|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
musisz dodać rzeczy do schowka wtedy koszyk Ci nie znika
![]() aaa... dzięki dziewczyny szukałam właśnie tych przekładek z cyrkoniami ![]()
#1022 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ogladam korale z koralowa i są przepiękne! Jestem zachwycona!! Piękne monerały, świetne lampworki i ceramika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Konto usunięte
|
Co do beadshop.pl
Kiedy rozmawiałam z panią z tego sklepu na giełdzie, rzekła, iz każde zamówienie mozna odebrać osobiście - wiec w sytuacji, gdy któraś zamawia u nich a jest w okolic Katowic - można odbierać osobiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
a ja odebrałam przesyłkę z www.onyks.eu
Cena linki jubilerskiej w hurcie bardzo dobra, wałeczki ceramiczne niestety niedopasowane, ale reszta ok.
#1025 |
Wtajemniczenie
|
a ja odebrałam wczoraj osobiście [Gdańsk - Brzeźno] paczuszkę z www.korallo.pl czyli nutsy z allegro. obsługa bardzo miła, pani postawiła przede mną 'magiczne pudełko' z którego sobie mogłam wybrać gratisy [całkiem ciekawe z resztą, np sieczka z turkusu]
i wszystko fajnie, tylko jakoś w paczce nie znalazły się kuleczki zaciskowe, nie dość, że drogie, to jeszcze mi na gwałt potrzebne. w sumie po części mea culpa, bo spieszyłam sie strasznie i na pytanie czy sprawdzamy, powiedziałam, że nie. no coż - pojadę juto i dam znać jak to rozwiązali. a dwa tygodnie temu [słownie: dwa-tygodnie!] złożyłam zamówienie u CJ.. i nadal czekam.......... uhh
#1026 |
Zakorzenienie
|
Darkling, to dziwne, bo CJ zawsze mi ekspresowo wszystko wysylal. przypomnij mu sie, moze Cie jakos przegapil.
(albo maja nowego pracownika, ktory sie nie orientuje jeszcze za bardzo ![]()
#1027 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj dostałam paczkę od CJ i oczywiscie były braki i uszkodzone korale
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Darkling, to dobra wiadomosc
![]() ![]()
#1029 |
Zakorzenienie
|
Za mawialam kilka razy w CJ i niestety musze przyznac ze za kazdym razem cos bylo nie tak: polamane koraliki, nie do pary, itp. Ostatnio to sie na prawde wkurzylam bo brakowalo kilku rodzajow koralikow a kilka przyslali mi zupelnie innych, wiec postraszylam mi negatywami. Udalo im sie jednak mnie troche udobruchac bo zareagowali bardzo szybko na reklamacje, doslali brakujace koraliki wraz z cala masa gratisow, na ich koszt oczywiscie, a te koraliki ktorych nie zamawialam a dostalam w pierwszej paczce to i tak moglam sobie zostawic
![]() Z kolei ostatnio rozczarowal mnie troche qnszt bo z postrebrzanych bigli odchodzila calymi platami wierzchnia warstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
cos qnszt się chyba ostatnio zepsuł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Heh, ja tylko 2x w qunszcie robilam zakupy
![]()
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Chyba spoczęli na laurach. Z tego co zauważyłam, to bardzo wiele osób u nich się zaopatruje, pierwsze hasło na pytanie gdzie? zazwyczaj pada "qnszt". Dopiero później ludziska docierają do mniej znanych sklepów.
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chodziło mi o fason(przeładki) i jeszcze takich nie widziałąm np. na qnszt czy światkoralików2. Jaki sklep jest według was naj naj naj-lepszy? Chodzi o ceny towar itd?Mogły byście mi powiedzieć czym się różni np.stal chirurgiczna w biglach,a bigleposrebrzane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
A ja w Qnszcie musiałam teraz zamówić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
To i ja na qnszt postekam: to szklo ktore wrzucali etapami od jakiegos czasu jest koszmarne, zwykle oponki czarne chcialam, wzielam kilka paczek - ciezko znalezc 2 takie same koraliki !
Ostrzegam rowniez przed "szklem weneckim" od CJ (np. tym: http://www.allegro.pl/item142522552_...ckie_w122.html) - koszmar nad koszmary, dawno nie widzialam takich szkaradnych korali (pieniaczem nie jestem, ale wyglad maja skandaliczny). Zeby byla rownowaga, to polecam www.astari.pl - realizacja w przyzwoitym czasie, koraliki w wiekszosci ladniejsze niz na fotach, super jakosc i duzy wybor szkla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez solaola Czas edycji: 2006-11-17 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
uzupełniam co żem napisała 2 dni temu:
CJ na maila z pytaniem cóż się stało odpisał, że paczka poszła 10 XI, podał nr nadania i przxeprosił w imieniu poczty. wybaczam ![]() a po zaginione kuleczki zaciskowe przyszłam wczoraj do nutsy, facet żadnych problemów nie robił, spytał tylko czy na pewno nigdzie nie uciekły i jak usłyszał, że na pewno nie, to dał od razu i przeprosił. w sumie i tu i tu plusy. tylko po waszych komentarzach zastanawiam się jakiej jakości będzie zamówienie od CJ i z qunsztu, które złożyłam wczoraj.. hmm ![]()
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie na qnszt pozale:
z perelek zlazi farba, a linka stalowa jest cala wymieta, powyginana i wygnieciona i do niczego sie nie nadaje ![]()
#1041 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mam propozycję.Można by było się zmówić(kilka osób) i "napaść" majlami,aby dodali kilka rzeczy. Co wy na to? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Ta linka jest pomieta. Kupowalam biala, wiecej nie kupie u nich
#1043 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam kiedyś ze swiatakoralikow2 tak wymietolona linke ze chyba polowa wyladowala na smietniku:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mi się nie trafiła pomięta linka z qnsztu. jak do tej pory to tylko kamienie trafiłam be /jeden raz/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja złożyłam w zeszłym tygodniu swoje pierwsze zamówienia (łączone z koleżanką) w 3 sklepach jednocześnie: w Qnszcie, ArtFanie i Świecie Koralików 2. Płaciłam we wtorek i już w czwartek miałam przesyłkę ze ŚK2 + 3 paczuszki z gratisami (małe sześcianiki i kropelki) (zamówienie było za ok 70 zł); ArtFan i Qnszt przysłały dopiero w sobotę i ArtFan dodał mi prezent w postaci 2 jeżyków lampwork (chociaż zamawiałyśmy tylko za ok 35 zł), a Qnszt się rzeczywiście okazał skąpiradłem, bo chociaż zamówiłyśmy za ok. 210, żadnych gratisów nie było. Dobre chociaż to, że dają coś do Kuferka.
Jakość wszystkich produktów jest raczej w porządku, nie mam na razie zastrzeżeń (chociaż duże kamienie piasek pustyni z Qnsztu są większe niż myślałam i przez to jest nie 60 szt. jak napisali, tylko 40, a chciałam tę pierwszą opcję). Wczoraj odebrałam sobotnie przesyłki i rzuciłam się niecierpliwie do dłubania moich pierwszych rękodzieł (na razie na zamówienie mamy, teściowej, babć i cioci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Qnszt od jakiegoś czasu nie dodaje gratisów niezależnie od sumy zakupów.
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
złożyłam zamówienie w Magrafie. Głownie ze względu na łańczuszek (stara miedz) który jest mi teraz niezmiernie potrzebny.A w żadnym innym sklepie go nie znalazłam. Ceny koralików mają tam dość wysokie. Za to mają duży wybór koralików drewnianych, niestety też w dość wysokich cenach. Nigdy tam nie zamawiałam wiec jestem ciekawa jak bedzie
![]() Zamawiałam tylko w Świat koralików 2 i Qunszt. Jesli chodzi o Św. Koralików 2 to byłam bardzo rozczarowana dłuuugą dostawą. od momentu wpłaty na konto, do momentu otrzymania koralików minęły 2 tyg!!
#1049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W Magrafie gratisów nie ma, zatem nie nastawiaj się ![]() Co do przesyłki, to jest strajk Poczty Polskiej i nie wiadomo jak przesyłki będą teraz chodziły, mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać kilku tygodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.