|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |||||
Konto usunięte
|
Ale mały = nieatrakcyjny?
Nie czuję się na siłach. Niewiele, jak widać po temacie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za wcześnie wysłałem zdjęcie, damn. Gówno. Problem jest gdzie indziej. Cytat:
![]() adeedra, wzięłaś na warsztat starszy post a ominęłaś nowszy, bo były niewygodne zapytania? ![]() Mejbi. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | ||||||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Częstym?! Cytat:
Wtedy Twoja 2cm abow. awerydż. pała faktycznie będzie małym problemem. Bo będziesz miał sporo większych. Cytat:
I to Twoim zdaniem świadczyło o czym? O jej miłości do niego? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Too, że są też kobiety, które tak mówią... jeśli są. "Perfekcyjne wypełnienie"? Serio? Laska opowiada, o tym, że wzorowa pani domu nie zdoła zasnąć z myślą, że wanna może być niedoszorowana i że wstaje w nocy, żeby ją szorować, bo tak postępują damy. ![]() ![]() Cytat:
Jak każdy ekspert od kobiecej seksualności, który nic tylko czyta i czyta. Majty mi spadły jak przeczytałam o "naukowych źródłach opisujących społeczne konsekwencje posiadania więcej niż 10 partnerów seksualnych w ciągu życia". Cytat:
Zdrowo niezakompleksiony. Chory, zakompleksiony. Nie ma hybryd. Ale nie widzisz nic złego w ranieniu i upokarzaniu partnera. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd bierzesz fizyczną niezdolność? Pies Ci odgryzł średnią krajową i zostałęś z kikutkiem? ![]() Cytat:
Na zdjęciach z uśmiechem nigdy nic nie widać i każdy jest brzydki. Ty nie. Wietrzę podstęp. Czemu mając do wyboru "władcę" i "ech" wybierasz "ech"? Cytat:
Cytat:
Ile czasu minęło odkąd zdeklarowałeś, że dasz do momentu, w którym przysłałeś tego tosta? Cytat:
![]() |
||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Zev, specjalnie dla Ciebie:
facet z 15cm mówi, że chętnie miałby o centymetr mniejszego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | ||||
Konto usunięte
|
A mnie to kręci. I to tak serio serio.
![]() Moszsze to kwestia zgnitego musku.Nie. ![]() Cytat:
w=j i=e kł=b Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałabyś, żeby Twój miał krótszego? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | ||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
To o czym? Mam nadzieję że świat tak fajnie działa. ![]() ![]() ![]() A podmieniając seks na doznania wywołane penetracją penisem? Cytat:
![]() Może zbyt kwieciście sparafrazowałem. Ale podobnie. Cytat:
Cytat:
Widzę i nie chcę nikogo zranić. Uważam jednak że można mieć preferencje i jeśli wynikają z mojej winy to niech kobieta mnie odrzuca, po co się ma męczyć. Ja jakichś dyskwalifikujących preferencji nie mam. Docinki o moim domniemanym pociągu do pał już mnie nie przekonują. Chyba że masz na myśli - do przeszczepu! ![]() Cytat:
![]() ![]() Zrzędzę po prostu. Gdy już się lepiej poznamy. A to jednak je potwierdzisz? Wyszło szydło! Z worka Cytat:
Kompleks mniejszości penisa. Z powodu penisa. Dobra, obiecuję że jak znajdzie się coś ludzkiego to podeślę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mały = mniej atrakcyjny od ugandy/tżsize/dużego? Też. Cytat:
Nie omiń mnie! Cytat:
![]() Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-28 o 17:58 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mógłby mieć krótszego o ten centymetr, nie zrobiłoby mi to wielkiej różnicy. za to chciałabym, żeby nie był aż tak gruby, bo obecny rozmiar jest na granicy przyjemności i problemu. Cytat:
tu chodzi o to, że laska wciska, że to miłość życia i 'tylko ten jeden maluczki szczególik' nie pasuje do cudo-układanki. Cytat:
![]() Cytat:
Czytałem. Cytat:
i jakieś wnioski masz? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wcześniej chwaliłaś się, że Ci cały nie wchodzi, bo masz za krótką pochwę. A teraz podsyłasz mu do czytania elaboraty o predestynacji pochw i penisów, które mogą do siebie pasować albo nie? Jaki on ma sobie Twoim zdaniem wniosek wysnuć na podstawie tego? Już pomijając to, że jak kliknęłam w ten blog poprzednio to gość narzekał na za małego i testowali nakładki. Cytat:
Cytat:
Paranoja ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zev, rób jej tak bardziej, to od orgazmów, endorfin i oksytocyny dziewczyna ozdrowieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie pociągają mnie cudze pałki. Cytat:
Tobie akurat ciężko w tej kwestii uwierzyć. Upodobania masz takie a nie inne. ![]() On nie ma z tym problemu, ja mam? Cytat:
![]() Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-28 o 19:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Że nie ma odwagi się przyznać przed sobą, że zmarnowała trzy lata na związek z kimś kogo nie kocha, ale wygodnie jej z nim i miły jest, to zanim go kopnie w d. tak, że zabije, to jeszcze spróbuje z nim być. A potem wróci z łzawą historią o miłości, która nie jest w stanie wszystkiego przezwyciężyć... albo coś w tym stylu. Cytat:
Pomiędzy dwójką szanujących się, dojrzałych emocjonalnie, myślących ludzi dokładnie tak to działa. Co innego jak parki są w różnym stopniu skorodowane. Cytat:
A gdzie one są teraz? Na wczasach w sanatorium? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Akceptujesz hipotetyczne ranienie i upokarzanie Zeva. Tym samym akceptujesz analogiczne ranienie i upokarzanie jednej strony w związku w imię czegoś-tam. Cytat:
Docinki, hah. Emanowałam tym już wcześniej. Cytat:
![]() Wiem. ![]() Chyba sobie zrobię własne emotki. Te są brzydkieee. Będziemy się zapoznawać w kwefach? Cytat:
Ja już cierpię ![]() Za co. Piszę przecież, że to podejrzane i obawiam się paszteta. Cytat:
To było miesiąc temu. Cytat:
Cytat:
No przecież jesteś bolcem programu... Ty byś je zadał w niewłaściwym celu i wyciągnął wniosek z dupy. |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | ||
Zakorzenienie
|
sratatata
![]() Cytat:
Cytat:
brawo, Szerlocku. to teraz idź do seksuologa i coś z tym zrób. nie marudź, że masz ograniczone, tylko działaj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |||
Konto usunięte
|
Detal.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kulturalni i wartościowi ludzie na innym wątku nazywają to po imieniu "k**wiącym się gównem". I to wolność poglądów jest. Nie mogę się doczekać nowego regulaminu forum. Może zrezygnują z martwych punktów o tym, że nawoływanie do mordowania, bicia i poniżania ludzi będzie karane i walną coś o tym, że w złym tonie jest zwracać na to uwagę. Do tego stworznie podforum redwatch i wprowadzenie odznak honorowych białego kaptura dla najbardziej kreatywnych użytkowników. Tego, za co im nie zapłacono. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ukryły się w moim dobrym sercu. Lubię czymś takim nieświadomie doje-ać, pewnie zauważyłaś już wcześniej. Cytat:
Jak jakkolwiek się domyśli to w imię samoumartwienia nie będę miał lasencji. I spokój. ![]() Cytat:
Osoba dla której jestem partnerem? ? Znaczy wiem co to kwef ale nie załapałem. Cytat:
![]() W sensie że uśmiechem maskuję ukryte paszteciarstwo. Rozumiem. Ale powiedziałaś że większość ludzi źle wygląda z uśmiechem a ja nie. To jakiś rodzaj komplementu. Cytat:
Oj, ja biorę pod uwagę tylko najbliższą przeszłość. W nocy obiecałem, rano wysłałem. Tak to pozostawmy. Masz możliwość jedynie obejrzeć. W tym sensie, oceń wartość wizualną. No pewka. ![]() Cytat:
Gość z dużym i słabymi umiejętnościami może je podnieść. Ja z małym i dobrymi umiejętnościami (hipotetycznie) nic już nie zrobię. Cytat:
Już odpisała! ![]() I otoczaki? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | ||||
Zakorzenienie
|
ale w sensie że ja?
Cytat:
![]() Cytat:
najbardziej mnie razi modka-T tym, która regularnie zamyka tematy jak najbardziej rzeczowe i mało trollaste, a ostatnio uwzięła się na mnie i mnie ciągle zgłasza, a inne modki to anulują, bo te punkty niestosowne. taki biznes. to rzuć palenie, albo się przerzuć na zielone. [/QUOTE] no życzyć sobie możesz, bo to się szybko nie spełni. nie jesteś dojrzały emocjonalnie (kompleksy) i nie zamierzasz nic z tym zrobić (wywody o psychoterapeutach, braku czasu i mamony). Cytat:
Cytat:
i tak, nic już nie zrobisz - bo nie chcesz nic zmienić i wolisz się biczować, jaki ten świat jest hujowy i nieludzki ![]() czy ja wiem, czy w esktremalnych? większość ugand ma różne kwiatki, niezbyt to seksowne. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | ||||
Konto usunięte
|
Zmienię styl na bardziej sensacyjny, haa.
Cytat:
![]() Jak się nazywała ta farba, którą można malować po rdzy a ona się tak wżera, że to się całe trzyma kupy? Nie pamiętam. W każdym razie sugeruję to rozwiązanie. Zabraniasz mi ![]() A serce Twoje tam, gdzie doroczne przeglądy największych przebojów Don Vasyla. No z jakiegoś powodu tu z Tobą siedzę... Cytat:
Ależ dzika partyzantka... Ty szalony... Cytat:
Kombinuj, kombinuj. Zaproponowałam bzykanie, zgodziłeś się, a potem powiedziałeś, że lepszą fotę dostanę jak się lepiej poznamy. No to pytam znowu - czy się będziemy zapoznawać w kwefach, hatifnatten style, czy jak - skoro dopiero potem raczysz mnie obdarować fotą, którą będę zainteresowana tylko, jeśli wcześniej Cię nie ujrzę. Zatem logicznie wnioskując zakładam, że to się w pełnym kamuflażu będzie odbywać. ![]() Czekam niecierpliwie. W sensie że istnieje takie ryzyko. Brak danych niezbędnych do ewentualnego potwierdzenia tożsamości Keanu. Gorzej wygląda. Ok, to ja Ci za miesiąc powiem to, co powiedziałam wczoraj w nocy. ![]() Wartość wizualna penisa to do Kahoko idź. Ja mogę stwierdzić, czy ładny, czy brzydki, ale to nie ma korelacji z rozmiarem. Penis jako taki ma mi zerową wartość wizualną. Cytat:
Kombinujesz jak możesz, żeby jednak nie pobzykać c'nie? 1. C zamierzasz sobie zrobić, żeby mieć małego? 2. Wyżej dobrego już nic nie ma? Nie, wcale nie ekstremalnych. Trudno o naprawdę ładnego penisa. Większość jest meh... Nie no, chciałeś rozwiązywać problemy zbyt dużych penisów amputacjami. Tak że ten... Zrobiłam se gifa, to się dzielę. Co? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Konto usunięte
|
Nie no. O upodobaniach mówił. Moje się od pewnego czasu koncentrują na Dżidżi.
![]() Cytat:
Serio? Nie widziałam, żeby jakiś rzeczowy wątek zamknęła. Może dlatego, że ostatnio mało skaczę po innych wątkach. Niestosowne to za co? Przecież chora i tak nie palę. Zwariowałaś? Zdechłabym. Czy on przypadkiem nie opisywał kilkanaście stron temu wspominając trochę o tym, jak będzie testował, czy panna jest dostatecznie zadowolona ze stosunku? Oj tam. Na pewno ma doskonałą technikę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdolna ze mnie bestia. Cytat:
Cytat:
Bóg Cię opuścił kobieto?! Cytat:
No jak ja ustalam zasadę i o coś pytam to jaki jest sens okrążania tego? Zabraniam i tyle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miejsce i czas? ![]() Cytat:
Cytat:
Jezu jak to się okropnie cytuje. Nie rób tak bo się zniechęcam. ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ależ ja nie wątpię w to, że Ci się podobają. To ja chyba jestem na to za mało hetero. Albo to przez to, że księżniczka na fetyszu potrzebuje, żeby do niej mówić. Poza tym mój majestat mógłby nie przeżyć ślinienia się do byle penisa... Same nieszczęścia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wyświetla mi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zamknęła wątek naprawdę mało trollowy, gdzie nastolatek miał stulejkę i matka go nie chciała posłać na operację, mimo skierowania. serio, poziom trolla był tam naprawdę niski. i jeszcze ten wątek, że gościu doszedł lasce na twarz, mimo, że ona nie chciała, i że 'oznaczył teren'. moim zdaniem całkiem ważny wątek w kontekście poszanowania granic w związku, a ta zamknęła bez ostrzeżenia i mi powiedziała, że 'xxx'. nie znalazłam. co do punktów to mi je przyznaje, po czym inne modki uznają, że niesłusznie i odejmują punkty, zostawiając upomnienie. to może to jest przyczyną choroby? Cytat:
wywija ósemki mikropenisem ![]() lepiej, będąc młodym, zrezygnować z seksu, niż iść na psychoterapię - ![]() że niby gdzie? ale ciągle z błędem - bo nawet mając hipotetycznie małego penisa i dobrą technikę, możesz technikę ćwiczyć tak, by była świetna. wielkie pole do popisu. Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
o, już się wyświetla ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-29 o 22:17 Powód: Ujawnienie treści PW. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-29 o 22:17 Powód: Ujawnienie treści PW w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |||||
Konto usunięte
|
"Lepsza śmierć niż bzykanie adeedry". To może chwycić. Niech no się tylko popularniejsza zrobię.
No to Cię hipotetycznie zmiażdżyła. To zależy który. To znaczy, że już próbowałeś i nic to nie dało? Cytat:
To świadczy o tym, że wciąż są pełni nadziei ![]() Cytat:
Wydaje Ci się. Cytat:
Cytat:
A gdzie mieszkasz, z dokładnością do 200km? To czyni Twój poprzedni wers mało wiarygodnym. Cytat:
![]() Aż tak łatwo? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja się jej o to zapytałam, czy to IP, powiedziała, że xxx. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-29 o 22:13 Powód: Ujawnienie treści PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-15 o 00:11 Powód: Ujawnienie treści PW w cytacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty naprawdę masz coś nie tak z instynktem. Żadna laska, której facet by się spuścił na twarz wbrew jej woli nie powtarzałaby tyle razy tego zwrotu i tego słowa. Temat ważny, ale dyskutować o tym na fapparty z trollem jest jak zwierzanie się z historii o gwałcie gościowi, który powtarza "sama się o to prosiłaś, szmato" - niesmaczne, bardzo. Takie trochę sranie na jakąś dziewczynę, którą naprawdę to spotkało i która musiała czytać to opowiadanko erotyczne. & to, co Stewardesa napisała. To ten sam troll, co zwykle. O ile odbyła podróż w czasie i ominęła paradoks niepalenia pod wpływem pierwszych objawów chorobowych to tak, pewnie to przez to. Cenię Twoją subtelność. Cytat:
To nie jest ból dupy o to, że on nie może być świetny. To jest ból dupy klasy nie wyglądam jak Dżidżi, nie mam tyle kasy, nie zapraszają mnie na sesje, zmarnowałam życie. A nawet jakbym wyglądała jak ona, to i tak zostać modelką nie tak łatwo, pewnie i tak by się nie udało... A jakby mnie na te sesje wzięli jako mnie to by mi było widać grubą dupę... A jakbym tę kasę miała to też, co mi po kasie, bez wyglądu i kariery. No nic tylko same nieszczęścia, życie nie ma sensu, nawet jakby wyglądało inaczej to i tak miałabym przes*ane... ![]() A ja durna się ślinię do kostiumu kąpielowego, które reklamuje, mimo, że ja bym w tym wyglądała jak z plakatu zachęcającego do ratowaniu wyrzuconych na brzeg waleni... ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-15 o 00:12 Powód: Ujawnienie treści PW w cytacie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj tam, oj tam. Pędzel zardzewiał. Drewniany. Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście. ![]() Cytat:
![]() W linii prostej 225.82 km od Bydgoszczy. Ech. Przecież wiesz że i tak zawsze odpiszę... Ale ładnie proszę o przystępną do cytowania i czytania formę. I tak nie mam seksu. Tadaaa. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-28 o 23:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie będę się ślinić na widok penisa, mogę się ślinić na całość. Cytat:
Ech, pewnie każdej tak mówisz i uciekają, bo boją się wilka złapać... Oj tu, oj tu. Jakeś go zostawił w mokrej zalewie z Titanica to i zardzewiał. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A to już jak ze sznurem to koniecznie w Biskupinie, może coś zorganizują z okazji Nocy Kupały. Nie wiem,czy jest coś sensacyjnego wcześniej... Dla urozmaicenia czasem warto. Ludzie to czytają, niech się nie nudzą chwilami. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.