|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cześć
![]() Samba |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
india ale Ci fajnie!! czekam na szkockie zdjecia
![]() samba juz blisko konca wytrzymaj!! Ale u mnie zaducha, jakis wiatr jest ale nawet go nie czuc. Taki skwar, chmury wklolo i duchota. Dzisiaj nic tylko jesc lody i pic smoothy polecam sok pomaranczowy i zmiksowane mango
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
samba dasz rade,jeszcze troche wytrzymaj!
U nas tez grzeja na maksa! Tom wyszalal sie juz w basenie dzis. |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mamy problem
![]() Chodzi o segregację śmieci. Mamy tu wspólnotę mieszkaniową i do tej pory cichosza jeżeli chodzi o numer konta na który mamy wpłacać pieniądze, nie dostaliśmy też ani jednego kubła na bioodpady już nie wspomnę o tym że kubły na szkło i resztę są raczej dalej niż bliżej nas i wczoraj spytalam sąsiada o to czy może kubły były rozdawane jak byliśmy we Włoszech. No i on mówi, że jeżeli jedna rodzina się nie zgodziła na segregację we wspólnocie to nie będzie segregacji w naszym bloku więc wszyscy płacimy więcej i nie mamy koszy pod domem z tegoż powodu. U was też tak jest????? bo dla mnie to nie zrozumiałe jest. Ja mogę sobie nawet sama kupić kosz metalowy na mieszane i na bioodpady i te do segregacji ale skoro i tak będę płacić więcej to po co mi to. Plastiki i szkło i tak wyrzucam do odpowiednich koszy.
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. My juz jestesmy w Niechorzu. Dojechalismy szczesliwie. Zaliczylismy juz plaze bo ladnioe grzalo
tomcio nawet sie zaklimatyzowal....oby tak dalej.Pozdrawiam was goraco!!! |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka u nas nawet jak ktoś zaoferował się, że nie będzie segregować i tak mamy pojemniki dalej do segregacji, choć zapewne wiele osób napisało, że będą ,a wyrzucają wszystko razem
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samba ściskam Cię mocno ![]() U mnie wszytsko ok, ale nie mam czasu na internet. Przez 2 tygodnie gościłam u nas teściową i aż szok ale było mi smutno jak wyjeżdżała Danielek ma już 12 tygodni, gaworzy cały czas, śmieje się.. a mnie miękną kolana i wszytsko inne karmię piersią bez problemów i tylePozdrawiam Was wszystkie bo nieraz myślę co u Was |
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Usciski dla Danielka!! Kupilam sobie sukienke w pepco-super sie w niej chodzi w taki upal. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2013-07-28 o 22:37 |
||
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
dziś znów upały
|
#1031 | |||
|
Zakorzenienie
|
india myszka milego wypoczynku!!!
Cytat:
maz tez sobie poradzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej. ja mialam goracy weekend tragicznie goracy. a dzis od rana 30stopni w domu. tragedia.
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś no dla mnie to jest nie do pojęcia, ale u nas w ogóle ta ustawa i zmiany kuleją :/
u mojej mamy w ścisłym centrum nadal nie ma koszy, nadal nikt nic nie dostał a sąsiedzi się awanturują (ostatnio moja mama poszła z plastikiem do zbiorczego pojemnika a że nie ma u nich pod domem to musi iść na sąsiednią ulicę i wyskoczyła baba przez okno, krzycząc czy nie mają swojego śmietnika!!! A to są te stare duże kubły na plastik, szkło i papier. ). muszę przedzwonić do urzędu miasta i się dowiedzieć jak to jest, bo sorry ale do połowy lipca miały być kosze dostarczone. Do 15 sierpnia mamy wpłacić za 1 miesiąc a ja nadal nie mam numeru konta i nie wiem ile mam wpłacić!
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A u nas burzowo, grzmi i pada i chwała Bogu bo dość już tych upałów mam! Cytat:
![]() hej, już wróciłaś? |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas parno... bardzo
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Po wakacjach
było super! Pogoda dopisała zdecydowanie żal było wracać ![]() choć ogólnie cieszę się, że już w domu - wszędzie dobrze, ale nie ma to jak własne łózko, własna łazienka ![]() Coś się działo? Po malutku nadrabiam
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia-jestesmy na polu namiotowym Duet na poczatku niechorza.
Wczoraj mielismy mega upal a dzis w nocy przyszla burza deszcze teraz dopiero przestalo padac. Oby pa
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-07-29 o 11:00 |
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
melduje,ze bezpiecznie dotarłam
podróz długa ale spokojna. no i jestem z mezusiem lecimy na miasto. pozniej sie odezwe
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę wspomnień w k.
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi to u nas było że spółdzielnia złoży wspólną deklarację, tydzień przez terminem że jednak każdy ma osobno, kolega coś mówił że w sądzie jakaś sprawa o to była i wyszło, że każdy ma osobno, akurat jego dziewczyna pracuje w UM przy tych "śmieciach"
india korzystajcie z czasu razem
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
laski na dolnym śląsku jak u was? bo czytalam że tragiczne nawałnice?
Bzyczko u Ciebie podobno najgorzej.. wszystko dobrze???
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś teraz już wszystko ok. U nas na ulicy wielkich strat nie ma, połamane jedno drzewo, na ulicy wody po kostki, my mieliśmy trochę wody w mieszkaniu przez okna ale tak to wszystko gra. U mojej siostry na ulicy woda wylała się na jezdnię, ale ona mieszka na piętrze całe szczęście. Większe straty w okolicznych wioskach są niż u nas w mieście. Lało calutką noc i to bardzo mocno. Dziękuję
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
To się w nocy działo, takiej burzy dawno nie było. Ale dziś przyjemny chłodek na dworze
|
|
|
|
#1044 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! u nas nadal wymarzona pogoda, cieplo i slonecznie. czekam az Tz wstanie(bidulek dzis jest po nocce) i wyruszamy nad morze
mam nadzieje, ze do tego czasu pogoda sie nie zmieni.pozdrawiam
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie nie wiem kiedy za wami nadążę, tyle czytania
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dobrze wole to niz niekonczaca sie zime.. ![]() choc tak 25-28 bez duchoty by mnie satysfakcjonowalo ![]() mam ten sam klopot. zrobmy tak ty czytasz pierwsze 10 stron ja kolejne 10 i potem przedstawiamy tu krotkie sprawozdanie? ok? mlody idzie jutro do przedszkola ![]() wprawdzie nie zapisywalam go na wakacje bo doszlam do wniosku ze posiedzimy razem ale napisala do mnie dyrka ze starego przedszkola ze sie zwolnily miejsca i mam choc na chwile go przyprowadzic niech sie z dziecmi pobawi wiec bedzie sobie szedl na sniadanie do obiadu. cieszy sie jak nie powiem co i pyta czy juz idziemy![]() stesknil sie ![]() ja bylam na terapii fajnie bardzo mi sie to podoba bardzooo kolejne dzieci chetne zyc nie umierac
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
hellołłłł
Wczoraj znowu ulewa była ale zdecydowanie krótsza...mam skrajnie nieodpowiedzialnych sąsiadów...przedwczoraj w nocy, gdy ta ulewa była zamknęli kota na parapecie i on biedak miauczał o 4 nad ranem. Oni mieszkają na poddaszu i mają takie okienka przy podłodze pod dachem to tam siedział. Dzisiaj ten kot łaził po dachu i też miauczał czyli nie miał się jak dostać do domu bo okna pozamykane. Ale zanim się ubrałam żeby iść do nich to już go nie słyszałam więc go wpuścili. W ogóle co oni wymyślili. My mamy dbać o porządek w koło domu na długości jakichś 10 metrów, drugi sąsiad ma bok domu a ci z góry kawałek przed wejściem (raptem jakieś 4 metry) mimo że mieli robić całość, a teraz zostawili nam drugi bok domu i połowę przy wejściu. Ostatnio się awanturowali z moim tż o to że chwasty powycinaliśmy bo to nasz obowiązek ale nie mamy prawa parkować tam (z boku) bo to ich miejsce. Pewnie, ich miejsca (bo są 2 miejsca, oni mają 1 auto i my też 1, ale oni sobie miejsce dla odwiedzającej córki zostawić chcą) ale nasze śmieci i chwasty. Mam dość tych ludzi.
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam wczoraj u tego lekarza, zaraz skrobnę w k. co się okazało |
|
|
|
#1050 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (1 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Danielek ma już 12 tygodni, gaworzy cały czas, śmieje się.. a mnie miękną kolana i wszytsko inne

choć ogólnie cieszę się, że już w domu - wszędzie dobrze, ale nie ma to jak własne łózko, własna łazienka