Mamusie Majowe 2015 ! - część 4 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-15, 20:33   #1021
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

Crumble
za pierwszym razem mu sie nie udało, ale próbował kilka razy w końcu pociekło

jagodowa
mój sam chciał

pani_pierozkowa
mojemu mleko nie przeszkadza i macałby caly czas, ale mnie to krępuje i robię zakaz na cycki :P

LuckyLove

ja odciągam mleko zawsze rano i robię w ten sposób że no dwa ostatnie nocne karmienia są z tego samego cycka i np przy trzecim z kolei podpinam małą znowu do tego samoego cycka a z drugiego ściągam laktatorem. Pamiętajmy że piersi to nie przechowalnia mleka tylko fabryka im większe zapotrzebowanie tym większa produkcja tylko trzeba dostawiać i jeszcze raz dostawiać co do przechowywania, mrożone może być nawet rok.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dostalam umowe na CZAS NIEOKRESLONY!!

scotasia
ojej... nie czuj się jak wyrodna matka ale fakt że jakbym się dowiedziała to też by mi serce pękało.

myko
mój też

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Czuje się dziś jak kupa.

Włosy mi od miesiąca lecą na potęgę. Nigdy nie miałam ich dużo w ciąży też nie przybyło. A teraz lecą tak że zaraz będę łysa. Jak sobie kucyk to taki mysi ogonek wisi :-(

Do tego jestem ciągle taka głodna ! Nigdy tak nie miałam i mam dola. Co prawda waga się waha między 60,5 a 61,5 kg i nigdy tak mało nie ważyłam ale mój cel to 55 kg i wściekła jestem na siebie że dawno bym ten cel osiągnęła gdyby nie te napady głodu.

Mam dzień paszteta :-(
truskawko z włosami mam identycznie, mama na początku mi mówiła że przesadzam itp a teraz sama jest przerażona i mówi że już połowy włosów nie mam, a one dalej lecą garściami. Ile pociągne tyle wychodzi... Pocieszam się tym że tyle jest matek na około i żadna łysa nie chodzi to może i ja nie będę... co do wagi, również uważam że wyglądasz super ale wiem jak ćwiczenia potrafią podnieść samoocenę, więc spinaj swój piękny tyłek i do ćwiczeń

Moja M dziś bardzo marudna, z rąk mi nie schodziła, kiepsko spała, obstawiam ząbki. Póki co nie widzę, ale tak jak dziś pchała wszystko do buźki to jeszcze nigdy.

Poza tym byłam na ściąganiu szwów z głowy po usuwaniu tego kaszaka i powiem wam że masakra. Wyciąganie szwów po cesarce było w porównaniu do tego przyjemnością. Przysłabiło mnie i leżałam chwilę, grrr wolę nie myśleć o tym.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 20:34   #1022
niunia1303
Raczkowanie

Ahoj😀padam dziś znów na twarz ale suknia zamôwiona manicure umówiony makijaż też i fryz też😀

Oliwcia niestety pogardziła ziemniakiem pluła i dostała ataku histerii no cóż może następnym razem bo marchew i brokuł ładnie już jadła😀

Co do dekoloryzacji miałam ściągany czarny z włosów nie zniszczyło nic pokryłam brązem ale znudziło mi się i znowu mam czarne😀

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

18.05.2015
3610 kg 55 cm godz. 10:30

Moja Królewna
:
niunia1303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 20:38   #1023
Nadzieja87
Zakorzenienie

Popieram co mówi Lily truskaweczko gdybyś nie czytała forum, byś nawet nie pomyślała, że coś jest nie tak Oliwia ma jeszcze dużo czasu
Stary 2015-09-15, 20:39   #1024
LuckyLove
Zadomowienie

Truskawka ....
Mi z ciąży zostało +3kg owszem czuję się z tym źle a jedynie co robię to narzekam i obżeram się dziś do kawy zjadłam paczkę ciastek nie potrafię odmowić sobie slodyczy przede wszystkim i jem jak dzikus...
Kondycja moja powala dosłownie... w niedziele byliśmy na wycieczce , trochę pochodziliśmy weszłam na wieżę - dziś mam zakwasy na udach
Stary 2015-09-15, 20:41   #1025
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Truskawka ....
Mi z ciąży zostało +3kg owszem czuję się z tym źle a jedynie co robię to narzekam i obżeram się dziś do kawy zjadłam paczkę ciastek nie potrafię odmowić sobie slodyczy przede wszystkim i jem jak dzikus...
Kondycja moja powala dosłownie... w niedziele byliśmy na wycieczce , trochę pochodziliśmy weszłam na wieżę - dziś mam zakwasy na udach
Ja idę na spacer, trochę pochodzę i czuję pulsowanie w udach to dopiero jest kondycja

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 20:44   #1026
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Hejooo byliśmy u ortopedy wszystko jest ok następna kontrola jak skończy 9 miesięcy

Co do postępów dzieciaczków Julek z pleców na brzuch nie obrócił się jeszcze ani razu, z brzucha na plecy kilka razy ale chyba przypadkiem mnie to nawet cieszy bo zostawiam go na macie i zastaje tam gdzie zostawiłam nie muszę się martwić robiąc sobie śniadanie ze gdzieś się poturla. Za to odkrył już swoje stopy i pakuje je do buzi każde dziecko ma swoje tempo, ja w ogóle staram się nie porównywać bo mi potem głupio ze robię sobie jakieś głupie oczekiwania, a jak 4 miesieczniaczek ma im sprostać? szkoda czasu na takie zmartwienia

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 21:09   #1027
201606011622
Konto usunięte

Ja za to potrafię od rana nie jeść, kolo 13 obezre się ciastkami i potem albo zjem kanapke koło 20 albo pozniej jak mnie tz pogoni i jakoś die kręci... potem np następnego dnia rano zjem duże śniadanie i do samej nocy nic. Strasznie nieregularnie jem
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-15, 21:12   #1028
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Truskawka , zawsze tak mądrze wszystko innym ładnie tłumaczysz, to sobie też wytłumacz - po pierwsze karmisz, więc napady głodu są normalne, organizm musi nadrabiać też czasem opanować się nie mogę a po drugie widziałam twoje zdjęcia i zaâ�☠â�☠â�☠iaszcza laska jesteś, a brzuch, uda można wyćwiczyć - zacznij jakieś wyzwanie z mel b, czy skakankę, hula hop i zobaczysz po miesiącu efekty

no a Oliwce daj czas i posłuchaj męża - jak po pół roku będzie bez zmian to wtedy zainteresuj się neurologiem, a podejrzewam że dziewczynka sobie rośnie i zdobywa nowe umiejętności w swoim tempie, a lekarz teraz nic nie powie. Każde dziecko jest inne - jedno będzie wstawać szybciej niż siadać, drugie będzie podnosić główkę a nie będzie sie odwracać, jedno zacznie mówić wcześniej, drugie później - to nie maszyna tylko mały człowiek, jej wagą też się nie przejmuj, zacznie raczkować, chodzić i będzie mała laseczka

Oj, ja też tony czekolad i batoników, ciasteczek - pożeram ilości masakryczne i nie potrafię z tym walczyć

A te piski na prawdą kochasz? Bo mi Tymek tak piszczy że uszy puchną, a on piszczy i się cieszy. Jeszcze trochę i ogłuchnę, do tego będę łysa, bo włosy nadal lecą

Przyjaciółki są na ipli nowy odcinek. I są małe dzieci na porodówce

ja myślę że u mnie ma to związek z takim wewnętrznym grubasem. Całe nastoletnie życie byłam gruba i albo już na diecie albo od jutra na diecie. Brak kontroli nad jedzeniem sprawia że mam poczucie winy i czuje się nieszczęśliwa. Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć.

Muszę ogarnąć te ćwiczenia dla zdrowia fizycznego i psychicznego.

A co do Oliwi. Ja chyba tak się stresuje bo jedyne małe dzieci w rodzinie ma siostra i ona ma ciągle problemy właśnie ; rehabilitację alergie szpitale. I gdzieś tak podskórnie się chyba boję żeby mojej nic nie dolegało. Muszę chyba wyluzować trochę.

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
A jak ważyłaś te 80 kg to zaczęłaś stosować jakąś dietę?

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ja właśnie non stop myślę o jedzeniu :'(

tak. W 2012 cały rok się odchudzałam z takimi 1,5 miesięcznymi przerwami na stabilizację wagi. 20kg wtedy straciłam. 6 wróciło mi końcem 2013 roku z mojego zabiegania i złego odżywiania. W strasznym biegu wtedy żyłam.

A dieta po prostu zdrowe odżywianie i ruch. Około 1400 kalori dziennie przy godzinie ruchu 4 razy w tygodniu ( spacer basen czasami ćwiczenia z neta).

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Crumble
za pierwszym razem mu sie nie udało, ale próbował kilka razy w końcu pociekło

jagodowa
mój sam chciał

pani_pierozkowa
mojemu mleko nie przeszkadza i macałby caly czas, ale mnie to krępuje i robię zakaz na cycki :P

LuckyLove

ja odciągam mleko zawsze rano i robię w ten sposób że no dwa ostatnie nocne karmienia są z tego samego cycka i np przy trzecim z kolei podpinam małą znowu do tego samoego cycka a z drugiego ściągam laktatorem. Pamiętajmy że piersi to nie przechowalnia mleka tylko fabryka im większe zapotrzebowanie tym większa produkcja tylko trzeba dostawiać i jeszcze raz dostawiać co do przechowywania, mrożone może być nawet rok.

scotasia
ojej... nie czuj się jak wyrodna matka ale fakt że jakbym się dowiedziała to też by mi serce pękało.

myko
mój też

truskawko z włosami mam identycznie, mama na początku mi mówiła że przesadzam itp a teraz sama jest przerażona i mówi że już połowy włosów nie mam, a one dalej lecą garściami. Ile pociągne tyle wychodzi... Pocieszam się tym że tyle jest matek na około i żadna łysa nie chodzi to może i ja nie będę... co do wagi, również uważam że wyglądasz super ale wiem jak ćwiczenia potrafią podnieść samoocenę, więc spinaj swój piękny tyłek i do ćwiczeń

Moja M dziś bardzo marudna, z rąk mi nie schodziła, kiepsko spała, obstawiam ząbki. Póki co nie widzę, ale tak jak dziś pchała wszystko do buźki to jeszcze nigdy.

Poza tym byłam na ściąganiu szwów z głowy po usuwaniu tego kaszaka i powiem wam że masakra. Wyciąganie szwów po cesarce było w porównaniu do tego przyjemnością. Przysłabiło mnie i leżałam chwilę, grrr wolę nie myśleć o tym.

współczuję tych szwów. Jak myślę szwy i sobie przypomnę jak to bolało. No ale ja miałam stan zapalny i one się wpiły w skórę. Przy porodzie ani razu nie krzyknęłam a przy wyciągamiu szwów tak się darłam że chyba pół miasta mnie słyszało. Brr.

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Truskawka ....
Kondycja leży i ani nie dycha.
Stary 2015-09-15, 21:16   #1029
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
hej!
witam się po lekarzu.

ja farbuje włosy od 16 r.ż
To ja lepsza, bo od 14 i wszystkie kolory na glowie mialam

Cytat:
Truskawka ty juz chudnąć nie musisz wyglądasz super
Popieram! I w ogole jestem ciekawa jak schudlas z tych 80 kg?? Jakas dieta?
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 21:22   #1030
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
To ja lepsza, bo od 14 i wszystkie kolory na glowie mialam

Popieram! I w ogole jestem ciekawa jak schudlas z tych 80 kg?? Jakas dieta?
Patrz post wyżej.

W klubie macie takie zdjęcie chyba na metamorfozach. Jak ważyłam najwięcej najmniej i dwa zdjęcia pośrednie. Wydrukowałam sobie to właśnie i przypięłam do lodówki.

Potrzebuję motywatora :-P
Stary 2015-09-15, 21:26   #1031
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Patrz post wyżej.

W klubie macie takie zdjęcie chyba na metamorfozach. Jak ważyłam najwięcej najmniej i dwa zdjęcia pośrednie. Wydrukowałam sobie to właśnie i przypięłam do lodówki.

Potrzebuję motywatora :-P
Widziałam i zazdroszczę :'(

Kasia

Wymiana

Stary 2015-09-15, 21:42   #1032
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Widziałam i zazdroszczę :'(
Ty jesteś przecież śliczna kobietą:-* nie masz czego mi zazdrościć.
Stary 2015-09-15, 21:44   #1033
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Ty jesteś przecież śliczna kobietą:-* nie masz czego mi zazdrościć.
Taa, widzę jak wyglądam niestety
Najgorsze jest to że umiem tylko marudzić a nic z tym nie robie

Kasia

Wymiana

Stary 2015-09-15, 21:52   #1034
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Fajny pomysl na rocznice
Ja juz nie moge sie doczekac az zaczne urzadzac swoj kacik
też tak myślę, chcę mieć takie mega relaksujące i wyciszające miejsce jak sypialnia..w końcu synek z nami w niej przebywa i zmieniamy wszystko nawet materac w łóżku

zazdroszczę tego ślubu ale mi zleciało te dwa lata
Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Tak jest Dziękuję

Hej

Nikt nie jest w ciąży
ahahahaha eee to jest dobrze

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Znowu mi ja przywiezli. 4 mleka jej dawali i moje. Zadnego noe chce a jak widzi butelke to wrzeszczy
kurcze współczuję

u nas na szczęście piję z butelki, a ja wracam na studia za kilka tyg.
Mleka mam dwie szuflady w zamrażarce zapełnione.

U nas od kilku dni nie wiem co jest, ale czasem jak się bawi albo śpi to nagle jest mega pisk,wrzask ...no jakby go coś ugryzło albo śniło się coś...nie wiem o co chodzi...

Ja nigdy nie farbowałam włosów, mam bardzo jasny bląd. Tzn miałam bo wczoraj się odważyłam sama nie wiem jak to się stało, bo się bałam chciałam jasny brąz i zrobiłam szamponem koloryzującym ciemny bląd. Spoko wygląda w sobotę idę do fryzjera, podetnę i chyba pocieniuję no i grzywę chcę wielką na bok bo już mnie te kudłu wkurzają. Terqaz bd myć codziennie szamponem rumiankowym i jeśli zejdzie kolor to nie bd farbować a jak zostanie to robię brąz jasny pomieszany z refleksami blądu lub dół jaśniejszy

Mimi gratki umowy

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

co do jedzenia...to ja się łapię na tym, że jest godzina 17-18 a ja o samych płatkach lub owsiance na śniadanie w ogólnie nie czuję potrzeby jedzenia i wtedy o 18 zjem obiad i tyle...
zapominam o piciu dużej ilości...

ja przed ciążą ważyłam 49 kg i chcę do tej wagi wrócić bo jestem niska i nie mogę dużo ważyć... a zostały mi 3 kg do zrzucenia ważę 52 i źle się z tym czuję. Aa ćwiczę...tzn teraz nie ćwiczyłam bo musiałam przerwę zrobić przez kolano.

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 23:27   #1035
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
ja myślę że u mnie ma to związek z takim wewnętrznym grubasem. Całe nastoletnie życie byłam gruba i albo już na diecie albo od jutra na diecie. Brak kontroli nad jedzeniem sprawia że mam poczucie winy i czuje się nieszczęśliwa. Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć.

Muszę ogarnąć te ćwiczenia dla zdrowia fizycznego i psychicznego.

A co do Oliwi. Ja chyba tak się stresuje bo jedyne małe dzieci w rodzinie ma siostra i ona ma ciągle problemy właśnie ; rehabilitację alergie szpitale. I gdzieś tak podskórnie się chyba boję żeby mojej nic nie dolegało. Muszę chyba wyluzować trochę.

tak. W 2012 cały rok się odchudzałam z takimi 1,5 miesięcznymi przerwami na stabilizację wagi. 20kg wtedy straciłam. 6 wróciło mi końcem 2013 roku z mojego zabiegania i złego odżywiania. W strasznym biegu wtedy żyłam.

A dieta po prostu zdrowe odżywianie i ruch. Około 1400 kalori dziennie przy godzinie ruchu 4 razy w tygodniu ( spacer basen czasami ćwiczenia z neta).

współczuję tych szwów. Jak myślę szwy i sobie przypomnę jak to bolało. No ale ja miałam stan zapalny i one się wpiły w skórę. Przy porodzie ani razu nie krzyknęłam a przy wyciągamiu szwów tak się darłam że chyba pół miasta mnie słyszało. Brr.

Kondycja leży i ani nie dycha.

1400 kcal to zdecydowanie za malo! No chyba ze masz jakies problemy zdrowotne, wg mnie 1700 to min, jeszcze jak karmisz?

Lily- super! Ciesze sie bardzo!! Czy cos mowili wam o terapii kaskowej? Zmierzyli asymetrie czy tylko usg?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 04:50   #1036
moniisia90
Wtajemniczenie

Jagodowa - tak, kocham

Moje dziecko nie chce spać ani jeść
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 04:55   #1037
baelka
Rozeznanie

Hej

Mały wstał godzinę temu chętny do gadania i zabawy.

Komu kawy?
baelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 05:11   #1038
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia1303 Pokaż wiadomość
Ahoj😀padam dziś znów na twarz ale suknia zamôwiona manicure umówiony makijaż też i fryz też😀

Oliwcia niestety pogardziła ziemniakiem pluła i dostała ataku histerii no cóż może następnym razem bo marchew i brokuł ładnie już jadła😀

Co do dekoloryzacji miałam ściągany czarny z włosów nie zniszczyło nic pokryłam brązem ale znudziło mi się i znowu mam czarne😀

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
A kiedy slub?
Masz jakies zdjecia sukni?

Cytat:
Hej

Mały wstał godzinę temu chętny do gadania i zabawy.

Komu kawy?
Ja poprosze
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 06:15   #1039
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Dorka, Baelka heeej

kaaaaaaaaaaawy

pojutrze na badania... pf...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 06:32   #1040
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

I ja również poproszę o kawkę

Dziś mloda po północy wolała o smoka, o 4:30 karmienie i po 5 znów smok a o 6:45 ryk by ją wyjąć z łóżeczka i dać cyca no i oczywiście spania nie ma

Kasia

Wymiana

Stary 2015-09-16, 06:52   #1041
baelka
Rozeznanie

To częstuję, dziewczyny
Stary 2015-09-16, 06:54   #1042
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
To częstuję, dziewczyny
dziękuje Ci dobra kobieto

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-09-16, 06:55   #1043
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
To częstuję, dziewczyny
Fenkju

Kasia

Wymiana

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 06:58   #1044
baelka
Rozeznanie

Na zdrówko

Dzieć mi zasnął, nie wiem czy też się kimnąć czy zacząć coś robić
Stary 2015-09-16, 07:02   #1045
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Mój mąż obudził brzdąca
a zasnęła o 5.30...

teraz się bawi, ja po śniadaniu, ale już ziewa, więc biorę do spania...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-09-16, 07:03   #1046
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
1400 kcal to zdecydowanie za malo! No chyba ze masz jakies problemy zdrowotne, wg mnie 1700 to min, jeszcze jak karmisz?

Lily- super! Ciesze sie bardzo!! Czy cos mowili wam o terapii kaskowej? Zmierzyli asymetrie czy tylko usg?
Ale teraz tyle nie jem;-) nawet jak staram się wagi pilnować. Tyle w 2012 jadłam przy małej aktywności fizycznej. Przy karmieniu jak staram się ogarnąć to około 1800 mi wychodzi.
Stary 2015-09-16, 07:07   #1047
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Iluzja - ja miałam farbowane czarne (naturalny brąz) i chciałam sie go pozbyć to miała dekoloryzację u fryzjera, ok 100xl kosztowalo... Wyszla marchewka ale na to ladnie przyjal się brąz ... Nie miałam zniszczonych włosów po tym.
Dzieki za informacje
No ja sie jednak zdecydowalam na ten olaplex
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 07:10   #1048
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Na zdrówko

Dzieć mi zasnął, nie wiem czy też się kimnąć czy zacząć coś robić
Zrób coś pożytecznego i idź spać

Kasia

Wymiana

Stary 2015-09-16, 07:12   #1049
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Zrób coś pożytecznego i idź spać
Mam dużo prasowania, więc chyba rzeczywiście się położę
Stary 2015-09-16, 07:23   #1050
Iluzja00
BAN stały

Ktos mowil o kawie??? To ja tez poprosze.
Zamiast sie teraz wyspac przed slubem to czuje sie jak flak.
W nocy potrafie wszedzie i w kazdej pozycji zasnac.Pewnie to tez przez ten niski cukier bo zapominam o braniu kropel.

Dodatkowo Malej cos jest.Od dwoch dni placze przy usypianiu, wczoraj przed 24 urzadzila taki koncert....

A tak wgl...Chyba zaczynam miec stresa.Z tego wszystkiego powiedzialam TZowi zeby juz jutro mial wolne

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Dziewczyny, czy doszly do Was paczki ktore wysylalam??
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości