|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Dziewczyny, a może jakieś zdjęcia wstawimy i się ocenimy nawzajem ? W jakiejś sportowej bieliźnie czy coś. Wtedy też mogłybyśmy sobie poradzić jakieś ćwiczenia itd. ? Zdjęcia mogą być czarno białe, chodzi jedynie o kształt sylwetki, no i bez głowy Co Wy na to ?
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
Zdjęcia... Hmmm ja chyba
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja też raczej odpadam z tymi zdjęciami. To jest internet i niewiadomo, kto na to trafi.
![]() U mnie z wagą słabo. Nie tylko nie spada, ale jeszcze jakby wzrosła od ostatniego ważenia. Centymetry niby lecą, ale waga nic. W ogóle to nie wiem, czy w dobrym miejscu mierzę udo. Wy w którym mierzycie?
|
#1024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gdzieś kiedyś czytałam, że tak się powinno mierzyć udo, łydkę i ramię.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny już polegam dziś a ledwo południe
dobrze, że rano tylko trochę ogórka i pomidora jadłam! do wieczoraj już tylko serek wiejski ![]() zabijcie mnie |
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
ja zdjęcie takie bez twarzy tylko samej figury pare lat temu na wizażu wstawiłam jak się odchudzałam razem z dziewczynami na jakimś wątku , a potem żałowałam bo ciągle się stresowałam,że ktoś znajomy to zobaczy i jakoś mnie rozpozna
w końcu skasowałam zdjęcie no i skasowali mi konto, bo nie wolno kasować postów ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- a ja mam w domu w piwnicy taką 'siłownie' ale nie lubie tam chodzić :P i ponieważ orbitrek został w mieszkaniu studenckim ,a nie będę dziada przywozić na 2 tygodnie bo za duzo z tym zachodu:P to postanowiłam dziś pójść na siłownie, zeszłam i tak myślę ' aaale mi się nie chce tu ćwiczyć ' :P wziełam stacjonarny rowerek pod pachę i zaniosłam (ledwo dotargałam przez 2 pietra) do swojego pokoju do kierownicy przyczepiłam stolik na laptopa, postawiłam laptopa i go przywiązałam do stolika konstrukcja godna inżyniera ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do dzisiejszych grzechów zaliczam krówkę . Pakowałam dla TŻ do prezentu i mnie skusiła . Coś dzisiaj zaczynam szukać co można zjeść... święta idą . Piję za to właśnie herbatkę "mnicha" rzekomo na odchudzanie.Podłamałam się dzisiaj tym brakiem spadku ![]() Fajny patent z tym rowerkiem ![]() U mnie dziś w menu: ś: 60 g makreli, kromka chleba ze słonecznikiem, kawa z mlekiem 2ś. pseudo FIT ciastka i krówka ![]() ![]() ob. jajko sadzone, 1 ziemniak, sos musztardowo - koperkowy podw. omlet z 2 jaj z czymś. kolacja: twaróg z ananasem Powinno wyjść koło 1300 kcal. 80 białka, 40 tłuszczu i 150 węgli. Tylko mało błonnika
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-20 o 13:24 |
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
kocie dopiero zobaczyłam, że masz 56,
wczoraj mówiłaś, że chciałabyś zobaczyć 56 z przodu i udało się!
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To założenie się sprawdziło Szkoda tylko, że z 9 na końcu, ale zawsze
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt że się prośba spełniła kolejna motywacja
|
|
#1031 |
|
Konto usunięte
|
Hehe to może ja do niedzieli zobaczę 73...? Ale by było miło...
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44237273]W najgrubszym
gdzieś kiedyś czytałam, że tak się powinno mierzyć udo, łydkę i ramię.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Aaa, to ja chyba źle mierzyłam. Muszę zmienić w takim razie. ![]() No doczytałam, że biodra też w złym miejscu mierzyłam.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-12-20 o 15:06 |
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym powiedzieć, że kilka cukierków ale to były niestet kawałki ciasta-masakra, ku********
jestem osioł-ciekawe jak ja się zważę jutro idę dziś na siłownię choćby nie wiem co![]() Kocie ważne, że się pojawiła 56 teraz to już będzie tylko lepiej Babeczki ale Ci fajnie, ja wogóle nie mam teraz czasu ćwiczyć no masakra czuje, że przez te pare dni cały miesiąc pójdzie na marne
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę przesadziłaś to fakt, ale już czasu nie cofniesz. I nie sądzę też, żebyś od tego od razu przytyła. No bez przesady, jakby tak było to nie możnaby nigdy sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa, tylko cały czas trzeba byłoby sobie odmawiać, no zwariować by było można. ![]() A ja wczoraj dwa cukierki zjadłam.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-12-20 o 15:31 |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak należą Ci się :brawa: za ostatnie dni wyrzeczeń. I nie martw się, przez kilka dni nie przytyjesz aż tyle. To by znaczyło, że już nigdy nie możemy się najeść ![]() Ja nie mam jakoś siły ćwiczyć. W ogóle teraz zamierzam ćwiczyć 21,23, 24,25 grudnia i później wyjdzie mi z tydzień przerwy, bo będę u rodziców TŻ-ta więc chyba tylko brzuszki po kryjomu by mi się udało przed snem ![]() I dziś postanowiłam trochę odchudzić dzień, zamiast omleta na podwieczorek zjem dwie mandarynki
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-20 o 16:36 |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, wiem, że przegięłam
jak Wam się zaczął weekend? |
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Mi się zaczął całkiem całkiem - podpisaliśmy umowę na salę! I właśnie kończę dzisiejsze ćwiczenia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie przed chwilą walczyłam ze zjedzeniem piernika... Z powidłami, biała masą śmietanową i polany polewą kajmakową... i WYGRAŁAM Ale tylko dlatego, że jest wieczór. Jutro przyjeżdża mój TŻ, więc będzie trochę więcej kcal. Zauważyłam, że jak planuję posiłki na cały dzień, to później i tak mi się to zmienia. Dziś wyszłam jednak na 1100 kcal.
|
|
#1039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się staram trzymać tego co ustalę, ale jak jak jest wyłamka to maksymalna
jutro wigilia u cioci-zobaczymy jak mi pójdzie, po tej dzisiejszej klęsce ![]() Kocie gratuluję silnej woli-jesteś twardziel Gryzeldato już ważną rzecz macien załatwioną my się wybieramy do księdza od jakiegoś czasu, ale coś nam nie podrodzeja właśnie wróciłam z basenu-55 minut pływania bez przerwy zaliczone poza tymi krokietami, barszczem i plackami, zjadłam już dziś tylko jogobellę 0% nawet nien z głodu tylko dlatego, że musiałam z czymś wymieszać colon slim, ojjjjj wiecie co boję się jutro zważyć-serio, żezobaczę na wadze więcej albo tyle samo i stracę motywację w najgorszym momencie
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
z ciastem wieczorem wygralam ale tak mnie cos nudzic zaczelo ze zjadlam jeszcze kromke chleba ze slonecznikiem z pol plastrem sera i polowa papryki. Taka surowa papryka to fajna przekaska do pochrupania... nawet mi pomaga jak mnie wszystko w kolo kusi
![]() mimo wszystko wymiescilam sie w tych 1200 kcal i B/T/W =75/40/140 ![]() Juz za jakies 14 godzin zobacze sie z TZ po ponad 3 tygodniach chociaz po 3 kg to moze jeszcze nie widac. po nastepnych 3 to bedzie mozna cos powiedziec
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze jak się zobaczycie po takiej przerwie to ile spalicie od razu ![]() ja właśnie wróciłam z odwiedzin rodziny TŻ tzn siostry, szwagra i ich synka umówili się na jakieś % dziś :p więc specjalnie pojechałam samochodem, żeby mnie nie kusiło :P ale nie dałam rady, namówili mnie na bimber :P wypiłam z 7 czy 8 kieliszków:P i do domu wróciłam z mamą TŻ która musiała przez to po nas przyjechać :P mój samochód został u siostry TŻ ale mam nadzieję, że przy mojej stabilizacji raz na jakiś czas wypicie alkoholu nie będzie zbrodnią :P
|
|
#1043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym czytałam gdzieś, że najwięcej kalorii nie dostarcza sam alkohol tylko to, co do alkoholu się je. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie to będziesz miała miły tydzień
![]() Babeczki jak nie jadłaś nic niedobrego to bimbrem się nie przejmuj, zresztą już nie ograniczasz się tak bardzo na stabilizacji, prawda? ja się powoli zbieram na siłownię i będzie chwila prawdy na wadze
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, mam nadzieje zw mily, i tak bedziemy sie widziec dzisiaj i jutro a pozniej on pojedzie do swojej rodziny, a ja do nich po 3 dniach. Kiedys przezylam szok gdy sie dowiedzialam ze kieliszek wina ma 150 kcal
|
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
Kocie ale wino to dobre kalorie!
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mixy warzywne mi się znudziły i potrzebowałam jakiejś odmiany, stąd fasolka szparagowa. Co do kanapek na wieczór - zanotowałam! faktycznie mogą być ciężkawe.
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasem sobie na coś pozwolić, ale bez przesady ![]() czekamy na Twoje wyniki! aaale będą spadki! ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44248463]ale mi jakoś moje szaleństwo sprzed 2 tygodni nie zaszkodziło, więc Tobie też nie zaszkodzi.[/QUOTE] mam nadzieję
|
|
#1049 |
|
Konto usunięte
|
Spoko spoko - raz nie zawsze
![]() Aaaaa skóra mi schodzi po kwasach! Wyglądam okropnie! Mam nadzieję, że do poniedziałku będzie już w miarę, bo idę do pracy :/ ehh najgorzej, że nie mogę tego przyspieszyć i poodrywać tej skóry, bo blizny zostaną jeszcze gorsze niż miałam przed zabiegiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2013-12-21 o 11:07 |
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44248703]Spoko spoko - raz nie zawsze
![]() Aaaaa skóra mi schodzi po kwasach! Wyglądam okropnie! Mam nadzieję, że do poniedziałku będzie już w miarę, bo idę do pracy :/ ehh najgorzej, że nie mogę tego przyspieszyć i poodrywać tej skóry, bo blizny zostaną jeszcze gorsze niż miałam przed zabiegiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Jejku to uważaj, szczególnie że mówisz, że trudno jest Ci się opanować od rozdrapywania. Trzymam kciuki za to, żeby Ci się wszystko zagoiła ładnie Wczoraj cały dzień marudziłam Wam i mojej mamie, że była 56, ale z 9 na końcu. Dziś wchodzę na wagę tak z ciekawości, a tu 56,4 !!! ![]() ![]() przesuwam suwaczek ![]() Nie wiem jakim cudem Wczoraj o 21 jeszcze jadłam kanapke i nic nie ćwiczyłam... Kolejny raz mi się potwierdza, że jak dużo ćwiczę to nie chudnę
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

? Zdjęcia mogą być czarno białe, chodzi jedynie o kształt sylwetki, no i bez głowy 
gdzieś kiedyś czytałam, że tak się powinno mierzyć udo, łydkę i ramię.
w końcu skasowałam zdjęcie no i skasowali mi konto, bo nie wolno kasować postów
. Coś dzisiaj zaczynam szukać co można zjeść... święta idą