewnie, że wrzucaj! chcesz mnie tak w ogóle nauczyć gotować? ![]() Ty też się trzymaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.