![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Ja ogladam
![]() ![]() ![]() Probowalam wlasnie uspac mlodego bez UU. Po 2 godzinach poleglam;(;(;( ehh przy uu usnal w 30 sekund ![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |||
Zakorzenienie
|
ja - ale pierwszy raz nie wiem za kim jestem
![]() Cytat:
Cytat:
Moja jest już prawie taka jak Marsi, czasem tylko zmieni kolor jeszcze, ale jest płaska i przeważnie cieniutka biała ( z jednym grubszym brzegiem) ale przed wszystkim tak nisko, że musiałabym bez majtek chodzić aby ktoś widział. Cytat:
nie pomyślałam o zwykłych suchych chusteczkach! ![]() to może być to! Dziękuje! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Mi tez sie nie chce w taka pogode wylazic z domu
![]() Kurcze, jak wstalismy o 8.30 to jak babla teraz polozyc spac? ![]() Dziewczyny korzysta ktoras z was z mleka BD3??? Bo kurcze nie wiem czy ja trafilam na jakis felerny produkt czy co, ale takie gluty mi sie robia przy wyrabianiu, ze masakra!!!!!!!!!! Zatykaja smoczek i babel nie moze normalnie tego pic. Wsciekla jestem strasznie. Mialam BD2 i bebiko i nic sie z tym nie robilo, a 3 to jakas porazka Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1024 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj jak któraś pytała o te chusteczki dla dzieci to pomyślałam, że przecież można takie zrobić samemu a zaraz link... hmmm myślałam, że będę pierwsza z takim pomysłem... o ja głupia.... Wiecie, moja Paulinka nie daje mi chrupka czy czegoś tam do jedzenia.. Codziennie proszę aby mi coś dała jak sama je, ale jeszcze nie chce... a niedawno siedzę i Was nadrabiam, ona chodzi po podłodze i je herbatnika.... Nie zwracam na nią uwagi, tylko kątem oka zerkam, no i czytam.... ta podchodzi do mnie wyciąga rączkę i daje tego herbatnika do zjedzenia.... słodziak mój ![]() ![]() ![]() A teraz zrobiła sobie domek między fotelem a ścianą... naznosiła zabawek i sobie tam siedzi, co chwile zaglądając do mnie.... Pytałyście o zakaz wychodzenia z domu... niestety przez całą zimę mamy siedzieć w domu... masakra... tzn możemy wyjść jak będzie bardzo słonecznie, nie za zimno i bez wiatru... a przecież ciężko o taki dzień.... mamy bardzo często wietrzyć mieszkanie... hehe i niby to ma mi wyjście do ludzi zastąpić...nie wiem jak ja to wytrzymam... przecież jak tż pojedzie ( a może to nastąpić w każdej chwili, dziś samochód już odbiera) no to ja ocipieje.... nikt mnie nie odwiedza, wszyscy znajomi wyjechali gdzieś w Polske, mam tylko jedną sąsiadkę, ale ona jak już tylkoe w soboty nas odwiedza, bo praca jej nie pozwala na tygodniu.... tż musi zabrać laptopa, nie mam teraz kasy, aby kupić coś dla siebie, choć i tak bym nie miała internetu, bo on go pewnie zabierze... na moim telefonie (nokia c3) kiepsko mi się internet przegląda a jak kilka razy próbowałam do Was napisać ze szpitala to nawet wiadomości nie dochodzą... smutno mi z tego powodu.... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to mleko to porażka ja wcześniej używałąm hippa combiotic, bajka jak dla mnie ale w listopadzie niestety z wiadomych przyczyn miałam strasznie dużo wydatków i postanowiłam oszczędzić na mleku ![]() no a że maluch je mleko trzy razy po 220 ml to wychodzi mi puszka na tydzień, -razy 40 zł , a BD 14 zl w promocji ![]() niestety kluchy w butelce robią się notorycznie nie znoszę tego mleka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam oczywiscie kosmetyki do wlosow (Alverde), lakiery do paznokci p2 i kosmetyki dla dzieci (super sklady!). Fajny jest jeszcze plyn do higieny intymnej, ktorym myje wlosy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.google.co.jp/search?q=%E...00%3B600%3B600 Kawalki gazy o wielkosci 15x15 (20x20?) cm, ktorych uzywam m.in. podczas kapieli czy jedzenia. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1030 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O współczuję, ja nie byłam 3 dni na spacerze i już kręćka dostaję. Cytat:
No ja mam ten problem że przeważnie Oliwka to zje ile jej dam, na noc daję właśńie 210 i żadko kiedy zostawia coś. Zdrówka dla dziewczynek ![]() Cytat:
Mi to całkiem utknęł. W ciąży to gratulacje ![]() Cytat:
![]() Która ogląda "bitwę o dom"??? Dziś finał ![]() Ja to jestem chyba za tą parą z domu dziecka,jakoś tak sympatyczni mmi się wydają i tacy normalni ![]()
![]() |
#1031 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie próbowałam alvedre ale kusisz ![]() słoiczki też są fajne no i kupowałam kaszkę, nie pamiętam nazwy ale miałam wrażenie że producentem jest Holle bo podobne opakowanie ![]() Cytat:
muszę o tym pomyśleć bo BD nie dla mnie poza tym wogóle marzę,żeby mały nie budził się na jedzenie w nocy dziś i tak sukces bo tylko jedna pobudka o 3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Moja wychodzi codziennie. No chyba że leje. A z nianią wychodzą na 1,5 -2 godziny. IO teraz jak jest zimno też nie krócej. Ubrana ciepło, przykryta cienkim kocykiem.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2013-11-27 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle to jestem w szoku bo już trzeci dzień Oliwka wstaje o 7 ( a wcześniej było 5 /6). Ale pewnie w sobotę jak będę z nią sama znowu wstanie o 5 ![]()
![]() |
#1035 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że pada to nie wychodzę. ![]() dlatego nienawidzę gumek. Jak kiedyś bungaliśmy sie w gumkach to co chwilę sprawdzałam czy nie zjechała no i ten stres że pęknie..... ojjjj nie...nigdy więcej.... ![]() ![]() Cytat:
Ale.... jestem za Ewą i Kamilem (tych z domu dziecka). Są bardzo sympatyczni, właśnie tacy normalni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a porubione ![]()
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Nadrabiam i właśnie złapałam mega doła ![]() ![]() Pewnie tylko niektóre z Was wiedzą o co chodzi ale dalej nie umiem o tym mówić ani tym bardziej zapomniec. Miałam się poodnosić ale nie chcę już psuć atmosfery z rana. Wrócę później. |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Znajoma mojej siostry ma 3 letnią córeczkę i ona dalej budzi się w nocy 2 razy na mleczko
![]() Jak oduczyć dziecko nocnego picia mleka?? Boję się że Daria też długo będzie się budzić :/ ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia jak oduczyć. A u nas czasem i 3 razy podaje mleko i Mały zjada pełne porcje po 150/180.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Domcia praktycznie codziennie jest na dworku, no chyba, że leje. A jeśli chodzi o czas to różnie - od pół godziny do półtorej. Zależy czy śpi czy nie ![]() Jeeej kiedy ja doczekam, że Domcia będzie się budzić raz na jedzenie i w międzyczasie nie będzie się w ogóle kręcić? ![]() Gojka całą zimę w domu?! Masakra, współczuję. I jeszcze bez neta. Oszalałbym. A skąd jesteś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu z pytaniami :
1. Któraś z Was daje dziecku płatki kukurydziane? (suche)? 2. Dajecie już dorosłe przyprawy : czosnek, cebula itepe itede? |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Za nami beznadziejna nocka, nie wiem czy spalam 1,5h ciągiem... :/
Nadrobie do konca pozniej, teraz spadam do lumpa poki TZ jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dziś też ciągnie mnie blizna nawet Leoś mimo iż urodzony przez cc nie ściągnął tej traumy i nie sądze bym kiedykolwiek zdecydowałą się na poród sn nawet gdyby ktoś mi zaproponował pół miliona złotych to bym się nie zgodziła ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
1.Leoś sam otwiera szufladę i wyżera płateczki 2. cebule nie ale czosnek jest u nas obowiązkowo ze szpinakiem, niemowle pachnące czosnkiem- bezcenne ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-11-27 o 09:49 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę na wątku trochę w klubie. Ale generalnie opisu porodu nigdzie bo nie dałabym rady. Z resztą opisać 46 godzin bólu to raczej ciężko :/ Cytat:
Tak choć rzadko. Ale Wiktorek z tych wszystko jedzących. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zejdzie im się jak reszta zębów wyjdzie ![]() o to to to1 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. czosnek do szpinaku Cytat:
![]()
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2, nie
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czosnku do zupek nie dodawałam ale cebule tak. Do tego zioła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.