|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Ja nie miałam szumisia ale chciałabym dostac przy kolejnym dziecku
sciagnelam aplikacje na Kom z rożnymi odgłosami i Młoda do dzis zasypia nieraz przy szumie morza, jednak wiadomo tel jest potrzebny i nie zawsze moze non stop szumic. Podobno teraz wyszły tez kocyki szumiące
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi jest ten szumiś, ale może warto, bo tak jak mówisz to uciązliwe ciągle włączać telefon.
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
No stówka nie Twoja ale zyskasz byc moze na czymś innym
chyba ze jeszcze nie wszyscy odwiedzili i jest ktos Komu mozna by szepnąć co byłoby przydatne?
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nadal cisza .........
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta cora czeka az jej siostra wyzdrowieje
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Chyba tak 😀
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Moje kolezanki maja szumisia i sie sprawdza do dzis testuja my bez szumisia i dajemy rade ale kazde dziecko inne...ja zamowilam polki kuferek i drewniana skrzynie do pokoju cory zajelam sie aranzacja jej pokoju ktora trwa od 2miechow
![]() Kobieta oby Tosia wyzdrowiala i wowczas siositrzyczka pojawi sie na swiecie czeka maluszek na dobry moment ![]() ![]() U nas noc przespana cala spala z nami ma goraczke 38 i ja tez 38mam ..domaga sie by non stop ja tulac i nosic na rekach a mi juz sil brak
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety w ciągu godziny chyba z 4razy twardniał mi brzuch ale bez bólu nie wiem co myśleć
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem narazie nic jak skurczów regularnych brak
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ehhh
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka27 u nas jest szumis mala miala 4 czy 5 miesiecy jak kupilisny i u nas sprawdza sie rewelacyjnie. Teraz kupilam ten nowy sensor co dluzej szumi bo ja mialam stara wersje,
Wczesniej tylko mialam aplikacjr susarki na tablecie i sie sprawdzalo.
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra... Kupię tego dziada. Wszystkie chwyty dozwolone. Tylko niech mi zwrócą ci oszuści z allegro.
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka daj znac jak sie bedzie sprawował
moze i ja zamówie bo u nas ciagle szumy zdają egzamin a napewno sie nie zmarnuje ;?
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1443528492.452977.jpg
Uszyłam pierwsza w życiu czapę ,ogolnie pierwszy raz cos szylam
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam ochotę na Szumisia
Ale póki co chyba nie będę zamawiać. Rodzę pod koniec listopada, także w razie potrzeby upomnę się o niego jako prezent na Mikołaja
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta jak zdrowko cory?
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
Oj już dużo lepiej 😀
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczko Twój Dominiś jest taki jak w tym opisie? To szacun, musi być Ci chwilami ciężko. Mój jest idealnym dzieckiem jeśli chodzi o sen, są te jego krzyki w ciągu dnia ale to w końcu dziecko. W gościach albo jak ktoś jest u nas to zapominamy, że dziecko mamy cały czas wtedy śpi, czasami zapomina, że trzeba się obudzić na jedzenie. A to, że chce być blisko nas to wcale mu się nie dziwie poza skromnością to ociekamy zaââ☠ââ☠ââ☠...cią
Chciałam mieć te swoje zasady ale nie potrafie patrzeć na jego płacz w łóżeczku od chwili przeczytania o metodzie 357 http://dziecisawazne.pl/cry-it-out-c...-jest-dla-nas/
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-09-29 o 21:18 |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie jest taki. Trochę przesadziłam. Ale parę punktów się sprawdza np. jak czegoś chce to załącza syrenę strażacką bez znaków ostrzegawczych aż cały dom staje do pionu. Taki charakterny jest bardzo i wrażliwy na ciepło/zimno, dotyk. A przy cycku to mógłby być 24 na dobę. Pewnie on jest w miarę normalny tylko z perspektywy moich wyobrażeń o spokojnym dziecku to mi się wydaje takim własnie high need baby. Ostatnio przyszła teściowa jak karmiłam i co tylko zamieniłyśmy dwa słowa to pokazywał, że się złości. Mam być jego i koniec i jak on je to mu nie przeszkadzać
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez miałam wrażenie ze mam Hnb bebe ale mysle ze jakbyśmy miały to bylybysmy siwiutkie:p jednak jak przypomniałam sobie zachowanie dIecko znajomych Td moje naprawde było normalne:p tamto dziecko przez 9 mies jak nie wiecej płakało non stop ,trzeba było nosić cały czas i ogolnie nikt z nim nie chciał zostać poza rodzicami którzy wyboru nie mieli:p
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej siostry córka pasuje w 100% do tego opisu, więc jak przeczytałam wypowiedź Calineczki to zaczełam współczuć. Dziś siostrzenica ma 3 lata jest już inna ale nie wiecie co to znaczy mieć takie dziecko. Nikt nie stwierdził, że to ma tylko, że ma charakterek. Całą dobe się darła, przy jedzeniu darła się, przy kąpieli, w wózku, na rękach. Kiedyś poszłam z nią na spacer zasneła, siostra do mnie jak zjedzie w wózku to jej nie poprawiaj a ja jak to ja po swojemu, wracałam z syreną do domu. Trwało to do 2 lat jak już w dzień było ok to w nocy się darła, ona wyła. Takie drugie dziecko miała a pierwsza miała rok i 4m-ce jak się wrzaszczek urodził, więc uwierzcie nie mamy co narzekać
A mój maluch chyba się rozkręcił, czytałam dokładnie co się dzieje w czasie skoku. Kamilek w piątek ma 8 tyg więc to pasuje. Wczoraj wieczoren wielki płacz, najedzony, przebrany,brzuszek miękki, purtki szły, a Kamilek płakał. Jak już zasnął to na troszkę i znowu. Mój bąbelek jak już zaśnie po kąpieli to z zegarkiem w pupci budzi się co 3h je odbijanie i spanie, a jak się spina to robi to przez sen. A dziś? Chyba mi dziecko podmienili, gimnastyka nasza aby zasnął, jak już zasnął to przez całą noc włączona funkcja czuwania bo tylko jak smozek wypadł to krzyk bez ostrzegania. Strasznie nierwowy przy jedzeniu i w ciągu 5h zjadł tylko 90ml, zdecydowanie spadł apetyt. Mąż nie wiedząc, że jest coś takiego jak skok rozwojowy powiedział " on sam chyba nie wie dlaczego płacze " Chyba to ten skok, tak myśle. Takie dni, noce otwierają nam oczy, że mamy złote dziecko, bo moglibyśmy mieć taki płacz codziennie bo niektórzy rodzice tak mają. Z postępów... Kamilek zaczyna odkrywać, że ma rączki ![]() Przy takich dzieciach z pewnością nie byłoby Was na forum
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-09-30 o 08:39 |
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojego opisu wynika,że w czasie skoku wszystkie mamy high need baby
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
U nas bez wizyty lekarskiej się jednak nie obeszło Tosia dostała antybiotyk zapalenie uszu 😞
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta niech szybko zdrowieje by Malenstwo mogło spokojnie do domku przyjechać
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Tosia ponoć straszny ból. My po usg bioderek wszystko ok, ma często leżeć na brzuszku i mam pieluche dawać na panpersa zapobiegawczo.
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-09-30 o 14:46 |
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Docik, kupujesz teraz /a może masz kurteczkę na jesień/ nie wiem czy kupic kurtkę czy kombinezon i w jakim rozmiarze 68/ teraz mamy 62
sorry, nie umiem znaku zapytania zrobic jedna reka a karmimy sie |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kombinezonik na 68 bo jednak ciuszki jeszcze musza się do niego zmieścić, a mój Kamilek spory. wiele ciuszków na 68 ma dobrych. Mam też grubą misiową bluze na cieplejsze dni i bezrękawnik
W lidlu są super sweterki z lupilu, ja jestem z tej firmy bardzo zadowolona Jakby któraś była zainteresowana to sprawdzcie dokładnie od kiedy.Dziś mamy szczepienie na pneumo i rota Mój słodziak śpi przutulony do mnie na łóżku sypialnianym, biedactwo nie wie co go dziś czeka.
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta halo halo?
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
Helo kobitki leże w szpitalu od 1 października z ciśnieniem miałam w piątek próbę oct po której wróciłam na salę bo nic się nie działo na dziś zaplanowali mi indukcje podłączyli mi kroplówkę o 8 rano po 4 vodzinach pierwsze bóle a po kolejnych dwóch urodziłam córcie!!!
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta gratulacje
jak sie czujecie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

sciagnelam aplikacje na Kom z rożnymi odgłosami i Młoda do dzis zasypia nieraz przy szumie morza, jednak wiadomo tel jest potrzebny i nie zawsze moze non stop szumic. Podobno teraz wyszły tez kocyki szumiące

chyba ze jeszcze nie wszyscy odwiedzili i jest ktos Komu mozna by szepnąć co byłoby przydatne?

a napewno sie nie zmarnuje ;?
--> 08.10.2013r.
Chciałam mieć te swoje zasady ale nie potrafie patrzeć na jego płacz w łóżeczku od chwili przeczytania o metodzie 357
Mój słodziak śpi przutulony do mnie na łóżku sypialnianym, biedactwo nie wie co go dziś czeka.