![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
maudy, chodzi o próbki kosmetyków mineralnych
![]() 4 miesiące ![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie z Wordu wróciłam i niestety nie było żadnego wolnego terminu. Ale się nie przejmuję. W czwartek siostra idzie się dowiadywać a jak się nie uda to ja w piątek i tak do skutku ![]() ![]() A oto zdjęcia tych próbeczek ![]() ![]() ![]() Próbki na zdjęciu ułożone są w kolejności takiej jak w poprzednim poście ![]() Za jakieś pół godziny powinna do mnie pizza przyjechać ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-04-07 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Wtajemniczenie
|
a bym mogla dostac namiar na te probki ?? bo w sumie tam do grecji chcialbym sobie na poczatek jakies wlasnie takie lepsze kosmetyku kupic ( wiadomo , upal, stres i te sprawy
![]() ![]() a jesli chodzi o kino , to z tego co czytalam to maja u nas puszczac bajki w 3d ale to dopiero od 29 maja , a wtedy ju nie bede miala jak pojsc do kina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Konto usunięte
|
a mi ktoś mówił że bilety są masakrycznie drogie ... chyba jakoś cały 28 ulgowy 22 ? czy jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Wtajemniczenie
|
jak by to byla cena biletu na sale w 3d to moze bym sie skusila. Rozmawialam wlasnie niedawno ze znajomym o tym to mowi ze efekt niesamowity i ze warto pojsc na taki seans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312903 w tym wątku jest o tych kosmetykach i pisze jak można zamówić próbeczki. Ogólnie płaci się tylko za wysyłkę, z tego co pamiętam to było niecałe 5 dolarów. Mi zapłacił TŻ siostry bo ja na swoim koncie nie mam takiej możliwości. Potem mu tylko przelałam pieniążki już przeliczeniu złotówkowym. Myślę, że warto bo ogólnie to te kosmetyki tez tanie nie są. Jak mi któryś puderek podpasuje to będę chciała normalne dużer opakowanie zamówić, tylko to jest jakoś tak, że dziewczyny z wizażu zamawiają wspólnie. Trzeba by dokładnie wgłębić się w wątek
![]() Co do cen biletów to pojęcia nie mam jakie są. Koleżanka wczoraj była w Heliosie właśnie to się jutro dowiem jak tam cenowo jest. Ale na taki seans 3d to bym sobie poszła. Może nawet się wybiorę i może TŻ-ta uda mi się nawet namówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
ja najchetniej bym poszla na 3d ale na jakis horror, ale taki naprawde straszny , a nie takie kiszki co ostatnio robia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
no to masz odwagę. Ja się boję oglądnąć horror zwyczajnie w tv a co dopiero w kinie i jeszcze w 3d
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Wtajemniczenie
|
ja tam sie oglnie nie boje , balam sie ttylko na klatwie 1 i na 2 to tak troszke, bo na klatwie 3 to juz zasnelam w polowie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Konto usunięte
|
to daj znać jak z tymi biletami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
na klątwie 3 zasnęłam
![]() ![]() ![]() Hmm dziewczyny mi doradziły na mineralknym, że powinnam wziąć sobie uff Perfect lub Linen.
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
ja kolorki dobierałam z siostrą. No i jutro się wymaluję nimi bo dziś poszłam do TŻ-ta i dzień zleciał.
A jak o jutrzejszym dniu pomyślę to aż mi się nie chce. Do północy mamy czynne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Beata do północy, ło matko!!!
Daj znać jak kosmetyki na buźce, bo ja dalej nie wiem jaki koklor zamówić, chcę takie leciutko opalony ![]()
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
**___**
_**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__ ** ___**__*____*__**_____**_ _* ____**_**__**_**________* * ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ a tu sa zyczonka ![]() ![]() zeby nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki są fajne. Lekko się ich nie nakłada bo wszytsko sypkie jest. Baaardzo odpowiada mi korektor. Wszystko fajnie tuszuje
![]() ![]() Ogólnie jestem zadowolona. Wszystko jest takie lekkie. Nie ma żadnego efaktu ściągniętej buźki. Wcałe nie czuję, że mam kosmetyk na twarzy. Nawet czasem zapominam, że pomalowana jestem. No i tak naturalnie to wygląda ![]() Teraz zamawiam sobie 2 pędzle z EM. Jej jakie one są mięciutkie. Siostra przed świętami dostała je i według mnie są rewelacyjne, no więc teraz ja czekam na pędzelki dla mnie ![]() Dziewczyny mokrego dyngusa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Ja od grudnia uzywam mineralow, polecam tez Buff'd bo sa tanie [dolar kanadyjski], Lumiere [probki za 1 centa, wysylka 5 dolcow], Joppa.
Ja niedawno Lumiere zamowilam, BGM i JR minerals. W moim watku w podpisie PRZED/PO mozecie zobaczyc jak niestety wyglada moja facjata przed i po nalozeniu mineralow. Sa tez fotki innych dziewczyn i przeroznych firm mineralnych. Apiska, ciesze sie ze podoba sie watek ![]() Ogolnie bardzo polecam. Odkad odstawilam fluid to mam duzo mniejsze problemy z cera. Klopotem jest dobor odcienia, bo niektore firmy maja sporo inne mniej ![]() edit: maudy, sama jedziesz czy ze znajomymi do pracy? w ogole to bedziesz sprzatac czy barman/kelner czy jeszcze jako ktos inny? Ja bylam 2 dni w hotelu jako pokojowka i nie dalam rady, za duzy wysilek, choc do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic.
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-04-13 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Wtajemniczenie
|
ja jade sama. Z poczatku bede pracowac jako pokojowka a moze potem sie na barmanke przesiade. Chce z poczatku podszkolic sie jeszcze w jezyku. Wiem ze jechanie samemu na 4 miesiace moze wydawac sie kiepskim pomyslem, ale poprostu musze wyjechac bo inaczej chya oszaleje. Wiem ze bedzie ciezko ale na wakacje tam nie jade, tylko do pracy. I chialabym przywiesc pieniazki chociz na laptopa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Nie ma c opowiadac.. mam potworne problemy (mama powaznie chora) i brakuje mi kogos z kim moglabym porozmawiac od serca
![]()
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa idę jutro do fryzjera poeksperymentować troszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Wtajemniczenie
|
ja jesli chodzi o farbowanie wlosow to zawsze sama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Też własnie muszę iśź do fryzjera, gdzie się zapisałaś?
Farbowanie tez mnie czeka, bo odrosty to już są 3 cm :P
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zafarbowałabym sobie sama ale chcę rozjaśnić więc w tym przypadku wolę się oddać w ręce fachowca ![]() a za godzinę do wordu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
No ja tez się zawsze sama farbuję, musze iść kupić L'oreala
![]() Wogóle to jak sprawuje się Twoja lustrzaneczka?? Ja wczoraj wygrałam aukcję obiektywu, 50-200 mm ![]() Jakbyście były ciekawe, to moje prace możecie oglądać na http://costaadeje1.digart.pl/ ![]() A tymczasem zabieram sie za robienie konspektu na czwartek na zajęcia, ale wogóle nie wiem jak się za to zabrać ![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Mój aparacik sprawuje się bardzo dobrze. chwilowo nie mam za bardzo czasu pocykać fotem ale mam zamiar to któregoś pięknego dnia nadrobić
![]() Paula w poniedziałek na 12:00 mam egzamin na prawko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiektyw wygrałam za 430zł z wysyłką ![]() Propozycja w sprawei towarzyszenia do Wordu to do mnie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście, że do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, idę dziś do pracy na 21 więc czeka mnie nocka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że fajna cena
![]() ![]() Cytat:
Ja własnie wpadłam na pomysł poszukania pracy nad polskim morzem. Wiecie nawet robienie w kuchni czy coś takiego. Któraś z Was może byłą już tak w pracy albo też może planuje? ![]() ps. coś męczymy tą stronę i nie może przeskoczyć na kolejną ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.