|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Był bardzo grzeczny nic nie płakał
![]() Ruda niedługo zrobie fotke ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Kluska dobrze, że Ty i Hania dałyście radę
![]() Prosimy o fotki ![]() Mnie tż wkur.wił i nie mam zamiaru do niego się odzywać. Już tyle razy go prosiłam żeby tak nie kur.wiał przy graniu, a ten dalej swoje bo on mówił przepraszam, a ja jak głupia zawsze wybaczałam i czekałam na poprawę. Jeszcze mówiłam jemu parę dni temu, że przy tych tabletkach mogę być nerwowa to zamiast on się trochę uspokoić to nie, dalej swoje. Aż mu powiedziałam, że nie chce z nim żyć ![]()
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam 20 minut brzuch i pośladki. Po 3 dniach przerwy cieżko mi szło.. dodatkowo jeszcze troche jestem podziębiona to forma do du.py.
Ja jestem zupełne antytalencie do malowania paznokci. Zwykłym lakierem nie potrafie równo pomalować, dlatego za hybrydy nawet bym sie nie wzięła ![]() Kluska ![]() ![]() Migotko, a to dziad!! Jak z Tobą rozmawiałam miałam wrażenie, że byłas w dobrym humorze ![]() Lece pod prysznic.
#1024 |
Zakorzenienie
|
Migotko w leb go je*nac. W kosmos z nim.
Mysia ja tez dzisiaj maxymalnie zjechana po30minutach. Arletko jutro w koncu wysle Ci paczke😁 ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- A właśnie Klusia chyba się łapię na rabat w salonie obok Ciebie ![]()
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masakra tżta w kosmos ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Bry!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My się oboje z TŻ nie wyspaliśmy. Nic a nic ![]() Był dziś kupiec oglądać nasze autko. No i niestety w trakcie oglądania autko się popsuło. No i teraz mamy szał aby je naprawić. Mam plan aby upiec pierniczki. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ruszylam dziarsko z robotą♥ Schody wymagają tylko ostatniego szlifu. Ale to jutro, żeby nie przesadzić z ilością farby na raz. Do tego napadłam na pepco. No powiem Wam, że ceny robią wrażenie! No gatunkowo nie ma szału, ale i tak w sumie te ciuszki na tak krótko starczają... Zobaczę jak to będzie po pierwszym praniu. Jutro i w czwartek do roboty- odrabiam jeden dzień. Na szczęście mama super daje sobie radę z Borysem. Choć chce go usilnie przekarmić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Yss ja tez chcialam upiec ale w koncu stwierdzilam ze zjem wszystkie...
Ide kapac Mlodego.
#1029 |
Zakorzenienie
|
Iza. Fotkę koniecznie! A w pracy dasz radę. Niech się ten koordynator nie bulwersuje!
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kluska na super! Ogromne brawa dla Hani. Zuch dziewczyna. Jak tz? Przeszło już? Basiu mam nadzieję że Ty i dziewczyny się nie zarazcie! Yss super sniegowce! Na pewno będą dobrze służyły! ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ruda. Mam nadzieję że humor dziś lepszy. Na się rzuciłam w wir pracy, coby nie myśleć. Choć wieczorem jak się kładę do łóżka to smutno! Ech! Brawa za wagę i cwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Migotka trzymam mocno kciuki! A tz niech się opanuje! A jak nie to w kosmos go! |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Mysiu brawa za ćwiczenia.
Ech... kiedy ja się zmobilizuje. Co do dziadka. U mnie bardzo podobnie reagowała babcia po starcie męża. Nie miala potrzeby jeść pić wstać z łóżka czy umyć się. Po pogrzebie, na którym dała upust emocjom- ponoć tak trzeba, mama daje jej leki ns poprawę humoru. Bo popadła w depresję. Smutne to. Jedyne co możecie zrobić to żeby codziennie ktoś się pojawiał u dziadka, dopilnować najprostszych rzeczy. Pobyć chwilę, wypić razem herbatę. Nawet pomilczeć... ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Arletko dużo zdrowia dla Leny. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Kasiu spóźnione kciuki. Mam nadzieję że w szkole poszło dobrze!! ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ściskam Was mocno. Spokojnej nocy |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Jestem!
Udalo sie! Ale... wzielam ze soba tajna bron o imieniu Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez chce sobie kupic to wszystko do hybrydy bo mam dosc zwyklych lakierow. Przepraszam ze nie cytuje ale nie pamietam kto co ![]()
#1033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz odpuściłam ćwiczenia bo acard i wysiłek fizyczny to raczej nie dla mnie bo mógłby być krwotok z nosa. Cytat:
![]() Zophiee to czekamy na efekt końcowy schodów ![]() Iza super, że Domiś był dzielny ![]() Dziewczyny macie rację mojego tż w kosmos! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Kasia super, że się wszystko udało załatwić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
ruda spoko, nie spiesz się, kiedyś przy okazji wyślesz
![]() Lenka znowu zaczyna marudę, nie wiem kiedy usnie, tż ma cały tydzień nocki...zwariuje sama chyba. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- kasia super, brawo!!!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
zophiee nasz Bob Budowniczy ! Czasem w pepco są ciuchy new looka, atmosphere itp. Fajnie, że mama daje radę
![]() yssmay ja też robię teraz japońca ![]() RudaEwcia25 podziwiam, mimo @ jeszcze cwiczysz! Szacun! iza243 nic się nie przejmuj, cwaniaki. Powoli się nauczysz. Pokaż Domiego po wizycie lepiej ![]() mysia1986 a ja mam kolekcję lakierów i malować lubię więc zapraszam na malowanie jak coś ![]() 89migotka a to tż jeden!! Dobrze ![]() ![]() _Kluska_ o widzisz ![]() ![]() Gianna M jak się czujesz ? Brawa dla Natulki za zasypianie!!! No a ja znów gadałam z szefem, tym razem on zagadał. Chyba po moim tekście w pt zauważył, że jestem zirytowana już. Najpierw a jak tam się dziś czujesz? a co tam ? Potem jakieś tam inne pierdoły miła gadka szmatka. A w końcu co będę robiła od stycznia! No i kto będzie moim szefem i że generalnie teraz już z tamtym muszę gadać i negocjować zmianę itd. I że nie ja mam chodzić za nim tylko oni do mnie przyjdą. O , patrzcie jak działa ironia ! trzeba było mojej irytacji żeby się obudzili, że zostały im 2 tyg. Przy okazji dostałam wolne na 2 i 5 styczeń ![]() No nic. Zjadłam muffinkę na poprawę humoru . Został jeden, resztę tż dał w pracy, zamiast urodzinowego ciasta. I podobno smakowały wszystkim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Kasia Ty cwaniaro. Zaje*iscie sobie poradzilas. Brawooo.
Migocia to mu w pi*du wypierdziel te gry. Arletko ja juz wszystko uszykowalam i jutro mamusia mi wysle. Kostek tez cuduje. Rece cyce opadaja.
#1037 |
Zakorzenienie
|
Kasia ciesze sie ze załatwione
![]() Militu oby tym razem dotrzymali słowa. Ja juz w lóżku niedługo ide spac. Wysłane z mojego GT-S5830i
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
chyba zasnęła,zaraz szybki prysznic
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Mili jednak sie cos ruszylo. Czasem warto byc odrobine nieprzyjemnym.
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Moj spi ale koncowke filmu ogladam.
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
militu czasem trzeba pazurki pokazać
![]() ruda co oglądasz??? chyba mi się opryszczka robi...fak!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Nieustraszeni pogromcy wampirow ale sie wlasnie skonczyli i lece do wanny.
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Tylko ze to raczej czarna komedia i stara jeszcze do tego.
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() My bylismy na zakupach zabawkowych bo w realu -30% na zabawki wiec kupilismy prezenty i leb mnie boli! A jeszcze w realu sloiki gerbera jeden plus drugi 50% taniej. Potem rossmann i kilka rzeczy do kolejnej paczki bo tym razem tz sekretarka robi dla jakiejs malej 3mies dziewczynki i tz oczywiscie sie zaproponowal ze my cos dorzucimy wiec z listy ktora miala zostaly rzeczy do pielegnacji,bebiko,itp. No to kupilismy w rossmannie troche az Nata dostala kubek niekapek i miska ![]() Mili o widzisz prosze przyszla koza do woza ![]() ![]() Migotko a co to za rozmowy niekontrolowane z Myska ![]() ![]() Arletko naprawde polecam estetiq bardzo dobrze sie sprawuje oczywiscie wiesz pierwsze dwa razy to takie rozkrecenie bedziesz miec a potem juz bedziesz smigac ![]() Kasia super ze udalo sie zalatwic!!! I ty spryciuro jedna nasza wiesz jak krasc serca!!! Iza juz obcinanie wloskow! Matko to moja tylko ma takie pierze i jeszcze widze ze zaczynaja sie krecic. Zrob nam fotke przystojniaczka♡ Ewciu jak tam odpuscial cos wredota? Mysia brawo za cwiczenia ty nasza fitnesoholiczko! ![]() Yss fak!nie mial sie kiedy popsuc:/ a powiedz mi rozgladacie sie za praca czy poki co odpoczywacie sobie? Magda hej hej helol!? Zophee ty torpedo! Ale szalejesz! Kluska no pieknie Hanulce idzie! Bedzie coraz lepiej ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Przyszla dzis do mnie pani policjantka dzielnicowa mowi ze ja imie i nazwisko zamieszkala pod tym adresem byla wezwana jako swiadek na sprawe dnia 5.12 i sie nie wstawilam...ja w szoku mowie ze to nie mozliwe bo po pierwsze wezwania brak po drugie na jaka sprawe. No nic pani powiedziec nie mogla wiec tylko mowi ze byla wezwana ja corka Stanislawa wiec ja mowie ale ja nie jestem corka zadnego Stanislawa i pyta o date urodzin podalam jej i sie nie zgadzalo z tym co miala w aktach. Wiec spytala czy moze dowod dalam jej dowod spisala wszystko wziela nr i mowi ze jak wyjasni sprawe to zadzwoni. Ok ona wyszla dzwonie do tz a do mnie z morda cos ty zrobila po co dalas dowod wszystko spisala pewno oszustka wezmie jakis krexyt na ciebie przez internet itp. Przyszedl szybko do domu dzwoni na policje. Ja juz zesrana bo oczywiscie jak zobaczylam mundur to nie wpadlo mi do glowy zeby ja wylegitymowac... no nic kazali poszukac na stronie sa zdjecia i numery tel do naszych delnicowych. Znalaz tz okazalo sie ze to ta pani u mnie byla wiec tz do niej zadzwonil i sie rozmowil ale nic wiecej mu nie powoedziala ale podala numer sprawy i tz ma jutro sprawdzic a ona tylko pow ze moze ktos sie za mnie podszyl i pomieszal po prostu wszystko specjalnie. K.u.r.w.a ale ale sie przestraszylam ja jestem jednak debilem zobaczylam mundur i wszystko bym jej wyspiewala:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, zamówie sobie z tego estetiq,widziałam że są po niecałe 25zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tego co dzisiaj zrobiłaś to wiesz każdy uczy się na błędach i na przyszłość już będziesz wiedziała żeby tak nie robić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Gianka historia rodem z horroru
![]() ![]() ![]() ![]()
#1048 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() My mieliśmy dzisiaj szczepienie w Kr, mały ok, prawie w ogóle nie płakał ![]() ![]() Potem odwieźliśmy mamę na dworzec i pojechała już ![]() Nat przed chwilą dopiero zasnął, szalał cały dzień,już taka wykończona jestem, a chciałam jeszcze tutaj zajrzeć ![]() Mały mówi na mnie BABA, raczkuje za mną, łapie za nogawkę i woła BABA i chce na rączki ![]() ![]() Ruda też kocham świczki ![]() Migotko na wizażu czuję się jak na kawie z najlepszą przyjaciółką, uwielbiam Was ![]() Kasiu brawo spryciulko ![]() Zophie podziwiam, ja tez lubię męskie zajęcia, ostatnio malowałam z TŻem ![]() Mysiu biedny dziadzio, wasze wsparcie jest mu teraz potrzebne ... Gianna też bym tak zrobiła, nie wyrzucaj sobie ... Wasza pomoc dla tych rodzin jest wspaniała ![]() Mili coś się ruszyło ![]() .. Przepraszam, ale spadam bo siły nie mam nic
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że mama już pojechała. Natankowi to pewnie się spodobały zabawy z babcią, że teraz tak mówi baba ![]() Ja już teraz też mogę w końcu powiedzieć, że mam prawdziwe przyjaciółki ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Uciekam spać, do jutra kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Iza ![]() ![]() Kluska.. będzie dobrze ![]() ![]() zophiee.. Bobie budowniczy Ty ![]() ![]() Migocia.. ja Ci nic mówić nie chcę.. ale ja też mam @ więc to już 3 zamiast Twojej ![]() yss.. co się z autem stało Mysia.. teflonie Ty ![]() Kasia super, że załatwiłaś ![]() Basia.. teściówkę utop w łyżce wody ![]() Giannka krejzol jesteś.. ale pewnie zrobiłabym to samo ![]() Arletka.. biedna Lenka ![]() Militu.. teraz jak będziesz mieć nowe stanowisko to nic tylko o fasolę (lub bób ![]() ![]() Lilka.. ![]() Ziajka, Kubul to jednak czarodziej nad czarodziejami ![]() Rudasek.. czy mówiłam już, że Kocham Kostella ? ![]() ![]() ![]() do mnie przyszedł spóźniony Mikołaj ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym to wpadłam dziś w szał zakupów.. odwiedziłam 1/4 secondhand'ów.. i chowałam ciuchy jakbym ukradła kartę kredytową rodziców ![]() i zmieniłam kolor włosów... i jechałam zwróconą furą K. uwielbiam jak on prowadzi i kocham go szczęśliwego ![]()
![]() Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2014-12-08 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.