![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Oreganko a chcesz mu szczerze wysłać te życzenia?Jeśli tak, to to zrób. Jeśli jednak chcesz to zrobić tylko dlatego, że "tyle czasu razem byliście", "tyle przeżyliście" albo "bo wypada" to po co? Takie jest moje zdanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
BAN stały
|
Ja bym mu nie wysyłała.No chyba,że on by przysłał to MOŻE wtedy-krótkie i bezpłciowe.Albo nawet wtedy nie.Odciąć się raz a dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oreganko ja wkleję Ci fragmenty naszej wczorajszej rozmowy na gg: Marcin A (9-04-2006 12:27) to co, jakoś się spotykamy w tym tygodniu? ![]() Marcin A (9-04-2006 12:27) dziękuję Ja3 (9-04-2006 12:27) jeszcze sie umowimy jakos Tu wparowała ![]() A ja jej ciągle nie, nie napiszę tak, bo jemu zrobi się smutno, przykro. Ale mnie przekonała - Dzięki Bogu!!!! ![]() Ja3 (9-04-2006 13:14) moge miec do Ciebie prosbe? Marcin A (9-04-2006 13:15) oczywiście Ja3 (9-04-2006 13:18) sluchaj nie mozemy sie spotkac i bardzo Cie prosze nie kontaktuj sie ze mna przez jakis czas Marcin A (9-04-2006 13:19) czemu? Ja3 (9-04-2006 13:21) Marcin Ja3 (9-04-2006 13:21) chcialabym zebysmy kiedys mogli byc przyjaciolmi Ja3 (9-04-2006 13:21) bardzo bym tego chciala Ja3 (9-04-2006 13:21) ale do tego potrzebuje troche czasu Marcin A (9-04-2006 13:21) ale? Marcin A (9-04-2006 13:28) dobrze I to koniec. Ja potem się zamartwiałam, że jak mu tak napisałam, to że on już się nie odezwie. I w tym momencie wkroczył do akcji mój kolega pisząc coś baaardzo mądrego: Slavius (9-04-2006 14:24) ja tam bym go olewal i nie udawal ze wszystko jest w porzadku, bo nie jest prawda? Ja3 (9-04-2006 14:25) mysle czy wyslac mu i jego rodzicom kartke na swieta... Ja3 (9-04-2006 14:25) no i 14 maja ma urodziny i tez nie wiem co zrobic... Slavius (9-04-2006 14:25) nie.... Slavius (9-04-2006 14:25) bez jaja , a z jakiej okazji ? Ja3 (9-04-2006 14:26) no swieta sa Slavius (9-04-2006 14:26) no i co ? Ja3 (9-04-2006 14:26) i ludzie sobie skladaja zyczenia Slavius (9-04-2006 14:26) to sa rodzice M. a nie twoi znajomi, ja bym nie wysylal Ja3 (9-04-2006 14:27) on juz sie nie odezwie do mnie Ja3 (9-04-2006 14:27) bedzie czekal az ja to zrobie... Slavius (9-04-2006 14:27) bo to nie wyglada, na moj gust, to bedzie wygldalo ze wysylasz kartke do JEGO rodzicow Ja3 (9-04-2006 14:27) ok Slavius (9-04-2006 14:28) sluchaj, jak bedzie mu zalezalo to znajdzie sposob, tak ja na poczatku waszej znajomosci, wiec nie panikuj Slavius (9-04-2006 14:28) a jak nie bedzie chcial to go olej, wez po prostu nie zawiodlem sie na nim Slavius (9-04-2006 14:33) Jak chcesz cos zmienic w swoim zyciu, cokolwiek, to nigdy nie mow ze to juz ostatni raz, ze od jutra, ze nastepnym razem... jak nie zaczniesz od razu to juz nigdy z tym czyms nie skonczy... Slavius (9-04-2006 14:34) to tak jak z rzucaniem palenia Oreganko robisz to co i ja robiłam. Jesteś na każde zawołanie, nic gorszego. Skup się na sobie. Jak zadzwoni powiedz że nie masz czasu. Jak będzie chciał wpaść po sprzęt to niech mama, tata czy obojętnie kto mu go w drzwiach da bez zbęnych dyskusji. Odetnij się od niego, bo będziesz stale rozdrapywać swoje rany. Nie myśl, że jak mu nie odpiszesz to będzie mu smutno - co z tego? Pomyśl jak Ty się będziesz czuła czekając potem tydzień na kolejny telefon. Niech spada, jego strata. "Nikt nie jest wart cierpienia własnej osoby." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
Biricchinaprzekonujesz mnie powoli do tego,zeby poolewala mojego faceta...Sprobowalam we czwartek, no i podzialalo. Dzis chyba tez wyprobuje.W koncu, jak mowi moja mam: jesli ty nie bedziesz sie szanowac, to nikt cie nie bedzie szanowal. Zaczynam sie szanowac. W koncu kiedys do niego dotrze,co traci:/ Glupi nie jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie racje, koniec z byciem na każde skinienie!
Jeżeli mu naprawdę zależy to on się będzie starał, w koncu to on to wszystko uciął, nie ja. INNAUSCHI Twoja mama ma świętą rację: "jesli ty nie bedziesz sie szanowac, to nikt cie nie bedzie szanowal" Kartkę na święta to sobie daruję, smsa też. Innej rady nie ma.....trzeba żyć dalej Trzymajcie się dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym obiema rękoma i nogami i moja Kotka w kubraku od Versace też ![]() ![]() Ja to Wam nawet powiem w sekrecie, że życie samej jest całkiem niezłe. Robię to co chce, nikt nie ma do mnie pretensji, nikt nic nie wymaga. Mogę codziennie w piżamie oglądać W11 i Na Wspólnej, nie muszę nikomu kolacji robić... Dziewczyny same plusy!!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
No to Biri jak to mówią "jedziemy na tym samym wózku"!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez _Magda Czas edycji: 2006-04-15 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Silna babka z Ciebie, będzie dobrze!! Oreganko bardzo dobre postanowienie! Faktycznie bycie na każde skinienie i czekanie aż wreszcie sie odezwie może Cie doprowadzic tylko do czegoś niefajnego, a sprzęt... może popros kogoś żeby mu oddał?? Nie katuj się spotkaniem, po co Ci kolejnych pare nieprzespanych nocy?? A co do naszego spotkania, przepraszam... po świętach obiecuje ![]() Martulaaa popieram, ja tez pokasowałam jego numery, wszystko co mi go przypominało gdzies poupychałam, żeby nie cierpieć za każdym razem, telefonów nie odbieram, na smsy nie odpisuję, choć było tego niewiele. Ale to dobry sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj do zdrowia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zadomowienie
|
Mamma mia!!
Co za dzień!! Nie wiem Dziewczyny Kochane czy Wam pisałam o tym wcześniej. Mam koleżankę, która ma świra na punkcie Włoch. Kiedyś jej w necie wynalazłam stronke z numerami gg osób, które są na różnym poziomie zaawansowania ale chętnie pogadają po włosku. I tak znalazła paru prawdziwych Włochów. Byłam przy paru rozmowach, Włoch się pytał jak wyglądam itp. to dałam mu linka do fotki.pl żeby się odczepił, bo chciałam już iść... ![]() No i mówi, że beze mnie to nie pójdzie, więc zgodziłam się pójść z Nią... Umówiliśmy się dzisiaj pod Empikiem o 14:30. Stoję i czekam a tu podchodzi do mnie ON. Mamma mia!! Opalony, ciemne włoski, fajnie ubrany, czyściutkie buty i mówi do mnie cześć. Poznał mnie skubany i tak sobie gadaliśmy, bo koleżanka spóźniła się 20 minut... Potem poszliśmy gdzieś usiaść. Roberto zamówił sobie lody, ja kawkę a koleżanka herbatkę. Było strasznie fajnie... Szkoda że Roberto już jutro wraca do tej swojej Ravenny,,, A w ogóle to się śmialiśmy że jesteśmy team BiriGioviRobi czyli Biricchina, Giovanna (koleżanka ma na imię Asia) no i Roberto czyli Robi ![]() Wkleję Wam jedno jego zdjęcie, myślę, że się nie obrazi ![]() ![]() A Wam jak minął dzień?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
Ja też zaczynam dostrzegać coraz więcej plusów bycia wolną
![]() Uświadomiłam sobie, że mój najszczęśliwszy okres w życiu przypadał na czasy, gdy byłam sama ![]() I teraz czas do tego wrócić! Dość poświęcania się dla facetów, dość łez i rozterek, dość kłótni i scen zazdrości! Znów mogę być w centrum zainteresowania na imprezach, żaden chłopak nie odciągnie mnie na bok i nie powie, że jestem tu z NIM i tylko z nim ![]() Dziewczyny, jestem pewna, że kiedyś poznamy kogoś stworzonego dla nas. Trzeba się tego trzymać, a póki co-korzystajmy z uroków młodości i wolności!
#1033 |
Zakorzenienie
|
Biri widzę ze fajny dzień miałaś
![]() U mnie po staremu, ale przynajmniej promotorka pochwaliła choć troszkę moją pracę dyplomową ![]() Sciskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
Hej
Moj dzien byl zwyczajny,ucieszylam sie z tego,ze mi czesc zajec odwolali,no ale za to mialam rano bardzo glupiego kolosa:P Troche trudno mi sie skupic na szkole niestety, bo mysle o czym innym.Heh chcialabym sie z Wami spotkac kiedys, tak na zywo i pogadac. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Birunia świetny facet, mmmm podobny do mojego ciacha z pociągu... zajętego niestety ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapraszam do Warszawy, przez weekend majowy jestem sama z kotem w domu. Mówię całkowicie poważnie... jak któraś ma ochotę... ![]() Oreganko nadchodzą lepsze dni, zobaczysz ![]() Talla masz rację, takie życie to dopiero jest życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Raczkowanie
|
Kurde, mam dzis dola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Coś tu ostatnio jakoś pusto
Czyżby przygotowania do świąt?? No właśnie jak się zapatrujecie na nadchodzące święta, cieszą Was czy raczej smucą...bo w końcu dla większości z nas to pierwsze świetego bez TŻ. Ale ja mimo wszystko się cieszę że nadchodzą święta, hmm tylko obawiam się jednego, święta pewnie spędzę u babci, będzie cała rodzina i nikt pewnie jeszcze nie wie o naszym rozstaniu, więc będą pytać, tego się trochę boję, czy wytrzymam!! Ale ogólnie to się cieszę |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne ciasteczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri: ![]() Froggie: ![]() innauschi: ![]() oreganka: ![]() kajasia: ![]() Talla : ![]()
#1044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Popzrostu jak zawsze ciśnie mi sie na usta... nienawidze świąt.. znów cała rodzina i ja... sama ;/ Buuuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
kajasia rozumiem Cie z tego samego powodu nie lubie swiat...pewnie z kilku innych tez:siedzenie w domu z rodzina...ja tego nie znosze, do tego jeszcze sprzatanie calego mieszkania, bo mojemu bratu sie nie chce, a ojcec uwaza, ze ma mnie, swoja podwladna od tego:/ no i to, ze jestem sama:/
Ale trzymaj sie, niedlugo swieta sie skoncza...Bedzie wwekend majowy, cieplutko bedzie, bedzie mozna pojechac gdzies ze znajomymi ![]() ![]() ![]() Dziewczyny buziaki 4 ALL ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zadomowienie
|
Ja też nie chcę tych Świąt. Za dużo wolnego czasu. I dodatkowo jestem dzisiaj wściekła. Jem śniadanie i idę na siłownię, bo mnie coś trafi normalnie!!
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten weekend majowy też optymistycznie mnie nie nastraja... bo i co z tego że moge ze znajomymi gdzieś jechać skoro będę się czuła jka piąte koło u wozu?? Wszyscy mają swoje połówki, mniej lub bardziej szczęśliwe związki... a ja sama, chyba podziękuję za taki wypad ;/ Brr niech już bedzie po świetach ;/ Ide sprzątac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Kajuś pasqdo jedna, nic mi nie mówi że jej smutno. Nieładnie, obrażam się i już
![]() Ja świąt też niecierpię z całego serca. Ta 'miła i rodzinna atmosfera' i żarcia na cały rok, jakby nie wiadomo jakie to było wydarzenie. A to tylko głupie 2 dni, tyle ze świąteczne. I nerwówka że cośtam sie jeszcze nie upiekło, coś się nie udało :/ nie rozumiem tego całego zamieszania. 3majcie się ciepło kochane ![]() ![]() ![]()
#1049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Tez mnie dzis na żale wzielo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.