O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-08, 17:20   #1021
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
i jak było?
Był bardzo grzeczny nic nie płakał

Ruda niedługo zrobie fotke

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 17:22   #1022
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Kluska dobrze, że Ty i Hania dałyście radę

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dzis mój synek był 1 raz u fryzjera
Prosimy o fotki Było trochę strachu?

Mnie tż wkur.wił i nie mam zamiaru do niego się odzywać. Już tyle razy go prosiłam żeby tak nie kur.wiał przy graniu, a ten dalej swoje bo on mówił przepraszam, a ja jak głupia zawsze wybaczałam i czekałam na poprawę. Jeszcze mówiłam jemu parę dni temu, że przy tych tabletkach mogę być nerwowa to zamiast on się trochę uspokoić to nie, dalej swoje. Aż mu powiedziałam, że nie chce z nim żyć

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 18:06   #1023
mysia1986
Zakorzenienie

Poćwiczyłam 20 minut brzuch i pośladki. Po 3 dniach przerwy cieżko mi szło.. dodatkowo jeszcze troche jestem podziębiona to forma do du.py.

Ja jestem zupełne antytalencie do malowania paznokci. Zwykłym lakierem nie potrafie równo pomalować, dlatego za hybrydy nawet bym sie nie wzięła

Kluska dla Hani. Dzielna dziewczynka

Migotko, a to dziad!! Jak z Tobą rozmawiałam miałam wrażenie, że byłas w dobrym humorze

Lece pod prysznic.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 18:17   #1024
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migotko w leb go je*nac. W kosmos z nim.

Mysia ja tez dzisiaj maxymalnie zjechana po30minutach.

Arletko jutro w koncu wysle Ci paczke😁

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

A właśnie Klusia chyba się łapię na rabat w salonie obok Ciebie
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 18:22   #1025
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Kluska dobrze, że Ty i Hania dałyście radę

Prosimy o fotki Było trochę strachu?

Mnie tż wkur.wił i nie mam zamiaru do niego się odzywać. Już tyle razy go prosiłam żeby tak nie kur.wiał przy graniu, a ten dalej swoje bo on mówił przepraszam, a ja jak głupia zawsze wybaczałam i czekałam na poprawę. Jeszcze mówiłam jemu parę dni temu, że przy tych tabletkach mogę być nerwowa to zamiast on się trochę uspokoić to nie, dalej swoje. Aż mu powiedziałam, że nie chce z nim żyć
Nie bo to w sumie wyszło spontanicznie.Byliśmy na mieście i tż poszedł się ostrzyc.Mały patrzył a potem on poszedł ze mną fotel

Masakra tżta w kosmos

Stary 2014-12-08, 18:33   #1026
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry!
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Witam sie w beznadziejnym nastroju. Migdal boli tak ze nie moge przelykac i promieniuje do ucha masakra po prostu boje sie o Natke bo za tydz mamy szczepienie.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
A z dziadkiem jest właśnie odwrotnie... on nikogo nie potrzebuje, nic nie musi jeść ani pic, z nikim gadać nie chce. Wczoraj przez 30 minut z nim siedziałam i sobie milczeliśmy bo nie odpowiadał na żadne moje pytania
Kurcze przykro mi. Dziś też dzwoniła do mnie koleżanka żeby mi powiedzieć, że jej tata zmarł. Do dupy, nawet nie wiedziałam co powiedzieć, jak pocieszyć. No bo co można powiedzieć?

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo prosze Was o kciuki dzis. Jade na uczelnie do sekretariatu. Oby tylko sie nioe darly na mnie i zeby tamta baba pozwolila mi zaliczyc ten przedmiot
3mam!!! I co udało się?

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Arletko z 61,5kg( dwa dni po tym jak waga pokazala mi 60wazylam sie codziennie pokzalo ponad61 wiec tych 60ciu raczej nie bylo) waga spadla do 59,5. Jest 5 z przodu jest motywacja.
Jak ja bym chciała mieć chociaż 61 . Ale motywacji nadal brak.

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mysiu jeżeli po tej "kuracji" nie zobaczę dwóch kresek to chyba też zwątpię w to, że kiedykolwiek je zobaczę
Spokojnie, nosek do góry. Ja też mam takie dni, ale dziś rano jak myłam zęby wyobraziłam sobie, że zrobię w tej łazience pozytywny test. Znajoma mnie ostatnio maltretowała (i nie ona jedna), że warto spróbować wizualizacji. Ja to mam mieszane uczucia, ale zobacz tego bloga: http://wibracje.wordpress.com/2009/0...-wizualizacja/

Cytat:
Mysia hmm nie slyszalam zeby tran przetluszczal cere za to trwaja badania nad udowodnieniem faktu powodowania bezplodnosci przez naduzywanie tranu.
Aż mnie zatkało. Tutaj na Isladnii to jest lek na wszystko zaraz po ibufenie. Serio! Coś Ci jest, weź lýsi. A rozmnażają się na potęgę.

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Wanessie nie zalozylam pampka i mowie wolaj si ( jakies 2 godziny temu ) i przypominalam
ale zlazla z łozka i sikała sie i sie jej pytam co zrobilas ona stoi i nic mowie ze si zrobilas tak a ona nie . wiec sie pytam a kto zrobil si na podloge moze ja a ona z usmiechem na twarzy TAK tylko sie smialam
No ładne rzeczy .

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja juz po pracy.Zła jestem.2 dzien jestem na tym stanowisku i znowu chca 100% normyBrygadzista musiał nam pomagac,mowie ze sie ucze i nie bede robic tak szybko jak pracownik co robi kilka lat to usłyszałam ze "tempo jest tempem"

Wysłane z mojego GT-S5830i
Koniec roku jest i muszą wyrobić normę, aby ładny był wyniki.

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Tz ma wolne do środy i przyszedł po Hanię pierwszy i mówi że jemu się jedna ciocia nie podoba, że mu jakieś głupoty gadała.
A co marudziła?

My się oboje z TŻ nie wyspaliśmy. Nic a nic . Ja nie mogłam spać, ten się budził co chwilę. Mama podobnie zresztą.
Był dziś kupiec oglądać nasze autko. No i niestety w trakcie oglądania autko się popsuło. No i teraz mamy szał aby je naprawić.
Mam plan aby upiec pierniczki.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 18:36   #1027
zophiee
Zakorzenienie

Hej.
Ruszylam dziarsko z robotą♥
Schody wymagają tylko ostatniego szlifu. Ale to jutro, żeby nie przesadzić z ilością farby na raz.
Do tego napadłam na pepco. No powiem Wam, że ceny robią wrażenie! No gatunkowo nie ma szału, ale i tak w sumie te ciuszki na tak krótko starczają...
Zobaczę jak to będzie po pierwszym praniu.
Jutro i w czwartek do roboty- odrabiam jeden dzień.
Na szczęście mama super daje sobie radę z Borysem. Choć chce go usilnie przekarmić
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-08, 18:37   #1028
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Yss ja tez chcialam upiec ale w koncu stwierdzilam ze zjem wszystkie...

Ide kapac Mlodego.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-08, 18:41   #1029
zophiee
Zakorzenienie

Iza. Fotkę koniecznie! A w pracy dasz radę. Niech się ten koordynator nie bulwersuje!

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Kluska na super! Ogromne brawa dla Hani. Zuch dziewczyna.
Jak tz? Przeszło już?

Basiu mam nadzieję że Ty i dziewczyny się nie zarazcie!
Yss super sniegowce! Na pewno będą dobrze służyły!

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Ruda. Mam nadzieję że humor dziś lepszy. Na się rzuciłam w wir pracy, coby nie myśleć. Choć wieczorem jak się kładę do łóżka to smutno! Ech!
Brawa za wagę i cwiczenia

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Migotka trzymam mocno kciuki! A tz niech się opanuje! A jak nie to w kosmos go!
Stary 2014-12-08, 18:44   #1030
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Ja jestem zupełne antytalencie do malowania paznokci. Zwykłym lakierem nie potrafie równo pomalować, dlatego za hybrydy nawet bym sie nie wzięła
Uffff a tylko ja myślałam, że tak mam. Mimo to próbuję uparcie. Teraz i tak robię tylko japońca i regeneruję paznokcie.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 18:48   #1031
zophiee
Zakorzenienie

Mysiu brawa za ćwiczenia.
Ech... kiedy ja się zmobilizuje.

Co do dziadka. U mnie bardzo podobnie reagowała babcia po starcie męża. Nie miala potrzeby jeść pić wstać z łóżka czy umyć się.
Po pogrzebie, na którym dała upust emocjom- ponoć tak trzeba, mama daje jej leki ns poprawę humoru. Bo popadła w depresję.
Smutne to. Jedyne co możecie zrobić to żeby codziennie ktoś się pojawiał u dziadka, dopilnować najprostszych rzeczy. Pobyć chwilę, wypić razem herbatę. Nawet pomilczeć...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Arletko dużo zdrowia dla Leny.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Kasiu spóźnione kciuki. Mam nadzieję że w szkole poszło dobrze!!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Ściskam Was mocno. Spokojnej nocy
Stary 2014-12-08, 19:08   #1032
kasiab91
Zakorzenienie

Jestem!

Udalo sie! Ale... wzielam ze soba tajna bron o imieniu Aleksandra No pani dokrot zachwycona nia a szczegolnie ze ma tak samo na imie jak jej corka A panie w sekretariacie tanczyly jak im Ola zagrala. Takze mam szkole poki co z bani Dzieki za kciuki

Ja tez chce sobie kupic to wszystko do hybrydy bo mam dosc zwyklych lakierow.

Przepraszam ze nie cytuje ale nie pamietam kto co
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 19:11   #1033
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Poćwiczyłam 20 minut brzuch i pośladki. Po 3 dniach przerwy cieżko mi szło.. dodatkowo jeszcze troche jestem podziębiona to forma do du.py.

Kluska dla Hani. Dzielna dziewczynka

Migotko, a to dziad!! Jak z Tobą rozmawiałam miałam wrażenie, że byłas w dobrym humorze

Lece pod prysznic.
Kochana jeszcze wtedy byłam w dobrym humorze, ale tylko skończyłam z Tobą rozmawiać i słyszę, że bluzgi lecą więc poszłam do niego na górę i mu nagadałam. Gdybyśmy rozmawiały 10 sekund dłużej to na pewno byś go usłyszała i byś powiedziała, że jest niezrównoważony psychicznie.
Ja teraz odpuściłam ćwiczenia bo acard i wysiłek fizyczny to raczej nie dla mnie bo mógłby być krwotok z nosa.

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Bry!

Spokojnie, nosek do góry. Ja też mam takie dni, ale dziś rano jak myłam zęby wyobraziłam sobie, że zrobię w tej łazience pozytywny test. Znajoma mnie ostatnio maltretowała (i nie ona jedna), że warto spróbować wizualizacji. Ja to mam mieszane uczucia, ale zobacz tego bloga: http://wibracje.wordpress.com/2009/0...-wizualizacja/

My się oboje z TŻ nie wyspaliśmy. Nic a nic . Ja nie mogłam spać, ten się budził co chwilę. Mama podobnie zresztą.
Był dziś kupiec oglądać nasze autko. No i niestety w trakcie oglądania autko się popsuło. No i teraz mamy szał aby je naprawić.
Mam plan aby upiec pierniczki.
Zaraz poczytam tego bloga, dziękuję Co się stało, że się popsuło auto? Szkoda, że akurat w czasie jak był kupiec

Zophiee to czekamy na efekt końcowy schodów
Iza super, że Domiś był dzielny
Dziewczyny macie rację mojego tż w kosmos!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Kasia super, że się wszystko udało załatwić

Stary 2014-12-08, 19:18   #1034
arletka1313
Zakorzenienie

ruda spoko, nie spiesz się, kiedyś przy okazji wyślesz

Lenka znowu zaczyna marudę, nie wiem kiedy usnie, tż ma cały tydzień nocki...zwariuje sama chyba.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

kasia super, brawo!!!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 19:24   #1035
MiliTu
Wtajemniczenie

zophiee nasz Bob Budowniczy ! Czasem w pepco są ciuchy new looka, atmosphere itp. Fajnie, że mama daje radę

yssmay ja też robię teraz japońca Co za pech z autem :/

RudaEwcia25 podziwiam, mimo @ jeszcze cwiczysz! Szacun!

iza243 nic się nie przejmuj, cwaniaki. Powoli się nauczysz. Pokaż Domiego po wizycie lepiej

mysia1986 a ja mam kolekcję lakierów i malować lubię więc zapraszam na malowanie jak coś

89migotka a to tż jeden!! Dobrze go!! Wszystko będzie dobrze! Trzymam

_Kluska_ o widzisz z dnia na dzień coraz lepiej Może ciocia nie ma podejścia do dzieci jednak skoro i Hanulce nie podeszła i Wam również ? Dobrze, że dobra ciocia też będzie.

Gianna M jak się czujesz ? Brawa dla Natulki za zasypianie!!!

No a ja znów gadałam z szefem, tym razem on zagadał. Chyba po moim tekście w pt zauważył, że jestem zirytowana już. Najpierw a jak tam się dziś czujesz? a co tam ?
Potem jakieś tam inne pierdoły miła gadka szmatka. A w końcu co będę robiła od stycznia! No i kto będzie moim szefem i że generalnie teraz już z tamtym muszę gadać i negocjować zmianę itd. I że nie ja mam chodzić za nim tylko oni do mnie przyjdą. O , patrzcie jak działa ironia ! trzeba było mojej irytacji żeby się obudzili, że zostały im 2 tyg. Przy okazji dostałam wolne na 2 i 5 styczeń Tym samym laska, którą zastępuję wraca od 7-go i przez tydzień mam ją wprowadzać, a później nowe obowiązki. Teraz rozmowa mnie czeka z nowym bossem i negocjacje. Trochę się tego boję i szczerze sceptycznie podchodzę. Bo z całej sytuacji i rozmów wynika, że stary szef chce mnie tam wepchnąć, a nowy mnie tam nie chce i na siłę się godzi... :| jak tu być optymistą?

No nic. Zjadłam muffinkę na poprawę humoru . Został jeden, resztę tż dał w pracy, zamiast urodzinowego ciasta. I podobno smakowały wszystkim No w sumie mi też smakowały
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 19:27   #1036
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasia Ty cwaniaro. Zaje*iscie sobie poradzilas. Brawooo.

Migocia to mu w pi*du wypierdziel te gry.

Arletko ja juz wszystko uszykowalam i jutro mamusia mi wysle. Kostek tez cuduje. Rece cyce opadaja.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-08, 19:46   #1037
iza243
Zakorzenienie

Kasia ciesze sie ze załatwione

Militu oby tym razem dotrzymali słowa.

Ja juz w lóżku niedługo ide spac.

Wysłane z mojego GT-S5830i

Stary 2014-12-08, 19:50   #1038
arletka1313
Zakorzenienie

chyba zasnęła,zaraz szybki prysznic
Hania 6.09.2016

Stary 2014-12-08, 19:53   #1039
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Widzisz Mili jednak sie cos ruszylo. Czasem warto byc odrobine nieprzyjemnym.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
chyba zasnęła,zaraz szybki prysznic
Moj spi ale koncowke filmu ogladam.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-08, 19:55   #1040
arletka1313
Zakorzenienie

militu czasem trzeba pazurki pokazać

ruda co oglądasz???
chyba mi się opryszczka robi...fak!!!
Hania 6.09.2016

Stary 2014-12-08, 19:59   #1041
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Nieustraszeni pogromcy wampirow ale sie wlasnie skonczyli i lece do wanny.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-08, 20:06   #1042
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Nieustraszeni pogromcy wampirow ale sie wlasnie skonczyli i lece do wanny.
o matko, co ty oglądasz
Hania 6.09.2016

Stary 2014-12-08, 20:10   #1043
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
o matko, co ty oglądasz
Tylko ze to raczej czarna komedia i stara jeszcze do tego.
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-08, 20:17   #1044
Gianna M
Zakorzenienie

Hej hej hej

My bylismy na zakupach zabawkowych bo w realu -30% na zabawki wiec kupilismy prezenty i leb mnie boli! A jeszcze w realu sloiki gerbera jeden plus drugi 50% taniej.
Potem rossmann i kilka rzeczy do kolejnej paczki bo tym razem tz sekretarka robi dla jakiejs malej 3mies dziewczynki i tz oczywiscie sie zaproponowal ze my cos dorzucimy wiec z listy ktora miala zostaly rzeczy do pielegnacji,bebiko,itp. No to kupilismy w rossmannie troche az Nata dostala kubek niekapek i miska

Mili o widzisz prosze przyszla koza do woza kciuki zeby tamten sie odezwal i zebys w ogole od stycznie to juz byla spokojna i hodowala fasolinke

Migotko a co to za rozmowy niekontrolowane z Myska super! Eh nam sie watek rozwinal. Kochana oj ty bys i mnie bure czesto dawala bo ja to jak szewc czasem leca ch.i k.:/ musze sie na odwyk zapisac. I nie denerwuj sie kochana!

Arletko naprawde polecam estetiq bardzo dobrze sie sprawuje oczywiscie wiesz pierwsze dwa razy to takie rozkrecenie bedziesz miec a potem juz bedziesz smigac

Kasia super ze udalo sie zalatwic!!! I ty spryciuro jedna nasza wiesz jak krasc serca!!!

Iza juz obcinanie wloskow! Matko to moja tylko ma takie pierze i jeszcze widze ze zaczynaja sie krecic. Zrob nam fotke przystojniaczka♡

Ewciu jak tam odpuscial cos wredota?

Mysia brawo za cwiczenia ty nasza fitnesoholiczko!

Yss fak!nie mial sie kiedy popsuc:/ a powiedz mi rozgladacie sie za praca czy poki co odpoczywacie sobie?

Magda hej hej helol!?

Zophee ty torpedo! Ale szalejesz!

Kluska no pieknie Hanulce idzie! Bedzie coraz lepiej

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Przyszla dzis do mnie pani policjantka dzielnicowa mowi ze ja imie i nazwisko zamieszkala pod tym adresem byla wezwana jako swiadek na sprawe dnia 5.12 i sie nie wstawilam...ja w szoku mowie ze to nie mozliwe bo po pierwsze wezwania brak po drugie na jaka sprawe. No nic pani powiedziec nie mogla wiec tylko mowi ze byla wezwana ja corka Stanislawa wiec ja mowie ale ja nie jestem corka zadnego Stanislawa i pyta o date urodzin podalam jej i sie nie zgadzalo z tym co miala w aktach. Wiec spytala czy moze dowod dalam jej dowod spisala wszystko wziela nr i mowi ze jak wyjasni sprawe to zadzwoni. Ok ona wyszla dzwonie do tz a do mnie z morda cos ty zrobila po co dalas dowod wszystko spisala pewno oszustka wezmie jakis krexyt na ciebie przez internet itp. Przyszedl szybko do domu dzwoni na policje. Ja juz zesrana bo oczywiscie jak zobaczylam mundur to nie wpadlo mi do glowy zeby ja wylegitymowac... no nic kazali poszukac na stronie sa zdjecia i numery tel do naszych delnicowych. Znalaz tz okazalo sie ze to ta pani u mnie byla wiec tz do niej zadzwonil i sie rozmowil ale nic wiecej mu nie powoedziala ale podala numer sprawy i tz ma jutro sprawdzic a ona tylko pow ze moze ktos sie za mnie podszyl i pomieszal po prostu wszystko specjalnie. K.u.r.w.a ale ale sie przestraszylam ja jestem jednak debilem zobaczylam mundur i wszystko bym jej wyspiewala:/

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 20:29   #1045
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej hej

My bylismy na zakupach zabawkowych bo w realu -30% na zabawki wiec kupilismy prezenty i leb mnie boli! A jeszcze w realu sloiki gerbera jeden plus drugi 50% taniej.
Potem rossmann i kilka rzeczy do kolejnej paczki bo tym razem tz sekretarka robi dla jakiejs malej 3mies dziewczynki i tz oczywiscie sie zaproponowal ze my cos dorzucimy wiec z listy ktora miala zostaly rzeczy do pielegnacji,bebiko,itp. No to kupilismy w rossmannie troche az Nata dostala kubek niekapek i miska

Mili o widzisz prosze przyszla koza do woza kciuki zeby tamten sie odezwal i zebys w ogole od stycznie to juz byla spokojna i hodowala fasolinke

Migotko a co to za rozmowy niekontrolowane z Myska super! Eh nam sie watek rozwinal. Kochana oj ty bys i mnie bure czesto dawala bo ja to jak szewc czasem leca ch.i k.:/ musze sie na odwyk zapisac. I nie denerwuj sie kochana!

Arletko naprawde polecam estetiq bardzo dobrze sie sprawuje oczywiscie wiesz pierwsze dwa razy to takie rozkrecenie bedziesz miec a potem juz bedziesz smigac

Kasia super ze udalo sie zalatwic!!! I ty spryciuro jedna nasza wiesz jak krasc serca!!!

Iza juz obcinanie wloskow! Matko to moja tylko ma takie pierze i jeszcze widze ze zaczynaja sie krecic. Zrob nam fotke przystojniaczka♡

Ewciu jak tam odpuscial cos wredota?

Mysia brawo za cwiczenia ty nasza fitnesoholiczko!

Yss fak!nie mial sie kiedy popsuc:/ a powiedz mi rozgladacie sie za praca czy poki co odpoczywacie sobie?

Magda hej hej helol!?

Zophee ty torpedo! Ale szalejesz!

Kluska no pieknie Hanulce idzie! Bedzie coraz lepiej

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Przyszla dzis do mnie pani policjantka dzielnicowa mowi ze ja imie i nazwisko zamieszkala pod tym adresem byla wezwana jako swiadek na sprawe dnia 5.12 i sie nie wstawilam...ja w szoku mowie ze to nie mozliwe bo po pierwsze wezwania brak po drugie na jaka sprawe. No nic pani powiedziec nie mogla wiec tylko mowi ze byla wezwana ja corka Stanislawa wiec ja mowie ale ja nie jestem corka zadnego Stanislawa i pyta o date urodzin podalam jej i sie nie zgadzalo z tym co miala w aktach. Wiec spytala czy moze dowod dalam jej dowod spisala wszystko wziela nr i mowi ze jak wyjasni sprawe to zadzwoni. Ok ona wyszla dzwonie do tz a do mnie z morda cos ty zrobila po co dalas dowod wszystko spisala pewno oszustka wezmie jakis krexyt na ciebie przez internet itp. Przyszedl szybko do domu dzwoni na policje. Ja juz zesrana bo oczywiscie jak zobaczylam mundur to nie wpadlo mi do glowy zeby ja wylegitymowac... no nic kazali poszukac na stronie sa zdjecia i numery tel do naszych delnicowych. Znalaz tz okazalo sie ze to ta pani u mnie byla wiec tz do niej zadzwonil i sie rozmowil ale nic wiecej mu nie powoedziala ale podala numer sprawy i tz ma jutro sprawdzic a ona tylko pow ze moze ktos sie za mnie podszyl i pomieszal po prostu wszystko specjalnie. K.u.r.w.a ale ale sie przestraszylam ja jestem jednak debilem zobaczylam mundur i wszystko bym jej wyspiewala:/
zrobiłabym tak samo jak ty.no ale fakt teraz tyle oszustów że włos na głowie się jeży.dobrze że się przynajmniej to wyjaśniło. ale dziwne ze ktoś sie pod ciebie podszywa
tak, zamówie sobie z tego estetiq,widziałam że są po niecałe 25zł.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-12-08, 20:39   #1046
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej hej

Fajnie, że tak pomagacie biednym rodzinom A z Mysią to takie małe rozmówki Ja to jestem pod wrażeniem, że tak wszystkie się zgrałyśmy Kochana to nie chodzi o same przeklinanie bo ja też przeklinam, ale on to się wydziera na cały dom aż jest mi wstyd przed mamą, jak ktoś przychodzi to muszę go upominać żeby się nie wydzierał bo będę miała gości, do kogoś dzwonię to tak samo. Już tyle razy mówiłam jemu żeby tak nie przeżywał bo to tylko gra i muszę przyznać, że przez to granie stał się bardzo nerwowy.
A co do tego co dzisiaj zrobiłaś to wiesz każdy uczy się na błędach i na przyszłość już będziesz wiedziała żeby tak nie robić Dobrze, że to naprawdę wasza dzielnicowa

Stary 2014-12-08, 20:41   #1047
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka historia rodem z horroru Szalona jesteś gaduło Ty nasza @trochę wyluzował więc sobie siedzę z herbatką przy świecach choince wiecie jak ja kocham świeczki ? TŻ mówi że jestem szalona na tym punkcie ale ja to po prostu uwielbiam a teraz w okresie świątecznym to już w ogóle
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-08, 22:09   #1048
Lila_27
Zakorzenienie

hej
My mieliśmy dzisiaj szczepienie w Kr, mały ok, prawie w ogóle nie płakał Dumna jestem, bo takie duże dziecie darły się przez pół godziny
Potem odwieźliśmy mamę na dworzec i pojechała już
Nat przed chwilą dopiero zasnął, szalał cały dzień,już taka wykończona jestem, a chciałam jeszcze tutaj zajrzeć
Mały mówi na mnie BABA, raczkuje za mną, łapie za nogawkę i woła BABA i chce na rączki Jest taki kochany

Ruda też kocham świczki

Migotko na wizażu czuję się jak na kawie z najlepszą przyjaciółką, uwielbiam Was

Kasiu brawo spryciulko

Zophie
podziwiam, ja tez lubię męskie zajęcia, ostatnio malowałam z TŻem

Mysiu biedny dziadzio, wasze wsparcie jest mu teraz potrzebne ...

Gianna też bym tak zrobiła, nie wyrzucaj sobie ...
Wasza pomoc dla tych rodzin jest wspaniała

Mili coś się ruszyło

.. Przepraszam, ale spadam bo siły nie mam nic
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-08, 22:20   #1049
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
hej
My mieliśmy dzisiaj szczepienie w Kr, mały ok, prawie w ogóle nie płakał Dumna jestem, bo takie duże dziecie darły się przez pół godziny
Potem odwieźliśmy mamę na dworzec i pojechała już
Nat przed chwilą dopiero zasnął, szalał cały dzień,już taka wykończona jestem, a chciałam jeszcze tutaj zajrzeć
Mały mówi na mnie BABA, raczkuje za mną, łapie za nogawkę i woła BABA i chce na rączki Jest taki kochany

Migotko na wizażu czuję się jak na kawie z najlepszą przyjaciółką, uwielbiam Was

.. Przepraszam, ale spadam bo siły nie mam nic
Lila super, że Natanek taki dzielny był na szczepieniu
Szkoda, że mama już pojechała. Natankowi to pewnie się spodobały zabawy z babcią, że teraz tak mówi baba
Ja już teraz też mogę w końcu powiedzieć, że mam prawdziwe przyjaciółki

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Uciekam spać, do jutra kochane

Stary 2014-12-08, 22:29   #1050
PannaMagda
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Iza za pierwsze strzyżenie

Kluska.. będzie dobrze a ciocie zmieńcie koniecznie

zophiee.. Bobie budowniczy Ty

Migocia.. ja Ci nic mówić nie chcę.. ale ja też mam @ więc to już 3 zamiast Twojej

yss.. co się z autem stało

Mysia.. teflonie Ty

Kasia super, że załatwiłaś

Basia.. teściówkę utop w łyżce wody

Giannka krejzol jesteś.. ale pewnie zrobiłabym to samo

Arletka.. biedna Lenka męczą te zęby ją...

Militu.. teraz jak będziesz mieć nowe stanowisko to nic tylko o fasolę (lub bób ) się starać

Lilka.. ale słodziak..

Ziajka, Kubul to jednak czarodziej nad czarodziejami

Rudasek.. czy mówiłam już, że Kocham Kostella ? oglądam ciągle te filmiki z nim jak tak dalej pójdzie.. to będę jego psychofanką

do mnie przyszedł spóźniony Mikołaj dostałam kartę podarunkową do Primarka a ja tam tylko kocham bieliznę kupować ( yss-pewnie i tak źle dobrana )
a poza tym to wpadłam dziś w szał zakupów.. odwiedziłam 1/4 secondhand'ów.. i chowałam ciuchy jakbym ukradła kartę kredytową rodziców

i zmieniłam kolor włosów... i jechałam zwróconą furą K. uwielbiam jak on prowadzi i kocham go szczęśliwego

Edytowane przez PannaMagda
Czas edycji: 2014-12-08 o 22:31
PannaMagda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości