Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-17, 05:31   #1021
justyna_fli
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Madziara współczuje przebojów z piersiami :-/ oby się szybko zagoiło!

Martinix brawo dla ogórka! mój wlasnie zajada po 7 h snu <3

Malos chyba normalne. Paweł też ma czesto prawie sucha
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 05:58   #1022
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Dziewczyny bo sie wystraszyłam teraz Adaś obudził sie jak zwykle ok 4 na mleko, to jego pierwsza pobudka od 21 i ma kompletnie SUCHA pieluszkę po jedzeniu mu zmieniam zawsze, no i ma nasikane mocno, a dzisiaj nic 🤔 biały pampek kompletnie suchy....
Zmartwiłam sie teraz mocno, miała tak któraś kiedyś? Idę googlować

Antykoncepcja i seks-- biore tabletki od półtora tyg, seks sie rozkręca dopiero i jest coraz fajniej, ale jakoś super ochoty nie mam, a jak juz mam to jest lepiej jak przed ciąża (poród wyleczył mi tyłozgięcie i doznania lepsze sie ma)
Spokojnie. Poczekaj na kolejną pieluche i wtedy sprawdzisz. Na razie nie ma się co martwić.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 06:14   #1023
akinomka03
Rozeznanie

Lulka
Moja też tak reaguje, tak jak dziewczyny piszą to nic strasznego, odruch moro i przejdzie :-*

Malos
Moja po nocy czesto ma suchą albo tylko lekka zasikana pieluche

Kayira
Jakie to pigułki?

U mnie seksu jeszcze nie było, jakoś brak chęci.

Madziara
Biedna :-* oby szybko udało Ci się wykurowac brodawki.

Moja mała pospala 8 godz. Nie dała nam obejrzeć meczu bo coś cudowala, płakała, cyca mi gryzla, co zasnela to się budziła, padła o 23.

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-06-17 o 06:17
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 07:04   #1024
MaLoS
Rozeznanie

Faktycznie rano po przebudzeniu zaraz pampek sie zapełnił ale zdziwko w nocy miałam, bo takiego czegoś jeszcze nie było

Chyba wszystkie mamy mniejszy lub większy problem z libido... A zwłaszcza KP hamuje, spokojnie wrócimy do gry

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 08:16   #1025
kopycio
Rozeznanie

Nadrabiam, czytam i co zaczne pisac to nie moge skonczyc

Malos panikarstwo z Ciebie taka jak ja czego to moj młody juz nie mial

Gratki za piekne noce!

Madziara maltanem je moze postrasz? Pokaz kiecunie!

Dziewczyny butki sa z aliexpressu, zadziwiająco fajne i mięciutkie, oczywiscie niechodki, do chodzenia bym sie nie kupila linki nieaktywne ale brałam te z najwieksza ilością zamowien jest ich mnostwo!

Kejka to R pozwala na wiecej rzeczy dla dziecka. W wizzair mozna tylko jedna rzecz.. No i niestety musi u nas byc to fotelik dobrze, ze brat ma spacerowke zazdroszcze Ci IRL!

Odruch moro
U nas masakra! Strasznie sie nasilił w ostatnich dniach, do tego stopnia, ze moj mały nie moze zasnac sam w dzien, spi na mnie, bo jak ma odruch to go ululam, a jak jest sam w lozeczku to sie wybudza wczoraj wieczorem był ryk straszny, co chwila ten odruch i az sie zanosil mam nadzieje, ze jest spowodowane skokiem. Czytałam, ze ten odruch nasila sie wlasnie w drugim miesiącu zycia..

Chusta
Pojawił sie nowy problem. Młodego da rade zamotać tylko na śpiocha, bo w każdym innym przypadku szuka ciagle cycka na moim dekolcie i jak sie wybudzinbedac w chuście to samo! Musze zakładać bluzki z małym dekoltem
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 08:44   #1026
velika
Winter is coming

witam ;]
Malos miałam dzisiaj to samo co ty ;] młoda się obudziła o 1 na żarcie, a pielucha pusta ale nadrobiła potem ;]
Seksy - u mnie jeszcze nie było ;/ znaczy była próba, ale nie szło ale to na spokojnie, nie jest to dla nas teraz priorytet ;] ale nie chce mi się nawet za bardzo Na razie będą prezerwatywy, bo moja gin uważa, że tabsy przy kp to średni pomysł...
wczoraj padłam na 2 połowie ehh ale przynajmniej się dziś wyspałyśmy, co prawda młoda jak zwykle ma milion pobudek, ale dociągnęłyśmy do 7:30
Z chustą jeszcze średnio się lubi, ale dziś ją wsadziłam, zrobiłam sobie śniadanie, posprzątałam, a ona oglądała świat. Ale zaczęła wierzgać, więc ją wyjęłam i pobawiłyśmy się na macie. Wasze dzieci też tak wierzgają? moja to cała chodzi odkryła jak obracać się z pleców na boki i ciągle kombinuje

velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 09:04   #1027
niulka_1985
Zadomowienie

ODRUCH MORO
U nas też się nasilił. Do tego stopnia, że młody się przestrasza robiąc kupkę czy puszczając bączki

☆☆☆
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 09:25   #1028
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Nieee bo byl uczony od pierwszego dnia w domu ze jest glosno. Nic go nie rusza na szczescie....
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Lulka to normalna reakcja to odruch moro

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Kejka mój tez tylko przy hałasach, ale to nie o to chodzi. Mam nadzieję, że to odruch moro, bo wygląda to bardzo kiepsko. Jest taki jest strasznie nerwowy

Ja miałam pierwszy okres po porodzie i był bardzo skąpy. Zawsze się ze mnie lało jak z kranu, co pół godzinki w toalecie, a tu super okres nagle Oby tak zostało już.

seksy : Był ten 1 raz i póki co cisza. Może teraz w weekend.

Edytowane przez lulka19
Czas edycji: 2016-06-17 o 09:28
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 10:11   #1029
justyna_fli
Zadomowienie

lulka to na pewno tylko odruch moro. Moj tak podskakuje przez sen nawet jak jest cisza. Nie przejmuj sie

Dzis rano przyszedl paszport Pawla i odeslali nasze. Dzien przed weselem mojej przyjaciolki... Chichot losu Mam ochote sie upic
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 10:14   #1030
Kayira
Zakorzenienie

Madziara mam ovulan

Malos mi rybka ze nie mam ochoty. Gorzej z moim tz

Kopycio a sprobuj otulaczem go owinac albo choc pielucha.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Na komary mamy to. Od 1 miesiaca

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 11:49   #1031
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso pisałaś ostatnio, że kuzynka (chyba :P) używa babydreamów rozm. 3. Ale których? Bo są trzy rodzaje...

Zwykłe (pomarańczowe opakowanie), premium active (z fioletowym napisem), fun&fit ? swoją drogą myślałam, że są tańsze

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 11:52   #1032
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Madziara współczuje przebojów z piersiami :-/ oby się szybko zagoiło!

Martinix brawo dla ogórka! mój wlasnie zajada po 7 h snu <3

Malos chyba normalne. Paweł też ma czesto prawie sucha
Potem też było nieźle. Ogólnie spalismy do 10 a ja do 10.30, bo tz go zabrał

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Faktycznie rano po przebudzeniu zaraz pampek sie zapełnił ale zdziwko w nocy miałam, bo takiego czegoś jeszcze nie było

Chyba wszystkie mamy mniejszy lub większy problem z libido... A zwłaszcza KP hamuje, spokojnie wrócimy do gry
Moje libido wynosi zero.Tż łazi za mną, ale na razie nie ma szans. Raz była próba na pralce, ale nie poszło

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
lulka to na pewno tylko odruch moro. Moj tak podskakuje przez sen nawet jak jest cisza. Nie przejmuj sie

Dzis rano przyszedl paszport Pawla i odeslali nasze. Dzien przed weselem mojej przyjaciolki... Chichot losu Mam ochote sie upic
Ehh szkoda Tak to jest na emigracji

Madziara

Na sutki najlepszy Lansinoh. Maltan to się może schowac. Ja dzieki Bogu nie miałam tego problemu, od poczatku starałam sie poprawnie go przystawiac, ale stosowałam po laktatorze. Teraz używam jako balsam na usta, najlepszy

Chyba ednak moja siostra przyleci. Dziś mi napisała czy jej nie kupię biletu na czwartek. Ponoć szwagier sam ją zagadał. Ja powiedziałam wcześniej, że wcale nie chce, aby przyleciała. Oczywiście się obraziłam na całą rodzinę Tak wiecie, żeby im dowalić nie powiem, przyda mi się pomoc na lotnisku. Nie wiem jak młody zareaguje.Oby tylko mi sie dzieciaki nie porozkładały na zmianię klimatu

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 12:03   #1033
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Martinixxx czasem dobrze strzelić focha

Co do komarów - mam w pokoju małego 2krwiste plamy na ścianie,taka masakrę zrobilam, ciekawe kto zostal ugryziony.. Nie podarowalam jak zobaczyłam te bestie siedzace i czajacena dziecka krew

Bylam ostatnio u chirurga, mam dwie zmiany,na nodze i ramieniu i troche mnie one martwily od dłuższego czasu a po ciąży standardowo pociemnialy, chirurg stwierdził wlokniaki,czyli lagodne zmiany nowotworowe i zalecil wycięcie, takze co2 tyg będę jeździć, w sumie 4 wizyty sie szykują a oczekiwanie w kolejkach mnie dobija, dobrze ze mleczko sie mrozi.

Chrzciny - troche bylo problemów bo jedyny termin jaki odpowiadal babci i chrzestnemu to będzie 6 sierpień, z racji ze to sobota i nasz ksiądz jedzie sobie do sanatorium a zastepczemu nie zleca dodatkowych zadan odmówił nam chrztu, w dodatku mozliwie najbardziej chamski sposob z jakim sie spotkalam. pojechaliśmy do parafii obok a tam aż milo, ksiądz potrafi używać takich słów jak proszę i dziekuje a nie to co u mnie (siadać!, nie musicie stać! Zaraz przyjdę - a wrocil po 15 min, my z dzieckiem juz w dosc późnych godzinach wieczornych).

Takze mam nadzieje ze nic więcej na przeszkodzie nie stanie i Igor zostanie w końcu ochrzczony
Stary 2016-06-17, 12:03   #1034
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Nadrabiam, czytam i co zaczne pisac to nie moge skonczyc

Malos panikarstwo z Ciebie taka jak ja czego to moj młody juz nie mial

Gratki za piekne noce!

Madziara maltanem je moze postrasz? Pokaz kiecunie!

Dziewczyny butki sa z aliexpressu, zadziwiająco fajne i mięciutkie, oczywiscie niechodki, do chodzenia bym sie nie kupila linki nieaktywne ale brałam te z najwieksza ilością zamowien jest ich mnostwo!

Kejka to R pozwala na wiecej rzeczy dla dziecka. W wizzair mozna tylko jedna rzecz.. No i niestety musi u nas byc to fotelik dobrze, ze brat ma spacerowke zazdroszcze Ci IRL!

Odruch moro
U nas masakra! Strasznie sie nasilił w ostatnich dniach, do tego stopnia, ze moj mały nie moze zasnac sam w dzien, spi na mnie, bo jak ma odruch to go ululam, a jak jest sam w lozeczku to sie wybudza wczoraj wieczorem był ryk straszny, co chwila ten odruch i az sie zanosil mam nadzieje, ze jest spowodowane skokiem. Czytałam, ze ten odruch nasila sie wlasnie w drugim miesiącu zycia..

Chusta
Pojawił sie nowy problem. Młodego da rade zamotać tylko na śpiocha, bo w każdym innym przypadku szuka ciagle cycka na moim dekolcie i jak sie wybudzinbedac w chuście to samo! Musze zakładać bluzki z małym dekoltem
Co do problemu z szukaniem cyca to mi doradca radziła żeby przed motaniem zmienić stanik i wkładki laktacyjne, może wtedy nie wyczuje mleka 😊

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam ;]
Malos miałam dzisiaj to samo co ty ;] młoda się obudziła o 1 na żarcie, a pielucha pusta ale nadrobiła potem ;]
Seksy - u mnie jeszcze nie było ;/ znaczy była próba, ale nie szło ale to na spokojnie, nie jest to dla nas teraz priorytet ;] ale nie chce mi się nawet za bardzo Na razie będą prezerwatywy, bo moja gin uważa, że tabsy przy kp to średni pomysł...
wczoraj padłam na 2 połowie ehh ale przynajmniej się dziś wyspałyśmy, co prawda młoda jak zwykle ma milion pobudek, ale dociągnęłyśmy do 7:30
Z chustą jeszcze średnio się lubi, ale dziś ją wsadziłam, zrobiłam sobie śniadanie, posprzątałam, a ona oglądała świat. Ale zaczęła wierzgać, więc ją wyjęłam i pobawiłyśmy się na macie. Wasze dzieci też tak wierzgają? moja to cała chodzi odkryła jak obracać się z pleców na boki i ciągle kombinuje

Ja też druga polowe na wpół śpiąco ogarnialam. I jeszcze mąż mi bawarie ukradł bo nie zdążył sobie browara kupić ☺

Mój agent jak zwykle nie dał się po nocnym karmieniu odłożyć ale jakoś do 7 30 też pospałam a później byliśmy na wycieczce w ZUSie bo zasiłku jak nie było tak nie ma. Okazało się ze potrzebują potwierdzenia aktu urodzenia, jakby nie mogli mnie o tym wcześniej poinformować ...

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
ODRUCH MORO
U nas też się nasilił. Do tego stopnia, że młody się przestrasza robiąc kupkę czy puszczając bączki

☆☆☆
Moj wczoraj puszczał takie baki ze za każdym razem się przestraszal 😈
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 12:04   #1035
madziara889
Zakorzenienie

Martinixx dzięki, na razie smaruję lano- maścią z ziai. Krzywdę chyba zrobiłam laktatorem, dalej młoda już dokończyła.

Sukienusia uploadfromtaptalk1466161357750.jpg
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 12:19   #1036
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Potem też było nieźle. Ogólnie spalismy do 10 a ja do 10.30, bo tz go zabrał

Moje libido wynosi zero.Tż łazi za mną, ale na razie nie ma szans. Raz była próba na pralce, ale nie poszło

(...)

Chyba ednak moja siostra przyleci. Dziś mi napisała czy jej nie kupię biletu na czwartek. Ponoć szwagier sam ją zagadał. Ja powiedziałam wcześniej, że wcale nie chce, aby przyleciała. Oczywiście się obraziłam na całą rodzinę Tak wiecie, żeby im dowalić nie powiem, przyda mi się pomoc na lotnisku. Nie wiem jak młody zareaguje.Oby tylko mi sie dzieciaki nie porozkładały na zmianię klimatu
Kochany TŻ dobrze, że masz go cały czas
Co do pralki, hmm...kutwa, szkoda że mam szafkę nad pralką co do sexów...miałam znów ostatnio, zlitowałam się nad mężem...no kurde nie wiem co jest....miałam CC a mam wrażenie, że jestem tam jeszcze bardziej ciasna niż byłam o zgrozo...z jednej strony okej, fajnie...ale wiąże się to niestety z początkowym bólem no ale dużo mi nie trzeba na szczęście więc szkód nie narobiliśmy. I sobie obiecałam (małżowi ani słowa), że będą sexy c 2 dzień i mam zamiar dotrzymać danej sobie obietnicy, bo kurde...czuje się jak taka stara baba, nieatrakcyjna i z pilotem w ręku....sam sex...

Super, że siostra przyleci:love :

Mikołaj <3
Stary 2016-06-17, 13:06   #1037
Kayira
Zakorzenienie

Tabaska dobrze choc ze zdiagnozowane i bedziesz je usuwac

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Kejka niezle postanowienie

Nasz mały cud 22-04-2016
Stary 2016-06-17, 13:09   #1038
velika
Winter is coming

Martinixx super, że siostra jednak będzie . A obrazić się miałaś prawo.
Ta sukienka przepiękna madziara uwielbiam sukienki
kejka seks co drugi dzień, podziwiam ja to przy dziecku nic nie jestem w stanie zaplanować.
my właśnie wróciłyśmy ze spaceru nr 2, z pierwszego nas przegoniła ulewa i kiepski humor Pyzy ;] jakaś nie halo była od rana i ją spacyfikowałam metodą Karpa tak skutecznie, że już 2 godziny śpi teraz się przebudziła na chwilę pociumkać, bo tego nawet jedzeniem nie można nazwać
a mój chłop ma boreliozę, dzisiaj mu wyniki ostatecznie potwierdziły ciekawe, czy to powód tych bóli na szczęście wychodzi na to, że zakażenie w miarę świeże

Stary 2016-06-17, 13:15   #1039
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
a mój chłop ma boreliozę, dzisiaj mu wyniki ostatecznie potwierdziły ciekawe, czy to powód tych bóli na szczęście wychodzi na to, że zakażenie w miarę świeże
O kurcze... No to niezbyt ciekawie, może jak zacznie brać leki to bóle przejdą.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 13:35   #1040
Smarrita
Wtajemniczenie

Seksy - co z tego ze mam.mega checi jak tza nie ma a jak przyjezdza to sie klocimy

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 13:38   #1041
Kayira
Zakorzenienie

Valika jak borelioza to dosc dlugie leczenie go czeka.
Ale oby to bylo to, przynajmniej bedzie znany powod i szansa wyleczenia.

Smarrita no to moze wlasnie trza sie pogodzic

Ale mlody dzis marudny. Chyba przez pogode. Najlepiej mu sie spi na mnie...
A czytnik w wozku zostawilam... :/

Nasz mały cud 22-04-2016
Stary 2016-06-17, 13:40   #1042
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Velika super ze zdiagnozowali, teraz tylko leczyc. Glowa do gory!!! bedzie dobrze i bole pojda precz nie podziwiaj bo jeszcze nie wdrozylam, dzis musialby byc pierwszy dzien...postaram sie z calych sil

Smarrita to trza sie godzic

Mikołaj <3
Stary 2016-06-17, 13:41   #1043
madziara889
Zakorzenienie

U nas seksy są prawie codziennie.

Vel o cholercia, mąż będzie jakoś leczony?
W tej sukience zakochałam się jeszcze w ciąży i od razu miałam wizję, że jest idealna na chrzest.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 13:41   #1044
velika
Winter is coming

no właśnie czytam, że leczenie długie... kurde aż mam wyrzuty sumienia, bo długo myślałam, że on przesadza i ma nerwicę a to badziewie właśnie może dawać objawy neurologiczne ;/
już się umówił do lekarza, ehh. No ale ważne że coś znaleźliśmy, w sumei dzięki jego uporowi, bo tak to by się męczył jeszcze nie wiadomo ile, a ja debilka bym go wysyłała na psychoterapię...

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-06-17 o 13:43
Stary 2016-06-17, 13:44   #1045
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Martinixx super, że siostra jednak będzie . A obrazić się miałaś prawo.
Ta sukienka przepiękna madziara uwielbiam sukienki
kejka seks co drugi dzień, podziwiam ja to przy dziecku nic nie jestem w stanie zaplanować.
my właśnie wróciłyśmy ze spaceru nr 2, z pierwszego nas przegoniła ulewa i kiepski humor Pyzy ;] jakaś nie halo była od rana i ją spacyfikowałam metodą Karpa tak skutecznie, że już 2 godziny śpi teraz się przebudziła na chwilę pociumkać, bo tego nawet jedzeniem nie można nazwać
O matko, bolerioza?? To odkleszczowe? Nawet nie wiem jak to się leczy

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Kochany TŻ dobrze, że masz go cały czas
Co do pralki, hmm...kutwa, szkoda że mam szafkę nad pralką co do sexów...miałam znów ostatnio, zlitowałam się nad mężem...no kurde nie wiem co jest....miałam CC a mam wrażenie, że jestem tam jeszcze bardziej ciasna niż byłam o zgrozo...z jednej strony okej, fajnie...ale wiąże się to niestety z początkowym bólem no ale dużo mi nie trzeba na szczęście więc szkód nie narobiliśmy. I sobie obiecałam (małżowi ani słowa), że będą sexy c 2 dzień i mam zamiar dotrzymać danej sobie obietnicy, bo kurde...czuje się jak taka stara baba, nieatrakcyjna i z pilotem w ręku....sam sex...

Super, że siostra przyleci:love :
Dobra jesteś Co drugi dzień, szacun Małż na pewno będzie wniebowziety

Ja dziś wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. Znowu leje a duchota niesamowita. Na małego działa taka pogoda usypiająco, już 3 godzina leci To sobie zajadam owsiankę i zamawiam cegły do domu

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 14:01   #1046
Kayira
Zakorzenienie

Velika wazne ze juz wiecie co jest i mozecie leczyc.

Nasz mały cud 22-04-2016
Stary 2016-06-17, 14:03   #1047
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

madziara codziennie? omg u nas jak raz na tydzien to juz hohooo, zeby małz mi nie usechł, staram sie przytulaskami w nocy nadrobic
velika borelioza? chyba paskudztwo? jak wyglada leczenie? latwo z tego wyjsc?
przestalo padac wiec sie wyszykowala, tusz, szmina, dziecko nakarmilam przebralam, wyszlismy na dwor i zaczelo kropic, postalam pod parasolem i wrocilam po 15 min do domu, upieklam placek z truskawkami z nudow, bo mały ciagle spi z przerwami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 14:23   #1048
Ineso
Matka Smoka

Kejka - zapytam o pieluchy ale wydaje mi się ze ta ktora mi dawala to fun fit byla.

Velika - juz nie pamietam szczegolow ale jak moj brat mial podejrzenie boreliozy po kleszczu to czytalam ze nie ma bsdania ktore by jednoznacznie potwierdzalo ta chorobe dlatego m in jest trudna do diagnozowania.

Kejce to trzeba przede wszystkim zazdroscic zlotego dziecka ktore jej pozwala ogarniac zycie i jeszcze zaspokajac potrzeby wyzszego rzędu; )
Mnie sie chyba raz udalo zjesc kolacje z mezem, takze nawet nie wiem jak technicznie mielibysmy temat ogarnac
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 14:35   #1049
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Martinixx dzięki, na razie smaruję lano- maścią z ziai. Krzywdę chyba zrobiłam laktatorem, dalej młoda już dokończyła.

Sukienusia Załącznik 6488666

Przesłodka ta sukienusia

Velika Oj tak, bolerioza daje takie objawy jak nerwica. Sama ją u siebie podejrzewałam 2 lata temu. Ważne, że jest diagnoza

Synek mi dziś zasnął w chuście, i w sumie śpi już cały dzień. Aż się boję. Chyba ta pogoda tak na niego wpływa

Zrobię dziś przegląd szafy małego.
Mam tyle ciuszków, że niektóre założyłam mu raz, lub wcale i już są za małe. A moja mama nadal kupuje, i kupuje
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 14:45   #1050
Kayira
Zakorzenienie

Lulka ja taki przeglad na biezaco sie staram robic. I wyciagam kolejne ciuchy z siatek co mi siostra zwozi.. ale sama tez kupuje

Nasz mały cud 22-04-2016
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości