|
|
#1021 |
|
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Teraz się zastanawiam czy chciałaś mi pojechać tym, że patrzę na kremy z TEJ półki cenowej. Bo jeśli tak, to nie czuję się gorsza od was
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia uzywam kremów i za 10zł i za więcej..Nie patrzę,że Jeleń i ,że tani..Jak mi pasuje i coś jest fajne-dzielę sie wrażeniami.Dobrze jest upolować perełkę- nie nadszarpując kieszeni..Kremy,balsamy,p eelingi,szampony,odżywki ,maskary i wiele,wiele innych produktów używam z dolnej półki cenowej ..Z tej ludzkiej i dla każdego...
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- |
|
|
|
#1023 |
|
Gang Iren
|
Miszka a to z Olay to o tym mówisz czy coś innego?
http://www.ebay.co.uk/itm/Olay-Regen...item3cf0e4f7d7 ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- To jeszcze jedno pytanie takie serum z Pauli co ma 30 ml to na jaki czas starcza? Wydajne to jest?
|
#1024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikogo nie zamierzałam urazić, jeśli tak się poczułaś-przepraszam. Nie mam uprzedzeń do ŻADNEJ półki cenowej.. ![]() Do ich użytkowniczek tym bardziej ![]() To olay nie jest zbyt tanie? Nawet jak na funty? Bo to często podrabiane kosmetyki są |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Nie wiem czy podróba, chyba nie, bo dużo sprzedawców ma w podobnych cenach. W drogerii jest za 29.99, ale jest oferta, weź drugi za darmo, więc wychodzi za 15f szt, no a na ebayu czesto jest dużo taniej. Często tak robię zakupy i dużo przez to oszczędzam http://www.superdrug.com/Olay/Olay-R...7#.VMzmOPnz3ME ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Ale was dziś męczę ![]() A co myślicie o tym: http://biochemiaurody.com/sklep/serum-retinol.html
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, półka cenowa ma znaczenie jeśli chodzi o jakość kosmetyków, ale bez przesady.
Jesteś z nami trochę i nie wierzę, że sądzisz, że ktoś tu kogoś wartościuje w zależności od tego, ile kasy wydaje na kremy ![]() Dziewczyny wiedzą ile kiedyś byłam w stanie wydać na krem, czy serum, ale właśnie tu skutecznie się z tego wyleczyłam Daxa nie polecam, miałam coś kiedyś z tej firmy i nie powaliło mnie. Moja koleżanka, 40 +, pielęgnuje się z Biochemią Urody. Widziałam ją w Święta, cerę ma śliczną i zadbaną. Serum z linka wygląda ciekawie. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-01-31 o 15:45 |
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, używam daxa, ale do ciała - masła na przykład, filtry o opalania
Dla tz kremy do twarzy. Ale że słoiczki be - nawet teraz nie patrzę dla siebie ![]() Miszka, botki fajne, choć obcas nie dla mnie, no i ja tyle nie wydaje na buty I tak mam full na lata...Ciuchy rzadko budzą we mnie pożadanie ![]() Miałam to serum z biochemii, nie pasowało mi. tłustawe. Z Pauli serum w olejku jest wydajne, choć ta forma nie każdemu podpasuje. miedzy daxem a redermicem - wolałąbym redermic. albo eluage avene
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-31 o 15:46 |
|
|
|
#1028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz kieliszek wina i dalsze oglądanie Z Lark Rise...
|
|
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
A ja drugie sezony Helix i Broadchurch...
Bez wina
|
|
|
|
#1031 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Pomyślę może o tej Pauli jak wrócę z Pl, najpierw próbki I zobaczę czy mi przypasuje.
|
|
#1032 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma dzieci w domu, to ... porządki trzeba zrobić?
![]() Za mną impreza z kilkugodzinnymi tańcami, zadyszki nie miałam mimo intensywnego skakania, bo rzeczywiście od nowego roku 2 razy w tygodniu ćwiczę dość intensywnie, ale zakwasy lekkie czuję. Kosmetycznie - mam po zakupach solidne próbki BB Dioskin Nude i CC Lancome miracle bo jednak zdarzają mi się dni, kiedy lekko się łuszczę a rano nie ma czasu na peeling i podkład może za bardzo podkreślać skórki. Guerlain baby glow rzeczywiście ma intensywny zapach i wygląda na zbyt rozświetlający jak do mojej mieszanej cery. Zobaczymy, czy któryś z nich będzie lepszy od Biodermy, która mi mi się kończy. Ja żałuję, że nie zaczęłam się "retinolować" około 30-tki. Gosia - na początek też jestem za Redermic R LRP albo Avene, w zalżności od cery - Eluage, ewentualnie Ystheal. Na promocjach można kupić w rozsądnych cenach, szczególnie w zestawach. Tego typu kremów raczej nie należy się obawiać. |
|
|
|
#1034 |
|
Przyczajenie
|
JEstem tu nowa i chciałam Was o coś zapytać i przeszłam chyba przez 5 już zamkniętych części Waszym rozmów więc przepraszam jeśli gdzieś już o tym pisałyście ale mogłam dużo pominąć.
Chiałabym zrobić zabieg RETIX C, u kosmetyczki jest drogi Czy mogę go bezpiecznie zrobić w domu sama? Czytałam ze wiele z Was go robiło, więc mam nadziej ze mi pomożecie))) |
|
|
|
#1035 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
|
|
#1036 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Gosia - rzeczywiście są to kosmetyki apteczne, można je kupić nie tylko w Superpharm, ale w każdej aptece, która sprzedaje dermokosmetyki Avene i LaRochePosey, ale w internecie raczej będzie taniej, chyba, że trafisz na promocję w realu.
Ratraska, witaj https://www.youtube.com/watch?v=e-Kb2AsabuU Moim zdaniem nie ma tam żadnej filizofii. Z mocnym kwasem (50-70%) nie ryzykowałabym samodzielnie - bo trzeba bacznie obserwować skórę i działać neutralizatorem, żeby jej nie poparzyć, ale w Retix C jest serum antyoksydacyjne i maska z 2% retinolem, z którą się wychodzi do domu, więc nie można za bardzo nic zepsuć ![]() Anyżkowa - a co zamierzasz zrobić z kurzymi łapkami? Botox? Czym chcesz konkretnie zadziałać? |
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Dircik zamierzam się ich pozbyć
to moje jedyne życzenie. W jaki sposób? Doktorka niech mi coś zaproponuje, rozmawiałam z nią rok temu i proponowała botox. Co myślisz o tym ?
|
|
|
|
#1040 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Poczytałam o nich I chyba będzie lepszy dla mnie ten Redermic. Na ebayu u nas patrzyłam to w przeliczeniu na złotówki wychodzi po 96 zł, zobaczę jak w Polsce cenowo to wygląda.
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Anyżkowa - właśnie tak się domyślam, że kurze łapki to botox.
Gosiu - np. na eskulapie: http://www.aptekaeskulap.com.pl/la-r...s-p-15354.html masz z prezentami za 86 zł. Ja zapamiętałam niższe ceny tych kremów, ale to było jakieś 2-3 lata temu chyba. Zmykam do lektury: „Miniaturzystka” Jessie Burton, naprawdę dobrze się czyta, polecam. |
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
Anyż, kurze łapki - botox
Gosia, fajna ta oferta, do której Dircik dała linka Dircik, muszę zerknąć na jakiś opis tej książki. Zbliżają się ferie i muszę mieć coś do czytania |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż, na kurze łapki tylko botox
Tak samo lwia bruzda. Ale najlepsze sa okulary słoneczne, stosowane tak całorocznie, jak filtry Wzasadzie kurzych łapek nie mam, bo dzięki okularom nie mruze oczu. Moja mama po 80 tez nie ma, bo zawsze nosiła okulary słoneczne ![]() Kąciki - podnoszą małymi dawkami wypełniacza albo małymi botoksu. Moje sa opadające naturalnie i wyglądam na powazna w najlepszym razie, jeśli nie złą Ze 2 razy sobie robiłam...ale nie mam opinii Miałam wrazenie, ze nigdzie tak krótko mnie to nie trzymało, jak tu Efekt po prostu znikał bardzo szybko i znowu opadały...Gosia, a odnośnie zakupów - my tu nie promujemy drogich...albo tanich - promujemy udane Sztuka jest dobrac coś dla siebie - z ciuchów, kosmetyków, butów...Możemy mieć różne portfele i zasoby, tudzież różne limity wydatków na konkretna dziedzine. któras nie wyda na ciuch, ale już na buty tak. Omija buty, ale na kosmetyk wywali. Szuka okazji cenowych - i dobrze jej z tym. Moja szafa to w większości rzeczy z drugiej ręki - ale mi się podobają
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-31 o 22:04 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Jeszcze zobaczę w Superpharm jak będę w Polsce, bo mam tam troszkę znajomości i czasem udaje mi się coś taniej dostać. Też zaraz sobie poczytam na dobranoc Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- A z witaminą C co używacie dziewczyny? Zastanawiałam się nad serią z TBS, m.in ten nawilzający na dzień ma filtr 30 to by było dobre waszym zdaniem? http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by...FaHJtAodEjIAYQ
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Gosia z witamina C - Flavo C i Flavo C Forte, Cosmetic Skin Solutions, Paula's Choice, tych uzywalam. Mam nowe Balance Vitamin C Elixir Serum, jesli chcesz moge Ci odstapic.
Jesli chodzi ogolnie o kosmetyki, z polskich ja bardzo lubie Bandi i Dermedic. Jesli chodzi o lagodny retinol to fajne sa kapsulki do stosowania na skore Perlabella (zuzylam 1 opakowanie), ale trudno dostepne. Chtnie wyprobowalabym tez rozne rodzaje MonoDerma, ale tez trudno je dostac. Z retinolem Pauli mam 5 roznych produktow, wiec jak Cie cos szczegolnie zainteresuje, daj znac, sprobuje doradzic. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-31 o 23:55 |
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Robię się nudna z tą Paulą
..ale wg niej-Redermic r - jest średni Goska poczytaj sobie recenzje - co poleca Paula Choice.Są to kosmetyki wzięte pod lupę(skład)i w dobrych cenach.Kawa dziołszki |
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
o tak.... kawa potrzebna
u nas o 4nad ranem jakiś jelop podpalił śmietnik i panowie na sygnale wjechali między bloki.... i po spaniu zasnęłam kolo 7 dopierojestem mało przytomna.... poza tym piękna pogoda zimowa: śnieg, mrozik i słonko... to co uwielbiam..... ![]() dlatego zaraz się ogarniamy i jakiś spacerek....
|
#1048 |
|
Gang Iren
|
Już się niby zdecydowałam i znów mam dylemat przez Miszkę
![]() Czytam co według Pauli najlepsze, patrzę na produkty z retinolem z tych tańszych co poleca. I z tych na które mogłabym sobie pozwolić to są same kremy z retinolem i nie jest napisane, ani ile tego retinolu ani nic. To kremy z retinolem za 15 zł tez znajdę, a Miszka ty pisałaś, że w krem nie warto inwestować tylko w serum. A te sera są drogie no! A ten Redermic r to jest serum? Czy krem? Im więcej czytam tym mniej wiem. Miszka wytłumacz jeśli możesz ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Czytam sobie teraz tutaj o kosmetykach, ona analizuje składy, a często proponuje kosmetyki w przystępnych cenach. to serum z wit c chyba kupię http://www.srokao.pl/2014/09/ava-serum-z-witamia-c.html
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() u mnie piękne słońce, do tego stopnia, że w domu mogłabym w sumie w okularach chodzić ![]() apropo okularów, które uwielbiam, widziałam ostatnio piękne guess'a - mój ulubiony model, czarne policyjne a znając moją wysoką zdolność do gubienie rękawiczek, parasolek i okularów właśnie...długo bym ich nie ponosiła...Gosia, te kosmetyki body shop z vit.C są całkiem fajne nie chodzi o to, żeby nadkładać chanel czy dior na twarz (które de facto są gorsze jakościowo niż najtańsza ziaja) tylko o to, żeby dbać codziennie a nie od święta![]() Miszku botki fajne, szczególnie te pierwsze TH ja myślę o tych https://www.zalando.pl/geox-kali-ank...1n008-q11.html słupek to dla mnie obecnie wygodniejsza opcja wydłużenia nóg![]() nie wiem jak to jest z tym botoxem i wypełniaczami, moja koleżanka, o której już tu kiedyś wspominałam, ponownie poszła do doktorka, jeden z dwóch najbardziej popularnych w warszawie, skosił ją na 6500zł i wiecie, że nie ma efektu tzn.dolina łez wygląda nawet ok, broda jak dla mnie fatalnie bo jest lekko krzywa i dziwna jak u baby jagi a zmarszczy wokół oczu jak były tak są za tyle kasy kwestia preparatu, który podaje
|
|
|
|
#1050 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już lepiej kup te z body shop z witC, tam jest np.krem z spf30,a taka dodatkowa ochrona na pewno nie zaszkodzi... Poza tym-im więcej będziesz czytać, tym bardziej będziesz niezdecydowana....To tobie ma pasować kosmetyk, nikomu innemu. Ale fakt faktem, zapewne dojdziesz do tego metodą prób i błędów... A redermic jest kremem...Gdyby było serum, napisaliby na opakowaniu, że serum Kup i sprawdź, podobnie jak to serum z wit.C, może tobie będzie pasować...U mnie bez okularów się nie da Oglądałam wczoraj - Zanim zasnę - z Kidman i Firthem...Tylko dla Colina. U Kidmam zastosowali coś jakby antyfotoszop - nie dość, ze piegowata na twarzy i nie tylko, to jeszcze miała ZMARSZCZKIAussie, jeśli uważasz, że Banshee w 3 sezonie jest brutalne, nie oglądaj 3 odcinka...Takiego nagromadzenia przemocy już dawno nie widziałam. Ze trzy razy zawrzasnęłam z lekkiego przerażeniobrzydzenia... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-02-01 o 13:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Dla tz kremy do twarzy. Ale że słoiczki be - nawet teraz nie patrzę dla siebie 

Efekt po prostu znikał bardzo szybko i znowu opadały...

tzn.dolina łez wygląda nawet ok, broda jak dla mnie fatalnie bo jest lekko krzywa i dziwna jak u baby jagi
za tyle kasy