|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
, ja juz waze 55,5kg a w styczniu bylo 61 jeszcze pociazowe ale widze, ze z wiekiem ciezej zgubic.Gdy mialam 16-17lat to w pol roku schudlam 20kg ktore mi przybylo gdy zaczelam dojrzewac i obzerac sie slodyczami, wystarczylo nie jesc slodyczy i pilnowac co mama na obiad daje typu fasolka szparagowa z bulka tarta
|
|
|
|
|
#10532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
właśnie dostałam dietkę od Celinki,której bardzo dziękuję![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam tak właśnie... ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
#10533 |
|
Raczkowanie
|
Mi okres rozpoczął się we wtorek, zabieg miałam w piątek. Apogeum okresowe w piątek miałam za sobą, "pozostałości" nie były przeciwskazaniem.
|
#10534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ja tez bede sie odchudzac w tamtym roku zgubilam 7 kg a teraz 4 przybylo nie wiem nawet kiedy mam nadzieje ze mi sie uda bo niestety ja z tych ktorym ciezko cos zrzucić ![]() Tysiaczku to dobrze ze tez bedziesz dzialac bedziemy sie wzajemnie motywowac ![]() Dziewczynki milego wieczorka ![]() ja juz uciekam
|
|
#10535 |
|
Raczkowanie
|
bett dziękuję troszkę mnie uspokoiłaś.
Będę bardzo zła jak ten termin nie wypali, bo już całkowicie się na niego zdecydowałam! 20 mam przymiarki u dr to się wszystkiego dopytam! Edytowane przez kapetki Czas edycji: 2013-08-12 o 20:53 |
|
|
|
#10536 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi kiedy ta opuchlizna po narkozie schodzi z brzucha? Wy tu o odchudzaniu, aja czuję się jak balon.
|
#10537 |
|
Zakorzenienie
|
Celinko kochana dziekuje za odzwiedzinki i mile slowa a albumie
![]() narazie nie wymieniam polbilam je takie jakie sa![]()
|
#10538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10539 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10540 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ciekawe Amorcio
widzę, że źle używam swojego ukochanego oleju arganowego ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Moje wtedy też, zresztą przy takich ruchach chyba każde się ruszają
|
#10541 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#10542 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki majka, a ze wstawaniem na 8 dzień też już lepiej?
|
#10543 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Ja już w pracy sobie siedzę i nie mogę przestać myśleć ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
#10544 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Star, domyślam się, że cycki to ostatnia myśl przed zaśnięciem i pierwsza po przebudzeniu
|
#10545 |
|
Raczkowanie
|
Również się witam tego deszczowego (niestety) ranka
![]() Star gratuluję tego kredytu :P teraz to już z górki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#10546 |
|
Zakorzenienie
|
Inez dzięki, dwa miesiące zleci szybko a w tym czasie przynajmniej się przygotuje do wszystkiego, w pracy ogarnę żeby po op mieć mniej do roboty przez jakiś miesiąc
![]() a Ty jak tam? Saba no coś w tym stylu - bo dalej nie mogę uwierzyć hehe
|
#10547 |
|
Raczkowanie
|
U mnie bez zmian. Póki co sytuacja finansowa mi nie pozwala, więc tak czy siak będę pewnie mogła zacząć myśleć dopiero w przyszłym roku..
A tymczasem sobie Was regularnie podczytuję, zbieram informacje itp. I może łudzę się, że zanim zdążę się zdecydować na op to że same urosną bo podobno rosną do 24 r życia ale ile w tym prawdy to nie wiem |
|
|
|
#10548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż będę miała na głowie kredyt ale trudno w końcu to tylko połowa kwoty a nie całość więc nie jest źle
|
|
#10549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szybko spłaci się i będzie spokój no i oczywiście wymarzony biust
|
|
|
|
|
#10550 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie ![]() dosyć długo się nie odzywałam, ale zaglądałam tu do Was i z zachwytem oglądałąm nowe zdjęcia, marząc sobie ![]() co u mnie nowego ? wakacje są, staram się cieszyć z nich i nie myśleć cały czas o cyckach więc ćwiczę na siłowni i pracuję nad swoim ciałem - tak, z tego jestem zadowolona i lubie swoje ciało tylko właśnie jest jeden problem. Niestety w efekcie znowu piersi trochę zmalały, gabki które kiedyś były ok teraz odstają, ale nie kupuję nowych bo co to za przyjemność kupować jeszcze mniejszy rozmiar ? ;/ Póki co jestem nadal na etapie zbierania pieniążków, większą połowę mam, ale muszę dozbierać na tyle żeby nie zostać później bez żadnych środków - czyli jeszcze sobie poczekam ..... czytałam że niektóre z Was decydują się na kredyt, ale nie biorę tego pod uwagę. Zmieniłam nastawienie, myślenie, patrze na siebie mniej krytycznym okiem, i czekam cierpliwie aż będę mogła spełnić marzenie. Szukam w necie jak cenowo się to przedstawia i okazało się że teraz u tego lekarza u którego byłam na konsultacji podrożała operacja aż o kolejny 1000 dlatego patrzyłam jak to wygląda również w innych klinikach i wychodzi na to że gdzie indziej mogłoby być taniej, tylko teraz rodzi się pytanie co wybrać ? czy najbardziej znanego lekarza w mieście czy może inną klinikę, gdzie będzie ciut taniej, ale przecież to nie znaczy że gorzej bądź że coś się nie uda, tego to nigdy nie wiadomo i to jest niezależne od kwoty jaką się zapłaci. Mam jeszcze sporo czasu, ale tak się zaczęłam nad tym zastanawiać, że chyba jak przyjdzie czas na konsultacje to wybiorę się również do tych klinik w których są podane trochę mniejsze ceny (bo nawet jeżeli jest to o 1000 mniej to już coś) ale zadecyduje o tym fakt który lekarz wzbudzi moje największe zaufanie itd bo to najważniejsze.Pozdrawiam.
|
#10551 |
|
Zadomowienie
|
Jasne littlebuterfly, idź do kilku lekarzy i zobaczysz. Ja np za swoje płaciłam 10 tys a poziom opieki itp był Megawysoki, więc... Cena to nie wszystko
zaufaj intuicji.Spokojnie odkladaj pieniądze,co się odwlecze... w końcu będziesz miała swoje cycuchy
|
#10552 |
|
Raczkowanie
|
Saba08, masz racje, to że taniej to nie znaczy że gorsza opieka itd, najważniesze żeby op się udała i było ok
wszystko jeszcze przede mną. Jeszcze conajmniej pół roku zbierania i może już będe mogła planować
|
#10553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja stwierdzam, że stanowczo za dużo zapłaciłam za swoje, tzn jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego, z Dra przede wszystkim ale za dużo...
|
|
#10554 |
|
Raczkowanie
|
Matti, a można wiedzieć ile ?
![]() Właśnie od jakiegoś czasu zaczęłam się zastanawiać dlaczego ja nie brałam pod uwagę innych klinik tylko uparłam się na jedną bo najbardziej znany lekarz, tak jakby gdzie indziej źle robili i nie dałam szansy na przekonanie się ..... jakieś błędne myślenie. Nie ukrywam, że jeżeli wyszło by za op taniej niż miałam to kiedyś zaproponowane to byłaby szansa szybciej spełnić marzenia
|
#10555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za okrągłe będę płacić 11900 u bardzo dobrego doktora w Szczecinie a jak widzę ceny 14-17 tysięcy to mi się słabo robi
a wiadomo,że to na tylu się nie zatrzyma bo są też wydatki po operacji.
|
#10556 |
|
Zadomowienie
|
Mi też
|
#10557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#10558 | |
|
Zadomowienie
|
Matti ważne, że jest ok i że nie miałaś żadnych komplikacji. Ja na innym forum czytałam niepochlebną opinię o KP. No ale wiadomo, każdy lekarz ma zadowolonych i niezadowolonych pacjentów.
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
#10559 |
|
Raczkowanie
|
Star90, za taką cenę to ja też bym chciała, zawsze to trochę mniejsze obciążenie, ale 17 tyś to ....
bym musiała jeszcze kolejny rok zbierać
|
#10560 |
|
Zakorzenienie
|
no kwota jest znośna naprawdę
![]() Saba, ja o swoim czytałam b. dobre opinie no i już miałam kontakt z paroma dziewczynami co u niego robiło i są bardzo zadowolone. Nawet sofialu wczoraj napisała do mnie PW,że u niego robiła
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

ale teraz bede troszke sie odchudzac zawsze przyda sie te kilka kg mniej
, ja juz waze 55,5kg a w styczniu bylo 61
(
/25.06.2013r.

! Super, że skonsultowałaś się z innym doktorkiem 
)

dlatego patrzyłam jak to wygląda również w innych klinikach i wychodzi na to że gdzie indziej mogłoby być taniej, tylko teraz rodzi się pytanie co wybrać ? czy najbardziej znanego lekarza w mieście czy może inną klinikę, gdzie będzie ciut taniej, ale przecież to nie znaczy że gorzej bądź że coś się nie uda, tego to nigdy nie wiadomo i to jest niezależne od kwoty jaką się zapłaci. Mam jeszcze sporo czasu, ale tak się zaczęłam nad tym zastanawiać, że chyba jak przyjdzie czas na konsultacje to wybiorę się również do tych klinik w których są podane trochę mniejsze ceny (bo nawet jeżeli jest to o 1000 mniej to już coś) ale zadecyduje o tym fakt który lekarz wzbudzi moje największe zaufanie itd bo to najważniejsze.