Wszystko o Avonie - Część II - Strona 350 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-02, 14:13   #10471
urshoola
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
na pewno 9,90
też tak myślę zapomnieli po prostu do pisać "KAŻDY ZA"
urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:29   #10472
Żyletka83
Raczkowanie

mnie tez sie tak wydaje ze 9,90 bo pod opisami produktów jest cena regularna taka drobna czcionka pisana to chyba zapomnieli dodac
Żyletka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:35   #10473
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Super,ze jest maseczka Naturals Miod i Mleko --- bardzo ja lubilamwezme co najmniej kilka sztuk

Ktos sie pytal o zel algowo-bambusowy Naturals---ja mialam go, mojej cery nie wysuszyl,ale niezle napinal,wiec jesli ktos ma sucha to na stówe go wysuszy..... Poza tym bardzo dobrze oczyszczal, mial ekstra zapach (bardzo swiezy), kremowa konsystencje--- pod koniec ciezko mi z tubki wychodzil. W sumie podobny w dzialaniu do algowego Planet SPA, ktorego obecnie wykanczam
Ja mam jeszcze z pół tubki tej maseczki

Podobne działanie do żelu algowo bambusowego ma żel grejpfrut i drzewo herbaciane..jak dla mnie jest bardzo dobry...po nałożeniu na mokra twarz bardzo dobrze się pieni..i jak zmyje się dokładnie buźke duża ilością wody to nie zostawia żadnegej lepkiej powłoki czy czegoś takiego...fakt skóra jest lekko napięta..ale bardzo dobrze oczyszczona...oczywście jeśli ktoś użyje tylko tego żelu a już toniku czy kremu nie..to na pewno będzie czuł dyskomfort na twarzy z powodu tego ściągnięcia..szczerze mówiąć..jeśli miałabym porównac algowy żel spa- bo też mam- a ten z d.herbacianym to drugi raz bym skusiła się na ten naturals
Mam z mini katalogu Algowo bambusowy tonik..i musze przyznać że jest świetny Cera jest nawilżona i taka jakby ujędrniona W szafce w kolejce czeka ten z trawą cytrynową i soja..a widze że w netto do 8 jest tonik brzoskwiniowy..to też go kupię Naturalsy do twarzy nie sa takie złe....do moich ulubieńców mogę dodać jeszcze krem brzoskwiniowy zarówno w wersji na dzień jak już wycofana wersja na noc

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:38   #10474
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze z pół tubki tej maseczki

Podobne działanie do żelu algowo bambusowego ma żel grejpfrut i drzewo herbaciane..jak dla mnie jest bardzo dobry...po nałożeniu na mokra twarz bardzo dobrze się pieni..i jak zmyje się dokładnie buźke duża ilością wody to nie zostawia żadnegej lepkiej powłoki czy czegoś takiego...fakt skóra jest lekko napięta..ale bardzo dobrze oczyszczona...oczywście jeśli ktoś użyje tylko tego żelu a już toniku czy kremu nie..to na pewno będzie czuł dyskomfort na twarzy z powodu tego ściągnięcia..szczerze mówiąć..jeśli miałabym porównac algowy żel spa- bo też mam- a ten z d.herbacianym to drugi raz bym skusiła się na ten naturals
Mam z mini katalogu Algowo bambusowy tonik..i musze przyznać że jest świetny Cera jest nawilżona i taka jakby ujędrniona W szafce w kolejce czeka ten z trawą cytrynową i soja..a widze że w netto do 8 jest tonik brzoskwiniowy..to też go kupię Naturalsy do twarzy nie sa takie złe....do moich ulubieńców mogę dodać jeszcze krem brzoskwiniowy zarówno w wersji na dzień jak już wycofana wersja na noc
po żelu brzoskwiniowym i z drzewem herbacianym miałam bardzo wysuszoną/spietą i taką tępą w dotyku twarz (mimo że mam przetłuszczajacą się skórę) - oba więc oddałam Nie ma to jak żel oliwkowy Ziaji po którym zdarzało mi się zapomnieć o toniku i kremie (Calma HLC tez jest fajny, choć zdarza sie czasem że wysusza).

Zgadzam się z Tobą że Naturalsy do twarzy są dobre (ale też nie wszystkie ):

krem brzoskwiniowy (ale na dzień) uwielbiam - już się kończy więc pewnie zamówię w najbliższym czasie - jest gęściejszy trochę, super nawilża, skóra nei jest ściągnięta (co mi sie zdarzało po innych kremach nawet do cery suchej), fajnie się wchłania

Na noc też miałam, ale nie przypadł mi do gustu - słabo nawilżał, zostawiał taką jakąś dziwną sztywną powłokę na twarzy.

Z brzoskwinek nie podeszła mi też niestety pomadka - poczatkowo była świetna, ale potem zauważyłam że wysusza usta do tego stopnia, że pojawiały się oderwane skórki na ustach

Maseczka drzewo herbaciane + grejfrut - to moja ukochana maseczka. Naprawde da się ją ściągnąć w jednym kawałku, po czym skóra jest czysta, wypryski szybciej się goją a zaczerwienienie po gojących się syfkach są o wiele mniej widoczne. Przy tym maseczka nie wysusza, nie ściaga. Mam już chyba trzecie opakowanie.

Tonik algi i brzoskwinia - lubiłam je bardzo, ale bardziej ten brzoskwiniowy. Gdy byłam na Wegrzech w tamtym roku, to zdarzało mi się zapomnieć o kremie po tym toniku - tak było na poczatku używania, bo potem już czułam lekkie ściągnięcie. Miałam wrażenie, że ten tonik ma jakąś gęściejszą konsystencję, nie był taki lejacy bardzo jak woda (ale może tylko mi sie tak wydawało)

Miałam też tonik sojowy ale w przeciwieństwie do kremu () nie spodobał mi sie za bardzo, bo skóra była po nim zaczerwieniona - jakby podrazniona.

Maseczkę brzoskwiniową niestety oddałam (razem z żelem), za to sojową lubiłam bardzo - buzia była przyjemnie odświeżona i czysta, no i ten zapach Miałam też maseczkę aloes+awokado ale taka nijaka w działaniu.

Bardzo lubiłam serię miód+mleko: maseczkę kupowałam nagminnie, ale po zmianie opakowań musieli tez coś pokombinować ze składem, bo nie była już taka fajna jak w poprzednim opakowaniu. Mleczko do oczyszczania twarzy tez było przyjemne

Acha!! Miałam też od rzyrafki odlewkę kremu algowego ale niestety nie podpasował mi Miał rzadką konsystencję, i sciągał skórę przy skroniach i na czole.

Tak więc z Naturalsów do twarzy polecam:
- krem brzoskiwniowy na dzień
- tonik brzoskwiniowy
- tonik algi
- maseczkę drzewo herbaciane + grejfruit
- krem sojowy
- maseczka sojowa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:46   #10475
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
po brzoskwiniowym i z dzrewem herbacianym miałam bardzo wysuszoną/spietą i taką tępą w dotyku twarz (mimo że mam przetłuszczajacą się skórę) - oba więc oddałam Nie ma to jak żel oliwkowy Ziaji po którym zdarzało mi się zapomnieć o toniku i żelu (Calma HLC tez jest fajny, choć zdarza sie czasem że wysusza)
Tzn ja żelu do twarzy brzoskwiniowego nie miałam i jakoś nie kusi mnie żeby go kupić Po tym z d.herbacianym skóra jest napięta fakt i trzeba użyć potem koniecznie toniku albo kremu..ja mam cere mieszaną..tzn taką dziwna mieszaną bo tylko czoło mam przetłuszczające się..i ten żel bardzo fajnie oczyszcza
A tonik brzoskwiniowy zamowię tak z czystej ciekawości jego efektów Bo bambusowy jest dobry

A ten żel z Ziaji Calma HLC mam w postaci małej buteleczki 20 ml..ale jeszcze nie używałam

Seria Miód i mleko była bardzo dobra ale tak jak mówisz ..jak była w starych opakowaniach..mleczko miodowe kupowałam tonami..szkoda że wycofali..teraz jest tylko takie 2 w 1..

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-05-02 o 14:59 Powód: dopisek
Stary 2007-05-02, 15:05   #10476
majula
Zakorzenienie

Mi kosmetyki Avonu ogolnie te do twarzy tak sredni podchodza Tonik bambusowy byl wporzadku a co do reszty to tak sobie a no i tonik ten niebieski byl tez fajny, kosmetyki do twarzy jakos mi nie sluza moze zmienie zdanie jak sobie kupie maseczi z PS w 7 lub 8(wyjatek jest seria niebieska ANEW ale tylko zel pod oczy bo reszta mi cere wysusza)
A jesli chodzi o twarz to lubie zel Garniera i kremik Ziaji aha wiem co mi suzylo do twarzy z avonu ale jak zwykle zostalo wycofane ten peeling z brazowym cukrem bardzo fajna sprawa
Choc te kosmetyki z bIala herbata z PS mi nie sluzyly wiec mam nadzieje ze seria oliwkowa bedzie sluzyc bo wiem ze nie ma dla mnei leprzego zelu niz Garnier wiec nie bede ryzykowac zakupie sobie maseczke do twarzy tylko

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2007-05-02 o 15:11 Powód: dopisek
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 15:08   #10477
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn ja żelu do twarzy brzoskwiniowego nie miałam i jakoś nie kusi mnie żeby go kupić Po tym z d.herbacianym skóra jest napięta fakt i trzeba użyć potem koniecznie toniku albo kremu..ja mam cere mieszaną..tzn taką dziwna mieszaną bo tylko czoło mam przetłuszczające się..i ten żel bardzo fajnie oczyszcza
A tonik brzoskwiniowy zamowię tak z czystej ciekawości jego efektów Bo bambusowy jest dobry

A ten żel z Ziaji Calma HLC mam w postaci małej buteleczki 20 ml..ale jeszcze nie używałam

Seria Miód i mleko była bardzo dobra ale tak jak mówisz ..jak była w starych opakowaniach..mleczko miodowe kupowałam tonami..szkoda że wycofali..teraz jest tylko takie 2 w 1..
tez miałam tą miniaturkę Zużyłam i wiedziałam że kupię całą buteleczkę. Ale tak jak mówię, mimo że nie SLS to ściąga. A owlikowy z koleji ma SLS i nie sciaga nic a nic, nawet lekko nawilża

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-02, 15:12   #10478
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ja używam z Avonu do pielęgnacji twarzy tylko serii Planet Spa (bez białej herbaty i wód mineralnych Islandii) i kremu brzoskwinia&mleczko sojowe Naturals. Do włosów z Avonu też nic nie używam. Kosmetyki do stóp, ciała i kolorówka są ok (i oczywiście Planet Spa - moja ulubiona seria).
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 15:15   #10479
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja używam z Avonu do pielęgnacji twarzy tylko serii Planet Spa (bez białej herbaty i wód mineralnych Islandii) i kremu brzoskwinia&mleczko sojowe Naturals. Do włosów z Avonu też nic nie używam. Kosmetyki do stóp, ciała i kolorówka są ok (i oczywiście Planet Spa - moja ulubiona seria).
Ja uwielbiam serie do stop do tego czesto wracam w avonie a co do kolorowki to tez nawet nawet zreszta ja ostatnio poprawili na korzysc moim zdaniem. Ja w 7 zamierzam cos zakupic sobie z Planet Spa moze z seri oliwkowej bardzo ja lubie
Stary 2007-05-02, 15:17   #10480
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo lubiłam serię miód+mleko: maseczkę kupowałam nagminnie, ale po zmianie opakowań musieli tez coś pokombinować ze składem, bo nie była już taka fajna jak w poprzednim opakowaniu. Mleczko do oczyszczania twarzy tez było przyjemne
Cytat:

Jejku, ja uwielbialam ta serie (zarowno stara jak i ta odnowiona) i szlag mnie trafial jak ja wycofali.
Dlatego mam zamiar sie oblowic w kat. 8 maseczkami, tylko boje sie jaka beda mialy date produkcji zeby zdazyzc je uzyc....

Z tych, ktore teraz zostaly czyli aloes i awokado, brzoskiwinia i mleczko migdalowe i drzewo herbaciane i gejfrut pasuje mi tylko krem brzoskiwoniowy

Edytowane przez Ptaszysko
Czas edycji: 2007-05-02 o 16:13
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 15:20   #10481
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Jejku, ja uwielbialam te serie (zarowno stara jak i te odnowiona) i szlag mnie trafial jak ja wycofali.
Dlatego mam zamiar sie oblowic w kat. 8 maseczkami, tylko boje sie jaka beda mialy date produkcji zeby zdazyzc je uzyc....

Z tych, ktore teraz zostaly czyli aloes i awokado, brzoskiwinia i mleczko migdalowe i drzewo herbaciane i gejfrut pasuje mi tylko krem brzoskiwoniowy
A ja wrecz przeciwnie zadnej z serii miod i mleko nie moglam wysuszaly mi bardzo skore ale ciekawi mnie ta seria brzoskwinia a zwlaszcza maseczka i scrub tyle ze scrub sobie ostatnio kupilam ale jeszcze zobacze pewnie sobie kupie cos z PS

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-02, 15:53   #10482
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
A ja wrecz przeciwnie zadnej z serii miod i mleko nie moglam wysuszaly mi bardzo skore
Krem miodowy ze starej serii byl głęboko nawilżający..a dla mnie wręcz aż za bardzo tłusty..ale maseczka i mleczko były super
To jaką ty masz cere że ci to wysuszało ?

Stary 2007-05-02, 16:31   #10483
Sathi
Zakorzenienie

ja też bardzo chwalę sobie krem brzoskwiniowy na dzien
ślicznie pachnie, jej mogłabym go zjeść
obrze nawilża, nadaje się pod makijaż także.

no i krem zmiękczający pięty - ja go na całe stopy używam, jest świetny.est po nim tak gładka, że już przestałam używać tarki do stóp
Skóra na stopach j

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 16:37   #10484
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
- tonik brzoskwiniowy
- tonik algi
- krem sojowy
- maseczka sojowa
a do cery raczej normalnej, ze skłonnościami do przebarwień i wyprysków( czyli troszkę wrażliwej) co do mycia buzi było by dobre? Chodzi mi o żel do mycia twarzy lub jakąś emulsję. Bo zastanawiam się nad oczyszczająco-odświeżającym żelem z Solutions z tej nowej serii Competely Clean I chyba się na niego skuszę
urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 16:56   #10485
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Krem miodowy ze starej serii byl głęboko nawilżający..a dla mnie wręcz aż za bardzo tłusty..ale maseczka i mleczko były super
To jaką ty masz cere że ci to wysuszało ?
Właśnie kiedyś miałam sucha i mi jeszcze bardziej one wysuszały, ale za to stara seria brzoskwiniowa była super. Miałam maseczkę z tej serii z miodem oraz mleczko, a obecnie mieszana cerę ze skłonnością do przesuszeń, ale używam kremiku Ziaji, tego zielonego i jest ok. Ale muszę powiedzieć, ze kusi mnie żeby coś sobie kupić z naturalsa. Juz dawno nic z tej serii nie miałam, aż wstyd ........

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2007-05-02 o 17:20
Stary 2007-05-02, 18:11   #10486
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
po żelu brzoskwiniowym i z drzewem herbacianym miałam bardzo wysuszoną/spietą i taką tępą w dotyku twarz (mimo że mam przetłuszczajacą się skórę) - oba więc oddałam Nie ma to jak żel oliwkowy Ziaji po którym zdarzało mi się zapomnieć o toniku i kremie (Calma HLC tez jest fajny, choć zdarza sie czasem że wysusza).

Zgadzam się z Tobą że Naturalsy do twarzy są dobre (ale też nie wszystkie ):

krem brzoskwiniowy (ale na dzień) uwielbiam - już się kończy więc pewnie zamówię w najbliższym czasie - jest gęściejszy trochę, super nawilża, skóra nei jest ściągnięta (co mi sie zdarzało po innych kremach nawet do cery suchej), fajnie się wchłania

Na noc też miałam, ale nie przypadł mi do gustu - słabo nawilżał, zostawiał taką jakąś dziwną sztywną powłokę na twarzy.

Z brzoskwinek nie podeszła mi też niestety pomadka - poczatkowo była świetna, ale potem zauważyłam że wysusza usta do tego stopnia, że pojawiały się oderwane skórki na ustach

Maseczka drzewo herbaciane + grejfrut - to moja ukochana maseczka. Naprawde da się ją ściągnąć w jednym kawałku, po czym skóra jest czysta, wypryski szybciej się goją a zaczerwienienie po gojących się syfkach są o wiele mniej widoczne. Przy tym maseczka nie wysusza, nie ściaga. Mam już chyba trzecie opakowanie.

Tonik algi i brzoskwinia - lubiłam je bardzo, ale bardziej ten brzoskwiniowy. Gdy byłam na Wegrzech w tamtym roku, to zdarzało mi się zapomnieć o kremie po tym toniku - tak było na poczatku używania, bo potem już czułam lekkie ściągnięcie. Miałam wrażenie, że ten tonik ma jakąś gęściejszą konsystencję, nie był taki lejacy bardzo jak woda (ale może tylko mi sie tak wydawało)

Miałam też tonik sojowy ale w przeciwieństwie do kremu () nie spodobał mi sie za bardzo, bo skóra była po nim zaczerwieniona - jakby podrazniona.

Maseczkę brzoskwiniową niestety oddałam (razem z żelem), za to sojową lubiłam bardzo - buzia była przyjemnie odświeżona i czysta, no i ten zapach Miałam też maseczkę aloes+awokado ale taka nijaka w działaniu.

Acha!! Miałam też od rzyrafki odlewkę kremu algowego ale niestety nie podpasował mi Miał rzadką konsystencję, i sciągał skórę przy skroniach i na czole.

- tonik brzoskwiniowy
- tonik algi
- krem sojowy
- maseczka sojowa
przypomniałam sobie co jeszzce miałam z Naturalsów do twarzy:

scrub brzoskwiniowy: nawet przyjemny, ale jak dla mnie za delikatny

krem drzewo herbaciane + grejfrut: twarz świeciła się po nim bardzo, działania antybakteryjnego nie zauważyłam Pod tym względem wiele lepiej sprawdza się krem sojowy syfki lepiej sie goiły

Instagram

Stary 2007-05-02, 18:16   #10487
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
a do cery raczej normalnej, ze skłonnościami do przebarwień i wyprysków( czyli troszkę wrażliwej) co do mycia buzi było by dobre? Chodzi mi o żel do mycia twarzy lub jakąś emulsję. Bo zastanawiam się nad oczyszczająco-odświeżającym żelem z Solutions z tej nowej serii Competely Clean I chyba się na niego skuszę
obawiam się że z Avonu nie znajdziesz nic. Ja mam cere przetłuszczającą się ale z koleji bardzo łatwo ją wysuszyć. Tez czasem mi coś wyskakuje. Z tych nowych kosmetyków to mnie bardziej ta "pianka" kusi, ale chyba sie nie skuszę. Tak jak już pisałam moja skóra super toleruje żel oliwkowy Ziaji, troszkę mniej Calmę HLC, a z takich antybakteryjnych to Normaderm Vichy i nowy BioBalans Ziaji z kwasami AHA

Instagram

Stary 2007-05-02, 18:57   #10488
Fenris
Czekam na Ragnarok

Czy któraś z was miała już może coś z serii na lato do włosów (Summer Rescue)? Głównie chodzi mi o spray ochronny (jak działa, czy nie skleja itp), ale chętnie dowiem się też o reszcie (szampon & balsam).
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:16   #10489
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Czy któraś z was miała już może coś z serii na lato do włosów (Summer Rescue)? Głównie chodzi mi o spray ochronny (jak działa, czy nie skleja itp), ale chętnie dowiem się też o reszcie (szampon & balsam).
Tez bardzo chetnie sie dowiem czegos na ten temat, bo zamierzam kupić cos z tej serii...

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-02, 19:30   #10490
kubioczek
Raczkowanie

kobietki mam pytanko.. czy jest mozliwe jeszcze zamowienie balsamu i żelu Litlle Black Dress?
kubioczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:37   #10491
didulka_88
Raczkowanie

przed chwila moja siostra wklepala zamowienie z k06 i uzbieralysmy 604,0 zl oby tylko wszystko przyszlo
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:40   #10492
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubioczek Pokaż wiadomość
kobietki mam pytanko.. czy jest mozliwe jeszcze zamowienie balsamu i żelu Litlle Black Dress?

od kilku katalogów nie widać tych produktów w ofercie

ps.dawno mnie tu nie było ,niewiem kiedy nadrobię czytanie postów
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:42   #10493
margo80
Zakorzenienie

właśnie moja teściowa złożyła zamówienie na 160 zl! i jak tu jej nie lubić
dzięki niej mam już ponad 500zl

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:47   #10494
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez didulka_88 Pokaż wiadomość
przed chwila moja siostra wklepala zamowienie z k06 i uzbieralysmy 604,0 zl oby tylko wszystko przyszlo
Moje zamówienie narazie wynosi ponad 800 zł i ciągle rośnie. Może dojdzie do 1200.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:53   #10495
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej toczy się dyskusja czy czasem nie wystąpił błąd w katalogu. Ten spray pokazany jest z dozownikiem do mleczka(tak jak kuracja odbudowująca), ale pisze, ze spray...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:54   #10496
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez didulka_88 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
właśnie moja teściowa złożyła zamówienie na 160 zl! i jak tu jej nie lubić
dzięki niej mam już ponad 500zl
Gratuluje
ale Wam fajnie ja mam ok 200zl i nie zanosi sie na wiecej heh tak to jest jak sie nie studjuje ale pracuje w firmie gdzie malo kto zamawia
Stary 2007-05-02, 19:55   #10497
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Moje zamówienie narazie wynosi ponad 800 zł i ciągle rośnie. Może dojdzie do 1200.

A moje wyniosło 1060zł I przyjdzie mi prawie wszystko oprócz preparatu do skórek.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:56   #10498
ala361
Raczkowanie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Dziewczyny mam prośbę!!!

Czy w nowym katalogu dostanę podkład rozświetlająco-antystresowy i w jakiej cenie???

Nie mogę otworzyć katalogu w necie
ala361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 19:58   #10499
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
A moje wyniosło 1060zł I przyjdzie mi prawie wszystko oprócz preparatu do skórek.
to tez tylko pogratulowac

Ala361 jest za 24,90 cena z kat 8 w 6 taka sama
Stary 2007-05-02, 20:01   #10500
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dalej toczy się dyskusja czy czasem nie wystąpił błąd w katalogu. Ten spray pokazany jest z dozownikiem do mleczka(tak jak kuracja odbudowująca), ale pisze, ze spray...
przez taki dziubek napewno nie wyleci "mgiełka" jak np w sprayu nabłyszczającym czy lakierach do włosów. Sądzę wiec, tak jak inne dziewczyny, że wyciska się na dłoń i nakłada na włosy. Poza tym któraś dostała odpowiedź od Avonu, że ma konsystencję mleczka (nie rozpuli się więc jak spray). Ze sprayem łaczy go tylko to, że trzeba nacisnąć a nie wycisnąć

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości