![]() |
#1021 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Pati-nie słuchaj jej !!! Lepiej się uspokój i porozmawiaj z lekarzem,powiedz jej ( zawolaj ją ) i powiedz że chcesz sie skonsultować z lekarzem . Ona wie jak sie zmienia kroplówki jak sie robi zastrzyki ale takiego czegoś nie powinna Ci mówić .
Ja też lezałam na ginekologicznym w poprzedniej ciąży i zastraszyła mnie że tętno dziecka jest słabe ... a było dobre po prostu nie umiała ktg mi zrobić. Uspokój się ... wiem,że ciężko na pewno po takich słowach ale musisz sie skonsultować z lekarzem i powiedz co usłyszałas od pielegniarki
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ja jestem za bardzo przewrazliwiona i chyba serce by mi pękło gdyby coś się teraz stało ![]() Niestety nie potrafię inaczej...
![]() |
#1023 |
Wtajemniczenie
|
Pati-ja właśnie nie wiem dlaczego ona takie coś powiedziała ... ona nie ma prawa Cie denerwować a o stanie Twojego zdrowia ma prawo informować Cie lekarz a nie jakaś pielegniarka i w dodatku snuć takie coś " a może to a może tamto " sama nie wie co tak naprawde jest a sie wypowiada. Wiele kobiet pobolewa podbrzusze tak mi sie zdaje, jak ja leżałam z podejrzeniem zatrucia i pobolewalo mne czasem ale była w późniejszej ciąży to takich głupot byle kto mi nie gadał. Musisz przeczekać do jutra uspokoić się bo to na dobre nie wyjdzie nerwy itp i porozmawiasz z lekarzem co i jak i niech Ci wszystko wyjaśni .
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Pati, ludzie czasem coś powiedzą nie do końca zdając sobie sprawę x kosnekwencji swoich słów... Może wcale nie chciała źle... Tak jej się "lapło" tyle że w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiedniej osoby, bo ty się tym bardzo przejęłas... Sama mówisz, że masz tam wspaniałego lekarze. Weź zapodaj sobie jakiś lekki serial czy co lubisz i spokojnie się przespij do jutro. Przyjdzie twój lekarz i bedziesz wtedy dowiadywać się, jak jest naprawdę.
Trzymaj się tam dzielnie! 😘😘😘😘
#1026 |
Wtajemniczenie
|
Pati-nie ma za co . Od tego tu jesteśmy żeby porozmawiac i wspierać siebie nawzajem
![]() Ja naprawdę wolę porozmawiać z ludźmi których nie znam niż których znam,zawiodłam się na "rodzinie" a to znaczy nie przyznaje sie że to jest rodzina,rodzina meża ... uciekliśmy od nich tutaj,i moje dzieci będą miały tylko jedną babcie i dziadka. Sorry że zamulam ale to chyba ze zmęczenia ![]() Miałam posprzatać,małej ubrania ogarnąć a jestem tak padnięta że jej pozwoliłam oglądać bajki ile chce ... ma dziś dzień luzu a ja leże .
#1027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jeździ do mnie codziennie 2h w jedna stronę i dwie w druga z domu moich rodziców do szpitala . Niestety nie możemy pozwolić sobie na wynajęcie zaś domku tu na miejscu. Mamy psa, który piszczalby bez żadnego z nas w nowym miejscu, np pokoju hotelowym (o ile ktoś w ogóle by się zgodził by przyjąć męża z psem). A wynajem domku wiąże się z kosztami, pewnie sporymi, a i tak musimy zapłacić połowę naszej zarezerwowanej kwatery na mazurach. Bo druga połowę płaci TZta siostra która jest teraz tam na wakacjach, mieliśmy być z nimi. No i musimy zapłacić za ten domek, wiadomo. Wiec TZt dojeżdża codziennie dzielnie, mój kochany. Je śniadanie idzie z psem i przyjeżdża, wraca wieczorem. Bo pies czeka. To najwspanialszy człowiek jakiego poznałam w całym moim życiu. Ach musiałam to napisać... ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() |
#1028 |
Wtajemniczenie
|
Nie bój się Pati, który to tc? Mnie też długo bolało bodbrzusze i aż do krzyża szło... Płakałam.i się modlilam, ale przeszło
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Wtajemniczenie
|
Pati- nie wiem czy mój by się tak poświęcił ...
![]() ![]()
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Pati olej babsztyla. Mnie tez pobolewa podbrzusze i krzyż. Duzo pij,lez i odganiaj czarne mysli!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój tez napewno by się tak poświęcił, może dotychczas nie musiał? ![]() Dwa lata temu jak miałam operacje w Polsce z powodu CP mieszkaliśmy w niemczech ale wykryli mi CP w Polsce, najpierw wziął urlop żeby być ze mną a jak musiał wrócić do pracy to jeździł w każdy weekend do mnie 1000km w jedna stronę, to było poświęcenie dopiero. Ja zrobiłabym dla niego to samo ![]() Kiedyś jak się poznaliśmy zadałam mu pytanie (jest raczej skrytym człowiekiem który nie uczucia częściej pokazuje w czynach niż słowach): masz jakieś marzenie, Takie jedno najważniejsze? Odpowiedział: stworzyć kochająca się rodzinę, mieć zdrowe dzieci i czuła, szczęśliwa u mego boku żonę. Byłam w szoku, że tak się otworzył i powiedział właśnie to, nigdy nie zapomnę jego słów.
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
PatiPee to moj maz jest podobnym typem
![]() Po porodzie cory całe 5dni do nas jezdzil i w międzyczasie załatwiał urzędy i inne pierdoły. Moze tak daleko nie miał tylko 70km ale było to zima. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
no ja nie moge się pochwalić czynami swojego męza jakoś ... często sie sprzeczamy,on ostatnio ma dziwne podejście ... olewa mnie dosłownie,wiem że jest zmęczony po pracy ale tak naprawdę nie wiem kiedy mnie on przytulił . Ja nie mam już ochoty ( może i przez ciąże ) na przytulanki ... oddaliliśmy sie troche.
Pati - masz dużo czytania . wiadomość poleciała
#1035 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A badanie o ktorym mowisz to test z krwi -nifty Ja tez mam kochanego meza i wiem, ze skoczylby za mna w ogien.
![]() |
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniale jest trafić na takiego męża -przyjaciela i wiernego towarzysza życia. Jak nasi mężowie oczywiście (nie pan wspomniany wyżej) ;-) ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Menia my z mezem od chwili zrobienia testu nie "przytulamy sie" ale to jest tez decyzja tz. Jak to stwierdził "nadchodzi czas posuchy"
![]() Moze meza troche przerosła sytuacja? W sensie ze musi sie z wiadomością o drugim dziecku oswoić? Porozmawiajcie. U nas jest tak ze spac nie pojdziemy dopóki sobie nie wyjaśnimy jakis niejasności. W ogole moj maz ma podejście ze szkoda czasu i zycia na kłótnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
|
Fajnych macie tych mezulkow
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobre rozwiązanie, trzeba budzić dzień szczęściem nie niedokończona kłótnia... Cytat:
![]()
![]() |
#1040 |
Wtajemniczenie
|
Raduska-sam chciał drugie dziecko. Ale czasem zamiast poświęcić czas dla mnie to woli pograć ... naprawdę nie pamiętam kiedy się starał o mnie. Ale koniec smetow ... Z moim nie da się czasem rozmawiam bo podczas rozmowy ja mówię a z jego strony słychać 'yhy'.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1041 |
Zakorzenienie
|
Wow Ejda no to Cie rozpieszcza
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Menia a maz w Twoim wieku czy starszy? Kurcze musicie jakos to sobie wyjaśnić bo Tobie jest zle w takiej sytuacji a po co problem ma sie pogłębiać ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Wtajemniczenie
|
5 lat starszy a zachowuje się jak dziecko czasem. Już dużo z nim rozmawiałam i chyba taki mój los ... ok koniec tematu bo mi przykro ze macie super mężów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- On dużo przeszedł ... dużo to zmieniłam . Żeby nie ja to nie wiem kim teraz by był ... może byłam mu jak matka nie jak żona. Za dużo wymagalam tłumaczyłam ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Ejda pewnie korzystaj korzystaj ja w 1 ciazy rowniez korzystałam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak ja się po tych wakacjach otrząsne jak będzie taki maluch
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Zbieraj siły
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem chu.jo.wą już przed, więc może być tylko gorzej.
![]() ![]() ![]() Ale w planach mam być niezmiennie szczęśliwą ![]()
#1049 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za radę Raduska
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Edit: urodziła w tym roku - 31.03.2016 więc dokładnie rok temu przeżywała, to co my teraz, w teraz tuli już swojego syneczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Edit - urodziła w tym roku - 31.03.2016 więc rok temu przeżywała, to co my teraz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana. Wczoraj takie dyskusje a mnie nie było
![]() Mój tz to tak pół na pół ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.