|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza
Madziara współczuje przebojów z piersiami :-/ oby się szybko zagoiło!
Martinix brawo dla ogórka! ![]() Malos chyba normalne. Paweł też ma czesto prawie sucha ![]()
![]() |
#1022 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
Lulka
Moja też tak reaguje, tak jak dziewczyny piszą to nic strasznego, odruch moro i przejdzie :-* Malos Moja po nocy czesto ma suchą albo tylko lekka zasikana pieluche ![]() Kayira Jakie to pigułki? U mnie seksu jeszcze nie było, jakoś brak chęci. Madziara Biedna :-* oby szybko udało Ci się wykurowac brodawki. Moja mała pospala 8 godz. Nie dała nam obejrzeć meczu bo coś cudowala, płakała, cyca mi gryzla, co zasnela to się budziła, padła o 23.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-06-17 o 06:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Rozeznanie
|
Faktycznie rano po przebudzeniu zaraz pampek sie zapełnił
![]() ![]() Chyba wszystkie mamy mniejszy lub większy problem z libido... A zwłaszcza KP hamuje, spokojnie wrócimy do gry ![]()
![]() |
![]() |
#1025 |
Rozeznanie
|
Nadrabiam, czytam i co zaczne pisac to nie moge skonczyc
![]() Malos panikarstwo z Ciebie taka jak ja ![]() ![]() Gratki za piekne noce! Madziara maltanem je moze postrasz? Pokaz kiecunie! Dziewczyny butki sa z aliexpressu, zadziwiająco fajne i mięciutkie, oczywiscie niechodki, do chodzenia bym sie nie kupila ![]() ![]() ![]() Kejka to R pozwala na wiecej rzeczy dla dziecka. W wizzair mozna tylko jedna rzecz.. No i niestety musi u nas byc to fotelik ![]() ![]() Odruch moro U nas masakra! Strasznie sie nasilił w ostatnich dniach, do tego stopnia, ze moj mały nie moze zasnac sam w dzien, spi na mnie, bo jak ma odruch to go ululam, a jak jest sam w lozeczku to sie wybudza ![]() ![]() Chusta Pojawił sie nowy problem. Młodego da rade zamotać tylko na śpiocha, bo w każdym innym przypadku szuka ciagle cycka na moim dekolcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Winter is coming
|
witam ;]
Malos miałam dzisiaj to samo co ty ;] młoda się obudziła o 1 na żarcie, a pielucha pusta ![]() Seksy - u mnie jeszcze nie było ;/ znaczy była próba, ale nie szło ![]() ![]() wczoraj padłam na 2 połowie ![]() ![]() Z chustą jeszcze średnio się lubi, ale dziś ją wsadziłam, zrobiłam sobie śniadanie, posprzątałam, a ona oglądała świat. Ale zaczęła wierzgać, więc ją wyjęłam i pobawiłyśmy się na macie. Wasze dzieci też tak wierzgają? moja to cała chodzi ![]()
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
ODRUCH MORO
U nas też się nasilił. Do tego stopnia, że młody się przestrasza robiąc kupkę czy puszczając bączki ![]() ☆☆☆
![]() |
#1028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kejka mój tez tylko przy hałasach, ale to nie o to chodzi. Mam nadzieję, że to odruch moro, bo wygląda to bardzo kiepsko. Jest taki jest strasznie nerwowy ![]() Ja miałam pierwszy okres po porodzie i był bardzo skąpy. Zawsze się ze mnie lało jak z kranu, co pół godzinki w toalecie, a tu super okres nagle ![]() seksy : Był ten 1 raz i póki co cisza. Może teraz w weekend. Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2016-06-17 o 09:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Zadomowienie
|
lulka to na pewno tylko odruch moro. Moj tak podskakuje przez sen nawet jak jest cisza. Nie przejmuj sie
![]() Dzis rano przyszedl paszport Pawla i odeslali nasze. Dzien przed weselem mojej przyjaciolki... Chichot losu ![]() ![]()
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Madziara mam ovulan
Malos mi rybka ze nie mam ochoty. Gorzej z moim tz ![]() Kopycio a sprobuj otulaczem go owinac albo choc pielucha. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Na komary mamy to. Od 1 miesiaca ![]()
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
Ineso pisałaś ostatnio, że kuzynka (chyba :P) używa babydreamów rozm. 3. Ale których? Bo są trzy rodzaje...
Zwykłe (pomarańczowe opakowanie), premium active (z fioletowym napisem), fun&fit ? ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziara Na sutki najlepszy Lansinoh. Maltan to się może schowac. Ja dzieki Bogu nie miałam tego problemu, od poczatku starałam sie poprawnie go przystawiac, ale stosowałam po laktatorze. Teraz używam jako balsam na usta, najlepszy ![]() Chyba ednak moja siostra przyleci. Dziś mi napisała czy jej nie kupię biletu na czwartek. Ponoć szwagier sam ją zagadał. Ja powiedziałam wcześniej, że wcale nie chce, aby przyleciała. Oczywiście się obraziłam na całą rodzinę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zadomowienie
|
Martinixxx czasem dobrze strzelić focha
![]() Co do komarów - mam w pokoju małego 2krwiste plamy na ścianie,taka masakrę zrobilam, ciekawe kto zostal ugryziony.. Nie podarowalam jak zobaczyłam te bestie siedzace i czajacena dziecka krew ![]() Bylam ostatnio u chirurga, mam dwie zmiany,na nodze i ramieniu i troche mnie one martwily od dłuższego czasu a po ciąży standardowo pociemnialy, chirurg stwierdził wlokniaki,czyli lagodne zmiany nowotworowe i zalecil wycięcie, takze co2 tyg będę jeździć, w sumie 4 wizyty sie szykują a oczekiwanie w kolejkach mnie dobija, dobrze ze mleczko sie mrozi. Chrzciny - troche bylo problemów bo jedyny termin jaki odpowiadal babci i chrzestnemu to będzie 6 sierpień, z racji ze to sobota i nasz ksiądz jedzie sobie do sanatorium a zastepczemu nie zleca dodatkowych zadan odmówił nam chrztu, w dodatku mozliwie najbardziej chamski sposob z jakim sie spotkalam. pojechaliśmy do parafii obok a tam aż milo, ksiądz potrafi używać takich słów jak proszę i dziekuje a nie to co u mnie (siadać!, nie musicie stać! Zaraz przyjdę - a wrocil po 15 min, my z dzieckiem juz w dosc późnych godzinach wieczornych). Takze mam nadzieje ze nic więcej na przeszkodzie nie stanie i Igor zostanie w końcu ochrzczony ![]()
![]() |
#1034 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też druga polowe na wpół śpiąco ogarnialam. I jeszcze mąż mi bawarie ukradł bo nie zdążył sobie browara kupić ☺ Mój agent jak zwykle nie dał się po nocnym karmieniu odłożyć ale jakoś do 7 30 też pospałam a później byliśmy na wycieczce w ZUSie bo zasiłku jak nie było tak nie ma. Okazało się ze potrzebują potwierdzenia aktu urodzenia, jakby nie mogli mnie o tym wcześniej poinformować ... Moj wczoraj puszczał takie baki ze za każdym razem się przestraszal 😈 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Martinixx dzięki, na razie smaruję lano- maścią z ziai. Krzywdę chyba zrobiłam laktatorem, dalej młoda już dokończyła.
Sukienusia uploadfromtaptalk1466161357750.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pralki, hmm...kutwa, szkoda że mam szafkę nad pralką ![]() ![]() ![]() ![]() Super, że siostra przyleci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Tabaska dobrze choc ze zdiagnozowane i bedziesz je usuwac
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Kejka niezle postanowienie ![]()
![]() |
#1038 |
Winter is coming
|
Martinixx super, że siostra jednak będzie . A obrazić się miałaś prawo.
Ta sukienka przepiękna madziara ![]() ![]() kejka seks co drugi dzień, podziwiam ![]() my właśnie wróciłyśmy ze spaceru nr 2, z pierwszego nas przegoniła ulewa i kiepski humor Pyzy ;] jakaś nie halo była od rana i ją spacyfikowałam metodą Karpa tak skutecznie, że już 2 godziny śpi ![]() ![]() a mój chłop ma boreliozę, dzisiaj mu wyniki ostatecznie potwierdziły ![]() ![]()
![]() |
#1039 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1040 |
Wtajemniczenie
|
Seksy - co z tego ze mam.mega checi jak tza nie ma a jak przyjezdza to sie klocimy
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Valika jak borelioza to dosc dlugie leczenie go czeka.
Ale oby to bylo to, przynajmniej bedzie znany powod i szansa wyleczenia. Smarrita no to moze wlasnie trza sie pogodzic ![]() Ale mlody dzis marudny. Chyba przez pogode. Najlepiej mu sie spi na mnie... A czytnik w wozku zostawilam... :/
![]() |
#1042 |
Wtajemniczenie
|
Velika super ze zdiagnozowali, teraz tylko leczyc. Glowa do gory!!!
![]() ![]() ![]() Smarrita to trza sie godzic ![]() ![]()
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
U nas seksy są prawie codziennie.
Vel o cholercia, mąż będzie jakoś leczony? W tej sukience zakochałam się jeszcze w ciąży i od razu miałam wizję, że jest idealna na chrzest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Winter is coming
|
no właśnie czytam, że leczenie długie... kurde aż mam wyrzuty sumienia, bo długo myślałam, że on przesadza i ma nerwicę
![]() już się umówił do lekarza, ehh. No ale ważne że coś znaleźliśmy, w sumei dzięki jego uporowi, bo tak to by się męczył jeszcze nie wiadomo ile, a ja debilka bym go wysyłała na psychoterapię...
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-06-17 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. Znowu leje a duchota niesamowita. Na małego działa taka pogoda usypiająco, już 3 godzina leci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Velika wazne ze juz wiecie co jest i mozecie leczyc.
![]() |
#1047 |
Zadomowienie
|
madziara codziennie? omg u nas jak raz na tydzien to juz hohooo, zeby małz mi nie usechł, staram sie przytulaskami w nocy nadrobic
velika borelioza? chyba paskudztwo? jak wyglada leczenie? latwo z tego wyjsc? przestalo padac wiec sie wyszykowala, tusz, szmina, dziecko nakarmilam przebralam, wyszlismy na dwor i zaczelo kropic, postalam pod parasolem i wrocilam po 15 min do domu, upieklam placek z truskawkami z nudow, bo mały ciagle spi z przerwami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Matka Smoka
|
Kejka - zapytam o pieluchy ale wydaje mi się ze ta ktora mi dawala to fun fit byla.
Velika - juz nie pamietam szczegolow ale jak moj brat mial podejrzenie boreliozy po kleszczu to czytalam ze nie ma bsdania ktore by jednoznacznie potwierdzalo ta chorobe dlatego m in jest trudna do diagnozowania. Kejce to trzeba przede wszystkim zazdroscic zlotego dziecka ktore jej pozwala ogarniac zycie i jeszcze zaspokajac potrzeby wyzszego rzędu; ) Mnie sie chyba raz udalo zjesc kolacje z mezem, takze nawet nie wiem jak technicznie mielibysmy temat ogarnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesłodka ta sukienusia ![]() Velika Oj tak, bolerioza daje takie objawy jak nerwica. Sama ją u siebie podejrzewałam 2 lata temu. Ważne, że jest diagnoza ![]() Synek mi dziś zasnął w chuście, i w sumie śpi już cały dzień. Aż się boję. Chyba ta pogoda tak na niego wpływa ![]() Zrobię dziś przegląd szafy małego. Mam tyle ciuszków, że niektóre założyłam mu raz, lub wcale i już są za małe. A moja mama nadal kupuje, i kupuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Lulka ja taki przeglad na biezaco sie staram robic. I wyciagam kolejne ciuchy z siatek co mi siostra zwozi.. ale sama tez kupuje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.