Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 09:53   #1021
julka910
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Mi też kiedyś bardziej pasowały męskie maszynki Natomiast na zakup pianki skusiłam się raz i uznałam, że to zbędny wydatek. Do golenia stosowałam żel pod prysznic albo szampon. A teraz włączam warczącą bestię i jazda!!!!

Ehhhh, u mnie boska pogoda, nie chce mi się do pracy....
Warczaca bestie
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:01   #1022
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Zamowilam fioletowe sukienke. Dziękuje za wszystkie opinie
Dlaczego?
Ta pierwsza ładna ale chyba dla mnie kolor rozowy za delikatny a żółty mi sie nie podoba.
Fioletowa wygodniejsze- założe stanik, który utrzyma moj biust na miejscu.
Łatwiej sie będzie do niej opalic samoopalaczem
Jest mimo wszystko bardziej uniwersalna bo pasuje na inne okazje rownież.

No i jakoś mnie cos w niej kręci... Sama nie wiem co

Wykorzystalam kod do answear FB40 i z ceny 299 zł zrobiła sie cena 179,4 zł
klask i:
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:37   #1023
lleenka
Rozeznanie

Dziewczyny - na Kalinie jest dostępne polecane przez Was serum do 35 lat i to na dodatek w promocji! Tak długo na niego czekałam i wreszcie kliknęłam

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:05   #1024
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wylewam szampon na dłoń i rozsmarowuje na nogach, wtedy sie trochę pieni.
Wymyśliłam ten sposób kiedyś dawno temu kiedy na wyjeździe zapomniałam pianki do golenia. Maz tez raz odzywka do wlosow sie golil nie narzekał.

Ze sposobów ratunkowych mam tez na zmywanie makijażu oczu - szamponem dla dzieci (nie szczypie w oczy ). Rownież wymyślony na szybko kiedy nie miałam mleczka do demakijazu.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Ufff... Myślałam ze tylko ja tak robię
Ja w ekstremalnych sytuacjach zmywałam makijaż kremem do twarzy
Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
pokażesz zdjęcie balerinek na nogach? też się nad nimi zastanawiam
Zrobiłam jedno na szybko, jakość średnia, ale chyba Ansday wrzucała ładne zdjęcia w zarowym wątku
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Tektonikę uczuć mam w swoich zbiorach, ale jeszcze nie czytałam. Na razie mam za dużo lektur na uczelni. Podziel się spostrzeżeniami

W takim razie widać, że nawet dla picu warto wyrazić chęć rezygnacji z operatora

Mam nadzieję, że zabiegi Ci pomogą
Buty bardzo mi się podobają. Sama bym się za nimi rozejrzała, ale muszę oszczędzać
dzięki
ja też oszczędzam
Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - na Kalinie jest dostępne polecane przez Was serum do 35 lat i to na dodatek w promocji! Tak długo na niego czekałam i wreszcie kliknęłam
Ooo, dziękuję za info! właśnie zamówiłam razem z szamponem chilli, który powolutku się kończy, mydłem aleppo z olejkiem arganowym i glinką ghassoul oraz serum na porost włosów agafii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00660.jpg (93,2 KB, 281 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:22   #1025
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Zrobiłam jedno na szybko, jakość średnia, ale chyba Ansday wrzucała ładne zdjęcia w zarowym wątku
buty same w sobie ładne, ale nie podoba mi się jak wyglądają na Twoich stopach nie zrozum źle, ale wyglądają jakby były przymaławe/przyciasnawe no i widać w nich palce co całkowicie dla mnie dyskwalifikuje je jako buty
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:34   #1026
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy to dlatego ale może robisz to szybko? No nic, spróbuj na szampon i sama sie przekonasz.
Ja nogi gołe tylko do kolan i starcza mi to na 3-4 dni (jestem blondynka) ale żaden krem do depilacji nie usuwa mi tak dokładnie wloskow jak zwykła maszynka choć koleżanka namawia mnie na wosk... Ale boje sie bólu
Po szamponie jest lepiej Ja byłam na woskowaniu u kosmetyczki, później sama w domu robiłam sobie depilację woskiem - nie był to duży ból, ale wosk, też nie ogoli dokładnie.
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Paulina Migotka moim zdaniem to nie jest kwestia tego czym smarujesz nogi do golenia (swoją drogą ja się już od dawna golę na żel pod prysznic- idealna dla mnie metoda ) ale techniki, może pomogłoby stosowanie maszynki z ruchomą główką? ja się kiedyś właśnie tak fatalnie zacięłam gdy goliłam się zwykłą jednorazówką która się nie zginała i nie dopasowywała do skóry. Z droższych polecam właśnie Venus z paskami żelu- te paski się szybko zużywają ale maszynka długo jest ostra więc ja później goliłam nią też na żel pod prysznic a z tańszych polecam męskie Gillette Blue 3 też z ruchomą główką spróbuj a nuż poczujesz różnicę w używaniu, ja odkąd stosuje takie z ruchomą główką przestałam się zacinać a ostatnio używam Bic Soleil Bella z 4 ostrzami i też są super
Dzięki za radę, wypróbuję.
Cytat:
Dobra rada, ja używam takich z ruchoma głowka

Dziewczyny co myslicie o tych sukienkach?
Zły link http://answear.com/79925-yoshe-sukienka.html
http://answear.com/103893-miss-sixty-sukienka.html

Która lepsza na wesele ?
Żadna
Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Kiedyś stosowałam żel pod prysznic, teraz wolę odżywkę. Na szampon spróbuję, ale szkoda mi go do golenia, bo i tak dużo u mnie schodzi szamponu. Na oliwkę po filmiku Katosu próbowałam, ale mi nie podpasowało. Wg mnie maszynka się nie ślizga po skórze i jest taka tępa Ja ostatnio kupiłam sobie Wilkinsona 4ostrzową z trymerem do bikini, ale trymera nie używam, bo to jednak do podcinania włosków a nie depilowania. Zmiana na 4 ostrza jest dobrą zmianą, a od żyletek innej marki dostaję wysypek

Wosk to dla mnie genialna sprawa. Może nie na 2 tygodnie mam efekty, ale tydzień jest ok. No i perspektywa odrastania coraz cieńszych i ogólnie coraz wolniejszego odrastania w dłuższym okresie czasu jest baaardzo kusząca.

Ja właśnie biorę chłodniejszy prysznic przy depilacji, żeby włoski stawały dęba, bo wtedy dokładniej golę włoski. A krem może Vanita? Kiedyś stosowałam ten albo Sensuel (? od Joanny?) do usuwania włosków na rękach, ale już mi się odwidziało i już ich nie depiluję.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Mi bardziej podoba się ta fioletowa, ale koniecznie do podrasowania, bo sama jest zbyt zwyczajna.
Ja bym zamarzła Muszę w rossmanie popatrzeć na kremy, może coś mi wpadnie w oko.
Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nabrałam ochoty na asymetryczną spódnicę, taką z dłuższym tyłem i krótszym przodem, możecie powiedzieć gdzie znajdę taką w rozsądnej cenie ? Bo właściwie nie będę jej jakoś często zakładać, bo nie mam gdzie . No i zastanawiam się jaki kolor
W reserved widziałam

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:42   #1027
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
buty same w sobie ładne, ale nie podoba mi się jak wyglądają na Twoich stopach nie zrozum źle, ale wyglądają jakby były przymaławe/przyciasnawe no i widać w nich palce co całkowicie dla mnie dyskwalifikuje je jako buty
Każdy ma prawo do swojego zdania
przymaławe nie sa na pewno, wręcz przeciwnie, mam jeszcze z przodu trochę luzu kiedyś też przeszkadzały mi widoczne palce, teraz jakoś mniej... mam kilka tak wyciętych par i chyba przywykłam
Stary 2013-05-10, 13:47   #1028
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Po szamponie jest lepiej Ja byłam na woskowaniu u kosmetyczki, później sama w domu robiłam sobie depilację woskiem - nie był to duży ból, ale wosk, też nie ogoli dokładnie.
Dla mnie depilacja woskiem to pomyłka. Nie mogę znieść odrastających włosków i golę co 2 dni, a do wosku zdaje się, trzeba zapuścić do pół cm.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:02   #1029
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dla mnie depilacja woskiem to pomyłka. Nie mogę znieść odrastających włosków i golę co 2 dni, a do wosku zdaje się, trzeba zapuścić do pół cm.
Ja depiluję woskiem a odrastające pojedyncze włoski traktuję depilatorem i mam spokój na dłuugo

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:52   #1030
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
I z tego powodu na regularny wosk decyduję się od jesieni, kiedy zwyczajnie łatwiej jest zapuścić włos lub wybiorę pastę cukrową - mniej trzeba zapuścić i mniejsze ryzyko wrastających włosków.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:05   #1031
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Zamowilam fioletowe sukienke. Dziękuje za wszystkie opinie
Dlaczego?
Ta pierwsza ładna ale chyba dla mnie kolor rozowy za delikatny a żółty mi sie nie podoba.
Fioletowa wygodniejsze- założe stanik, który utrzyma moj biust na miejscu.
Łatwiej sie będzie do niej opalic samoopalaczem
Jest mimo wszystko bardziej uniwersalna bo pasuje na inne okazje rownież.

No i jakoś mnie cos w niej kręci... Sama nie wiem co

Wykorzystalam kod do answear FB40 i z ceny 299 zł zrobiła sie cena 179,4 zł

Moim zdaniem dokonałaś dobrego wyboru
Fioletowa jest bardziej elegancka, kolor jest twarzowy, a poza tym będziesz ją mogła jeszcze założyć na inne okazje

Zdradź proszę, skąd zdobyłaś ten kod zniżkowy?
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 16:14   #1032
carpaibex
Zakorzenienie

Dziewczyny, wrócę do mojego ulubionego tematu, czyli - podkłady. Kończy mi się mój Clinique, chciałabym wypróbować coś nowego. Znacie/używacie teraz coś niewysuszającego i trwałego ? Myślałam o Teint Miracle, ale boję się tego efektu rozświetlającego (średnio za nim przepadam).
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:15   #1033
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wrócę do mojego ulubionego tematu, czyli - podkłady. Kończy mi się mój Clinique, chciałabym wypróbować coś nowego. Znacie/używacie teraz coś niewysuszającego i trwałego ? Myślałam o Teint Miracle, ale boję się tego efektu rozświetlającego (średnio za nim przepadam).
Mary Kay

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:03   #1034
nikisa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Niestety mi zostaje gimnastykowanie sie. Kremow w tej okolicy nie uzywam zadnych, bo nie sa skuteczne, a do tego skora czesto reagowala podraznieniem. Najlepszym rozwiazaniem jest wosk/pasta cukrowa u kosmetyczki i ja zamierzam to stosowac od jesieni.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Już miałam nadzieje na cudowny sposób

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:08   #1035
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Moim zdaniem dokonałaś dobrego wyboru
Fioletowa jest bardziej elegancka, kolor jest twarzowy, a poza tym będziesz ją mogła jeszcze założyć na inne okazje

Zdradź proszę, skąd zdobyłaś ten kod zniżkowy?
Dziękuje Ci jeden głos za ale ja "czuje" ta sukienke, wyjątkowo miałam ochotę na cos innego niż czarna sukienka ołówkowa lub rozkloszowana.
Myśle ze będzie dobrej jakości- jej cena wyjściowa to 519 zł. Na filmie wyglada fajnie dorzuce do niej wyjątkowo srebrne dodatki (choć wole złote) i będzie super. A potem na jakies mniej uroczyste wyjścia czy nawet na randkę z mężem będę mogła ja włożyć

Kod wyczytałam na wątku chyba o butach VIvienne Westwood. Ważny jest do dziś tylko wiec jak cos to sie spiesz i tylko na niektóre rzeczy ale nie wiem dokładnie na które. Na sukienke zadziałał co mnie bardzo ucieszyło
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:35   #1036
lleenka
Rozeznanie

Cytat:

dzięki
ja też oszczędzam

Ooo, dziękuję za info! właśnie zamówiłam razem z szamponem chilli, który powolutku się kończy, mydłem aleppo z olejkiem arganowym i glinką ghassoul oraz serum na porost włosów agafii

Ja serum zamówiłam razem z polecanymi przez blekitne_niebo: szamponem z chili i pomarańczą, balsamem na kwiatowym propolisie, maską drożdżową Agafii i olejem regenerującym Baikal Herbals

Potrzebuję cielistych baletek Czy te cyrkonie mogą odpaść?

Biorę się za nadrabianie Was, a potem za makro

Aha- kupiłam też dzisiaj torebkę Uwielbiam wszystko, co chabrowe Podobała mi się od początku, a po obniżce tym bardziej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3212829341.jpg (13,9 KB, 12 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-05-10 o 17:48
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:41   #1037
iwona200
Zakorzenienie

Co do depilacji woskiem to mogę się wypowiedzieć, ponieważ po kilku latach takiej depilacji wróciłam do zwykłej maszynki. To prawda, że trzeba zapuścić co najmniej 0,5 cm. U mnie włosy odrastały już po ok. tygodniu, także nie wierzę, że ktoś ma spokój na 3-4 tygodnie. Włosy rzeczywiście rosną coraz słabsze przez co po pewnym czasie zaczynają wrastać pod skórę, bo nie mają siły się przez nią przebić. Mimo, że robiłam peeling cukrowy (naprawdę mocny), wrastały coraz mocniej. W końcu doszło do tego, że całe nogi miałam w czerwone krostki i przez całe lato chodziłam w długich spodniach, bo nie dało się pokazać z takimi nogami Trochę czasu minęło zanim doprowadziłam je do porządku i teraz tylko zwykłą maszynką depiluję. Podejrzewam, że po depilatorze miałabym tak samo, bo też usuwa włosy z cebulkami.

Ostatnio odkryłam glinkę GHASSOUL (skarbymaroka), dzisiaj pierwszy raz robiłam maskę i jestem bardzo zadowolona - skóra gładka i miękka.

Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2013-05-10 o 17:43
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:43   #1038
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nabrałam ochoty na asymetryczną spódnicę, taką z dłuższym tyłem i krótszym przodem, możecie powiedzieć gdzie znajdę taką w rozsądnej cenie ? Bo właściwie nie będę jej jakoś często zakładać, bo nie mam gdzie . No i zastanawiam się jaki kolor
W Reservedzie u mnie były przecenione na 60zł, tylko nie było nic kolorowego - same czarne i szare Zerknij najlepiej na ich stronę, ta miętowa/biała jest ładna.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:52   #1039
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki
ja też oszczędzam

Też myślałam o tych butkach, ten łańcuszek sie da odpiąć prawda? Mają miekką skórkę? Chodzi mi głównie o pięty, bo wszystkie mnie obcierają i chcę wreszcie jakieś wygodne baletki
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 18:23   #1040
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja serum zamówiłam razem z polecanymi przez blekitne_niebo: szamponem z chili i pomarańczą, balsamem na kwiatowym propolisie, maską drożdżową Agafii i olejem regenerującym Baikal Herbals

Aha- kupiłam też dzisiaj torebkę Uwielbiam wszystko, co chabrowe Podobała mi się od początku, a po obniżce tym bardziej
balsam i maskę też mam
Cyrkonie pewnie jak każde inne mogą odpaść... ale chyba są w miarę solidnie przytwierdzone, a buty mają dla mnie idealnie cielisty kolor
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Też myślałam o tych butkach, ten łańcuszek sie da odpiąć prawda? Mają miekką skórkę? Chodzi mi głównie o pięty, bo wszystkie mnie obcierają i chcę wreszcie jakieś wygodne baletki
Jeszcze w nich nie wyszłam na dwór, ale wydają się bardzo mięciutkie ale to moje pierwsze skórzane baleriny z Zary więc nie mam porównania...
Da się,tylko trzeba odpruć nitkę (zdjęcie).

Wklejam jeszcze dwa zestawy, chyba ich nie wrzucałam, a znalazłam na pulpicie
przepraszam za bałagan w tle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (54,9 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44.jpg (62,6 KB, 245 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (55,6 KB, 230 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-05-10 o 18:39
Stary 2013-05-10, 19:12   #1041
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Ćhciałam kupić taką rudą dla mamy, ale już nie było, więc kupiłam taką z h&m (też jej się podobała), do tego beżowy szal i prezent na urodziny i dzień matki gotowy.
Cytat:
balsam i maskę też mam
Cyrkonie pewnie jak każde inne mogą odpaść... ale chyba są w miarę solidnie przytwierdzone, a buty mają dla mnie idealnie cielisty kolor

Jeszcze w nich nie wyszłam na dwór, ale wydają się bardzo mięciutkie ale to moje pierwsze skórzane baleriny z Zary więc nie mam porównania...

Bardzo fajny zestaw. Te spodnie to kwiatowe z zary? Masz 160cm wzrostu?

Wstawiam swój zakupowy z dzisiaj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beznazwy.jpg (23,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0780.jpg (108,6 KB, 223 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0781.jpg (105,0 KB, 210 załadowań)

Stary 2013-05-10, 19:16   #1042
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Właśnie zapytalam sie dwóch osób, które pracują w Play i powiedziano mi, ze Play ma swoje nadajniki i na nich czasami działa, ale tez korzysta czasami z innych, poza tym koleżanka napisała mi tak: z tego co wiem, i tego co nas uczyli to plus ma swoje nadajniki, moze z 10 lat temu dzialal na nadajnikach plusa i orange, ale to juz nie jest to

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mają pojedyncze nadajniki w miastach. Na wsiach korzystają z nadajników innych operatorów.

Cytat:
Myślisz ze to kwestia "podkladu" czy techniki? Może za mocno przyciskasz ostrze do skory? Ja w sumie używam maszynek ze wspólnej paczki z mężem nie widzę różnicy.
Ja już jakiś czas temu zauważyłam, że maszynki dla mężczyzn są lepsze.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:32   #1043
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje Ci jeden głos za ale ja "czuje" ta sukienke, wyjątkowo miałam ochotę na cos innego niż czarna sukienka ołówkowa lub rozkloszowana.
Myśle ze będzie dobrej jakości- jej cena wyjściowa to 519 zł. Na filmie wyglada fajnie dorzuce do niej wyjątkowo srebrne dodatki (choć wole złote) i będzie super. A potem na jakies mniej uroczyste wyjścia czy nawet na randkę z mężem będę mogła ja włożyć

Kod wyczytałam na wątku chyba o butach VIvienne Westwood. Ważny jest do dziś tylko wiec jak cos to sie spiesz i tylko na niektóre rzeczy ale nie wiem dokładnie na które. Na sukienke zadziałał co mnie bardzo ucieszyło
Ja też byłam za fioletową bardzo podoba mi się fiolet ze srebrem

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Co do depilacji woskiem to mogę się wypowiedzieć, ponieważ po kilku latach takiej depilacji wróciłam do zwykłej maszynki. To prawda, że trzeba zapuścić co najmniej 0,5 cm. U mnie włosy odrastały już po ok. tygodniu, także nie wierzę, że ktoś ma spokój na 3-4 tygodnie. Włosy rzeczywiście rosną coraz słabsze przez co po pewnym czasie zaczynają wrastać pod skórę, bo nie mają siły się przez nią przebić. Mimo, że robiłam peeling cukrowy (naprawdę mocny), wrastały coraz mocniej. W końcu doszło do tego, że całe nogi miałam w czerwone krostki i przez całe lato chodziłam w długich spodniach, bo nie dało się pokazać z takimi nogami Trochę czasu minęło zanim doprowadziłam je do porządku i teraz tylko zwykłą maszynką depiluję. Podejrzewam, że po depilatorze miałabym tak samo, bo też usuwa włosy z cebulkami.

Ostatnio odkryłam glinkę GHASSOUL (skarbymaroka), dzisiaj pierwszy raz robiłam maskę i jestem bardzo zadowolona - skóra gładka i miękka.
Dzięki za wypowiedź
Przemyślę to jeszcze, ale jak widzę moją kosmetyczkę, która depiluje się woskiem już 10 lat i widzę jakie ma gładkie nogi i ręce... też bym tak chciała. Depilacja laserowa wychodzi mnie jeszcze trochę drożej, ale może kiedyś?

PaulinaMigotka, super zestaw, a torebka ze zdjęcia skąd jest? Bo znajomo wygląda i w sumie podoba mi się Mojej upatrzonej Zarowej chyba nie upoluję na Allegro
Mama marzy o czerwonym portfelu z okazji swojego święta. Akurat kiedy planuję trzymać się z dala od centrów handlowych, sama daje mi okazję, żeby wchodzić i się rozglądać za prezentem
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:37   #1044
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też byłam za fioletową bardzo podoba mi się fiolet ze srebrem

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Dzięki za wypowiedź
Przemyślę to jeszcze, ale jak widzę moją kosmetyczkę, która depiluje się woskiem już 10 lat i widzę jakie ma gładkie nogi i ręce... też bym tak chciała. Depilacja laserowa wychodzi mnie jeszcze trochę drożej, ale może kiedyś?

PaulinaMigotka, super zestaw, a torebka ze zdjęcia skąd jest? Bo znajomo wygląda i w sumie podoba mi się Mojej upatrzonej Zarowej chyba nie upoluję na Allegro
Mama marzy o czerwonym portfelu z okazji swojego święta. Akurat kiedy planuję trzymać się z dala od centrów handlowych, sama daje mi okazję, żeby wchodzić i się rozglądać za prezentem
Torba z reserved

Stary 2013-05-10, 19:47   #1045
Antananariwa
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie co sądzicie o tej sukience. To jedwab, jasny, do tego w dość rozsądnej cenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ona-simple-simple-sukienka-damskie.jpg (16,7 KB, 55 załadowań)
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:50   #1046
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ćhciałam kupić taką rudą dla mamy, ale już nie było, więc kupiłam taką z h&m (też jej się podobała), do tego beżowy szal i prezent na urodziny i dzień matki gotowy.

Bardzo fajny zestaw. Te spodnie to kwiatowe z zary? Masz 160cm wzrostu?

Wstawiam swój zakupowy z dzisiaj.

Cytat:
balsam i maskę też mam

Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:55   #1047
ParashuteEffect
Rozeznanie

u nas dzis tylko 16 stopni i deszcz.
ale chcialam sie pochwalic long sleevem od Sylwii Majdan, dopiero dzis dostalam (czekalam prawie miesiac) ale bylo warto! jakosc jest super, zobacze jak bedzie po praniu i napewno zamowie kolejnego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1932.jpg (58,4 KB, 336 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1939.jpg (62,1 KB, 282 załadowań)
Stary 2013-05-10, 19:58   #1048
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
u nas dzis tylko 16 stopni i deszcz.
ale chcialam sie pochwalic long sleevem od Sylwii Majdan, dopiero dzis dostalam (czekalam prawie miesiac) ale bylo warto! jakosc jest super, zobacze jak bedzie po praniu i napewno zamowie kolejnego
zdradzisz cene? super lezy, jaki masz rozmiar?
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:02   #1049
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
zdradzisz cene? super lezy, jaki masz rozmiar?
dziekuje 120 zl + dostawa. mam S/M, jest lekki efekt oversize, ale mi na tym zalezalo
Stary 2013-05-10, 20:04   #1050
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ja zastanawiam się nad tym tshirtem bo ma idealny napis
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości