![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Musi urodzić nieuleczalnie chore dziecko-klauzula sumienia
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47522259]Boję się takich ludzi.
http://www.fronda.pl/a/najfeld-ostro...was,39862.html[/QUOTE] Ja też nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby takie wypociny tworzyć ![]() Chęć zastraszenia lekarzy? Czy ci ludzie nie pamiętają, co na sumieniu na św. Chazan!? Ponadto pani nijak nie pasują korale do bluzki. ajah, Bóg i Ty macie takich ludzi w waszym teamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Konto usunięte
|
To żona Cejrowskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Wiem, tego typa też nie trawię.
Jak tak dalej pójdzie, to mam nadzieję, że moja córka do normalnego kraju wyemigruje swoje dzieci rodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Mnie osobiście bardzo rozczarowała tym co napisała (a napisała grafomańsko, az razi w oczy i boli). Jeśli chodzi o moje preferencji to barziej mnie inspiruje siostra Faustyna Kowalska niż wspomniana pani (której zdrazało się mówić nigdyś sensem). Jak już tak uderzasz w nieco personalne strony to doprecyzuję: Nie jest dla mnie istotna dyskusja na temat czy rodzina wsparcie dostała i kto ma rację w kłótni o to. Uważam, ze każdemu rodzicowi tracącemu dziecko powina zostać udostępniona fachowa pomoc (podczas choroby dziecka, jak i po jego śmierci). Nie popieram wystapień, w których krwawe, krwawy i inne bełkoty górują- egzaltowane poematy zdarzało mi się wypisywać w szkole podstawowej Wolę się prywatnie pomodlić za dziecko i rodziców, niż pikietować
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Może po śmierci sie dowiem, kto jest u Boga w teamie, jesli gra tam ekipa w składzie Najfeld, Terlikowski i tym podobne ludzie wielkiego serca i miłosierdzia, to troche kicha, trzeba przyznać. Swoja droga, i jak tu uwierzyć w takiego Boga z takim doborowym towarzystwem i takim personelem naziemnym:/ To juz piekla nie trzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Konto usunięte
|
Dlatego ja się nie dziwię ludziom, którzy się deklarują jako wierzący niepraktykujący.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem równie sporo jest niewierzących praktykujących
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
wańka wstańka
|
Vixen ja myślę, że warto zwrócić uwagę, na tych, którzy nie krzyczą wiele, a robotę porządną odwalają. I dla przykładu polecam siostrę Chmielewską. Nie tylko kobieta uduchowiona,konkretna, ale równiez inteligentna i inteligencji używająca.
Kończę OT i życzę dobrej nocy.
![]() |
#1029 |
Konto usunięte
|
Ajah, oczywiście masz rację. Niestety każdemu środowisku takie postaci robią czarny PR.
Tu już wybitnie, bo to jest wręcz mowa nienawiści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47522510]To żona Cejrowskiego ![]() Pierwsza, druga, trzecia? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47521715]Marsi, nieprawda!
http://www.fronda.pl/a/kaja-godek-dl...zce,39808.html [/QUOTE] ja się zasugerowałam, tym co powiedzili rodzice a nie fronda....oni chyba sami najlepiej wiedzą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kontakt do hospicjum i propozycja leżenia w szpitalu - też mi pomoc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Cejrowski miał z Pawlikowska (swoja droga coraz glupsze rzeczy kobita promuje) tylko ślub kościelny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() (Co promuje? Ja ją lubię, mam kalendarz z jej rysunkami i jakimiś tam wypocinami, znam też jej książki językowe i podróżnicze, co jeszcze promuje?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą poczytałam artykuły z podanych linków i stwierdzam, że ja nie mogę czytać tego prolajfowego bełkotania, normalnie działa to na mnie niekorzystnie. Te wizje jak to wszyscy mają krew na rękach taaaa... ostatnio koleżanka taka bardzo pro-zwierzęca wrzuciła gdzieś artykuł z historią ślepego kociaka i tam też było "wszyscy jesteśmy winni" akcja miała promować kastrowanie kotów domowych. Sorry, nie czuję się winna ani kociej ślepocie, ani temu, że ktoś nie chciał dziecka i usunął ciążę.
Nic mi do tego. Fajnie by było jakby ludzie zajmowali się bardziej swoimi sprawami.
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Pawlikowska promuje jakies cudowne kamienie w kiosku widziałam, pelno książek z jej mądrościami, jakiś tam sposób lecznictwa dla naiwnych w stylu homeopatii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47522510]To żona Cejrowskiego
![]() Poważnie to jego żona? ta baba działa na mnie jak płachta na byka
![]() |
#1038 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Mam znajomą, która nawraca świat naniejedzenie mięsa opiekę nad zwierzętami. Ten to kupuje zwierzę jest zły (bo dużo zwierząt czeka w schroniskach), kto rozmnaża zwierzęta jest zły, to je mięso jest zły. Wszysto okraszone zdjęciami czy filmami, po których robi się słabo.
![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47529750]Ale miał. Jak widać, jedne rzeczy można usprawiedliwić, inne nie
![]() (Co promuje? Ja ją lubię, mam kalendarz z jej rysunkami i jakimiś tam wypocinami, znam też jej książki językowe i podróżnicze, co jeszcze promuje?)[/QUOTE] No właśnie też Pawlikowską bardzo lubię to niegłupia babka, czytałam,że niektóre jej książki polecają pzy terapii w walce z bulimią/anoreksją |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47529750]Ale miał. Jak widać, jedne rzeczy można usprawiedliwić, inne nie
![]() (Co promuje? Ja ją lubię, mam kalendarz z jej rysunkami i jakimiś tam wypocinami, znam też jej książki językowe i podróżnicze, co jeszcze promuje?)[/QUOTE] Mnie w ogóle obrzydza Cejrowski, który wypowiada się na tematy inne niż podróżnicze (w tym wydaniu go lubię, nagle odzyskuje rozsądek). Jak ktoś, kto zwie się katolikiem może być zwolennikiem kary śmierci? (jak ten pan). I jeszcze jedno: co Pawlikowskiej jednak niegłupiej babce podobało się w takim facecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisałam kiedyś na wizażu w wątku, w którym była taka sytuacja. Jakaś dziewczyna wegetarianka tak skutecznie "zachęcała" do wegetarianizmu, że chyba wszystkim go obrzydziła. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Ja Pawlikowskiej nie lubię, ktoś kto hurtem produkuje tyle książek, jakoś podejrzanie mi wygląda. No i te magiczne kamienie:
http://www.energia-kamieni.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
czytałyście
http://tygodnik.onet.pl/wiara/justyn...al-wybor/909ct nie ukrywam,że poruszające |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
vixen ona tak ostatnio zaczęła bo już chyba jej się nie chce podróżować a jakoś zarabiać trzeba (tak sądzę). Ale jej audycje radiowe czy felietony bardzo fajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli ktoś ma na to siłę, to bardzo dobrze, że o tym pomyślano. Ale nie każdy ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47537630]A tu się zgodzę.
Jeśli ktoś ma na to siłę, to bardzo dobrze, że o tym pomyślano. Ale nie każdy ma.[/QUOTE] tak, ten artykuł pokazuje,że medal ma dwie strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście ,że ma -kobieta powinna miec wybór -w każdym szpitalu ,Chazan widział tylko jedną stronę i wielu kobietom pewnie pomógł,bo tego rodzaju pomocy potrzebowały. Natomiast nie dał prawa wyboru kobiecie oczekującej innej pomocy.
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam w radio że dostał propozycję pracy w innym szpitalu, więc może jego wiedza nie będzie się marnować.
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
No przeciez jakiś dorobek naukowy ma i doświadczenie. Chociaż ja tez jestem za tym, żeby poszedł na zasłużoną emeryturkę i objazdy pp parafiach ze słowem bożym w obronie zycia urządzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.