|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Kinga no właśnie nie wiem o ile więcej by zarabiał i czy nerwy są tego warte. Jego decyzja ja mu nie będę podpowiadac
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ewula ja rocznik 88
Ppdstawowka 59 gimnazjum 29 liceum 3 uniwerek krakowska (wysiadalaam na redzie) :-D Za czasow gimnazjalnych zbieralam wycinki z britney kolezanki ze slonecznego znosily mi je od swoich koleżanek ewula moze mam ci podziekowac,-) (proze sie nie smiac to byla powazna kolekcja ponad 4 tysiecy wycinkow i za gruba kase poszla Bede w lipcu to przyczaje aie na Ciebie w parku Kurcze rodzilas u mamy jakbysmy wiedzialy poszlaby do ciebie Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-06-09 o 12:13 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Ruda, a może dzbanek taki z zaparzaczem do herbat liściastych? Potem będzie można fajne herbatki dokupywać jak się babcia wkręci ![]() Magda, fajnie że Wam się układa i kryzys zażegnany. Niech tż sobie dobrą stawkę negocjuje jak go chcą awansować 😊 Matkooo, mam dziś upośledzenie chustowe... zamotałam Młodą na spacer i patrzę coś mi się wydaje krzywo, to biorę i poprawiam... 30 minut później to ona dopiero krzywo zamotana, ja spocona, dziecko się zaczyna denerwować (i tak ją podziwiam, bo długo wytrzymała 😜 , no ale wyjść trzeba, bo doidy na nas czeka w paczkomacie i kurier będzie za pobraniem, a ja żadnej gotówki. Dobrze że wzięłam wózek, bo jak po 20 minutach się przejrzałam w samochodzie, to aż mi się wstyd zrobiło 🙄 rozwiązałam ją na placu zabaw i nawet się dała odłożyć do wózka na godzinę, więc spacer zaliczony 😊 tylko w ustach mi zaschło, bo musiałam jej śpiewać i gadać non stop, inaczej jęki 😉No i na placu zabaw jedna babcia do mnie "pani lepiej ubierze to dziecko", Jagoda body dr i spodnie dresowe, ja na krótki rękaw, a co niektóre babki w krótkich spodenkach, no ale dzieci w bluzach polarowych biegają 😉 Ach i nie umiem kółkowej zamotać 😐 Młoda mi się rozjeżdża jak żaba i kółka mi schodzą na nią. Ale 21. jestem z doradcą umówiona (Dotka - z tą Twoją), to ma mi pomóc główny cel - Jagoda w plecaku 😊Ale się rozpisałam 😛 Współczuję kiepskich nocek dziewczyny. U nas tylko 2 pobudki, więc standard 😉 Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-09 o 12:19 |
|
|
|
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
Ha ha nie mam nic wspólnego z Britney
![]() Szkoły też inne ![]() Mama pracuje w zdrojach ? Bardzo sobie chwalę poród, trafiła mi się super opieka. Świat jest mały na kawę albo spacer w parku trzeba się spiknąć a mąż ulice dalej od zielonej, mieszkał (na rezedowej ) he he
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
pki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Tak mama jest położna
dlatego uciekalam na szczecin ![]() Kochanie ja teraz mieszkam kolo zielonej ale zielonej góry ![]() Dam znaka jak bede ![]() Uwaga uwaga chwale się 9.07 robimu chrzciny mamy lokal a dzis przyjdzie unranko Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-06-09 o 12:32 |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa a to Zmienia postać rzeczy
; D poród odbierała bodajże Beata Szmidt ??Super że chrzciny wyznaczone. Ja musze jutro iść załatwić na sierpień. |
|
|
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
Casaa Magda dzieki
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Kinga jak tylko przykdzie to pokaże Ewula to fajnie ci sie trafilo (moja ciocia)
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
A to pozdrawiam bo super kobieta
he he Czas na spacer
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
pokaż ubranko:p
a ja zapraszam na gołąbki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
✈✈✈ :d Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2016-06-09 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę robić cukinie nadziewane.. Ale zbiera się na deszcz.. Nie wiem co robić
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Kasia ja ide do Ciebie na golebie!
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis klopsy w koperkowym 😊
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo potrafi byc 1 na 4 dni!
Keas zabki? Karen chyba ciensze sa no i co do kup i zebow, to dolne sa jeszcze bardzo nisko, gorne juz prawie, dlatego tez kiedys pytalam czy zawsze pierwsze dolne ida.Dotka powodzenia na badaniach
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
Malwi no ani widu tych zebow a kupony ida dobre... Jak nigdy.
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
A ja zjem gotowany filet i surowke z pomidorow i jogurtu bede silna! O!
Ewula pozdrowie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do paczkomatu, to ten kto nadawal w paczkomacie? No to jak sie nie miesci?! Cytat:
![]() Mieta, lepsze jest wrogiem dobrego! Ja ostatnio tak poprawialam mlodemu kangura, ze zrobilam mu sine nozki ![]() Magda, Ty uwazaj, zeby Bartkowi nozki nie sinialy, bo na fb widzialam, ze zdarza Ci się go podwieszać na dołach podkolanowych Moje wyniki jutro. A u neurologa super, NIE WYMAGAMY JUŻ KONTROLI! Pytałam o nadpobudliwość,no to na tym etapie za duzo nie zrobimy. Mamy mu ograniczać bodźce (to akurat miód na moje serce - mniej grających zabawek ).W ogóle powiedziala, ze Witek jest duuuzo do przodu. Pytala w ktorym tc urodzony, mowie ze w 33, a ona ze nie mozemy wymagac od niego na 6mcy umiejetnosci. Potem pyta co robi, to mowie: obroty na brzuch i na plecy, stopy w buzi, podnosi tylek do raczkowania/siadania (?), reaguje na akuku,na zabawki itp. To byla w szoku, bo mowi, ze obroty to do 7mca spokojnie dzieci maja czas, stopy w buzi tez to jest 7mc, proby raczkowania to ok. 8 (tak ksiazkowo of kors), no a my w sumie powinnismy go traktowac jakby mial 4,5mca dopiero, a tu takie wiesci
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2016-06-09 o 14:43 |
||
|
|
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Paczkomaty firmy nadają przez neta i odbiera je kurier inpostu tak przynajmniej w naszej firmie jest. Są wymogi co do gabarytów i w tym przypadku paczka powinna wrócić do nadawcy i ten wysłać np kurierem bo on się za☠☠☠al! nie odbierałabym w punkcie tylko uderzala do nadawcy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, bo pewnie Magda dzieciaka sru na balkon a sama dalej gotować, więc jak deszcz będzie to ona gotować nie może
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Dotka super wiesci brawo dla Witka i kciuki za wyniki
![]() Znajac Magde tak mogło byc balkonowe wygnanie |
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka brawa dla Witka
pieknie sie rozwija.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka chodzi ci o to jedno zdjęcie wiem że wtedy wisiał dlatego go trzymałam pod dupke. To już było pod koniec dnia dziecka, Bartek się zdenerwował, zaczął prezyc, płakać a ja chciałam zdjęcie mieć z nim na pamiątkę a.dopiero wtedy sobie o tym przypomniałam
ogólnie tego pilnuje i spokojnie mogę włożyć palca pod kolanko i nie sinieja mu nóżki ale dziękuję A co do deszczu i cukini. No bo cukinia w sklepie. A deszcz na polu.. I tak no ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- I super ze nie musisz już na kontrolę chodzić |
|
|
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
ja wczoraj tez miałam kryzys chustowy, chciałam zołze spacyfikować, o dziwo ucieszyła sie na jej widok ale tak sie prostowała ze o dupowpadce mozna było zapomnieć - C było ale w drugą strone
![]() Dotka kciuki za wyniki noooo i brawa dla Witka zdolny chłopak ![]() Russian za chrzciny, ja sie pocieszałam ze po bedzie lepiej ale...... "diabełek" teraz dopiero wychodzi, moze zgłoszę reklamacje![]() Kasia ty to zawsze smaka narobisz Ewusia moja tez właśnie w kwietniu całe noce przesypiała, juz sie zastanawiałam nad przeniesieniem jej do łóżeczka mi nie chodzi o te pobudki tylko ten płacz, taki płacz z bólu, kolke miała chyba bo espumisan odstawiłam ale juz byłam w aptece i kupiłam kolejna butelke trudno lekomanke se wychowam no i najgorsze ze jak sie zdenerwowałam tym jej płaczem to sama 2,5h zasnać nie mogłamspacer zaliczony, moje dziecko spi na polu a jak tylko wchodze do sklepu to oczy jak 5 zł, wychodze a ta dalej spi ehhhh |
|
|
|
|
#1048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja często mam kryzysy chustowe, pewnie przez to że Konradek nie jest wielkim fanem siedzenia w chuście Cytat:
dla Witka, zdolniacha z niego Cytat:
![]() Konradek mi też wczoraj dużo płakał i byłam rozbita przez cały wieczór przez to... Mały mi przez 2 ostatnie dni nie robił kup, więc dziś nadrabia i były już trzy W tym jedna w drodze na rehabilitację, więc nie dość że przyjechałam spóźniona bo korki były to jeszcze musiałam go całego przebierać zanim zaczął ćwiczyć
|
|||
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Russian a na to spanie próbowaliście otulania?
Super ze data chrztu zaklepana. Poka ubranko! Mieta tos miala spacer! Ale czego sie nie robi zeby dotrzeć do bankomatu i paczkomatu ![]() Dotka ale sie ciesze z dobrych wiesci u Witka! Tu nawet spacjalisty nie trzeba zeby widziec jak chlopak fajnie sie rozwija! A z tymi umiejętnościami to mnie pocieszylas ze Jan ma jeszcze czas ![]() Choc jak pokazalam Ci TZ filmik Hariett co wrzucila na yt to TZ postanowil poważnie wziac sie za motywacje syna do ćwiczeń ![]() Salsa zaliczona i to w PP! Dzisiaj na szybko babeczka nas uczyla no i pierwszy plecak wyszedl bede kombinowac i ćwiczyc dalej I doszla moja nowa yaro za chwile spacer testowy ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
Mojakaren alez oczywiscie ze probowalismy histeria gorsza niz przy kolkach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

mi nie chodzi o te pobudki tylko ten płacz, taki płacz z bólu, kolke miała chyba bo espumisan odstawiłam ale juz byłam w aptece i kupiłam kolejna butelke