Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 21:50   #1021
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Jak się sprawdza statystyki na wątku??? Bo szukam już jakiś czas i nie potrafię tego znaleźć
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:52   #1022
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Ha ha ha no tak
Uwaga najświeższe informacje:p
Dostałam druga dawkę sterydów ktore zaczynają działać po 12 h więc pierwsza juz zadziałała.

Odstawia mi pompę dadzą lekkie tabsy do poniedziałku, ale już nie będą hamować porodu. Będą skurcze to dobrze teraz niech się dzieje co chce)!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Teraz codziennie ledwo otworze oczy i bede szukać opisu porodu trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
No i dobrze

Dziewczyny a moze będziemy wstawiac tu foty ze szpitalnym specjalami.

Ja wam moge pokazac jak moj pokój wyglądał no i łazienka

Super pomysł
Widziałam, ze zdjecia pokoju juz sa wiec zaraz luknę bo teraz nie mogłam otworzyć w przeglądarce
Ja na zwiedzaniu porodówki miałam ochotę zdjecia robić ale jednak sie powstrzymalam bo polozna była z nami

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Piękny plan Asiu
Ja też dzisiaj przywiozłam rzeczy dla małej, a jak tylko przyjdą moje koszule to pakuje torbę niech czeka
I się śmieję. Ze tak mi się spieszyło, że mogę iść rodzic. A teraz myślę: a niech siedzi do terminu to przecież takie swojskie i wiadomo co i jak . Zaczynam się powoli bać. Całkiem nowe życie przede mną. Wszystko się zmieni. Jak mi koleżanka powiedziała, gdy mówię do niej: wszyscy mi mówią o zobaczysz życie Ci się zmieni bla bla. A ona bo to prawda. Zmieni Ci się na lepsze kochana jest

To samo chwile temu mówiłam do mamy...mowię jej, ze tak chciałam wcześniej i w ogole a oblatuje mnie strach...czy wszystko dobrze zrobie i czy bede dobra mama i w ogole...ale t ja mam zawsze taka niemoc wieczorem albo jak zmęczona jestem...dlatego najbardziej nie chce zaczac rodzic tak o tej porze bo jestem wtedy taka niepewna wszystkiego i zmęczona i chyba bym sie rozpłakała z niemocy

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:53   #1023
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Żebyś widziala czego ja już nie kładę pięć tysięcy poduszek, rogal, pozycje nie z tej ziemi i tak co godzinę ma siku w nocy , przebiezka po domu i znowu kima

Ten typ chyba tak już ma , bujac też się bujam ale delikatnie, chodzę itd. Ale waga też robi swoje a moje ciało raczej nie przygotowane na 25 kg więcej

Czuje mała w bozenie - czy to oznacza poród niedługo ?

Tez czuje małą nisko i usg robiła na Bożenie jak szukała głowy do pomiaru, ale poród daleko

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Jak się sprawdza statystyki na wątku??? Bo szukam już jakiś czas i nie potrafię tego znaleźć
Wchodzisz w poczekalnie wizażu i przy naszym wątku pokazuje się ile jest odpowiedzi, i te liczbę trzeba kliknąć
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:54   #1024
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Tez czuje małą nisko i usg robiła na Bożenie jak szukała głowy do pomiaru, ale poród daleko

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Wchodzisz w poczekalnie wizażu i przy naszym wątku pokazuje się ile jest odpowiedzi, i te liczbę trzeba kliknąć
no taki napór na Bożene to chyba jak si emała nogami odbija i wtedy bach w drzwi-puka do mamusi
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:55   #1025
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dzanet czy my chodzimy na ta sama szkole rodzenia? hehe tez teraz mialam kapiel i pieluszkowanie a teraz w srode mam ten sam temat co ty
Hihi a widzisz! Ja mam zajęcia co czwartek Też będziesz miała już ostatnie?
Z tego co kojarzę Ty miałaś więcej, ja tylko 5 spotkań po ok 2h
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Ciastoooo uwielbiam, podrzuc kawałek
Dostałas zamówienie z Gemini

Przy kp jadlam wszystko i było ok. Chociaż teściowa z uporem maniaka ciągle robiła specjalnie dla mnie gotowane mięso, którego nie lubię....

Dostałam w końcu Zamawiałam w środę z rana, a paczka przyszła we wtorek. I nie było żadnego gratisu a ja lubię gratisy! Zamówienie miałam za ok 400zł :/ takie rodzinne - zbiorowe
Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Ha ha ha no tak
Uwaga najświeższe informacje:p
Dostałam druga dawkę sterydów ktore zaczynają działać po 12 h więc pierwsza juz zadziałała.

Odstawia mi pompę dadzą lekkie tabsy do poniedziałku, ale już nie będą hamować porodu. Będą skurcze to dobrze teraz niech się dzieje co chce)!!

Super!
Cytat:
Trochę już ciemno było. I w kazdym pokoju łazienka. Obok łazienki szafka z wyposazeniem : papier toaletowy, podpaski, plastry, gazy gaziki. I jak bejbik jest w pokoju to przywożą przewijak ze wszystkim piluchy chusteczki tetrowki i ciuczki.
Foto brzuszka gratis :p

Ale warunki! A brzusio piękny!
Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
dziewczyny mowili mi ze bede czekala do 15dni na wyniki a mialam juz tego samego dnia wiec w koncu mam wynik tego HCV
za to mocz masakra bakterie i duzo leukocytow najgorszy moj wynik odkad jestem w ciazy,a w pn ide z tymi wynikami do szpitala
Ja tez mam te leukocyty, ciekawe co na to gin...
Został mi jeszcze GBS do pobrania, właśnie w pn na wizycie

Kładę się spać Dobrej nocki dziewczyny! Spokojnej, jak najmniej bolesnej
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:56   #1026
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Żebyś widziala czego ja już nie kładę pięć tysięcy poduszek, rogal, pozycje nie z tej ziemi i tak co godzinę ma siku w nocy , przebiezka po domu i znowu kima

Ten typ chyba tak już ma , bujac też się bujam ale delikatnie, chodzę itd. Ale waga też robi swoje a moje ciało raczej nie przygotowane na 25 kg więcej

Ale nie delikatnie tylko krążenia biodrami. I to normalnie, pomoże rozluźnić stawy no i mala ladnie ci zejdzie do kanału rodnego.
A co do wagi ja juz też ladnie przytyłam i nigdy tyle nie ważyłam ale dzieki temu ze po wstaniu i przed spaniem robię krążenia i bujam bioderkami mnie mniej boli i troche pomaga na moje spojenie wiec i na twoje biodra też pomoże tylko trzeba byc konsekwentnym. Ale to sama misisz wiedzieć.

Stary 2014-08-15, 21:58   #1027
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no taki napór na Bożene to chyba jak si emała nogami odbija i wtedy bach w drzwi-puka do mamusi
Asiu całkiem możliwe aż to sobie wyobrazilam hahahaha
Stary 2014-08-15, 21:58   #1028
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie delikatnie tylko krążenia biodrami. I to normalnie, pomoże rozluźnić stawy no i mala ladnie ci zejdzie do kanału rodnego.
A co do wagi ja juz też ladnie przytyłam i nigdy tyle nie ważyłam ale dzieki temu ze po wstaniu i przed spaniem robię krążenia i bujam bioderkami mnie mniej boli i troche pomaga na moje spojenie wiec i na twoje biodra też pomoże tylko trzeba byc konsekwentnym. Ale to sama misisz wiedzieć.

mówisz ze krazenie biodrami obnizy mi małego?
kurde bo Marceli był wysoko i połozna kazała robić jakby przysiady zeby sie troche obnizył
od jutra macham biodrem
Stary 2014-08-15, 22:00   #1029
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Od jutra zaczynam krążenie biodrami
Stary 2014-08-15, 22:04   #1030
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Od jutra zaczynam krążenie biodrami
bedzie zbiorowe krążenie
Stary 2014-08-15, 22:05   #1031
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
mówisz ze krazenie biodrami obnizy mi małego?
kurde bo Marceli był wysoko i połozna kazała robić jakby przysiady zeby sie troche obnizył
od jutra macham biodrem
Dokładnie tak jest to najskuteczniejsza metoda by dzidzia ladnie ułożyła sie w kanale rodnym. Ale to nie dziala za pierwszym razem :p
Moze to trochę potrwać. .. ale jak robię krążenia to ja czuję gdzie ma maly główkę. A bujanie to najtrudniej wytłumaczyć. Tak jak przy areobiku jest krok w litere A i w litere V to robi sie pol A i pol V czyli po przekątnej i przy tym buja sie bioderkami i potem druga strona. Nie umiem tlumaczyc hihi

Stary 2014-08-15, 22:05   #1032
Misstic
Wtajemniczenie

Dzanet my mielismy 6 spotkan tzn teraz wlasnie w srode bedzie to szoste ostatnie
A jak tam mezowi szlo ''kapanie'' i ''przewijanie''? Lekcja opanowana hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:05   #1033
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko ja mała mam nisko, tylko ona zakrecona jak baranie rogi u mnie w brzuchu i siedzi w dole. Najgorzej jak leże na lewym boku i ona cała na ten bok mi się kładzie wtedy boli itd.

Do takiego kręcenia na fest to poczekam do 37 tc bo teraz by jeszcze za szybko poszło a wtedy to już może

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:07   #1034
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie zbiorowe krążenie
Juz się zaczynamy wspierać Asiu ciekawa jestem czy Ty pierwsza urodzisz tego 11 czy ja nie wiem tak mi wpadło teraz
Stary 2014-08-15, 22:08   #1035
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko ja mała mam nisko, tylko ona zakrecona jak baranie rogi u mnie w brzuchu i siedzi w dole. Najgorzej jak leże na lewym boku i ona cała na ten bok mi się kładzie wtedy boli itd.

Do takiego kręcenia na fest to poczekam do 37 tc bo teraz by jeszcze za szybko poszło a wtedy to już może

To tak szybko nie działa. Ale oczywiście zrobisz jak ze chcesz ja nikomu nic nie narzucam mój maly siedzi mi na szyjce od wizyty w szpitalu i położna powiedziała (bo zapytalam przy okazji) zeby dalej ćwiczyć bo moze łatwiej pójdzie ale i na to nie ma reguły. 25 sie dowiemy czy wyciągają wcześniej

Stary 2014-08-15, 22:08   #1036
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Ja to już od jakiegoś czasu MUSZĘ stosować bo tylko po tym mała się uspokaja także naprawdę polecam, zaraz zacznie właśnie swój koncert wypinania tak około 22 wiec będę musiała wstać i iść zrobić to co lubi, żeby później jeszcze jakoś do 23-24 funkcjonować chociaż ostatnio po prysznicu wygania mnie do łóżka. Może się wam wydać, że to co pisze to durnota, ale od dobrego miesiąca mamy taki rytuał. Na dobranoc bajki grajki muzyczka i śpimy.

Asiu jak będzie potrzeba kanapkę Ci pozycze aczkolwiek sprawdź, może Twoja tez ma takie cudowne właściwości

U mnie takie właściwości jak juz trzeba ma moja duża "morda" jak juz jest przesada
Kiedyś próbowałam inaczej i to ja sobie wędrowałam z fochem i poduszka pod pacha na narożnik ale tz zawsze sie przypałętał i nie szło go wywalić . W sumie zawsze trochę liczyłam na to, ze przyjdzie sie płaszczyć

Katerina-kurde dziwnie, ze Ci biodra nawalaja nawet jak leżysz... niestety nie potrafię pomoc ale współczuje

Stary 2014-08-15, 22:12   #1037
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Chce...

Mi...

Się...

PŁAKAĆ!!

Co do standardu- czy mi się wydaje, że Aneta się nie odezwała na nowym wątku?
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47716640]Niestabilna co to szpital czy jakieś sanatorium?

Latte też mi się wydaje że dawno się niektóre dziewczyny nie odzywały.... Aneta???, zazdrośnica, agnes2011... Dziewczyny napiszcie co tam u Was

Lepiej mi się Was podczytuje z telefonu, wtedy jestem w miarę na bieżąco, a tak muszę dorwać komputer i wysiedzieć na twardym stołku

Jeszcze się pochwalę Wczoraj upiekłam drożdżowe z serem i posypką, wyszło za***rąbiste Zjadłam już z 1/3 sama Uwielbiam ciastaaaaa.....[/QUOTE]

Jestem,jeszcze nie urodziłam,choć czuję,że może być blisko,brzuch mi wisi prawie już na udach,jak siedzę to muszę go jakoś układać,tak mi się obniżył.Wszystko mnie denerwuje,zrobienie czegokolwiek w domu to nie lada wyzwanie.Rano wstaję,piję kawę i zmęczona idę z powrotem do łóżka.Jedyne co,to dziecięce pokoje mogę sprzatać i układać,przekładać i oglądać 5 razy dziennie ubranka małego.Do tego świadomość tego,że po porodzie będzie u mnie jakaś obca baba i będzie opiekować się mną i dzieckiem i domem zaczęła doprowadzać mnie do szału,te ich wymysły.Musiałam zamówić (wypożyczyć)podnośniki do łóżka,bo musi mieć minimum 80 cm wysokości,ale raczej nie zamontuję,niech spada,my z mężem nie będziemy się wspinać na metrowe łóżko,w przeciwnym razie ona nic przy łóżku nie zrobi,nie zmieni pościeli,mnie chyba też nie poogląda,to są takie ich tzw. BHP,co by paniom kręgosłup nie bolał,a ja mam to gdzieś,bo ja w pracy też lekko nie mam i zginać się muszę,dźwigać itp.Do tego musiałam kupić tzw. kruika,to jest aluminiowy termos,co by pani mogła np. ubranka ogrzać małego przed założeniem.W PL się tego nie używa i dzieci zdrowe są.Kazała jeszcze kupić stojak pod wanienkę,ale z czystej złośliwości tego nie zrobię (około 40 euro),bo córkę kąpaliśmy na stole i było też dobrze,ona tego robić nie musi,bo i tak tu kąpią rano,a my kąpiemy zawsze wieczorem.Prania też nie chcę by robiła,bo one nie patrząc,wrzucają czarne z białym albo 3 sztuki na krzyż tylko po to by odhaczyć w papierach,że się zrobiło.Jedzenia też ma mi nie robić,bo męża mam od tego.Hmmm,więc co ma robić 6 godzin dziennie?Zaczyna m żałować,że wzięłam full opcję,mogłam wziąć minimum,czyli 3 godziny,co i tak jest dużo.
A tak poza tym,wszystko gotowe,w kołysce pościel już jest,oczywiście wszystko przykryte prześcieradłem,ale kota już przyłapałam na tym,że zrobił sobie legowisko.Nudzi mi się okrutnie,bo mąż w pracy do 16,córka w Polsce na wakacjach z moimi rodzicami,ehhh.

Cytat:
dziewczyny pisałyśmy o tym ,a le moze ja zaczne temat ponownie bo ucichł jakby któraś miała ochote poinformowac nas o tym ze urodziła a nei ma dostepu np przez telefon do forum to ja moge podesłac swój numer i mozna mi takie info wysłac a ja przekaże na forum, zainteresowane niech pisza na prv
W moim szpitalu jest wi-fi,ja to mam plan na maxa korzystać tam z internetu,co by zabić czas i nie myśleć o bólu,z mężem będziemy w scrabble grać,na pewno będę z Wami w kontakcie,a przynajmniej taki mam zamiar

Ja już chcę urodzić

A w ogóle zauważyłam,że kolejny dzidziuś się już szykuje , no to się teraz zacznie

Edytowane przez Aneta???
Czas edycji: 2014-08-15 o 22:15
Aneta??? jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:13   #1038
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak jest to najskuteczniejsza metoda by dzidzia ladnie ułożyła sie w kanale rodnym. Ale to nie dziala za pierwszym razem :p
Moze to trochę potrwać. .. ale jak robię krążenia to ja czuję gdzie ma maly główkę. A bujanie to najtrudniej wytłumaczyć. Tak jak przy areobiku jest krok w litere A i w litere V to robi sie pol A i pol V czyli po przekątnej i przy tym buja sie bioderkami i potem druga strona. Nie umiem tlumaczyc hihi

jak codziennie sobie zamacham to moze sie uda

Cytat:
Juz się zaczynamy wspierać Asiu ciekawa jestem czy Ty pierwsza urodzisz tego 11 czy ja nie wiem tak mi wpadło teraz
no tez jestem ciekawa czy uda sie małego tego 11 wypedzić
w piatek zapytam na wizycie jak bedziemy go przekonywac do wyjścia
Stary 2014-08-15, 22:13   #1039
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
U mnie takie właściwości jak juz trzeba ma moja duża "morda" jak juz jest przesada
Kiedyś próbowałam inaczej i to ja sobie wędrowałam z fochem i poduszka pod pacha na narożnik ale tz zawsze sie przypałętał i nie szło go wywalić . W sumie zawsze trochę liczyłam na to, ze przyjdzie sie płaszczyć

Katerina-kurde dziwnie, ze Ci biodra nawalaja nawet jak leżysz... niestety nie potrafię pomoc ale współczuje

Otóż moja Kochana ja też zawsze wędrowałam. Do środy jak mi w środę w hm wykrzyknął, że spodnie Które mu pokazuje gdzie on je założy? Do PRZERZUCANIA gnoju? Na cały wielki sklep po powrocie do domu wzięłam poduszkę, jaska i nawet koc i sru na kanapę. Dlaczego ja mam się nie wysypiac jak z niego wyszła świnia? pokój na klucz i twarda byłam nie miękka
Stary 2014-08-15, 22:14   #1040
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

Przywiaz sobie opone od tira w pasie i żyj z nią tak ze 3 dni to pogadamy
Ale i tak kocham ta oponke
Właśnie zaczyna smyranie na dobranoc

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:14   #1041
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Pewnie machaj

Stary 2014-08-15, 22:15   #1042
aa2
Zakorzenienie

Aneta no ja bym szału dostała jakby mi si eobca baba po domu krzątała wryyyyyyyyyyy
dobrze ze sie odezwałaś
Stary 2014-08-15, 22:17   #1043
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Podzielisz się ze mną tą tajemną wiedzą ?

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Jestem,jeszcze nie urodziłam,choć czuję,że może być blisko,brzuch mi wisi prawie już na udach,jak siedzę to muszę go jakoś układać,tak mi się obniżył.Wszystko mnie denerwuje,zrobienie czegokolwiek w domu to nie lada wyzwanie.Rano wstaję,piję kawę i zmęczona idę z powrotem do łóżka.Jedyne co,to dziecięce pokoje mogę sprzatać i układać,przekładać i oglądać 5 razy dziennie ubranka małego.Do tego świadomość tego,że po porodzie będzie u mnie jakaś obca baba i będzie opiekować się mną i dzieckiem i domem zaczęła doprowadzać mnie do szału,te ich wymysły.Musiałam zamówić (wypożyczyć)podnośniki do łóżka,bo musi mieć minimum 80 cm wysokości,ale raczej nie zamontuję,niech spada,my z mężem nie będziemy się wspinać na metrowe łóżko,w przeciwnym razie ona nic przy łóżku nie zrobi,nie zmieni pościeli,mnie chyba też nie poogląda,to są takie ich tzw. BHP,co by paniom kręgosłup nie bolał,a ja mam to gdzieś,bo ja w pracy też lekko nie mam i zginać się muszę,dźwigać itp.Do tego musiałam kupić tzw. kruika,to jest aluminiowy termos,co by pani mogła np. ubranka ogrzać małego przed założeniem.W PL się tego nie używa i dzieci zdrowe są.Kazała jeszcze kupić stojak pod wanienkę,ale z czystej złośliwości tego nie zrobię (około 40 euro),bo córkę kąpaliśmy na stole i było też dobrze,ona tego robić nie musi,bo i tak tu kąpią rano,a my kąpiemy zawsze wieczorem.Prania też nie chcę by robiła,bo one nie patrząc,wrzucają czarne z białym albo 3 sztuki na krzyż tylko po to by odhaczyć w papierach,że się zrobiło.Jedzenia też ma mi nie robić,bo męża mam od tego.Hmmm,więc co ma robić 6 godzin dziennie?Zaczyna m żałować,że wzięłam full opcję,mogłam wziąć minimum,czyli 3 godziny,co i tak jest dużo.
A tak poza tym,wszystko gotowe,w kołysce pościel już jest,oczywiście wszystko przykryte prześcieradłem,ale kota już przyłapałam na tym,że zrobił sobie legowisko.Nudzi mi się okrutnie,bo mąż w pracy do 16,córka w Polsce na wakacjach z moimi rodzicami,ehhh.

W moim szpitalu jest wi-fi,ja to mam plan na maxa korzystać tam z internetu,co by zabić czas i nie myśleć o bólu,z mężem będziemy w scrabble grać,na pewno będę z Wami w kontakcie,a przynajmniej taki mam zamiar

Ja już chcę urodzić

A w ogóle zauważyłam,że kolejny dzidziuś się już szykuje , no to się teraz zacznie
To ile ona będzie u Was?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 22:17   #1044
Niestabilna
Wtajemniczenie

Aneta witaj
Dobrze ze jesteś
Wykorzystaj czas i odpoczywaj

Stary 2014-08-15, 22:18   #1045
aa2
Zakorzenienie

Latte a jasne ze podziele
ale podejrzewam ze:
kroplówa, masaz i przebicie pęcherza beda w użyciu
Stary 2014-08-15, 22:19   #1046
ania9106
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi się, że mnie yez będzie to bardzo wzruszac pewnie jak każdą z nas i pierwsze słowa, Pierwsza zupka, ząbek, krok... Prawdziwy cud. Mój mąż, który jest mocno pragmatyczny w takich przekonaniach sam mowi: zobacz jaki to jest cud. Z Ciebie i ze mnie powstał nowy człowiek. <3

Cytat:
Zapewne zrob sobie kąpiel. Woda trochę odciąży ci zmęczone mięśnie

Cytat:

Kto wie ja tam nie czuje a glowa małego już zeszła w dol trochę: )

Ty ktory masz tydzień: )

Ja gdyby nie ta ciecz to o rozwarciu bym nie wiedziała

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:23   #1047
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte a jasne ze podziele
ale podejrzewam ze:
kroplówa, masaz i przebicie pęcherza beda w użyciu
Dziękuję
Ja dziś pierwszy raz piłam herbatę z liści malin. Tak pyszna jak malinowa nie jest. Liście wyglądają jak konopia trochę pachnie malinami i w smaku lekko. Ale naprawdę lekko. I nic szczególnego nie zarejestrowalam bardziej po pierwszym wiesiołku czułam , ale teraz tez juz mniej
Stary 2014-08-15, 22:25   #1048
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Ja dziś pierwszy raz piłam herbatę z liści malin. Tak pyszna jak malinowa nie jest. Liście wyglądają jak konopia trochę pachnie malinami i w smaku lekko. Ale naprawdę lekko. I nic szczególnego nie zarejestrowalam bardziej po pierwszym wiesiołku czułam , ale teraz tez juz mniej
kurcze a ja nie przekonana jakos jestem ze to pomaga
jak ktoś oporny to raczej nie pomoze hehe-tak mi sie wydaje

mnie w szpitalu po kroplówkach i zastrzykach nie brało wiec pewnei maliny nic by nie dały
Stary 2014-08-15, 22:26   #1049
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Otóż moja Kochana ja też zawsze wędrowałam. Do środy jak mi w środę w hm wykrzyknął, że spodnie Które mu pokazuje gdzie on je założy? Do PRZERZUCANIA gnoju? Na cały wielki sklep po powrocie do domu wzięłam poduszkę, jaska i nawet koc i sru na kanapę. Dlaczego ja mam się nie wysypiac jak z niego wyszła świnia? pokój na klucz i twarda byłam nie miękka

Uśmiałam sie bo zakupy z moim tz wygladaja podobnie jak on mi cos pokazuje dla mnie to wywracam oczami wiec juz dawno tego nie robi a ja tez często pokazywalam dla niego cos co mu nie pasowało wiec teraz jest tak ze ja lecę na swój, on na swój i dzwonimy do siebie z przymierzalni jak nie jesteśmy czegoś pewni zeby przyjść i zobaczyć chociaz ja czasem cos mu juz tam wygrzebie i mu pasuje bo sie lekko nauczyłam jego gustu ale niektóre jego reakcje to tez naprawdę były przesadne jak u Was z tym gnojem

Cytat:
Przywiaz sobie opone od tira w pasie i żyj z nią tak ze 3 dni to pogadamy
Ale i tak kocham ta oponke
Właśnie zaczyna smyranie na dobranoc

Moja opona to w sumie jak od fiata 126p ale przy moim wzroście i drobnej budowie to tez sie czasem czuje jak z taka od tira moja oponka sie wlasnie wyciszyla bo przez ostatnie dwie godziny przechodziła sama siebie w swoich wypychaniach...raz była chyba cała tak mocno z lewej ze miałam wrażenie, ze zaraz położy sie obok mnie wraz z moim brzuchem :p

Stary 2014-08-15, 22:27   #1050
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Aneta no ja bym szału dostała jakby mi si eobca baba po domu krzątała wryyyyyyyyyyy
dobrze ze sie odezwałaś
Do pomocy w domu będę mieć też mamę,tym bardziej babka mi zbędna,niech ogląda małego pod kątem medycznym,toalety i łazienki myją to niech myje

Cytat:
Podzielisz się ze mną tą tajemną wiedzą ?

To ile ona będzie u Was?
8 dni po 6 godzin,od razu po opuszczeniu szpitala,także w sobotę i niedzielę.Pierwsze 5 dni 2 razy dziennie,ostatnie trzy dni-raz dziennie.

Cytat:
Aneta witaj
Dobrze ze jesteś
Wykorzystaj czas i odpoczywaj

Ja nic innego nie robię tylko wypoczywam a i tak chodzę zmęczona.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości