|
|
#1021 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Straszny wątek. Część 2.
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2014-11-24 o 12:32 |
|
|
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Z soboty na niedzielę jak spaliśmy z tż nagle nas obudziło u moich dziadków bieganie po strychu
Pewnie jakieś zwierzątko, ale rózne się ma myśli jak się człowiek nagle zerwie i słyszy takie rzeczy
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2014-11-24 o 19:52 |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dziadkowie podejrzewają kunę
już była w tym roku raz i próbowała nawet kurę przemycić ![]() A babcia za to słyszała jak czymś kulała (jeśli to kuna) tak jakby jakimś orzeszkiem albo czymś
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Konto usunięte
|
Inny pogląd nie daje ci prawa do takich ocen.
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Raz cholera wlazła po ścianie na poddasze i tam buszowała, nie podejrzewałam nic nadprzyrodzonego, bałam się że to złodziej jakiś.
|
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Falabella, po pierwsze, nie rozbijaj wątku. Po drugie, uważaj co piszesz i jak piszesz. Jeżeli masz tak wypisywać, to ulżyj sobie gdzie indziej, a nie udzielaj się tutaj. Poczytaj sobie regulamin.
|
|
#1028 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1030 |
|
BAN stały
|
Może po prostu każda zmora ma swoje ulubione <ekhem> pozycje?
|
|
|
|
|
#1032 |
|
BAN stały
|
Mnie jeszcze żaden nie zgwałcił, może po prostu nie trafiłem na sukkuba geja
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez bubu100 Czas edycji: 2014-11-25 o 19:55 |
|
|
|
|
|
#1034 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie obraziłam się. Nie chciałam nigdy zabrzmieć, jakobym nie wierzyła w zjawisko paraliżu sennego, absurd - przecież to fakt naukowy. Chodzi mi o to, że możliwe że to jedno i to samo, dwa różne zjawiska albo w ogóle coś innego. Ja nie czułam paraliżu, mogłam się ruszać, tylko wymagało to siły, jakby mnie na przykład przygniótł regał z książkami - też bym się mogła ruszać, nie? Tylko trzeba to tałatajstwo najpierw z siebie zrzucić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz jesteś po prostu niegrzeczna. Na podstawie jednej historyjki w bardzo szczególnym wątku wystawiasz mi ocenę. Mam to akurat w nosie, ale uważaj, żeby ciebie ktoś nie ocenił. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie spotkałam nigdy sukkuba (ani inkuba). Gdybym mniej wiedziała o pewnych sprawach, napisałabym: "Szkoda ", ale że coś niecoś wiem, napiszę: "Nie żartuję sobie z tego, w co wierzą inni".Bardzo mnie dziwi, że w wątku, w którym jest wiele niesamowitych historii, komuś chciało się akurat przyczepić do mojej, która opisuje dość proste i powszechne zjawisko (bez względu czy mówimy o paraliżu sennym, czy jakimś rodzaju złej energii). Ale żeby zbytnio nie odbiegać od tematu: pokarało mnie! Wciągnęłam się w ten wątek, który nadrabiam systematycznie. No i natrafiłam na nieszczęsną historię o Wysokim Kamieniu. Zafascynowała mnie i postanowiłam nastraszyć koleżanki. Podlinkowałam im tę historię i wiem, że nastraszyłam. Co z tego, skoro mnie samej ona nie odstępuje i codziennie czekam z zaśnięciem, aż będę mega zmęczona i minie północ |
||||||
|
|
|
|
#1035 |
|
Biała Dama
|
Ja się akurat nabijam ze wszystkich, którzy wychodzą poza zwykłe zainteresowanie paranormalnością a reprezentują, hm, prostotę. Nie na Ciebie pierwszą trafiło. Co innego opowiadać sobie historyjki dla rozrywki, a co innego święcie w nie wierzyć. To brzmi zabawnie
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie inkubów. Czytałam ostatnią książke pt: Zbaw nas ode złego (był niedawno film na podstawie tej książki) jest tam rozdział dotyczący inkubów. Nawiedziały one dziewczyne i jej matkę, w ich domu poprzedni właściciel był zamieszany w sprawę gwałtów. Inkub wgniatał tam je w łózko, ale oprócz tego miały wrażenie że odbywały stosunki seksualne, są dotykane w miejscach intymnych. Czuły się winne i ,,brudne''.
|
|
#1037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prostota... Hmm... Są gorsze rzeczy, na przykład pogarda ![]() Śmiej się do woli, śmiech to zdrowie. |
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co to?
|
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://strefatajemnic.onet.pl/duchy/...kamieniu/9llh8 |
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Paraliż przysenny, miałam tyle razy, że nie zlicze. Łącznie z omamami. Wg teorii niektórych tu osób to już dawno powinnam się egzoryczmowac co najmniej. To tylko zjawisko fizjologiczne. U mnie wzmagane przez stres i podczas nawrotow nerwicy.
|
|
#1043 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
Chciałaś odpowiedzi, to ją masz
|
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie kazdemu tez sie to zdarza w nocy moj tz to mial latem, wieczorem kiedy bylo calkiem jasno. Dlatego napisalam prawie kazdy a nie kazdy ja mialam tylko sytuacje, ze nie moglam sie ruszyc, nic strasznego nie widzialam ani nie slyszalam i przestraszylam sie bardziej tego, ze cos sie z moim cialem stalo, ze ruszyc sie nie moge.
|
|
|
|
#1045 |
|
Rozeznanie
|
Czytuję tutaj posty od jakiegoś już czasu i z niektórych wypowiedzi śmiało można się pośmiać, natomiast jeśli chodzi o moje nastawienie do całej tej strefy zjawisk paranormalnych, jestem sceptyczką, choć może to nieco dziwić patrząc na doświadczenia mojej mamy i babci. Można powiedzieć wprost, że uwierzyć to znaczy zobaczyć na własne oczy, ale i to zdaje się na dzień dzisiejszy dosyć słabe stwierdzenie.
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Najpierw szukajmy przyczyny w sobie. Ja myślałam chwilami, że rozwija się u mnie choroba psychiczna. Ale wiara w zmora nie przyszła mi do głowy.
|
|
#1048 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem pewna, czy owe historie można nazwać strasznymi. Mogę jedynie pokrótce opisać doświadczenia mojej mamy, a i tak pewnie o wszystkim mi nie mówi. Rzecz ma się głównie ze snami. Od jakiegoś już czasu moja mama ma z nimi problem, jeśli tak to mogę ująć. Niekiedy wstaje rano totalnie wyczerpana jakby sen nie dawał jej odpoczynku. Śni często o osobach, których nie widziała całe lata, a później dowiaduje się, że one zmarły. Coś podobnego zdarzyło się już kilka razy, a raz spotkała pewną znajomą, rozmawiała z nią na mieście, a na drugi dzień ta kobieta już nie żyła. Natomiast to, co najbardziej wstrząsnęło mamą (a przynajmniej takie odniosłam wrażenie) wiąże się ze śmiercią mojego taty, gdzie dwie noce pod rząd przed jego odejściem, śniło jej się, że ubiera tatę w garnitur do trumny, myje mu twarz. Osobiście nie wiem, co mam o tym myśleć, ale zdążyłam się już do tych dziwacznych snów mamy przyzwyczaić.
O "zetknięciach z duchami" (czy może jakąś energią) opowiem przy innej okazji.
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

Pewnie jakieś zwierzątko, ale rózne się ma myśli jak się człowiek nagle zerwie i słyszy takie rzeczy 

Nawet przy szczerych chęciach wiara w zmorę, o której opowiadali w żartach nawet nasi dziadkowie tylko mnie bawi. Na świecie jest mnóstwo osób, które przeżyły niemal dokładnie to samo co Ty i widzą w tym tylko paraliż senny, ba, niektórzy sami wywołują u siebie ten stan (wchodząc w świadomy sen), ale Ciebie być może nawiedza zmora, kto wie